Jump to content

Мафия 23

neshev

Recommended Posts

Ок, ако погледнем малко психологически над нещата:

В тоя сезон, всички мафиоти са взели СЪЗНАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ да бъдат такива, след като им е била предложена палитрата. Аз съм на мнението, че да си мафиот, просто не е много тръпка, играта става твърде лесна и генерално е много по-яко да си "от добрите" и да хващаш лошите, бетер Хорейшо, Грисъм и Сони Крокет.

Логично е, всички, които са си избрали да бъдат мафиоти, вече да са печелили играта от мафиотската страна, защото простите ни човешки примордиални умове искат точно това - допамин. Да си се повтори хубавото от едно време. Това е и схемата, по която хората стават наркомани.

По тая схема, моментално бих изчистил Радокс - първо защото винаги е бил яростен защитник на гражданските ценности, и второ, защото миналия сезон като беше мафиот, отбора му беше опозорен и ебан доста на сухо и едва ли е запазил хубави спомени, които да иска да "повтори".

В тая допълнителна "мета" на играта, естествено е да се заподозрат хора като Хаки, които вече са били мафиоти 473726 пъти и това е "начин на живот" за тях и хора като Прайс, който, като човекът изиграл най-великата мафиотска игра някога в историята, може би отново иска да вкуси от амброзията и опиянението на това да завърти гражданите с 200.

Разбира се, целата тая теза, отива да се ебе на площад Македония, когато се включи и момента "абе нема ли да е яко да съм лошите?" - въпрос, който всеки един човек си е задавал в живота.

Засега, няма да разчитам на тия глупости, но живот и здраве, когато почне да се пропуква порцелана на кенефа и почне да ухае на урина, ще го имам предвид, като третостепенен предлог за гласовете, които давам.

4 minutes ago, Bobotsi said:

Пак ли започнахте със слепите алианси? Миналия сезон конфронтирахме Прайс заради тази идея, сега ти я даваш. Абсурдно е да се правят такива съюзи за мен.

Май ПРЕГОРЯ като видя напрежението ве? Чакай, рано е още. Тепърва ще бъдеш обруган като путка днес. Ще направим съюз и ще те облеем с урина с моите авери. Насра ли?

35izpu1.jpg

2 minutes ago, Jericho said:

Разбира се, целата тая теза, отива да се ебе на площад Македония, когато се включи и момента "абе нема ли да е яко да съм лошите?" - въпрос, който всеки един човек си е задавал в живота.

Скоро ще разберат, че не е. Да внимаваш, всеки пост какво пишеш, не си е работа.

26 minutes ago, Bobotsi said:

Пак ли започнахте със слепите алианси? Миналия сезон конфронтирахме Прайс заради тази идея, сега ти я даваш. Абсурдно е да се правят такива съюзи за мен.

Човекът може да е взел дарбата на Преподобна Стойна и да вижда какво ще изпише Нешев на тия 4 ника в края на сезона.

За сега вярвам на Радокс, но това не значи, че ще играя с него на 100 про. 

Прайс едва ли да е избрал да е мафиот след като е бил 73829 пъти такъв и му е писнало. 

За сега тва е от мен. 

6 hours ago, StoneColdFaN said:

За ЖОНСИНА2 си пролича още от началото, че се е записал, щото просто няма к'во да прави и иска да убива време. Видя се, че не е чел никакви правила, щото си едитна още първия пост, което е забранено от правилата. За мен е неадекватен дебютант, който ако е гражданин, не би ни помогнал по абсолютно никакъв начин и не би предложил нещо по-добро от постове с едно изречение. Другата алтернатива е да е мафиот-скатавка, която просто чака да мине между капките днес, за да получи инструкции в мафиотския чат, за да не ги наебе после. 

Чел съм правилата, просто се обърках че не мога да едитвам постове, стига са срещу мене! 

6 hours ago, Bobotsi said:

Мой човек, недей насира мощно от ден първи. И недей ни кръщава кое е абсурдно и кое не е абсурдно. Всеки може да играе играта както пожелае. Единственото абсурдно и безгръбначно е някой да играе с два поста на ден и да гласува на random, без никакви доводи. Всичко останало си е част от играта. Ако си гражданин, кротни се, за да не бъдеш абсурдно обруган от задругата. Ако си мафиот - продължавай смело така, втори пореден сезон да започнем с елиминиран мафиот. 

Да кажа и аз няколко думички относно драфта, понеже гледам се е повдигнало като тема. @THE ENEMY е в сезона и може да потвърди, че се зарадвах много, когато ми съобщи, че съм обикновен гражданин без роля в Дивия запад. 

Разберете, писнало ми е да играя мафиот. Няма тръпка у мен за мафиотска игра, поне не и в близките няколко сезона няма и да има. Не очаквам да ми повярвате сляпо, но държа да го отбележа това. 

Хора, които според мен потенциално биха избрали да са мафиоти без много колебания - ЛедениятФен, моя човек Ибача и Радокс. Бруталният също не е играл доста отдавна и би се пуснал червен. 

23 minutes ago, Price said:

Мой човек, недей насира мощно от ден първи. И недей ни кръщава кое е абсурдно и кое не е абсурдно. Всеки може да играе играта както пожелае. Единственото абсурдно и безгръбначно е някой да играе с два поста на ден и да гласува на random, без никакви доводи. Всичко останало си е част от играта. Ако си гражданин, кротни се, за да не бъдеш абсурдно обруган от задругата. Ако си мафиот - продължавай смело така, втори пореден сезон да започнем с елиминиран мафиот

Миналия сезон аз бях елиминиран първи, но не бях мафиот. Не разбирам какво имаш предвид? Досега никога не съм бил мафиот, и никога не е бил елиминиран мафиот в Ден 1, за съжаление :( Дано успеем сега.

За теб съм убеден, че си на 100% гражданин. Просто според мен няма възможност дори нарочно да избереш да си мафиот, за да си изчистиш гъза и да спечелиш по-лесно, просто защото ще ти е тъпо. От друга страна аз щях да избера да съм Кръстник, но не за да печеля, а за да ви гавря и да спамя глупости, без да мога да бъда елиминиран. Но уви Нешката ми даде просто да съм обикновен гражданин без роля пак. Какъвто бях и в миналия, и в по-миналия сезон. Супер тъпо и демотивиращо е това, наистина не е смешно. Не знам на кой би му било забавно 50 сезона подред да няма никаква информация и никаква роля. И тъй като мафията пак ще се гаври с мене и след сезона така и така ще слушаме за 50-ти път колко чудесно са играли и как гражданите са показали невероятно слаба социална игра (като нямат никаква информация), поне нека гледам сеир.

Ще се опитам да направя по ужасна, ужасна, ужасна гражданска игра и от Сезон 21, както казва баче Митко. По-нагла, по-егоистична и по-несоциална от всякога. И ще драпам като вманиачен да остана възможно най-дълго, защото съм нагла свиня.

Иначе ми харесва как разсъждаваш относно насралото Бобе. Такива трябва да ги разкарваме възможно най-бързо, защото пречат на играта.

Готов съм отново, както винаги, да бъда ЛИДЕРА НА ГРАЖДАНИТЕ, и да ги поведа към успешната елиминация на Bobotsi. @StoneColdFaN @Jericho @Jack Bauer @Price не ме разочаровайте, а подкрепете Алианса. МЯТАМЕ ЛИ ГО??????

35izpu1.jpg

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА

Himler (2) - johncena2, Jericho
johncena2 (2) - StoneColdFaN, The Olimpic Hero
Bobotsi (1) - Radox
The Olimpic Hero (1) - Himler

Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, Dudley, Farest, hacky, Jack Bauer, MJ23, OyeaH, Price, Smegma, THE ENEMY

За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023.

34 minutes ago, Radox said:

Иначе ми харесва как разсъждаваш относно насралото Бобе. Такива трябва да ги разкарваме възможно най-бързо, защото пречат на играта.

Готов съм отново, както винаги, да бъда ЛИДЕРА НА ГРАЖДАНИТЕ, и да ги поведа към успешната елиминация на Bobotsi. @StoneColdFaN @Jericho @Jack Bauer @Price не ме разочаровайте, а подкрепете Алианса. МЯТАМЕ ЛИ ГО??????

Ще му дам право на още един пост. Ако не ми хареса, мятаме го. 

Разбира се играта с водещия тук е неизбежна, това бяха големите ми опасения към сезона, че няма да играем гледайки кой какво пише, а ще мислим кой каква роля би приел. Също като Химлер ми е много по - лесна играта като мирен гражданин, защото така играеш без грам напрежение, докато като мафиот трябва всеки пост да го четеш по 5 пъти.

11 hours ago, Jack Bauer said:

Винаги е удоволствие да ебеш, редом до ИБАЧА!

ИБАЧ, ебе ли ти се младото чаве johncena2?

Бих, интересно дали ще покаже някаква адекватност или просто ще е безполезен. Мафиот с такъв дебилен образ ще е култово да ни Ибе, ама не мисля да му даваме шанс.

Дотук скука, чакаме Енеми и Олимпик да се включат малко по-сериозно.

Джерико не разбрах първия му пост и закачката му, че го е писал бота? 

@MJ23 То за мен не е точно игра с водещия, ами игра отново със самите играчи и техните нагласи относно ролите. Просто е добавен още един аспект, върху който можем да разсъждаваме. Не виждам нищо лошо в цялата работа. 

Тая ниска активност ме навежда на мисълта, че мафиотите са от по- неопитните играчи и ги базе яко.

10 hours ago, Bobotsi said:

А защо не?

Точно в началото на играта има логика, да се обединим около едно име, и да направим елиминация, особено когато нямаме все още никкави улики, както е в ден едно.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Пълната апатия към сезона до момента ме накара да се върна да погледна пак предните страници и чак сега забелязах контроверсията с едитнатия пост на Джонсена2. И веднага се ентусиазирам при почитането на това:

за себе си мога да кажа че съм мирен гражданин и се надявам да няма много нарочили ме,защото ще избухна яко

Не съм забравил за Бобоцито, чакам го с нетърпение да се включи с абсурдните алианси. Но просто не можах да издържа на това изкушение, бленувам да видя как ще избухне яко този новобранец.

Гласувам за johncena2

The Olimpic Hero

Здравейте. Имам стратегия още от преди да започнем, защото сезонът е много специфичен. Тук за мен, поне в началото, трябва да се играе с това кой би си избрал мафиот и кой не. Аз съм играл 4 пъти мафиот и 4 пъти съм печелил, и ви се заклевам, че не бих си избрал изобщо мафиот.

Бе ми предложено да избера една от посочените роли и в списъка присъстваше само "мирен гражданин", като нямаше и опция за допълнителна роля.

Още преди сезона написах на neshev как ще играя и как веднага имам алианс от трима човека. Аз, @hacky и @Price. За мен е почти невъзможно hacky или Price да са си избрали да играят мафиот. Те също са играли мафиоти множество пъти и съм сигурен, че мафиотската роля им е омръзнала, също като на мен. Даже са го писали няколко пъти по сезони и в теми, че им е омръзнала. Ако някой от тях е мафиот съм прецакан, но мисля, че възможността е много малка за това нещо.

По-късно през деня буквално ще изкарам статистика за всеки от сезона колко пъти е бил мафиот, колко пъти мирен и ще разсъждавам каква е възможността да си е взел мафиотска роля, ако е имал тази възможност. За мен така трябва да работим поне в началото на този сезон.

Интересното е, че примерно @Jericho изкарва подобна стратегия, но с обратно тълкуване. Той тълкува, че хората, които са играли мафиоти, сега пак биха си избрали мафиоти. Твърдо заявявам, че това не е така и по-скоро моята логика е правилната.

Веднага щях да нароча @Radox за мафиот, защото при него, просто не виждам никакъв шанс да избере мирен гражданин ако е имал опцията да е мафиот, но това изречение ме спира да го нароча в Ден 1:

11 hours ago, Radox said:

да му еба майката и на Нешев, казах му го и на него като ми даде да "избирам" между Мирен гражданин без роля.

Абсолютно същата бе и моята реакция на личното съобщение на neshev. В него пишеше, че уж трябва да избера, а в списъка присъстваше само "мирен гражданин". Казах му, че е дебилно, поднесено по този начин.

Веднага гласувам за Himler, защото тотално се огелпи с тези постове:

10 hours ago, Himler said:

Колко е лимитът за обикновени мирни граждани през този сезон? Аз бях под  номер 2 в Draft-a и си избрах тази роля, защото искам да си играя спокойно.

Няма как да знае под кой номер е бил, невъзможно е.

Само една роля бе заета и по това се ориентирах.

Още един абсурден пост в същата посока.

И тази роля бе на Врачка.

И това вече е финалът на тези постове, при който пак няма никаква логика. Единствено може да има някаква логика наистина да е имало и Врачка да избира, и наистина да е била написано в черно, но със сигурност лъже, че вече ролята е заета. Ако е заета, то няма как да му бъде написана в поста.

Та Himler за мен е задължителен вот днес. Ако е мирен и се е огелпил така, сам си е виновен.

Глас за Himler.

Кастът на сезона е такъв, че ако Химлер или жоансина328 са граждани, то мафията има огромен интерес да ги държи докрай, понеже и двамата тръгват с бекграунд на компрометирани неадекватни копелета, поради което силно се колебая дали да загърбя принципите си за задължителен нулев ден, които почти винаги са носили дивиденти в сезоните в които съм играл до момента и да гласувам за един от двамата.

Извън тях, до момента ми прави впечатление Радокс и Джерико. Първият tryhard-ва, което е нормално с оглед на последния му сезон, сега ще е надъхан да се представи силно. Ако рябва да се правя на профайлър, според мен той осъзнава, че истинското му душевно изкупление ще дойде само ако ни ебе като мафиот и е по-вероятно ако е имал този избор, да е избрал тази роля, но това на този етап са си мои размишления.

Джерико и в Дивия Запад започна леко криптирано и в гимик, в този сезон първите му постове бяха леко като на политик, който говори пред малоумното ядро на партията си, малко преди да им го натика без вазелин.

Да, не е била.Беше единствената роля, която бе в тъмен цвят, и точно това ме обърка. 

Пак ще кажа, че нямам против да си ходя,ако не се появи друг сериозно заподозрян, тъй като съм обикновен мирен граждани. Единствено призовавам другите граждани да не насочват цялото си внимание към мен през този ден, а ако искат, нека да си ме гласуват вечерта.

21 minutes ago, Himler said:

Да, не е била.Беше единствената роля, която бе в тъмен цвят, и точно това ме обърка. 

Пак ще кажа, че нямам против да си ходя,ако не се появи друг сериозно заподозрян, тъй като съм обикновен мирен граждани. Единствено призовавам другите граждани да не насочват цялото си внимание към мен през този ден, а ако искат, нека да си ме гласуват вечерта.

Химка лъхаш на урина?

Или правиш самоубийствено тъп ход или някаква невероятна некст левел стратегия.

Ако казваш, че си имал избор от абсолютно всички роли, то е ясно, че или си избрал да си мафиот, при коет ние трябва да те гръмнем днес както казва Олимпик, или си избрал някаква гражданска роля, което автоматично те превръща в жертва на Мафията довечера.

Моля те обясни какво точно целеше с това разкритие.

The Olimpic Hero

Гарантирам ви, че Himler или е мафиот или гражданин с роля. Невъзможно е да е мирен гражданин без роля. Просто Врачката я е имал в списъка си и е трябвало да избира. Но може да е имало други мафиоти или мирни граждани. Тъпото е наистина ако е гражданин с роля, но сме длъжни да го изгоним за съжаление. Няма как...

*Гарантирам ви, че Himler или е мафиот или гражданин с роля. Невъзможно е да е мирен гражданин без роля. Просто Врачката я е имал в списъка си и е трябвало да избира. Но може да е имало други мафиоти или мирни граждани с роли. Тъпото е наистина ако е гражданин с роля, но сме длъжни да го изгоним за съжаление. Няма как...

2 minutes ago, Jack Bauer said:

Химка лъхаш на урина?

Или правиш самоубийствено тъп ход или някаква невероятна некст левел стратегия.

Ако казваш, че си имал избор от абсолютно всички роли, то е ясно, че или си избрал да си мафиот, при коет ние трябва да те гръмнем днес както казва Олимпик, или си избрал някаква гражданска роля, което автоматично те превръща в жертва на Мафията довечера.

И как го реши? Предпочитам да си играя без роля и да не ме ебе. Иначе имах избор от 15 роли.

2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Гарантирам ви, че Himler или е мафиот или гражданин с роля. Невъзможно е да е мирен гражданин без роля. Просто Врачката я е имал в списъка си и е трябвало да избира. Но може да е имало други мафиоти или мирни граждани. Тъпото е наистина ако е гражданин с роля, но сме длъжни да го изгоним за съжаление. Няма как...

*Гарантирам ви, че Himler или е мафиот или гражданин с роля. Невъзможно е да е мирен гражданин без роля. Просто Врачката я е имал в списъка си и е трябвало да избира. Но може да е имало други мафиоти или мирни граждани с роли. Тъпото е наистина ако е гражданин с роля, но сме длъжни да го изгоним за съжаление. Няма как...

Спокойно, не съм. Гонете ме, но днес проследете и други играчи.

3 minutes ago, Himler said:

И как го реши? Предпочитам да си играя без роля и да не ме ебе. Иначе имах избор от 15 роли.

Шанса да си избра да си мирен гражданин без роля, при наличието на всички роли ми се струва невероятно. Бих приел това да го направи някой играч като Олимпик или Хаки, които вече са играли всичко, печелили са игри под вяскакви конфигурации и сега просто искат повече предизвикателство, разчитайки основно на рийд. Но да ми кажеш, че ти би избрал да си просто мирен ми се струва абсурдно. 

Гласува ма Химлер. Призовавам моите коалиционни партньори да се присъединят към този вот

The Olimpic Hero

Няма как просто. Аз ако можех да избирам, никога нямаше да избера мафиот, но гражданска роля щеше да ме изкуши вероятно. Та абсолютно невъзможно е Himler да е мирен гражданин без роля. Сега се чудя дали да го караме да си разкрие гражданската роля, ако е гражданин и какви са  ни опциите. Реално може би само така може да се спаси, но разсъждавайки на глас, хм, интересно се получава ако има гражданска роля. Мафията щем трябва да го държи, защото ще има съмнения, че е мафиот, хем обаче ще знае, че има гражданска роля и ще я е страх от него. Буквално и Мафията ще се чуди какво да го прави, хахахаха. Ебаси, някой да ми помогне с разсъжденията и да вземем правилното решение. Ще помисля още малко аз. Мислете и вие и помагайте.

И аз съм играл и печелил  достатъчно, така че пак нищо не каза.

Отново  почнах да събирам лесен вот, което трябва да ви навежда на мисълта какво означава. Миналият сезон, когато играх  бе същата ситуация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...