Jump to content

WWE: Компанията е на път да бъде продадена на Endeavor

Recommended Posts

Интересно ми е защо Вини Мак пак си завря носа не само в криейтива но и в управлението на компанията и то след идването на новите собственици. 

Spoiler

kabakov

Е как защо? Огромното му его, ето защо. Пък и в крайна сметка, той изгради WWE каквото е сега(хубаво, лошо - друга тема) - има право да се бърка където си иска.

1 hour ago, kabakov said:

Е как защо? Огромното му его, ето защо. Пък и в крайна сметка, той изгради WWE каквото е сега(хубаво, лошо - друга тема) - има право да се бърка където си иска.

Абе то така. Ама путкенски неща прави. Не си спази на думата от миналот лято, че се пенсионира и оттегля. :D

• Upvote 2
kabakov

Отдавна е изплискал легена, всичко може да се очаква от него.

The Pain

А най-шибаното( за нас, нека той да си е жив и здрав човека) е как Винс е почти на 80, а е здрав, прав и мега корав.Нито е болен, нито е дърт инвалид, а все още е алфа бизнесмен.

• Upvote 2

9MLnN5Y.gif

Интересно ми е наистина как подържа форма и здраве. 

• Upvote 2
batistaheel
13 minutes ago, Farest said:

Като тренира в три часа сутринта и после подремва в бюрото. :D Предполага се, че взема и хормони на растежа. 

9 hours ago, The Pain said:

Нито е болен

Тежката шизофрения не е ли болест?

35izpu1.jpg

Ponetron
9 hours ago, Farest said:

Преливат му кръв от 5 годишни деца.

• LMFAO 3
Hachiko
24 minutes ago, Radox said:

Тежката шизофрения не е ли болест?

Става... След две години??

Винс Макмеан е чудовище което пречи на на Wwe, искам Ари Емануел, CEO на Ендевър да взима сам решенията или заедно с Пол и Стефани. Get the fuck of Винс Макмеан out of company! И още нещо Патрик Уитсел на мястото на Винс в Wwe. UFC>Wwe! 

Spoiler

• 2 weeks later...
nWoHulkster

В ново интервю Nick Khan каза, че като част от трансформацията на WWE в новата компания планират да орежат поне $50 милиона от разходите на WWE.

Nick Khan on their aggressive approach: If you look at what Endeavor was able to take out cost-wise from UFC in 2016, or shortly after that deal was done, we have the same expectation here. We think 50 million is a really, really conservative number. We have integration teams that are being formed now. We’re gonna get those in shape. I think we’ll have a better sense of it in a month or two, but we’re gonna be pretty aggressive with them to make sure that, for our shareholders, for our company, our organization, is as lean and mean as possible, and we’re gonna rely on that Endeavor flywheel to make up the rest.

Nick Khan on if the cuts would come from firing people: There’s other costs. What we always want to be protective of, our creative team, our production team, keep in mind, none of us have anything to sell, and the company would not have been transacted at this sort of price point of the product wasn’t great. So the most important thing is to leave the product untouched. Untouched meaning if Triple H and Kevin Dunn, our long-time executive producer, want to evolve it, great. But in terms of cutbacks there, that’s not what we’re looking to do. So other efficiencies all around the company, we’re getting in the middle of, and we’ll see how it shakes out.

Не е ясно от къде ще ги режат толкова много пари, но няма да е учудващо, ако има масови уволнения.

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 2
kabakov
7 minutes ago, nWoHulkster said:

Не е ясно от къде ще ги режат толкова много пари, но няма да е учудващо, ако има масови уволнения.

То не е лошо малко да разчистят плявата.

• Upvote 3
StoneColdFaN

В една от статиите за туй дело пише, че един от сценаристите дори е предложил мюсолмански кечист "да разкрие една своя тайна, а именно, че бил стоял зад атаките от 11 септември". Нали е ясно обаче, че тоя сценарист не може да си измисли т'ва нещо сам и най-вероятно "гениалната идея" е на бачи Вини?! При туй положение трябва да осъдят Дъртия за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и да го вкарат зад решетките, докато умре.

• 3 weeks later...
batistaheel

От Endeavor искали ВиниМак да остане в компанията на сегашния си пост докато смъртта ги раздели, докато той не реши да се пенсионира или е неспособен да изпълнява задълженията си, като това е част от сделката. При отказ от страна на Винс Endeavor ще искат 57% от акциите на WWE, при сегашните 51%. 

Може да се каже, че дъртия си е уговорил сделката на живота си. Въпреки, че продаде компанията си, той си остава начело да я управлява както си иска и никой нищо не може да направи по въпроса. Тъжна работа. :suicide:

• 3 months later...

Говори се, че за Винс е последния ден като мажоритален собственик, но дали наистина ще остане начело и ще продължава неговия глас да се чува последен?

Аз лично бих искал да видя една нова ера за WWE без участието на Винс. до къде ли може да доведе, вярно екипа ще остане същия, но Винс няма да им вика в слушалките да сменят в последния момент сценария.

Ами по - голямо дъно едва ли може да бъде достигнато. Ако изключим Рейнс всичко останало е скучен, негледаем боклук. 2023 година сме, добре че Сина се завърна да им вдигне леко рейтинга, защото извън него Миз май в момента е топ атракцията им? Не знам защо FB на sponsored ми излизат неща свързани с кеч, та онзи ден гледам някакъв джобър с немско име, преди бил със зелена коса, та тоя счупил рекорда за най - дълъг рейн с интерконтиненталната титла ?!?!? Тази, която едно време беше по - престижна от сегашната световна.. ЗАКРИВАЙ.

batistaheel

Винс някога беше велик. Преди 20 години всеки сегмент с него беше златен, но и продуктът беше на ниво. Няма да ми липсва сценаристът-пароноик Макмеън от последните години, променящ сценария дори по време на шоуто, а образът мистър Макмеън. Може би един от най-великите образи в кеча. Респект!

Знам, че това е повече сегмент на Гробаря, но и Винс се включва много силно накрая.

Гледайки такива сегменти от миналото, забелязвам, че това да си претендент номер едно (number one contender) за Световната титла е било от голямо значение, все едно е един вид титла. Въпросът ми е защо вече не се прави това, защо вече няма спорове, вражди между кечисти само за това кой да получи title shot? Отнето ни е едно от най-готоните неща в кеча. Сега всичко се прави прекалено машинно, група кечисти се бият и победителят започва вражда с шампиона, но фрази като title shot и number one contender не се чуват. 

• Upvote 3
7 hours ago, MJ23 said:

та онзи ден гледам някакъв джобър с немско име, преди бил със зелена коса, та тоя счупил рекорда за най - дълъг рейн с интерконтиненталната титла ?!?!?

Да е, чоек, представяш ли си? Даже би рекорда на Хонки Тонк Мъжа? Какви кечисти имахме едно време, а сега какви... 

9 hours ago, MJ23 said:

Ами по - голямо дъно едва ли може да бъде достигнато. Ако изключим Рейнс всичко останало е скучен, негледаем боклук. 2023 година сме, добре че Сина се завърна да им вдигне леко рейтинга, защото извън него Миз май в момента е топ атракцията им? Не знам защо FB на sponsored ми излизат неща свързани с кеч, та онзи ден гледам някакъв джобър с немско име, преди бил със зелена коса, та тоя счупил рекорда за най - дълъг рейн с интерконтиненталната титла ?!?!? Тази, която едно време беше по - престижна от сегашната световна.. ЗАКРИВАЙ.

В момента Гюнтер е един от най-добрите кечисти на ринга, отделно смятам, че е и доста интересен, не знам кое не те кефи в него, но аз мисля, че стои на мястото си доста добе.

• Upvote 3
10 hours ago, MJ23 said:

Хубаво е да видя, че нищо не се е променило - без значение качеството на продукта, винаги се мрънка. :D Лично аз не гледам кеч активно, но в Twitter (където по принцип също е пълно с мрънкачи) всички хвалят моментното състояние на WWE - пълно е с over кечисти. 

• Upvote 3

В типичен BWC стил му срахме на живота на тоя момък. :lol:

В момента има наченки, че са в пиков период. Разпродават седмичните шоута, а имаше един период преди пандемията, в който продаваха по 5-6 хиляди максимум. Същото и за големите шоута и PPV-та, пълнят залите, а за големите PPV-та удрят по 30-40 хиляди. Рейтингите се стабилизираха и леко вдигнаха, по едно време бяха на свободно падане.

Вече качеството на самото шоу има много какво да се желае, от към истории и образи. Имат проблясъци, но рядко навързват серия от яки шоута.

• Upvote 1
4 hours ago, hacky said:

В момента Гюнтер е един от най-добрите кечисти на ринга, отделно смятам, че е и доста интересен, не знам кое не те кефи в него, но аз мисля, че стои на мястото си доста добе.

Да би се справил чудесно в ролята на киборг в някой филм, ама за кечист е прекалено скучен. Няма никаква история, никакъв образ, а просто поредното NPC.