Jump to content

Мафия 23 - Записване и Теглене на номер в Драфта

neshev

Recommended Posts

Записването е открито. Със записването си ще изтеглите номер, който ще отговаря на позицията ви в Драфта. Изтеглил съм реда предварително и е заверен пред НОТАРИУС, тъй че няма абсолютно никакво значение под кой номер се записвате. Записването ще продължи докато съберем нужните 17 човека, като крайният срок е неделя до 23:59. 

1. hacky

2. StoneColdFaN

3. Himler

4. The Olimpic Hero

5. THE ENEMY

6. Bobotsi

7. Radox

8. Farest

9. Jericho

10. Brutalnia

11. Smegma 

12. johncena2

13. Price

14. ОуеаН

15. Dudley

16. MJ23

17. Jack Bauer

The Olimpic Hero

Айде, мятаме се. Надъхан съм за сезона.

Надявам се, както всички партии, като им теглат номерата в ЦИК, номера на централния нападател да ми донесе много късмет! 

The Olimpic Hero

Кирчоооо, курвичке. Идваш в сезона да бъдеш моята курва, нали.

Каква поредна футболна драма.

Имаме @baikiro, човекът който въведе играта във форума и който изненадващо се завръща след близо едногодишно отсъствие.

Имаме и пълният дебютант @Smegma, който дава сериозни заявки, че ще направи фурор в сезона.

Още ШЕСТИМА човека трябват, вече няма време за губене. ЗАПИСВАЙТЕ СЕ!

13 minutes ago, johncena2 said:

Записвам се, досега не съм играл, но ми е любопитно!

Записвам те, но все пак се запознай с правилата, ако имаш въпроси пиши.

Остават само 5 свободни места!

Нв исках да съм с преден номер за ДРАФТА, ама като гледам какъв наплив е, за малко да хртисам. Записвам се.

The Olimpic Hero

За дебютантите само да кажа. Ако мислите, че няма да може да играете играта между 20.00 и 22.00 часа, по-добре не се записвайте. Надявам сте да сте активни.

Байкиренцето ми спретна доста курвенски номер. Не бил се записал, бил предизвиквал Райх. Тотални филмарщини и лигавщини, които ме навяват на мисълта, че Кирето е изплискал и не е надежден агент. :(

Затова остават още 2 места. За да няма филми, следващият записал ще вземе номер 17, а по-следващият ще вземе номерът на Киро, номер 10.

StoneColdFaN

Врач Олимпик, държа те изкъсо. :)

@MJ23, не повтаряй същата грешка за 3-ти път. МОЛЯ!!!!

А тъй като се очертава звезден каст, ако има наплив на желаещи може да махнеш и чавето johncena2 , да не сере на сезона с някоя неадекватщина. 

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

За дебютантите само да кажа. Ако мислите, че няма да може да играете играта между 20.00 и 22.00 часа, по-добре не се записвайте. Надявам сте да сте активни.

Жената ме отеба, напуснах работа поради ментал хелт причини, нямам мотивация да ходя на фитнес и не излизам от нас. Мисля че съм перфектният мафия играч!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...