Jump to content

Мафия 23

neshev

Recommended Posts

Начало на Ден 1!

Активните участници (17/17):

@hacky

@StoneColdFaN

@Himler

@The Olimpic Hero

@THE ENEMY

@Bobotsi

@Radox

@Farest

@Jericho

@Brutalnia

@Smegma

@johncena2

@Price

@OyeaH

@Dudley

@MJ23

@Jack Bauer

За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023.

Моля гласувайте с удебеляване. Успех! :beer:

Гласувам за @Himler, защото не смятам , че е достоен да остане в играта, за себе си мога да кажа че съм мирен гражданин и се надявам да няма много нарочили ме,защото ще избухна яко

StoneColdFaN

За пореден път, 1 ли, 100 ли, съм гражданин.

Гласувам за johncena2

Вашия MichaelJackson, така де Michael Jordan  е тук. Радвам се, че johcena2 ще играе, естествено първия му пост е тотално кавалски и съм готов да го изгоним още в ден 1, просто с такива постове няма смисъл да де мъчим взаимно.

Just now, Bobotsi said:

@johncena2 Чел ли си някой от миналите сезони и играл ли си преди (извън форума)?

Чел съм от предните сезонио не съм играл настолната игра в истинския живот!

@johncena2 бяха ли останали хубави роли като избираше или нямаше никакъв избор? Кое избра да си мирен гражданин или мафиот скатавка? 

Логично е новобранец да си избере да е мирен гражданин, много по - лесно би му било. Просто  първият му пост, как от нищото някой ще ти се стори мафиот? 

@Price приемам предложението ти за мир, и предлагам да се включим в хайката на Хаки. Изморих се в ден едно да има чуденки до последно и да правим обръщалки в последния момент. Нека заедно ебем днес :wank:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

4 minutes ago, MJ23 said:

@johncena2 бяха ли останали хубави роли като избираше или нямаше никакъв избор? Кое избра да си мирен гражданин или мафиот скатавка? 

Еми, мирен гражданин съм избрал, пичага!

9 minutes ago, hacky said:

Защо всички се метнахте на новия?

Предлагам пакт на глутницата, които ше разкъсваме всеки ден някой, каня в него @Price @Bobotsi @Jack Bauer@MJ23

Искаш да направим заедно играта едно по - добро място? Или искаш да ме оплетеш в мафиотски мрежи? :wank:

Пп - Кой ще е с първият сменен аватар за сезона? 😊

StoneColdFaN

Джонка, и да си избрал да бъдеш гражданин, няма да оцелееш дълго само с някакво голо "Химлер е мафиот". Което го изстрелваш още в самото начало, а не е изминал дори и час от началото на играта. Как точно разбра, че "Химлер е мафиот"? 

Чисто и просто, вариантите при теб са два. Мирен гражданин или мафиот-скатавка, както каза MJ23.

3 minutes ago, Jack Bauer said:

@Price приемам предложението ти за мир, и предлагам да се включим в хайката на Хаки. Изморих се в ден едно да има чуденки до последно и да правим обръщалки в последния момент. Нека заедно ебем днес :wank:

Харесва ми тази идея. Чак сега обаче забелязах, че и безпощадният ИБАЧ @OyeaH е в сезона. Искам и той да е в нашия алианс. Ти, hacky, Ибача и аз - the four horsemen. Мафията да трепери. 

ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА

johncena2 (2) - StoneColdFaN, The Olimpic Hero
Himler (1) - johncena2

Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, Dudley, Farest, hacky, Himler, Jack Bauer, Jericho, MJ23, OyeaH, Price, Radox, Smegma, THE ENEMY

За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023.

1 minute ago, StoneColdFaN said:

Джонка, и да си избрал да бъдеш гражданин, няма да оцелееш дълго само с някакво голо "Химлер е мафиот". Което го изстрелваш още в самото начало, а не е изминал дори и час от началото на играта. Как точно разбра, че "Химлер е мафиот"? 

Чисто и просто, вариантите при теб са два. Мирен гражданин или мафиот-скатавка, както каза MJ23.

Еми реших да го игра на тото,абе ще си знам  за следващия път да не пускам първи пост! 😀

Иначе съм мирен гражданин, не си падам по мафиотите!

2 minutes ago, Price said:

Харесва ми тази идея. Чак сега обаче забелязах, че и безпощадният ИБАЧ @OyeaH е в сезона. Искам и той да е в нашия алианс. Ти, hacky, Ибача и аз - the four horsemen. Мафията да трепери. 

Появих се на бял кон за да Иба мафията и съм склонен да дам шанс на този алианс (поне преди някой от него да почне да вони).

Джонката с тотално неадекватно включване, имах опасения още преди сезона за него. Все пак трябва да имаме едно на ум.

Любопитно ми е и ГОЛЕМИТЕ имена как ще влезнат в играта, надявам се да си спестят меренето на пишоците и да не серат много в темата.

Доста добър каст този сезон, почти няма слабо.

Винаги е удоволствие да ебеш, редом до ИБАЧА!

ИБАЧ, ебе ли ти се младото чаве johncena2?

45 minutes ago, johncena2 said:

Гласувам за @Himler, защото не смятам , че е достоен да остане в играта, за себе си мога да кажа че съм мирен гражданин и се надявам да няма много нарочили ме,защото ще избухна яко

Чаво, в правилата изрично пише, да не се едитват постове... толко ли не може да пуснеш нов?

Ще започна с това, че призовавам за спазване на правилата и феърплей абсолютно всички участници. Сега за старта - интересно ми звучат тези предложения за пактове, коалиции, които Прайс и Хакстера предлагат. Но дали някои от хората, които искат да включат в тази коалиция няма да се окажат мафиоти? Определено ще ги следя изкъсо, може би е някаква некст левъл стратегия, или просто опит за ранен блъф. MJ23 пък е един от хората, с които бих искал да играя заедно. Надявам се да е гражданин, защото иначе като мафиот е труден за разчитане и може да ме изпързаля неочаквано.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Доста предпазливо начало на ден 1. @Radox най ме изненадва, че още не е писал. Очаквах да е доста  настървен и нахъсан да мъсти за предния сезон. Или е на поправителен като мафиот и гледа да го дава по - леко?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...