Jack Bauer Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Искам Леонката пак да гази Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted March 18, 2023 Author Share Posted March 18, 2023 Доста добра карта са извадили. Само женките провалят картинката. Сега ще разберем от какво е направен Усманеца. Много бойци, след подобни загуби, тотално се разпадат и има причина болшинството да губят такива светкавични реванши. И Леон ще излезе надъхан пред родна публика и ще е е още по-уверен. Но все пак Усман печелеше битката, допреди нокаута, и този път очаквам да не остави шансове и да вземе някакво тягостно решение. Физиев срещу Гейчи е супер битка, но се съмнявам, че ще е някакъв въргал, какъвто UFC хайпват. Съмнявам се Физиев да се подведе да влиза в размени, а и Гейчито вече не е това, което беше. Не пресира толкова, а се надява опонентите му да пресират и да успее да ги подмами в размени. Тъй че очаквам Физиев да атакува тялото и да го износи до завършек. Гънър Нелсон би трябвало да вземе тази битка. По-удобен опонент надали ще намери. Долидзе срещу Ветори ми е 50/50. По принцип Ветори би трябвало да бие, но много често се объркват нещата за него и бойният му интелект е доста слаб, и няма да се изненадам, ако изяде някой нокаут тук. Link to comment
HEIDENREICH Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Дженифър Майа има ли неква връзка с Деймиън ? Link to comment
neshev Posted March 18, 2023 Author Share Posted March 18, 2023 7 minutes ago, HEIDENREICH said: Дженифър Майа има ли неква връзка с Деймиън ? Нямат роднинска връзка, просто съвпадение във фамилиите. Link to comment
HEIDENREICH Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 И аз съм за Леон. Освен всичко е мъж с принципи : Link to comment
Jack Bauer Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Най-големия култаж е, как Колбито ей така от нищото се появи и се изтегли като бекъп. Обаче няма треш толк, просто иЛезе и си замина безмълвно. Дали се е поуспокоил след като Масвидал му нацепи канчето? При всички положения, ако Леонката вземе победата, очаквам Колби да получи мача, и ще е интересен мач. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Beks Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 И аз съм против моменталните реванши. След такъв завършек в първата битка трябваше да се изчака ощеее малко. Ако Усман иска да се докаже трябвя да измете октагона с Леонката. Имам усещането, че ако мача стигне до шампионските рундове, то публиката ще окаже голямо влияние върху психиката на Камару. Бившият шампион има наченки, че е податлив и това може да му изяде главатЪ. В моите очи победа на Едуард би направило дивизията по-интересна. Усман ако си върне колана ще почнат едни чалъми за битки, пари, слава.. банани и т.н. Кросфингърс за Леон Headshot Down! Гейджи не знам защо го хвалят толкова. Реално е две, три нива под топа. Ако е щяло да става нещо от него до сега да е станало. В тая дивизия всички бяха ощетени от съдбата да се бият по времето на Хабибито и Конър. Очаквам победа или КО ило с решение за Физиев. Към другите битки бе проявявам интерес, но се надявам противняка Ветори да загуби Link to comment
Jack Bauer Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Някой да има стрийм? Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 18 minutes ago, Jack Bauer said: Някой да има стрийм? https://livetv.sx/bg/eventinfo/122680834_leon_edvards_kamaru_usman/#_ Link to comment
Jack Bauer Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Гейджи и Физиев ДОСТАВИХА!!! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Jack Bauer Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Напълно заслужена победа за Леон. Издъни се на няколко пъти, направи няколко нарушения и заслужено му взеха точка, но слава богу тя не доведе до равенство. Радвам се, че Леон спечели, защото това води до нови интересни мачове. Леон вс Колби, Леон срещу победителят от Масвидал -Бърнс, Леон срещу Белал Мохамед (трябва си реванш). Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Beks Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Много съм доволен от последните три битки! Майна, видя ли на някой боец жена му, че присъства на битката, това е сигурен знак за загуба. Нелсон с много добър завършек! Връщам си частично думите за Гейджи. Сърцат, борбен и открит боец, но наистина е с класи под последните 2,3ма шампипни/а?! в тази категория. Правилно си го каза, че има вътък за още един опит да се докопа до титлата. Мисля, че има всички данни да стане Доналд Серони 2 и да се бие още 3,4 години. МЕто.. Отделям голямо внимание на езика на тялото на бойците. И двамата излъчваха хем респект, хем страх.. И не, не мисля, че са били предпазливи - залогът беше голям. Все едно гледах МЕ в wwe, всеки един рунд си беше като една мини история в тяхната вражда. На няколко пъти се разклатиха и деамата, но не натиснаха да се довършат, пине на 3 пъти мисля, че бяхме на косъм от само още един, два удара и gg. Не обръщам голямо внимание на ударите "под кръста", за мен Усманката използва умело тия възможности да си поеме дъх и да се опита да промени тактиката на Леон. И хващането за мрежата не го вземам под внимание, но ебаси кви два ритника Едуардс му нанесе в тялото оттам се почна всичко - Камару заприлича на аутсайдер. От мен имат едно голямо браво за битките, които ни предложиха тия двамата! Излиза кюфтето Кормие и се опитва да даде начало на Едуардс - Колби.. И тук си прилича колко зелен е ДиСи, тва не е като да говориш с Махачев за кой къв колан има по BJJ. И посеркото Колби как си тръгна, хаха! Не знам, но ми се стори, че по време на интервюто след мача Камару на 5,6 пъти се сдържа да не ревне. Сигурно си е казал "чакай ве Кормие рива преди няколко години, аз не дъм путьо". Чакам с интерес да видя какво ще се в случи в тази категория. Силно се надявам Конър да не бива намесен в борбата за титлата. Link to comment
neshev Posted March 19, 2023 Author Share Posted March 19, 2023 Запази се тенденцията, загубилият от първата, макар че тук реално беше втора, битка да загуби и светкавичния реванш. Тук се вижда вече амортизацията. Колената му на практика са приключили курса и Едуардс успяваше да му спира повалянията. Беше се подготвил доста добре, успя да контролира ръката на Усман и не позволи да бъде повалян честно. И вече на крака разликата в класите беше явна. Този път Усман се беше подготвил за ритниците и не позволи да го изненадат, но в размените нямаше как да го бие и резонно загуби решението. Няма особена драма, дори с отнетата точка, Едуардс печели 4-1 рунда, според мен. Вече всички големи бойци мамят и разтеглят правилата, това е нормално. В тази дивизия, шампионите доста безславно губят и после не са същите. Само GSP е изключението, по простата причина, че се пенсионира при първите наченки, че излиза от пика си. Но Джони Хендрикс, Роби Уолър, Тайрън Уудли и сега Усман безславно загубиха титлите и е доста вероятно Усман вече никога да не е същият. За мен Колби не заслужава шанс за титлата, но Динята го тачи, а за тях само това има значение. Белал заслужава шанс, но продължават да го пренебрегват. Всъщност е жалко, че Чимаев се насочва към 185, защото в 170 има доста интересни битки и мисля, че щеше да бие и двамата, които се биха в този ME. Link to comment
Beks Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Динята е решил Едуардс срещу Колби. Пълна ебавка с останалите бойци! Link to comment
gboy Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 ^ Е, то сега му е паднало на Дайна да качи Колби на МЕ за титла. Пък ако вземе, че спечели, може и един реванш да направят с Масвидал - ще има кинти. Иначе 170 е сред най-наблъсканите категории, но особено голям звезден потенциал няма. Белеал, Рахманов и Бърнс никой не ги ебава за сливи, за повечето хора не значат нищо като имена. Иначе МЕ беше много добър. Надявам Усман да не се отпусне, както се случва често. Звяр е и има потенциал за още добри неща. Неприятно ме изненада Рафата Физиев - очаквах да направи голямата крачка тук, а се осра. Още преди години бях казал за него, че ще излезе топ 10 материал, но мисля, че спокойно можеше и топ 5 да отиде. Още има време де, една загуба нищо не значи. ----- Кеф, че Гъни Нелсън отново мачка в октагона - легенда . Късно му е за каквото и да било вече, но винаги ще се кефя да му гледам мачовете. На Ветори как му я дадоха тая победа, че с 30-27 в едната карта, така и не разбрах Грузинеца го блъскаше здраво и до последно вярвах, че ще му дадат мача на него. Добра победа на Jack Shore, който си е местен и за такива шоута е идеален. Не знам доколко ще го бъде пича, въпреки юнашкото 17-1 (6-1 в UFC), но има потенциал за нещо далеч по-сериозно от прелимки. Не знам що Динята го държи все там. Така си го гледаме само маниаците и утре пак ще се каже, че не дроува достатъчно. Иначе не знам дали ще се сетите, но и тука го коментирахме - Christian Leroy Duncan преди няколко месеца би наше момче - Мариан Димитров - на МЕ в Кейдж Уориърс. Тая вечер си направи дебюта в UFC и записа първа победа, с която вече е 8-0. Технически нищо не направи, бат Душко Тодорович си контузи коляното , но пак е интересен момент. Тепърва ще го гледаме Дънкан, аз мисля, че има потенциал, атлет си е. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.