Hachiko Posted March 12 Share Posted March 12 The Beast Incarnate is set come face-to-face with The Nigerian Giant Spoiler krriiissss, Rock, The-Resident-Ev!L and 2 others 5 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 13 Share Posted March 13 Ще се гледа, Омосапиени! Ще се гледа! Ако поиска, Омос ще пенсионира фермера в 10 звездна класика още на това шоу. krriiissss, spirtologa, pukkod and 1 other 4 Quote Link to comment
hacky Posted March 14 Share Posted March 14 Не ми хареса интеракцията на Омос и Леснар, реално протече доста скучно и явно имаха просто за цел да покажат какво страшилище е Омос дори и за Брок, отделно бочнаха изхвърлянето от ринга. Радвам се, че Остин Теорията взе победата си, защото има нужди от победи, за да изглежда легитимно срещу Сина на WM. STFU накрая беше добро, ще е готино даже след мача им да продължи да го използва, теорията е бъдещето! Доминик става все по-добър на микрофона с всяка седмица и се надявам да продължава да се развива в тази посока, реално доста се хайпвам за мача между него и Мистерио, като очаквам един доста емоционален и драматичен мач. По принцип не съм фен на Мистерио и може би ми е най-малко харесвания кечист, но тук за първи път съм хайпнат за негов мач. Не мога да разбера гаврата с Миз, не от седмици, не от месеци, а последните години, няма човек, който да не го хване и да не го бие, един от любимите ми кечисти е, но която гост звезда дойде, бад бъни, логан, дори и някви новоизгряващи звезди пребиват Миз, не знам дали нещо има бекстейдж, че не го харесват, но реално вече не изглежда легитимно дори като upper midcarder, защото очаквам всеки срещу, който се изправи да го бие. Street Fight пребиването на KO беше окей, но това вече го гледаме прекалено много пъти, нешев в коментар от предното шоут каза, че вижда несигурност в Джей, аз тук такава не виждам, според мен действа все едно си е стария Джей, преди Сами. Това пребиване беше ясно и ще доведе накрая до обединяване на Сами и КО за мача им на WM. Berbatov, Metzgermeister, Hachiko and 2 others 5 Quote Link to comment
neshev Posted Tuesday at 04:34 PM Share Posted Tuesday at 04:34 PM Доста надъхващо промо на Cody след мача. С всяка изминала проява става все по-популярен, а скандиранията на публиката все по-шумни. Мачът му с LA Knight беше добър, доколкото знам Cody му е фен и го е искал в AEW, та е напълно логично да направят и един мач загрявка за WM. На самият LA Knight трябва да му дадат голям момент на PPV-то. Omos и Brock извадиха добри реакции. Brock с няколко мимики може да продаде опонента си. В случая си пролича защо правят този мач. Чисто визуално изглеждаше респектиращо, когато Omos направи Brock да изглежда невзрачен. Накрая леко botch-наха премятането над въжето, но не е чак толкова зле. Balor като Demon Balor, плюс стипулацията с HIAC, придават някакъв интерес към вече привидно скучната и изтъркала се вражда с Edge. Dom и Rey е време да забързат нещата, защото се повтарят всяка седмица. Имат и добри попадения, но вече става много протяжно. KO го играе упорит и беше изгаврен от Uso-тата и Solo Sikoa. Ще бъде интересно как ще го обърнат към това отново да се съюзи със Sami Zayn, защото сега образът на KO е твърд в намеренията си. Ако Bray окончателно отпадне, може би е удачно да видим Lashley срещу Bronson Reed. От един дебелак на друг. Женките дадоха яко задна. Всичките им програми са ми скучни на момента. Bobotsi, Xander Black, Hachiko and 2 others 5 Quote Link to comment
Hachiko Posted Wednesday at 06:56 AM Author Share Posted Wednesday at 06:56 AM Демон Балър ли чух? Записвам се. Колкото до шоуто беше доста силно. Използваха всичко с което разполагаха. И да си направя седмичното промо за Коуди. Който си мисли, че няма да бие Роман и "завърши историята", се е объркал. Залагайте каквото имате. The-Resident-Ev!L, krriiissss and Berbatov 3 Quote Link to comment
Recommended Posts