Jump to content

UFC Fight Night "Yan vs. Dvaliashvili" - 11 март 2023


Recommended Posts

5 hours ago, Beks said:

Къде можеше да е Ян ако не беше вкарал онова коляно в чутурата на Стърлинг.. 

TJ Dilashaw щеше да го вземе в следващия мач за титлата. Ян е добър, но не колкото повечето го изкарват.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
9 hours ago, Jack Bauer said:

TJ Dilashaw щеше да го вземе в следващия мач за титлата. Ян е добър, но не колкото повечето го изкарват.

Не съм на това мнение ама ти имаш повече познания. Сигурен съм в едно: ако не беше тъпата дисквалификация, нямаше да има реванш със Стърлинг и със сигурност нямаше да бъде резнат срещу О'Майли. След коляното всякаш си го заплюха за изкупителна жертва.  Единственото, за което нямам обяснение е загубата във втория им мач. Може би фокуса му бе на друго място. Няма да се изненадан ако и сега запише загуба, леко да помърмори и Дана да му пожелае успех.. 

Edited by Beks
Link to comment

Ян би трябвало да бие тук. Мераб е доста скучен боец, разчита най-вече на това да пресира противниците си върху клетката, но Ян не е човек, който би се оставил някой да го приклещи, а пък борбата му е на отлично ниво, след като в първата битка срещу Стърлинг го неутрализира безпроблемно. Вече втората е ясна, там имаше огромни проблеми, защото Стърлинг просто му се кача на гърба и го контролираше през цялото време. Но срещу Мераб не смятам, че ще има проблеми. В стойка и по-добър, кардиото му е по-добро и на земя е по-добър. Може би Мераб има шанс, ако успее да спечели първите два рунда, защото Ян започва бавно, но дори така, за мен Ян си остава фаворит да вземе късните рундове, даже не бих се изненадал, ако успее да приключи битката преди решението. 

  • Upvote 1
Link to comment

Нечовешко кардио показа Мераб и този път Ян не успя по никакъв начин да се върне в битката. Интересен стил има грузинецът, съдиите го предпочитат и ще е любопитно какво ще се случи, когато се изправи срещу шампиона. Със Стърлинг са партньори и засега битка между тях не изглежда на дневен ред, но ако Сехудо бие, вероятно той е следващият. Ян е 1-4 в последните 5 битки, което е доста лъжливо, защото едната загуба е с дисквалификация, срещу О'Мали победи, но съдиите го ограбиха, а реваншът със Стърлинг беше 50/50. Но със сигурност вече са го разгадали и тази загуба е атестат за това. Но все още е на 2 победи от нов шанс за титлата. Предполагам ще го пуснат срещу победителя от Сонг и Рики Симон.

 

Романов по някаква причина реши да качи едно 10 кила и гледаше много странно, сякаш беше изненадан, когато му спряха повалянето. :D Волков си го спря после без никакви проблеми. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...