Jack Bauer Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Според мен голяма грешка от страна на Адесаня да търси моментален реванш срещу немезиса си. Обикновено историята в тези случаи е на страна на последния победител. Поатан определно му е в главата и има психическата преднина. Вярно, че Изи водеше по точки в мача, но знанието, че тоя урод вече два пъти те е нокаутирал в последния рунд, макар единия да е бил в кикбокса ще го държи през цялото време на тръни, че по всяко време може да изяде балтията и да заспи. Може би трябваше да приеме един загряващ мач срещу топ 5 опонент, въпреки че ги е минал вече повечето. Очаквам да е доста по предпазлив, и като нищо да падне и по точки този път. Хорхето може и да има шанс тук, защото Бърнс не е точно борец, но пък успее ли да го повали, BJJ-a му е достатъчно ефективен да спечели чрез предаване. А както видяхме в мача с Cumshot, може доста добре да се бие и на крака. Според мен е по-вероятно Бърнс да вземе, дали чрез решение или чрез изненадващ submission. Надявам се Холанд да вземе победата тук, но понзинибио не е лесен мач, поне ако не друго си е striker, заото борците помитат Кевинката. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Beks Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Иска ми се Изи да си върне титлата и да гледаме трети сблъсък помежду им. В същото време искам Перейра да се качи в горната дивизия, а Адесаня да чисти в middleweight-a. Не знам какво да очаквам от тая битка. Може да протече по същия начин, може Адесаня да тръгне за ранно приключване и да бие, но може и да гризне дръвцето с някоя балтия или крак в муцуната и да обърне очите. Каквото и да става не искам да гледам скован Адесаня, не ми се гледа копие на мача между Едуардс и Усман. Искам екшън! При Бърнс и Масвидал.. Искам Хорхе да вземе мача, защото това му отваря много врати: мач с Колби, мач с Едуардс дори мач Конър, в най-лошия случай мач с Холанд Гледайте пресконференцията, беше забавно Link to comment
neshev Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 Огромен е Изи. Да те изгърбят 3 пъти и все пак да спечелиш 4-тата битка с нокаут. Малко са бойците, които са същите след подобни загуби, но той успя да си върне титлата. Това за мен е по-голямо от всичките му защити. Link to comment
Jack Bauer Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 КО на годината, от сега го предричам. Поатан печелеше рундовете иначе, н тази дясна ръка от нищото, просто го хвана неподготвен. Браво на Изи, единственият проблем е, какво следва сега? Помел е всички в дивизията, мен един потенциален мач между Уитакър и Поатан ме интригуваше. Айде Хорхето се пенсионира, и правилно, нищо не показа в тази битка, той никога не е бил нещо велико, но сега вече хич го няма, колкото и да обяснявше, че борбата му е задобряла, то се видя, че не е такъв случая. Явно си оставаме с Едуардс-Колби за титлата. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 5 hours ago, Jack Bauer said: Помел е всички в дивизията, мен един потенциален мач между Уитакър и Поатан ме интригуваше. Чакаме Бо Никал и Чимаев да изкачат стълбицата. Иначе трета битка звучи примамливо, но на Перейра ще му трябват поне 5-6 месеца да се възстанови от подобен нокаут. Link to comment
OyeaH Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Чимаев ще го пръсне, Стайлбендъра никога не е играл срещу добър борец. Иначе добре го засили, няма спор, беше си повярвал доста Поатан. Link to comment
gboy Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Голям мач за Адесаня, уникален нокаут. Бих гледал и трети сблъсък ... даже бих казал, че е задължителен. Поатан в момента ми се струва и без друго единственият човек, който има какво да предложи срещу Изи. Чимаев първо да покаже, че има място на върха в тая дивизия, пък и изобщо. Единствената му голяма победа е срещу Бърнс и то си беше една победа ... ай да не казвам, че му я подариха. ---- Масвидал евала му правя, че остави ръкавиците навреме. Няма нищо по-тъжно от това да гледаш как някога велики бойци стават за посмешище и по-лошото - скапват си живота, като си докарват сътресение след сътресение. Както стана с Федята например Пък и с почти цялата генерация от по-старото поколение. Сега говорят за мозъчни травми и прочее ... ами какво да очакваш, когато се биеш на 50+ и отнасяш нокаут след нокаут. Дано да не размисли - това е спорт за млади хора. ---- Много ме е яд за моя човек Адриан Янез, че отнесе такъв нокаут. Дано не го върне много назад. Младо момче е, уникален боксьор и има много како да даде на спорта. Просто още е зелен за това ниво, на което е Роб Фонт. ---- Кевин Холанд е сред най-големите таланти в тоя спорт, обаче не го слуша главата и това е. Иначе досега можеше да се е бил за титлата вече. Няма психика просто, личи си, че прегаря и като го пуснат в голям мач изпортва работата. Иначе 170 паунда е идеална за него категория - изглежда като звяр, а бързината си я има. Малко, ако го укротят, има как да се развие, ама не вярвам. Слаби прелимки тоя път, нищо интересно там А знаете как обичам да гледам младите надежди от мазетата и гаражите. Link to comment
neshev Posted April 13, 2023 Author Share Posted April 13, 2023 Перейра обяви, че ще качи до 205 за следващата битка. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.