Jump to content

WWE SmackDown - 18 март 2023

Hachiko

Recommended Posts

Sami Zayn to confront Jey Uso

20230313_SD_SamiJey_FC_fri--72a1dca950d0

This Friday on SmackDown, Sami Zayn will confront the very man that backstabbed him last week: Jey Uso.

The relationship between Zayn and “Main Event” Jey Uso has been well documented as they went from untrusted stablemates to full blown allies during Zayn’s time in The Bloodline. 

When Roman Reigns shunted The Master Strategist out of The Bloodline, Jey Uso walked away in disgust. Jey had a tumultuous start in the early days of The Bloodline, practically being forced to join after losing to The Head of The Table in a “I Quit” Hell in a Cell match two years ago.

Zayn looked to tap into that rage as he requested Jey’s assistance in taking down The Bloodline. One week ago, Jey appeared to side with Zayn before crushing Zayn and the WWE Universe with a shocking Superkick, joining his brother Jimmy to show where his loyalties lie.

Now, the two former friends will confront each other in what is sure to be a dynamic face-to-face. You do not want to miss what will surely be an emotional confrontation on SmackDown, this Friday at 8/7 C on FOX!

Айде пак фейк реакциите правят завръщане. Тотално бях забравил за тая простотия. Някой да ме поправи, ако смята че няма такова нещо, но съм гледал достатъчно "борба" и си личи намесата на едиторите. За разлика от повечето фенове, които във момента са на мнения, че Винс пак бууква и контролира нещата с новият си мустак (да, има мустак), според мен има намеса, но не е толкова значителна роля. Просто си споделя мнението и дава идеи на екипа.

Главният сегмент бе класическото клише. Поне като са разбрали, че е точно това, леко обърнаха нещата. Ясно е какво ще стане от месеци.

Оунес, Камаро или Мустанг има? Серизоно питам. Баси яката бръкма.

Повече по-късно, че гледам на живо и още шоуто не е свършило.

Edited by Hachiko
7 hours ago, Hachiko said:

Оунес, Камаро или Мустанг има? Серизоно питам. Баси яката бръкма.

Има Dodge Challenger.

А сега за шоуто.

Според мен беше доста добър SmackDown. Яки сегменти имаше. Хареса ми и първия сегмент и сегмента между Rey и Dom. И края беше също много як и публиката много се изкефи че Owens и Zayn се събраха пак.

Очаквано беше, че мача за интерконтиненталната титла ще е троен.

Според мен шоуто беше 8/10.

• Upvote 3
The Big Red Machine

Прегледах пак резултатите и видях че LA Knight е загубил този път от Xavier Woods ! ! ! След това нямах мерак да гледам тая повърня.

• Upvote 1
  • Thanks 1
  • LMFAO 1

Финалният сегмент беше перфектен. Jey Uso в момента е най-дълбокият им персонаж. Отлична актьорска игра от него, представи го сякаш сам не вярва в това, което говори. И мотивацията му е единствено да предпази брат му от гнева на Roman Reigns. Cody одобрително backstage. :lol: Култово е как същите неща, които караха AEW публиката да се обърне срещу него, сега го правят топ babyface-ът в компанията. Но много добре се вписва в историята, защото Cody е първият, който успешно успява да неутрализира stable-ът на Roman. Но да се върна на Jey, ако по някаква причина все пак изберат да оставят титлите в Roman, то Jey е човекът, който да го детронира. Но според мен Cody взима и в даден момент ще разцепят титлите.

Няма нищо по-естествено от Gunther срещу Sheamus срещу Drew McIntyre. Ако оставим на страна, че ще е топ мач, Sheamus и Drew са бивши ME-ъри и световни шампиони, Gunther е кечист, на когото се залагат сериозни надежди, няма по-добър начин да го издигнеш на следващото ниво, на най-голямата сцена възможно.

Видимо е, че виждат нещо в LA Knight, щом тази седмица му дадоха мач с Cody и другата с Rey. Когато ти спират push-а, просто те свалят от екран, както стана с Hit Row. Но в даден момент трябва да обърнат тенденцията и да започнат да му дават победи. Интересно е какво ще го правят на WM, може би ще Ледения ще се погаври с него. :D

Charlotte и Rhea ми харесаха този път. Не изглеждаха сякаш всяка си казва линиите и говори през другата, имаше интеракции, имаше моменти на слабост, въргалът се получи добре. Този път нещата им се получиха. Спрягат го за ME на Нощ 1, не съм сигурен, че това е правилният мач да закрие. Би трябвало това все пак да са Uso-тата срещу Zayn/Owens, но ако искат отново да утвърдят това, че победа в Rumble-а ти носи ME на WM, може би е ОК.

Всяка седмица едно и също с Rey и Dom, очаквах повече, честно казано. Поне Dominik се подобрява значително на микрофона, тъй че не всичко е безидейно.

Хареса ми Smack-а, добре развиха повечето вражди и истории. 

Нивироятин сигмент, нивироятин сигмент, нивироятин сигмент! Изобщо не очаквах КО и SZ да се сдобрят! Фантастичен букинг за кой ли път от ННН! А Cody изобщо не изглеждаше като heel, който се опитва да ги събере, за да му свършат черната работа и да му разчистят пътя към титлата! Перфектен, просто перфектен babyface!

Edited by Mystery
5 hours ago, ShiningWizard said:

Рицар-маняци , дръжте се! След Манията ще го пушнат до луната. 

Надявам се, говори се за Стия Остин на Кечмания, но нали уж е отказал всички планове да присъства. 

Шоуто не беше лошо, намесата на КО в крайния сегмент дойде на място, видя се, че публиката много се накефи, с този сегмент не само показаха обединението на приятелите Сами и КО, но и загатнаха за плановете на Джей и как ще тръгне срещу Роман,аз лично се надявам не само да тръгне срещу него, но и да разделят двамата братя след това, време е най-накрая за солов път.

L.A. Knight ми напомня много на Скалата, аз също като повечето тук очаквам негов пуш, предполагам, че следващата седмица ще има първа победа, когато Доминик се намеси в мача му с Мистерио.

Шоутата преди Мания и по-скоро Смака, наживо ли ще са или recap-и от студиото, някой знае ли?

3kuoda.gif