Jump to content

WWE: Компанията е на път да бъде продадена на Endeavor

Recommended Posts

nWoHulkster

^ Няма нужда да търси. Ако иска такова, пределно ясно е единствено къде може да го намери. 😎

tk.jpg.7405bb2a297ee189e247d2150c607b1a.jpg

Jack Bauer

Всъщност всички знаем, че това ще е развръзка на един много добре билдван сторилайн 🤗

image.thumb.png.ab084e7b7f07e5dac7f84c73ec77079b.png

#freeradox&mystery

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

nWoHulkster

Angle вече е много потрошен за такива работи. Виж, обаче, осиновеният му син от България изглежда готов за действие. 😉

Screenshot_1.jpg.c843c68f5c299f478c0a5a724d80f99f.jpg

1bdbe5000458c93ecdb3718e0b6b0652.jpg52f8cf478e795e92393bbb514aa6a3b174a702ee

Всичко е ясно.  Ролинс ако загуби титлата си ще има логика да боцка тайно Стефка!

Edited by Ivanski95
StoneColdFaN

Откакто Енгъл осинови лапето от България, то отдавна не е българче - доколкото четох в няк'ви публикации, само американско гражданство има, пък българското е предадено. И да отиде в WWE, няма да е наш човек. :D

• Upvote 1
  • Sad 1
The-Resident-Ev!L
25 minutes ago, Ivanski95 said:

1bdbe5000458c93ecdb3718e0b6b0652.jpg52f8cf478e795e92393bbb514aa6a3b174a702ee

Всичко е ясно.  Ролинс ако загуби титлата си ще има логика да боцка тайно Стефка!

Идеална си е за годините Стефка.

• Upvote 2

Triple H не си върши работата явно както трябва Стефка си има нужда от доста бачкане.

• Upvote 2
Todor Atanasov

^Сегмента се гледа на един дъх, чак ме удари носталгия. Такива харизматични звезди имахме преди 20 години, правеха всеки сегмент злато. И сега искам някой да ми напише пак какви таланти са Гюнта, тИорията и останалите от отряда по аутизъм и как HHH не им дава подходящия booking.

19 hours ago, nWoHulkster said:

^ Няма нужда да търси. Ако иска такова, пределно ясно е единствено къде може да го намери. 😎

tk.jpg.7405bb2a297ee189e247d2150c607b1a.jpg

Този типаж не е за Стефка.

On 4/25/2023 at 6:13 PM, VSB said:

Това си е тяхна работа, вече бяха много време заедно.

9 minutes ago, Pillar96 said:

Пфф на дърти години правят щуротии.

Пиларче, спами си курвите в правилния раздел и стига си срал по темите ми. Ходи прави нов акаунт за назидание. 

batistaheel
6 hours ago, Todor Atanasov said:

^Сегмента се гледа на един дъх, чак ме удари носталгия. Такива харизматични звезди имахме преди 20 години, правеха всеки сегмент злато. И сега искам някой да ми напише пак какви таланти са Гюнта, тИорията и останалите от отряда по аутизъм и как HHH не им дава подходящия booking.

Трябва да се съглася. Просто кечът едно време е било топ. За тия десет минути сегмент ти заковават вниманието изцяло. С такива сегменти няма как да не искаш да ги видиш в мач, дори после самият мач да е посредтсвтвен. Много липсва това в днешния кеч, промотата са толкова скучни и скриптирани, че се губи entertainment частта. И Скалата да дойде все тая, няма ги вече тия яки и надъхващи промота. Без хубавите промота всеки кечист бързо ми става антипатичен. Дори вече не правят шоута, които като ги изгледаш да очакваш с нетърпение следващото. Най-странното е, че не е имало смяна на властта, старият Винс все още е там и въпреки това вече не могат да ни предложат подобни шоута. Проблемът не е в кечистите, повечето са талантливи. Проблемът е в тъпите сценарии, тъпият скрипт и всичките PG ограничения. 

• Upvote 2

А какво става с Шейн и защо Винс би дал власта на болно магаре, но не и на него? Ако може някой да ми обясни защо горе от десетилетие и нагоре Triple h е имал доста повече власт от него, като не е излезнал от топките на Винс

Suffer-H
On 9/28/2023 at 10:37 PM, StoneColdFaN said:

Откакто Енгъл осинови лапето от България, то отдавна не е българче - доколкото четох в няк'ви публикации, само американско гражданство има, пък българското е предадено. И да отиде в WWE, няма да е наш човек. :D

Бе какво значение имат някакви хартийки с печати? Кръвта във вените тече! Наш човек ще си е, пък дори и самият той да го отрича.

Spoiler

Чакаме Олимпик да го покани в Без Сценарий и да го прави новото лице на BWC, че ДЪмян Танграта нещо не се чувал скоро време.