THE ENEMY Posted March 24 Share Posted March 24 Cody Rhodes seeks to notch a win over Imperium’s Ludwig Kaiser Rey Mysterio aims to say goodnight to LA Knight Dominik Mysterio to confront the Mysterio family Yulian, spirtologa, Ponetron and 4 others 7 Quote Link to comment
neshev Posted March 25 Share Posted March 25 Отново супер интеракция между Cody и Paul Heyman. Градят враждата по класическия начин и в понеделник Cody ще трябва да премине през последното предизвикателство. Очаквам да предпазят Solo и да го извъртят на някакъв angle, където Cody ще е под въпрос за WM. Мачът му с Ludwig Kaiser беше добър, според мен Cody си избира опонентите в момента и работи с хора, които смята за перспективни. Ludwig Kaiser е доста стабилен на ринга, но за момента е засенчен от Gunther. Rey Mysterio най-накрая удари Dominik. Попът беше доста масивен, както подобаваше след толкова месеци надъхване. На WM очаквам Rey да направи всичко възможно за да издигне Dominik и вече да се пенсионира като активен кечист, каквото винаги е било намерението му. LA Knight най-накрая взе победа, макар и с разсейване. Да се надяваме, че ще е първата от много победи. Charlotte беше просто насрана от публиката. След добрият brawl, който спретнаха миналата седмица, дадоха сериозна задна с две посредствени промота от двете участнички. За мен Charlotte не струва като face и това не е враждата, която публиката иска да види. Ще е огромна простотия това да закрие първата нощ на WM. Wrestle Zaynia. Добре им се получи segment-а. Враждата с Uso-тата е добра и издига титлите. Това е мачът, който трябва да оглави първата нощ на WM. Другото от шоуто ми беше скучно. Натъпкаха повечето пичове в някакъв battle royal, който спокойно можеше да е на Preshow на WM. Общо взето се видя, че 90% от хората, които Трите Хикса върна, не са популярни и грам. The-Resident-Ev!L, pukkod, Metzgermeister and 7 others 10 Quote Link to comment
RaterR Posted March 26 Share Posted March 26 Доста добър сегмент с КО и Зейн, двамата просто имат химия и те единствени като таг теам доближават усотата като истински сработен отбор (а не изкуствено създаден от двама произволни кечисти). Изкефи ми обяснението на КО как Сами е искал да излезе сам, за да обере поп-а . Като цяло перфектно изградена история до тук, даже успяват да продадат "WrestleZaynia" и същевременно да запазят силните реакции на Cody. Charlotte просто не става за face. Според мен това, което се случи тук не беше по сценарий. В момента, в който публиката започна с "what", тя забрави че е face и ги нахока почти по начина, по който винаги го е правила като heel. После се опита да се върне в образ, но вече беше загубила хората в залата. Добре намесиха семейството на Доминик и Рей Мистерио тук. След всички откази на Рей да се бие не си представях как легитимно ще си смени решението, но тук с намесата на жена му се получи. За съжаление този мач е най-предвидимия на Кечмания, не си представям как Рей Мистерио би се съгласил изобщо на подобен мач ако не го загуби и издигне сина си. Решението да обявят, че Сина ще стартира в откриващия мач в първата нощ, е интересно. Сигурно става въпрос за нисък интерес за първата вечер предвид, че тази година има само един изявен мейн евент, и целят да засилят интереса. А Сина е най-подходящият човек за това. Някой да ме поправи ако греша, но до сега май друг мач не е обявяван в коя нощ конкретно ще е. Поредно силно промо на Cody, и мач със Соло в понеделник, който няма как да завърши чисто. Няма да искат да жертват непобедимата серия на Соло, така че очаквам излизане на Джими и Джей, после на КО и Зейн и да видим всички "добри сили" обединени срещу Bloodline в последния Raw преди Mania. Защо не и да изкарат Роман на ринга, въпреки, че не е обявен за Raw, не помня кога за последно той е излизал да спаси братчедите, сигурно е минала година и половина, това ще е епичен момент преди Mania. Минусите: женската дивизия, някакъв смешен showcase match, който е пълен филър, а даже и квалификация за него има. Както за съжаление и драмата покрай интерконтиненталната титла е супер скучна. Тъпото е, че мачът ще е топ, но build-а може би не трябваше да включва колко чувствителен е станал Шеймъс, а тези тримата просто да се млатят здраво. Berbatov, krriiissss, The-Resident-Ev!L and 2 others 5 Quote Link to comment
johncena2 Posted March 26 Share Posted March 26 5 hours ago, RaterR said: Доста добър сегмент с КО и Зейн, двамата просто имат химия и те единствени като таг теам доближават усотата като истински сработен отбор (а не изкуствено създаден от двама произволни кечисти). Изкефи ми обяснението на КО как Сами е искал да излезе сам, за да обере поп-а . Като цяло перфектно изградена история до тук, даже успяват да продадат "WrestleZaynia" и същевременно да запазят силните реакции на Cody. Charlotte просто не става за face. Според мен това, което се случи тук не беше по сценарий. В момента, в който публиката започна с "what", тя забрави че е face и ги нахока почти по начина, по който винаги го е правила като heel. После се опита да се върне в образ, но вече беше загубила хората в залата. Добре намесиха семейството на Доминик и Рей Мистерио тук. След всички откази на Рей да се бие не си представях как легитимно ще си смени решението, но тук с намесата на жена му се получи. За съжаление този мач е най-предвидимия на Кечмания, не си представям как Рей Мистерио би се съгласил изобщо на подобен мач ако не го загуби и издигне сина си. Решението да обявят, че Сина ще стартира в откриващия мач в първата нощ, е интересно. Сигурно става въпрос за нисък интерес за първата вечер предвид, че тази година има само един изявен мейн евент, и целят да засилят интереса. А Сина е най-подходящият човек за това. Някой да ме поправи ако греша, но до сега май друг мач не е обявяван в коя нощ конкретно ще е. Поредно силно промо на Cody, и мач със Соло в понеделник, който няма как да завърши чисто. Няма да искат да жертват непобедимата серия на Соло, така че очаквам излизане на Джими и Джей, после на КО и Зейн и да видим всички "добри сили" обединени срещу Bloodline в последния Raw преди Mania. Защо не и да изкарат Роман на ринга, въпреки, че не е обявен за Raw, не помня кога за последно той е излизал да спаси братчедите, сигурно е минала година и половина, това ще е епичен момент преди Mania. Минусите: женската дивизия, някакъв смешен showcase match, който е пълен филър, а даже и квалификация за него има. Както за съжаление и драмата покрай интерконтиненталната титла е супер скучна. Тъпото е, че мачът ще е топ, но build-а може би не трябваше да включва колко чувствителен е станал Шеймъс, а тези тримата просто да се млатят здраво. Първо нито има нисък интерес за първата вечер нс Кечмания нищо такова, най вероятно Джон Сина бърза да снима филм или нещо такова. Второ не съм съгласен Интерконтиненталната титла враждата е топ, имаш трима кечисти които имаг няква история, Шеймъс който се нужда е от титлата за да е гранд слем шампион и трябва д я спечели по мое мнение, Дрю който спешно се нуждае от хийл търн и май ше го получим, защото иначе е безинтересен в момента и Гюнтер, който е велик шампион и ще бъде наистина качествен мейн евентър, Гюнтер е специален! krriiissss and Berbatov 2 Quote Link to comment
Bobotsi Posted March 26 Share Posted March 26 6 hours ago, RaterR said: Някой да ме поправи ако греша, но до сега май друг мач не е обявяван в коя нощ конкретно ще е. Сет Ролинс срещу Логан Пол също ще е първата нощ, тъй като Логан каза, че ще го победи на рожденият си ден, а той съответно е на първи април. Berbatov and krriiissss 2 Quote Link to comment
spirtologa Posted March 26 Share Posted March 26 1 hour ago, johncena2 said: Гюнтер, който е велик шампион и ще бъде наистина качествен мейн евентър, Гюнтер е специален! Гюнтер наистина е велик и специаен, даже ако си обръсне главата би могъл да влезе в образа на Червения Череп, а Джон Сина да играе Капитан Америка. The-Resident-Ev!L, Berbatov, Chicky Ricky and 2 others 1 1 2 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted March 26 Share Posted March 26 SmackDown беше супер тази седмица. Надъхват яко за WrestleMania. Яки сегменти и яки мачове се получиха. krriiissss, THE GRIM REAPER, Berbatov and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Recommended Posts