Glam4o Posted April 1 Share Posted April 1 Луиш Назарио де Лима, човекът възпят дори от Василис Карас, единствения и неповторим, Феномена, бележи първия от двата си гола във финала срещу Германия през 2002 след грешка на друга легенда, Оливър Кан. Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 1 Share Posted April 1 Не харесвам Кан,много се радвах Роналдо като го наши, но тази снимка е за историята. Един от най - симпатичните отбори от детството на мнозина от нас - Валенсия. През 99/00 година губи финала за КЕШ от Реал с 3:0. Година по - късно отново са на финал и губят с дузпи от Байерн. Кан утешава съкрушения Канисарез, който наскоро е загубил и майка си... Година по - късно пропуска СП 2002 с нелепа контузия - автършейва му пада и нарязва сухожилието му. Rock and Himler 2 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted April 3 Author Share Posted April 3 Ромарио, Бегиристайн, Стоичков и Лаудруп - великия отбор на Барселона от началото на 90-те. Rock 1 Quote Link to comment
Farest Posted April 3 Share Posted April 3 Мисля, че думите са излишни тук. На снимката липсва само Р.Карлош. перфектната 6-ца The Big Red Machine 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted April 3 Author Share Posted April 3 Времената на Галактико Реал Мадрид. Само легенди, особено Гути Farest 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted April 8 Share Posted April 8 Бурната и необуздана радост на националният ни отбор след победата над Мексико, САЩ 94. Rock 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted April 8 Share Posted April 8 On 4/3/2023 at 9:47 AM, Farest said: Мисля, че думите са излишни тук. На снимката липсва само Р.Карлош. перфектната 6-ца Приятни младежи, да. Още ходят странно след многократното пенетриране, което получаваха от Роналдиньо и Ето'о. Rock 1 Quote Link to comment
Farest Posted April 8 Share Posted April 8 2 hours ago, Just a fan said: Приятни младежи, да. Още ходят странно след многократното пенетриране, което получаваха от Роналдиньо и Ето'о. Когато Ментерлона имат такъв отбор ми драсни едно съобщение за да знам Rock 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted April 8 Share Posted April 8 50 minutes ago, Farest said: Когато Ментерлона имат такъв отбор ми драсни едно съобщение за да знам "Ментерлона" ги би тия същите хубавци като кучета. Едва когато поотсеяха утайките като Роналдо, Зидан и Фиго спечелиха 2 титли. Rock and Farest 1 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted April 8 Share Posted April 8 1 hour ago, Farest said: Когато Ментерлона имат такъв отбор ми драсни едно съобщение за да знам Тези май не са лоши?! Just a fan and Rock 2 Quote Link to comment
Farest Posted April 8 Share Posted April 8 Абе вие феновете на Барса сте най-токсичните на света. Като споделям този отбор на Реал, не ме ебе мърлявия отбор на Барса нито се сещам за него. Толкова ли ви боли, че никога не можахте да си позволите най-скъпите футболисти. Дори Неймар го взехте като беше лапе. Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. Rock and MJ23 1 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted April 8 Share Posted April 8 10 minutes ago, Farest said: Абе вие феновете на Барса сте най-токсичните на света. Като споделям този отбор на Реал, не ме ебе мърлявия отбор на Барса нито се сещам за него. Толкова ли ви боли, че никога не можахте да си позволите най-скъпите футболисти. Дори Неймар го взехте като беше лапе. Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. Спокойно бе, дишай, тея нерви няма кой да ти ги върне. Въпроса който ТИ повдигна е, че Барса никога са нямали такъв отбор като на дебелия балет. Просто снимката, според мен поне, доказва обратното. Rock 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted April 8 Share Posted April 8 28 minutes ago, Farest said: Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. Подкупни сме? Не, не, тук имаш грешка, НИЕ ПОДКУПВАМЕ!!!! НЕГРЕЙРА ОЩЕ ХАРЧИ МИЛИОНИТЕ, С КОИТО КАТАЛУНСКИТЕ ВЛАСТВЛИНИ НА НАШАТА ЛЮБИМА ИГРА КУПИХА ТИТЛИТЕ СИ. Бедни? Ти къщичка за птичинца праил ли си? НЕ, НЕ СИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИШ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ФУТБОЛЕН КЛУБ БАРСЕЛОНА, КОИТО ЩЕ СТРОЯТ СТАДИОН ЗА 2 МИЛИАРДА ЕВРО. БЕДНИТЕ ИМАТ ЛИ 2 МИЛИАРДА,А???? Quote Link to comment
Mariyan01 Posted April 8 Share Posted April 8 41 minutes ago, Farest said: Абе вие феновете на Барса сте най-токсичните на света. Като споделям този отбор на Реал, не ме ебе мърлявия отбор на Барса нито се сещам за него. Толкова ли ви боли, че никога не можахте да си позволите най-скъпите футболисти. Дори Неймар го взехте като беше лапе. Бедни сте, менте сте, подкупни сте, не се сравнявайте с кралския клуб. Това е най-голямото малоумие, което съм чел. Трябва да си някакъв тотален аутист, че да завиждаш на друг отбор, че е изхарчил сума ти и пари за футболисти. Не парите ритат топката Фарка Фарка.... Rock and Glam4o 2 Quote Link to comment
Glam4o Posted April 8 Share Posted April 8 15 minutes ago, Mariyan01 said: Това е най-голямото малоумие, което съм чел. Трябва да си някакъв тотален аутист, че да завиждаш на друг отбор, че е изхарчил сума ти и пари за футболисти. Не парите ритат топката Фарка Фарка.... Е що бе, много по-яко е сигурно да похарчиш 500 млн за футбалери, отколкото да имаш школа като Ла Масия, която не спира да захранва отбора с качествени БЕЗПЛАТНИ играчи. Rock 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted April 8 Share Posted April 8 2 minutes ago, Glam4o said: Е що бе, много по-яко е сигурно да похарчиш 500 млн за футбалери, отколкото да имаш школа като Ла Масия, която не спира да захранва отбора с качествени БЕЗПЛАТНИ играчи. Да, то по принцип, заради обилието от качество на БЕЗПЛАТНИТЕ играчи от Ла Масия клубът има 1 милиард борчове Radox and MJ23 2 Quote Link to comment
Glam4o Posted April 8 Share Posted April 8 25 minutes ago, Just a fan said: Да, то по принцип, заради обилието от качество на БЕЗПЛАТНИТЕ играчи от Ла Масия клубът има 1 милиард борчове Бълха ги ухапала. И за да не осирам на човека хубавата тема, две абсолютни легенди и на терена, и извън него. Rock and itzo1994 2 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted April 9 Author Share Posted April 9 Паоло Малдини срещу Гари Линекер от СП Италия’90 Quote Link to comment
gboy Posted April 17 Share Posted April 17 От едни по-хубави времена за феновете на Арсенал Quote Link to comment
Glam4o Posted April 18 Share Posted April 18 (edited) Тук думите май са излишни. Edited April 18 by Glam4o Bobotsi 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted May 12 Share Posted May 12 (edited) Хората заради които станах фен на този отбор. Edited May 12 by Glam4o Rock and itzo1994 2 Quote Link to comment
Himler Posted June 3 Share Posted June 3 Последният ни национален с истински мъже. The Invisible and itzo1994 2 Quote Link to comment
Recommended Posts