Jump to content

Мафия 23

neshev

Recommended Posts

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА

johncena2 (2) - StoneColdFaN, The Olimpic Hero
Himler (1) - johncena2
The Olimpic Hero (1) - Himler

Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, Dudley, Farest, hacky, Jack Bauer, Jericho, MJ23, OyeaH, Price, Radox, Smegma, THE ENEMY

За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023.

4 minutes ago, MJ23 said:

Доста предпазливо начало на ден 1. @Radox най ме изненадва, че още не е писал. Очаквах да е доста  настървен и нахъсан да мъсти за предния сезон. Или е на поправителен като мафиот и гледа да го дава по - леко?

Имаш не лош рийд като гражданин, така че ще ти се доверя и първите няколко дни ще  играя с теб, освен ако в случая си мафиот и  се издадеш през това време.

Кой искаш да  чукаме днес?  Това за Радокс има логика, макар че е рано за такова заключение.

Наистина ли очакваш в ден 1, при няма и два часа изминати да имам заподозрени? 😅

Не  е казано, че трябва да ми отговориш сега. Първите 2- 3 дни ще те следвам, а ако хванем мафиот  евентуално  ще продължа и след това.

20 minutes ago, MJ23 said:

Доста предпазливо начало на ден 1. @Radox най ме изненадва, че още не е писал. Очаквах да е доста  настървен и нахъсан да мъсти за предния сезон. Или е на поправителен като мафиот и гледа да го дава по - леко?

Аз чакам дежурния пост в ден 1 в който псува водещия, че пак го е сложил мирен гражданин :wank:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

14 minutes ago, MJ23 said:

Или е на поправителен като мафиот и гледа да го дава по - леко?

На поправителен може да си ти в Свищовския...

Аз мафиот досега НЕ СЪМ бил, не знам за какво говорите. За последно като играх тая помия (предния сезон) бях гражданин без роля. По план уж трябваше да имам двама съотборници, но единия се оказа комплексиран некадърен селянин, който осра отбора си, а втория не знаеше дори КОЙ е отбора му. Така че аз не бях част от тоя отбор, не знам колко пъти да го кажа.

Иначе, все още не виждам никой да ми е благодарил, че ви направих огромна услуга, като елиминирах двама от най-големите шизофреници и неадекватници в историята още преди да е започнал сезонът. Първият е онова говно @PUNK_THE_BEST дето така го насрах след миналия сезон, че повече няма да посмее да се запише никога. А вторият е шизофреникът @Hachiko който знаеше, че ще му еба путката майна и така се посра, че се отписа още преди да е почнал. Сега за щастие няма да му слушаме квиченето през пост. Кабачката пък също не се записа, така че имаме много малък процент на неадекватниците. Единствено ЖОНЦЕНА2 е тук, но на него викам да му се даде поне 1 ден шанс да направи нещо. Утре ще го поема той, днес ще му е бонус.

Днес ще гласувам за малкото лайно BOBOTSI, както обещах преди сезона. Просто от поста му лъха на мафиотска урина. Просто по-мафиотско нещо не бях чел.

1 minute ago, Jack Bauer said:

Аз чакам дежурния пост в ден 1 в който псува водещия, че пак го е сложил мирен гражданин :wank:

Ами то ми омръзна вече, какво да се повтарям за десети път. Естествено, че бях СЛОЖЕН нарочно, за да се гаврят с мене, както винаги досега. Не само съм гражданин, а съм и без роля. Аре сиктир, да му еба майката и на Нешев, казах му го и на него като ми даде да "избирам" между Мирен гражданин без роля. Други опции нямаше. Пак ще гледаме едни и същи хора мафиоти и ще слушаме после как "нивироятна мафиотска игра, просто уникална". 

Да кажа нещо за дебила NESHEV. Тоя човек не може да си седне на гъза, все нещо го човърка отзад, все едно има шило в задника. Не може като нормален човек да остави един нормален, шибан, факан сезон с НОРМАЛЕН ШЕРИФ. То не беха сезони без шерифи, не беха сезони с неаполитанци вместо шерифи, не беха сезони с ограничен брой проверки на шерифа, сега пък шерифа не можел да проверява в първата нощ, ама за сметка на това у десетата нощ имал пет проверки и не знам си какво. Не работят тия схеми бе, пичага, не го ли разбра? Откъде е тая мания да не би шерифа да намери мафиот, не ми стана ясно. Неслучайно в негов сезон никога не са печелили гражданите. Нещо повече - май даже няма елиминиран мафиот в негов сезон! Този път най-вероятно също ще ни ебат на нула. Но не ме ебе, влизам в сезона да си гледам кефа и сеира. И ще сера върху чаветата и путките яко.

35izpu1.jpg

Колко е лимитът за обикновени мирни граждани през този сезон? Аз бях под  номер 2 в Draft-a и си избрах тази роля, защото искам да си играя спокойно.

Just now, Himler said:

Колко е лимитът за обикновени мирни граждани през този сезон? Аз бях под  номер 2 в Draft-a и си избрах тази роля, защото искам да си играя спокойно.

Не си бил под №2, защото той не казва кой номер си.

35izpu1.jpg

Здравейте, граждани! Искам да кажа, че аз съм мирен гражданин и целя да помогна за разкриването на мафиотите. Моля всички да работим заедно, за да можем да изчистим нашето малко градче от тази опасна и коварна група. Благодаря ви!

Разбирам, че играта на Мафия може да бъде доста интригуваща и е възможно да има някои трудни моменти, но важното е да запазим спокойствие и да останем фокусирани върху целта си - да открием мафиотите. Вярвам, че като работим заедно и си помагаме, можем да постигнем успех. Моля всички да останат бдителни и да не се доверяват на никого слепо, за да избегнем ненужни загуби. Благодаря ви!

Just now, Himler said:

Само една роля бе заета и по това се ориентирах.

Коя беше заетата роля?

И как разбра, че е заета по дяволите?

35izpu1.jpg

@Himler, стари НЕприятелю! Нямах желание да те атакувам още от Ден 1, но за целта се постарай малко, бъде по-адекватен. Гласувал си за Олимпик ей така от нищото, без обяснения. И за кво по дяволите смени аватара, не мога да го гледам тоз глиган Пешев ли къв е.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

2 minutes ago, Himler said:

И тази роля бе на Врачка.

Я си гледай работата ве. За мен е абсурдно нешев да ти показва списък с роли и да показва кои вече са заети. По тоя начин като стигне до някой, той вече ще знае кои роли ги има в сезона ли ве? ПЪЛЕН АБСУРД!

35izpu1.jpg

StoneColdFaN

За ЖОНСИНА2 си пролича още от началото, че се е записал, щото просто няма к'во да прави и иска да убива време. Видя се, че не е чел никакви правила, щото си едитна още първия пост, което е забранено от правилата. За мен е неадекватен дебютант, който ако е гражданин, не би ни помогнал по абсолютно никакъв начин и не би предложил нещо по-добро от постове с едно изречение. Другата алтернатива е да е мафиот-скатавка, която просто чака да мине между капките днес, за да получи инструкции в мафиотския чат, за да не ги наебе после. 

Ок. Първо пояснявам, че предишния ми пост, беше написан от ChatGPT и му благодаря за шопското произношение на думата "слепо", защото бих го написал точно по тоя начин.

Второ, явно в драфта съм бил на доста задно място, може би дори и последното, защото нямах абсолютно никакво право на избор. За щастие, свършения факт ме постави с ролята, която точно исках - тая на мирен гражданин без роля, защото съм малко зает и нямам много възможност да жонглирам и дневни и нощни фази.

През трите ми сезона в играта, не съм излъгал нито веднъж. Аз съм Джордж Вашингтон на Мафия. И ви уверявам, че този стрийк продължава. Силата е в истината, както имаше един слогАн преди време.

Засега, гласувам за Himler.

Just now, StoneColdFaN said:

За ЖОНСИНА2 си пролича още от началото, че се е записал, щото просто няма к'во да прави и иска да убива време. Видя се, че не е чел никакви правила, щото си едитна още първия пост, което е забранено от правилата. За мен е неадекватен дебютант, който ако е гражданин, не би ни помогнал по абсолютно никакъв начин и не би предложил нещо по-добро от постове с едно изречение. Другата алтернатива е да е мафиот-скатавка, която просто чака да мине между капките днес, за да получи инструкции в мафиотския чат, за да не ги наебе после. 

Ще продължим ли АЛИАНСА срещу неадекватниците, който планирахме преди сезона, и да изгоним Бобицката в Ден 1 най-после?

35izpu1.jpg

Ако не искате нулев ден, тъй като съм обикновен мирен гражданин, можете да махнете мен, ако никой не се е издал. Друг е въпросът, че съм винаги лесна жертва, и мафиотите ще успеят да се оправдаят, че са ме махнали

StoneColdFaN
2 minutes ago, Radox said:

Ще продължим ли АЛИАНСА срещу неадекватниците, който планирахме преди сезона, и да изгоним Бобицката в Ден 1 най-после?

Аз АЛИАНСА ще го продължа. Ама имам уточнителен въпрос. Кое му е мафиотското в първия и единствен пост засега на Бобоци, в който пита чавака "чел ли си предишните сезони"? 

11 minutes ago, Brutalnia said:

не мога да го гледам тоз глиган Пешев ли къв е.

Нямаш вкус за жени.

Just now, StoneColdFaN said:

Кое му е мафиотското в първия и единствен пост засега на Бобоци

Че е малко лайно.

35izpu1.jpg

Радокс, ако мислиш пак да обсебваш сезона и да пишеш само какво е станало в миналия сезон и да обиждаш,  ще е най - добре и този да те махнем от рано. Не ми се четат всеки ден псувни по Бобоци и хаки.

Или играй текущия сезон или най - добре не се записвай изобщо. Имам чувството че и в сезон 200 ще пишеш за Punk the best, Хаки, Хачико и Бобоци. Дай да играем шибания сезон, пък след това да се наливаме и обиждаме.

1 minute ago, MJ23 said:

Имам чувството че и в сезон 200 ще пишеш за Punk the best, Хаки, Хачико и Бобоци.

Ще пишем ли по сезона, или ще спамим лайна, мой?

35izpu1.jpg

2 hours ago, hacky said:

Предлагам пакт на глутницата, които ше разкъсваме всеки ден някой, каня в него @Price @Bobotsi @Jack Bauer@MJ23

Пак ли започнахте със слепите алианси? Миналия сезон конфронтирахме Прайс заради тази идея, сега ти я даваш. Абсурдно е да се правят такива съюзи за мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...