Jump to content

AEW Dynamite - 15 март 2023


neshev

Recommended Posts

TMZ пародията беше забавна донякъде, но в крайна сметка продължавам да не съм фен на идеята да загърбват Hobbs с QT и компания. 

 

Прекалено чести станаха stable враждите. The Elite и BCC ще е интересен въргал, но по този начин губят времето и на Omega, и на Hangman. За Kenny имам съмнения, че нарочно до последно ще му бавят singles run-а докато не преподпише, но при Hangman бях абсолютно сигурен, че ще е следващия човек за MJF. Реюниъна на Hangman и Kenny беше сладък момент, но истинските закоравели neckbeard изчадия които по цял ден четем за кеч чакаме това. Ibushi за The Elite и Takeshita за BCC, идеално се връзва.

 

 

Най-интересната част от шоуто, естествено, беше RE-бар Мицва. :D Честно казано, очаквах повече изродщини. Този сегмент само доказа колко по-надолу като ниво са останалите piller-и спрямо MJF. Не вярвам да се проточи до DoN, просто нито един от тези маняци не е готов да закрие PPV. Та в този ред на мисли, ако приемем, че Hangman и Kenny ще са заети с BCC то кой остава? Единствено за завръщащ се babyface Adam Cole се сещам което също не звучи зле на хартия.

Link to comment
HeaDMaKeR™

Mjf до тия другите трима е абсолютно смешно.Да, има някаква историческа стойност такъв мач, но нито един от тях не само, че не изглежда като световен шампион, но и просто не виждам да е адекватен МЕ-тър.

 

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Бааа, последните няколко седмици Dynamite-а отново е на страаашно високо ниво.

 

Това, което ми липсваше в AEW преди са сегменти като първият. Буквално се разсипаха и четиримата от punch-ове и обиди един към друг, като вкараха много от реалния живот, страшно много ми допадна. Отделно си имаше и goofy комедията в началото. В момента никой от тримата не изглежда като потенциален световен шампион, да, но с такива сегменти и предстоящия мач определено са на прав път към това. С голямо удоволствие бих гледал 4way - освен, че са the 4 pillars, ще избягаме и от типичната 1vs1 вражда за MJF, в която той кара опонентите си да прескачат препятствия за да стигнат до него. Но сегментът беше бомба.

 

Малко ме е яд, че едва ли това ще е ME на DoN, защото съм сигурен, че мачът ще е зверски. Надявам се този път MJF да вземе чиста победа.

 

Jeff Jarrett e прекрасен хийл, странно как Хънтър го изпусна от WWE. Само се моля да няма никакъв креативен контрол, че знаем какви ги върши. Даже малко ме е яд, че не спечели титлата от Касиди и да е още по-отвратителен.

 

МЕ отново беше страхотен, няма как да ми омръзнат тези мачове, а и финалът и цялостното развитие на The Elite e доста интересно.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...