Jack Bauer Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 @neshev, Нешка, според тебе тия двамата в МЕ-то имат ли бъдеще за каквото и да е в 135? Според мен Хенрито и Стерлинг ще са главните имена в близките 1-2 години и виждам поне два мача между тях, независимо от изхода на първия. Корито, който от големите имена го е хванал, го е пребил. Вера, натрупа добри победи сега, даже виждам да вземе и тук но няма шанс срещу Стерлинг, Сехудо, или Фигуейро, който явно вече е в тая дивизия. Даже Омали ще ги превари и двамата за тайтъл шот. Като цяло това ще е битката на gatekeepers май А Холи Холм и е време за пенсия, ако изгуби тук, вече е неизбежно Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted March 22, 2023 Author Share Posted March 22, 2023 Какви гейткийпъри и двамата са контендъри в момента. Сехудо е доста вятърничав. Постоянно говори за качване в 145, съмнявам се, че ще задържи в дивизията дълго. А пък Динята не е особен фен на Стърлинг и се съмнявам да му даде моментален реванш. Мераб би трябвало да е следващият, ако Сехудо бие. Ако Стърлинг запази, вече нещата стават доста мътни, но при една категорична победа на Чито, може и да му дадат шанс. При Сандхаген са по-трудни нещата, с оглед категоричната загуба, която Стърлинг му нанесе, тъй че със сигурност ще му трябва още една добра победа. И винаги го има О'Мали, който в момента си чака реда. Иначе не се наемам да прогнозирам какъв им е таванът. В MMA нещата много бързо се променят. Link to comment
Beks Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 В моите очи МЕ има потенциала да бъде един от мачовете на годината. След тая битка победителят ще е на мач разстояние за титлата. Марлон е 3ти, Кори е 5ти. Ян е 4ти, но скоро няма да помирише title shot. О'Майли ще го пазят до последно от неудобни за него противници. Link to comment
neshev Posted March 26, 2023 Author Share Posted March 26, 2023 Доста скучно шоу. МЕ-то не оправда очакванията, най вече заради пасивността на Вера, който дойде на линия чак в петия рунд. Абсурдно съдийство. За мен Сандхаген го доминира и спечели поне 4, ако не и 5 рунда. Link to comment
Beks Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Много точно казано, Нешка.. Аз заради слабото представяне на Вера ще се въздържа от коментар. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.