Jump to content

WWE RAW - 13 март 2023


Recommended Posts

ShiningWizard

Ще се гледа, Омосапиени! Ще се гледа! Ако поиска, Омос ще пенсионира фермера в 10 звездна класика още на това шоу.

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Link to comment

Не ми хареса интеракцията на Омос и Леснар, реално протече доста скучно и явно имаха просто за цел да покажат какво страшилище е Омос дори и за Брок, отделно бочнаха изхвърлянето от ринга. :D

 

Радвам се, че Остин Теорията взе победата си, защото има нужди от победи, за да изглежда легитимно срещу Сина на WM. STFU накрая беше добро, ще е готино даже след мача им да продължи да го използва, теорията е бъдещето!

 

Доминик става все по-добър на микрофона с всяка седмица и се надявам да продължава да се развива в тази посока, реално доста се хайпвам за мача между него и Мистерио, като очаквам един доста емоционален и драматичен мач. По принцип не съм фен на Мистерио и може би ми е най-малко харесвания кечист,  но тук за първи път съм хайпнат за негов мач.

 

Не мога да разбера гаврата с Миз, не от седмици, не от месеци, а последните години, няма човек, който да не го хване и да не го бие, един от любимите ми кечисти е, но която гост звезда дойде, бад бъни, логан, дори и някви новоизгряващи звезди пребиват Миз, не знам дали нещо има бекстейдж, че не го харесват, но реално вече не изглежда легитимно дори като upper midcarder, защото очаквам всеки срещу, който се изправи да го бие.

 

Street Fight пребиването на KO беше окей, но това вече го гледаме прекалено много пъти, нешев в коментар от предното шоут каза, че вижда несигурност в Джей, аз тук такава не виждам, според мен действа все едно си е стария Джей, преди Сами. Това пребиване беше ясно и ще доведе накрая до обединяване на Сами и КО за мача им на WM.

 

Link to comment

Доста надъхващо промо на Cody след мача. С всяка изминала проява става все по-популярен, а скандиранията на публиката все по-шумни. Мачът му с LA Knight беше добър, доколкото знам Cody му е фен и го е искал в AEW, та е напълно логично да направят и един мач загрявка за WM. На самият LA Knight трябва да му дадат голям момент на PPV-то.

 

Omos и Brock извадиха добри реакции. Brock с няколко мимики може да продаде опонента си. В случая си пролича защо правят този мач. Чисто визуално изглеждаше респектиращо, когато Omos направи Brock да изглежда невзрачен. Накрая леко botch-наха премятането над въжето, но не е чак толкова зле. 

 

Balor като Demon Balor, плюс стипулацията с HIAC, придават някакъв интерес към вече привидно скучната и изтъркала се вражда с Edge. Dom и Rey е време да забързат нещата, защото се повтарят всяка седмица. Имат и добри попадения, но вече става много протяжно. 

 

KO го играе упорит и беше изгаврен от Uso-тата и Solo Sikoa. Ще бъде интересно как ще го обърнат към това отново да се съюзи със Sami Zayn, защото сега образът на KO е твърд в намеренията си.

 

Ако Bray окончателно отпадне, може би е удачно да видим Lashley срещу Bronson Reed. От един дебелак на друг. :D 

 

Женките дадоха яко задна. Всичките им програми са ми скучни на момента. 

Link to comment

Демон Балър ли чух? Записвам се.

 

Колкото до шоуто беше доста силно. Използваха всичко с което разполагаха.

 

И да си направя седмичното промо за Коуди. Който си мисли, че няма да бие Роман и "завърши историята", се е объркал. Залагайте каквото имате.

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...