Jump to content

AEW Dynamite - 5 април 2023

neshev

Recommended Posts

Не, че бих си губил времето с КечМания, но това шоу е с по-добър кард и отсега е ясно, че ще е с по-добри мачове. Най-малкото, че ще присъства истинска кеч звезда като MJF, а не да гледам някакви джобърчета да се пънат за титлата. 😎

Тонкича връща най-големият draw в компанита - "Very important announcement". Страх ме е да питам какво се очаква.

@nWoHulkster светни ме. Стрийминг сделка, шолО в Англето или младата надежда Бил Голдбърг. :lol: Дано е третото да четем гърчовете на gboy. :happy:

Е какво пък те е страх толкова? Досега КАН винаги е доставял и предоставял със своите important anouncement-и. И сега е гарантирано, че ще достави нещо огромно, може би Забранената врата 2, а може и нещо още по-велико.

1 minute ago, Suffer-H said:

Е какво пък те е страх толкова? Досега КАН винаги е доставял и предоставял със своите important anouncement-и. И сега е гарантирано, че ще достави нещо огромно, може би Забранената врата 2, а може и нещо още по-велико.

Последното не беше ли некво риалити шолО, дето никой не го бръсне за слива? :unsure:

nWoHulkster

Забранената врата 2 не само, че вече е обявена, но и се разпродаде веднага, така че със сигурност не е това. :)

Tony Khan относно днешния анонс:

"This is something I’ve dreamed of for years. It’s a huge milestone for AEW, and I can’t wait to talk about it. There will be fans around the world who will be excited - it is one of the most important announcements ever in AEW."

Не смея да правя прогнози. Анонсите на Тонката са трудни за прогнозиране - понякога оувърхайпва здраво, а понякога наистина деливърва големи неща. 50/50. В случая повече ми бие към първото, ама да видим.

35 minutes ago, gboy said:

Бе вие луди ли сте? То ще се стичат хора от цяла Европа, за да гледат НАЙ-ВЕЛИКАТА КОМПАНИЯ НА ТОЯ СВЯТ! 

То вижте, че на КМ се напълни стадиона, дето в МЕ беше оня джобър Коуди, какво остава за шоу, което е оглавявано от истински кеч звезди, като MJF, Omega и Ориндж Касиди!

Никой не те спира, умен си така смятам. Махни факания гимик, защото можеш да пишеш стойностни неща. С по лош тон бих те пратил в трета глуха.  Спри гимика, това е. Дразниш , че го играеш свиркаджия и ти харесва.

1 hour ago, neshev said:

Филмец ми се струва. Та те едва разпродават 10 хилядни зали, по 3-4 хилки на седмични шоута, откъде ще дойдат тези 80 хиляди на Уембли, не знам.

"Те ЕдВаМ РаЗпРоДаВаТ 10 ХиЛяДнИ ЗаЛи"

Само дето много умело пропускаш, че за пръв път излизат от друг континет, UK маркета е най-големият и значим по важност след този от US, ще има хора от цяла Европа, а и шоуто ще бъде третирано като PPV. Щом не е буукнал O2 Arena или най-малкото Craven Cottage значи има нещо предвид. Аз лично очаквам поне 40% от капацитета.

Много ми е забавно как всеки втори пишман dirtsheeter остана с пръст в гъза.

🤣

1 hour ago, Hachiko said:

Никой не те спира, умен си така смятам. Махни факания гимик, защото можеш да пишеш стойностни неща. С по лош тон бих те пратил в трета глуха.  Спри гимика, това е. Дразниш , че го играеш свиркаджия и ти харесва.

След толкО годин` в тоя форум, наистина ли взимате някакви такива неща насериозно :dry:

Xander Black

Страхотен Dynamite тази седмица. Много добри мачове и сегменти. Просто беше на високо ниво всичко като за турнир направо. Все повече се кефя на Blackpool Combat Club, осебено сега и Danielson като пак е с тях. Изкефих се че FTR вземаха титлите от ония палячовци. Така и трабваше да стане. Изкефих си и на House of Black. Не знам много за Jay White  и не съм му гледал мачове но имаше яка реакция от публиката. Шоуто във Лондон ще е яко със сигурност. Давам 10/10 на шоуто тази седмица.

12 hours ago, gboy said:

След толкО годин` в тоя форум, наистина ли взимате някакви такива неща насериозно :dry:

Да. Много ми е важно развитието ти, но няма такова. За теб е забавно, а за мен не.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...