Jump to content

Мафия 23 - Записване и Теглене на номер в Драфта

neshev

Recommended Posts

johncena2
1 hour ago, MJ23 said:

Айде още 1 + Прайс и чавето джонсина2 да бъде сменено. Иначе от ден 1 го ПОЧВАМ.

Нещо да не се уплаши,че искаш да ме сменяш 😃!

6 minutes ago, johncena2 said:

Нещо да не се уплаши,че искаш да ме сменяш 😃!

Не бе, мърльо, просто си неадекватен и ще бъдеш НАСРАН в първия си сезон, подобно на оная неориентирана путка @PUNK_THE_BEST дето не знаеше дори с кой е в един отбор и така го НАСРАХ след сезона, че повече няма да се мерне в този раздел. Същото важи и за теб след този сезон.

35izpu1.jpg

johncena2
18 minutes ago, Radox said:

Не бе, мърльо, просто си неадекватен и ще бъдеш НАСРАН в първия си сезон, подобно на оная неориентирана путка @PUNK_THE_BEST дето не знаеше дори с кой е в един отбор и така го НАСРАХ след сезона, че повече няма да се мерне в този раздел. Същото важи и за теб след този сезон.

Аз да не съм ти като тия палячовци от форума ,че да насирам от няква игра стегни се малко.Радка!

StoneColdFaN

@Radox Ай заедно да изхвърлим тоя джобър кат' малко насрано пути. :)

@MJ23 Присъедини са и ти, ве. :)

Edited by StoneColdFaN
johncena2

Е то и ти си насрано пути от деня на раждането си! 😃

• Like 1
Hachiko

Не знам за какви насирания говорите, но аз мисля да "насера" и откажа да играя, въпреки, че ми се играе. Просто няма да мога да изтърпя да чета на Радокс отново глупостите. Очевидно няма да си промени отношението и ще продължава с обидите. Надежда няма.

Отказвам се. Ще бъда егоист, но няма как да търпя един човек на 35 г. с държание на дете с редка форма на алотизъм.

• Upvote 2
johncena2
3 minutes ago, Hachiko said:

Не знам за какви насирания говорите, но аз мисля да "насера" и откажа да играя, въпреки, че ми се играе. Просто няма да мога да изтърпя да чета на Радокс отново глупостите. Очевидно няма да си промени отношението и ще продължава с обидите. Надежда няма.

Отказвам се. Ще бъда егоист, но няма как да търпя един човек на 35 г. с държание на дете с редка форма на алотизъм.

абе май си прав

2 minutes ago, Hachiko said:

Да, но си се записал след Радокс, тъй че НЕ МОЖЕ, ще играеш. :)

Иначе темата е за записване, не да си сипвате или да обсъждате стратегии. :happy:

Hachiko

Не няма да играя, дори условия няма да задавам. Мисля, че на всеки е пределно ясно че той отношението си никога няма да промени.

29 minutes ago, StoneColdFaN said:

@Radox Ай заедно да изхвърлим тоя джобър кат' малко насрано пути. :)

@MJ23 Присъедини са и ти, ве. :)

На готини ли се правим като подръжаваме на простотията?

• Sad 1
StoneColdFaN
3 minutes ago, hacky said:

На готини ли се правим като подръжаваме на простотията?

Ма аз просто така го казах, ве. :(

Posted (edited)
11 minutes ago, Hachiko said:

Не няма да играя, дори условия няма да задавам. Мисля, че на всеки е пределно ясно че той отношението си никога няма да промени.

Както решиш. Отписвам те.

Искам да напомня, че когато се записвате, това значи, че ще играете. Да, извънредни неща се случват, разбираемо, но "този не ме кефи, не искам да играя с него" не е от тях, особено след като си се записал след него. :D Тъй че моля без насирания и малко повече сериозност.

Това е списъкът:

1. hacky

2. StoneColdFaN

3. Himler

4. The Olimpic Hero

5. THE ENEMY

6. Bobotsi

7. Radox

8. Farest

9. Jericho

10. 

11. Smegma 

12. johncena2

13. 

14. ОуеаН

15. Dudley

16. MJ23

17. Jack Bauer

На практика ни трябва още един човек, защото Прайс е заявил готовност да играе. Което значи, че следващият записал ще бъде под номер 10, а Прайс ще вземе номер 13.

Edited by neshev
baikiro

АХАХАХАХА 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Добре бе, тъпанари, олигофрени, малоумници, дебили, кукувци, хаховци, идиоти, не можете ли да водите нормален разговор и да играем просто шибаната игра, без да се обиждаме и всичко останало!? Еби му мамата, то няма един нормален сезон да си коментираме само геймплея. Още от началото почвате с тъпотиите и насиранията, и всичко...

Киро искал реванш от Райх, какъв реванш ве!? Той те е баннал във форума за ебавката за един ден, не в Мафия, тъпак, олигофрен, дебил...

Радокс, и ти, идиот такъв, може ли един път да не обиждаш някого. Ще отмъщавал на чаветата. Кои чавета ве, еби му мамата. 20 години отмъщаваш на някакви чавета, дроп.

Хачико, ислямско куче такова, кришнар, дебил, олигофрен, кукувец, пак ли насра. Просто играй шибаната игра, толкова ли е сложно. Ама не, явно отново е засегната тънката ти душа. Не можел да играе, защото го обидили, путчицеееееееее.

Спрете да насирате и играйте най-добрата и чиста игра в българското интернет пространство! Играйте я с класа, дебили такива. Както я играя аз!

Hachiko
1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Хачико, ислямско куче такова, кришнар, дебил, олигофрен, кукувец, пак ли насра. Просто играй шибаната игра, толкова ли е сложно. Ама не, явно отново е засегната тънката ти душа. Не можел да играе, защото го обидили, путчицеееееееее.

Истината е, че се отказах да не те изгоня и докажа като най-силният играч!!!!

Харесва ми как започваш поста си "без обиди", и след това обиждаш всеки. Way to go, АДМИНЕ!

4 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Радокс, и ти, идиот такъв, може ли един път да не обиждаш някого. Ще отмъщавал на чаветата. Кои чавета ве, еби му мамата. 20 години отмъщаваш на някакви чавета, дроп.

МЛЪКВАЙ ВЕ!

• LMFAO 1

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
2 minutes ago, Radox said:

МЛЪКВАЙ ВЕ!

Играй играта, човек. Радвам се, че играеш в сезона. Съвсем честно.

Hachiko
1 minute ago, Radox said:

МЛЪКВАЙ ВЕ!

Като си отваряш тилифона за 20000 марки да пишеш слагай каската, да не ти падне некой тухла на главата - и я видиш чудо да те промени за добро!!!!

Jack Bauer
3 hours ago, johncena2 said:

Аз да не съм ти като тия палячовци от форума ,че да насирам от няква игра стегни се малко.Радка!

Чаво, стига си се обяснявал кат насрана дебела путка. Бетер Брей Уаят стана

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Още преди сезона предлагам алианс на хора от типа например на @Jack Bauer @Jericho и @StoneColdFaN. Момчета, давайте да се обединяваме и да изриваме боклука от самото начало - johncena3, хачунко и т.н. Ако има още желаещи, нека тук потвърдят присъединяването си към АЛИАНСА и да отстраним подметките от сезона, след което да си играем само ние, адекватните и отдадени на играта хора? Навити ли сте???? ИСКАМ ДА ВИ ВИДЯ РЪЦЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!?!?

35izpu1.jpg

StoneColdFaN

С две ръки и два крачола влизам в АЛИАНСА. :)

baikiro

И аз влизам в АЛИАНСА да изритаме хунтата Райх, Олимпик и Нешев! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Brutalnia

Тъй като гледам няма желаещи за предпоследното свободно място в сезона (последното е за ЦЕНАТА), ще заявя участие в сезона.

• Thanks 2

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...