Jump to content

Vintage Football

The Big Red Machine

Recommended Posts

image.jpeg.9e0328d28f45db52eac165426e49adb8.jpegЛуиш Назарио де Лима, човекът възпят дори от Василис Карас, единствения и неповторим, Феномена, бележи първия от двата си гола във финала срещу Германия през 2002 след грешка на друга легенда, Оливър Кан.

• Upvote 1

Не харесвам Кан,много се радвах Роналдо като го наши, но тази снимка е за историята. Един от най - симпатичните отбори от детството на мнозина от нас - Валенсия. През 99/00 година губи финала за КЕШ от Реал с 3:0. Година по - късно отново са на финал и губят с дузпи от Байерн. Кан утешава съкрушения Канисарез, който наскоро е загубил и майка си...  Година по - късно пропуска СП 2002 с нелепа контузия - автършейва му пада и нарязва сухожилието му. 

C7B67EC1-D947-4F78-8986-8857D443CC21.jpeg

• Upvote 2
The Big Red Machine

Ромарио, Бегиристайн, Стоичков и Лаудруп - великия отбор на Барселона от началото на 90-те.

30FD1B76-B9A6-437D-B346-F3A063489649.thumb.jpeg.41ad81df6b915b205f3151a2069bcf9e.jpeg

Мисля, че думите са излишни тук. На снимката липсва само Р.Карлош. перфектната 6-ца

EDJbSZuWkAA2Y98.jpg

• Upvote 1
The Big Red Machine

Времената на Галактико Реал Мадрид. Само легенди, особено Гути 😉

B2C15713-50AF-40D8-A067-C25D3B7AE699.thumb.jpeg.dbe5b42d2993b01e29368a3f0dafb3a0.jpeg

Бурната и необуздана радост на националният ни отбор след победата над Мексико, САЩ 94.

image.jpeg

Just a fan
On 4/3/2023 at 9:47 AM, Farest said:

Мисля, че думите са излишни тук. На снимката липсва само Р.Карлош. перфектната 6-ца

EDJbSZuWkAA2Y98.jpg

Приятни младежи, да. Още ходят странно след многократното пенетриране, което получаваха от Роналдиньо и Ето'о.

2 hours ago, Just a fan said:

Приятни младежи, да. Още ходят странно след многократното пенетриране, което получаваха от Роналдиньо и Ето'о.

Когато Ментерлона имат такъв отбор ми драсни едно съобщение за да знам 😆😆😆

Just a fan
50 minutes ago, Farest said:

"Ментерлона" ги би тия същите хубавци като кучета. Едва когато поотсеяха утайките като Роналдо, Зидан и Фиго спечелиха 2 титли.

1 hour ago, Farest said:

image.thumb.jpeg.2f674212c97e6d8b27898b978d7157eb.jpegТези май не са лоши?!

• Upvote 2

Абе вие феновете на Барса сте най-токсичните на света. Като споделям този отбор на Реал, не ме ебе мърлявия отбор на Барса нито се сещам за него. Толкова ли ви боли, че никога  не можахте да си позволите най-скъпите футболисти. Дори Неймар го взехте като беше лапе. Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. 

10 minutes ago, Farest said:

Абе вие феновете на Барса сте най-токсичните на света. Като споделям този отбор на Реал, не ме ебе мърлявия отбор на Барса нито се сещам за него. Толкова ли ви боли, че никога  не можахте да си позволите най-скъпите футболисти. Дори Неймар го взехте като беше лапе. Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. 

Спокойно бе, дишай, тея нерви няма кой да ти ги върне.

Въпроса който ТИ повдигна е, че Барса никога са нямали такъв отбор като на дебелия балет. Просто снимката, според мен поне, доказва обратното.

Just a fan
28 minutes ago, Farest said:

Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. 

Подкупни сме? Не, не, тук имаш грешка, НИЕ ПОДКУПВАМЕ!!!! НЕГРЕЙРА ОЩЕ ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ, С КОИТО КАТАЛУНСКИТЕ ВЛАСТВЛИНИ НА НАШАТА ЛЮБИМА ИГРА КУПИХА ТИТЛИТЕ СИ. Бедни? Ти къщичка за птичинца праил ли си? НЕ, НЕ СИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИШ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ БАРСЕЛОНА, КОИТО ЩЕ СТРОЯТ СТАДИОН ЗА 2 МИЛИАРДА ЕВРО. БЕДНИТЕ ИМАТ ЛИ 2 МИЛИАРДА,А????

Mariyan01
41 minutes ago, Farest said:

Това е най-голямото малоумие, което съм чел. Трябва да си някакъв тотален аутист, че да завиждаш на друг отбор, че е изхарчил сума ти и пари за футболисти. Не парите ритат топката Фарка Фарка....

• Upvote 2
15 minutes ago, Mariyan01 said:

Това е най-голямото малоумие, което съм чел. Трябва да си някакъв тотален аутист, че да завиждаш на друг отбор, че е изхарчил сума ти и пари за футболисти. Не парите ритат топката Фарка Фарка....

Е що бе, много по-яко е сигурно да похарчиш 500 млн за футбалери, отколкото да имаш школа като Ла Масия, която не спира да захранва отбора с качествени БЕЗПЛАТНИ играчи.

Just a fan
2 minutes ago, Glam4o said:

Е що бе, много по-яко е сигурно да похарчиш 500 млн за футбалери, отколкото да имаш школа като Ла Масия, която не спира да захранва отбора с качествени БЕЗПЛАТНИ играчи.

Да, то по принцип, заради обилието от качество на БЕЗПЛАТНИТЕ играчи от Ла Масия клубът има 1 милиард борчове 🤣

• LMFAO 2
25 minutes ago, Just a fan said:

Да, то по принцип, заради обилието от качество на БЕЗПЛАТНИТЕ играчи от Ла Масия клубът има 1 милиард борчове 🤣

Бълха ги ухапала. 

И за да не осирам на човека хубавата тема, две абсолютни легенди и на терена, и извън него.

C53F9205-90AA-487E-9403-D87C2FF704E8.jpeg

• Upvote 2
The Big Red Machine

Паоло Малдини срещу Гари Линекер от СП Италия’90

E4B5E74C-1845-4CC9-A8E8-363E2F98F99D.thumb.jpeg.f89b71f8edde7f8093cd0fd2fc60a3ab.jpeg

• 2 weeks later...

nintchdbpict000327040104.jpg

От едни по-хубави времена за феновете на Арсенал :D 

• 4 weeks later...
Glam4o
Posted (edited)

IMG_2242.jpeg

Хората заради които станах фен на този отбор.

Edited by Glam4o
  • Upvote 2
  • 3 weeks later...
Himler

Последният ни национален с истински мъже.

Fan pictures - 2004 UEFA European Football Championship Bulgaria Team

• Upvote 2