neshev Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Начало на Ден 1! Активните участници (17/17): @hacky @StoneColdFaN @Himler @The Olimpic Hero @THE ENEMY @Bobotsi @Radox @Farest @Jericho @Brutalnia @Smegma @johncena2 @Price @OyeaH @Dudley @MJ23 @Jack Bauer За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023. Моля гласувайте с удебеляване. Успех! Link to comment
johncena2 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Гласувам за @Himler, защото не смятам , че е достоен да остане в играта, за себе си мога да кажа че съм мирен гражданин и се надявам да няма много нарочили ме,защото ще избухна яко Link to comment
StoneColdFaN Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 За пореден път, 1 ли, 100 ли, съм гражданин. Гласувам за johncena2. Link to comment
Price Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Предлагам на @Jack Bauer да сключим мирен договор и заедно да опозорим мафията. Link to comment
Bobotsi Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 @johncena2 Чел ли си някой от миналите сезони и играл ли си преди (извън форума)? Link to comment
MJ23 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Вашия MichaelJackson, така де Michael Jordan е тук. Радвам се, че johcena2 ще играе, естествено първия му пост е тотално кавалски и съм готов да го изгоним още в ден 1, просто с такива постове няма смисъл да де мъчим взаимно. Link to comment
johncena2 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Just now, Bobotsi said: @johncena2 Чел ли си някой от миналите сезони и играл ли си преди (извън форума)? Чел съм от предните сезонио не съм играл настолната игра в истинския живот! Link to comment
MJ23 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 @johncena2 бяха ли останали хубави роли като избираше или нямаше никакъв избор? Кое избра да си мирен гражданин или мафиот скатавка? Link to comment
hacky Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Защо всички се метнахте на новия? Предлагам пакт на глутницата, които ше разкъсваме всеки ден някой, каня в него @Price @Bobotsi @Jack Bauer@MJ23 Link to comment
MJ23 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Логично е новобранец да си избере да е мирен гражданин, много по - лесно би му било. Просто първият му пост, как от нищото някой ще ти се стори мафиот? Link to comment
Jack Bauer Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 @Price приемам предложението ти за мир, и предлагам да се включим в хайката на Хаки. Изморих се в ден едно да има чуденки до последно и да правим обръщалки в последния момент. Нека заедно ебем днес Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
johncena2 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 4 minutes ago, MJ23 said: @johncena2 бяха ли останали хубави роли като избираше или нямаше никакъв избор? Кое избра да си мирен гражданин или мафиот скатавка? Еми, мирен гражданин съм избрал, пичага! Link to comment
MJ23 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 9 minutes ago, hacky said: Защо всички се метнахте на новия? Предлагам пакт на глутницата, които ше разкъсваме всеки ден някой, каня в него @Price @Bobotsi @Jack Bauer@MJ23 Искаш да направим заедно играта едно по - добро място? Или искаш да ме оплетеш в мафиотски мрежи? Пп - Кой ще е с първият сменен аватар за сезона? 😊 Link to comment
StoneColdFaN Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Джонка, и да си избрал да бъдеш гражданин, няма да оцелееш дълго само с някакво голо "Химлер е мафиот". Което го изстрелваш още в самото начало, а не е изминал дори и час от началото на играта. Как точно разбра, че "Химлер е мафиот"? Чисто и просто, вариантите при теб са два. Мирен гражданин или мафиот-скатавка, както каза MJ23. Link to comment
Price Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 3 minutes ago, Jack Bauer said: @Price приемам предложението ти за мир, и предлагам да се включим в хайката на Хаки. Изморих се в ден едно да има чуденки до последно и да правим обръщалки в последния момент. Нека заедно ебем днес Харесва ми тази идея. Чак сега обаче забелязах, че и безпощадният ИБАЧ @OyeaH е в сезона. Искам и той да е в нашия алианс. Ти, hacky, Ибача и аз - the four horsemen. Мафията да трепери. Link to comment
neshev Posted April 8, 2023 Author Share Posted April 8, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА johncena2 (2) - StoneColdFaN, The Olimpic Hero Himler (1) - johncena2 Не са гласували: Bobotsi, Brutalnia, Dudley, Farest, hacky, Himler, Jack Bauer, Jericho, MJ23, OyeaH, Price, Radox, Smegma, THE ENEMY За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 09.04.2023. Link to comment
johncena2 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 1 minute ago, StoneColdFaN said: Джонка, и да си избрал да бъдеш гражданин, няма да оцелееш дълго само с някакво голо "Химлер е мафиот". Което го изстрелваш още в самото начало, а не е изминал дори и час от началото на играта. Как точно разбра, че "Химлер е мафиот"? Чисто и просто, вариантите при теб са два. Мирен гражданин или мафиот-скатавка, както каза MJ23. Еми реших да го игра на тото,абе ще си знам за следващия път да не пускам първи пост! 😀 Иначе съм мирен гражданин, не си падам по мафиотите! Link to comment
OyeaH Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 2 minutes ago, Price said: Харесва ми тази идея. Чак сега обаче забелязах, че и безпощадният ИБАЧ @OyeaH е в сезона. Искам и той да е в нашия алианс. Ти, hacky, Ибача и аз - the four horsemen. Мафията да трепери. Появих се на бял кон за да Иба мафията и съм склонен да дам шанс на този алианс (поне преди някой от него да почне да вони). Джонката с тотално неадекватно включване, имах опасения още преди сезона за него. Все пак трябва да имаме едно на ум. Любопитно ми е и ГОЛЕМИТЕ имена как ще влезнат в играта, надявам се да си спестят меренето на пишоците и да не серат много в темата. Доста добър каст този сезон, почти няма слабо. Link to comment
Jack Bauer Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Винаги е удоволствие да ебеш, редом до ИБАЧА! ИБАЧ, ебе ли ти се младото чаве johncena2? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
StoneColdFaN Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 @Radox Да отстраним заедно ЖОНСИНА2, навит ли си? Link to comment
Jack Bauer Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 45 minutes ago, johncena2 said: Гласувам за @Himler, защото не смятам , че е достоен да остане в играта, за себе си мога да кажа че съм мирен гражданин и се надявам да няма много нарочили ме,защото ще избухна яко Чаво, в правилата изрично пише, да не се едитват постове... толко ли не може да пуснеш нов? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Brutalnia Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Ще започна с това, че призовавам за спазване на правилата и феърплей абсолютно всички участници. Сега за старта - интересно ми звучат тези предложения за пактове, коалиции, които Прайс и Хакстера предлагат. Но дали някои от хората, които искат да включат в тази коалиция няма да се окажат мафиоти? Определено ще ги следя изкъсо, може би е някаква некст левъл стратегия, или просто опит за ранен блъф. MJ23 пък е един от хората, с които бих искал да играя заедно. Надявам се да е гражданин, защото иначе като мафиот е труден за разчитане и може да ме изпързаля неочаквано. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
MJ23 Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Доста предпазливо начало на ден 1. @Radox най ме изненадва, че още не е писал. Очаквах да е доста настървен и нахъсан да мъсти за предния сезон. Или е на поправителен като мафиот и гледа да го дава по - леко? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.