Jump to content

AEW Dynamite - 22 март 2023


neshev

Recommended Posts

Миналата седмица завършиха с cliffhanger, тази шоуто започна с история и завърши с история. 

 

Естествено, най-добрата развръзка би било това да е свързано с Punk и да милкнат инцидента от All Out на макс, но сценариите са много. Предполагам в следващия месец до последно ще разтагят "кой атакува YB" angle. BCC ще е прекалено очевидно и скучно, търн? на Hangman/Kenny, Takeshita и Don Callis?, FTR... абе добре е, взе си поука ТК защото точно такъв тип сторилайни липсваха на шоуто. 

 

И като стана въпрос за TK, предполагам и покрай нещата с Cody си е взел поука. Няма логика FTR да имат подобно промо ако наистина няма да преподписват. Макар че да паднат, да ги няма известно време и да се завърнат с Пънкаря в някакво подобие на nWo изобщо няма да е зле.

 

Рандъм мачовете с хора от други федерации винаги са изяждали ненужно много ефирно време, но в случая Vikingo си заслужи спотлайта. Ибаси скакалеца, майна. @gboy предполагам ще го оцени.

 

 

 

Link to comment
Xander Black

Много добър Dynamite! Main event-a беше страхотен. Тоя Vikingo е ненормален направо!!!

Link to comment
nWoHulkster

Очаквано, Vikingo разцепи. :beer: Тотален маниак е пича. Един от най-лудите high-flyer-и в кеча и тук успя да го покаже още в първите минути на мача. Препоръчвам мача с две ръце на хората, които се кефят на high-flying кеч изпълнения.

Link to comment

Ебасимо мамата. Тоя МЕ беше зверски. Vikingo e ненормален. Същото мога да кажа и за Стинг, пичът е на 60.

Dynamite-а в последните седмици ми е страшно интересен, истории, мачове, абе всичко. Ако Тонката се сети да използва и хората, които стоят в запас с читави истории ще е още по-добре.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...