Jump to content

AEW Dynamite - 8 март 2023

Recommended Posts

Толкова promo heavy седмично шоу не е имало от доста време, палци горе. За мен това е идеалната формула на Dynamite, по-добре е от спамене на филър мачове или рандъм такива без никакъв залог. 

Hobbs е машина, още един AEW ориджинъл с пояс. Нямам против изненадващи смени на седмични шоута, а и не е нужно всеки reign да е дълъг. Малко изненадващо е QT да му е мениджър при положение, че не е никак лошо промо, но да видим. Wardlow като гонещ титлата babyface ще е по-интересен.

Имаше слухове, че битката за Уинипег следващата седмица ще е singles мач с Omega и Jericho, но явно ще е JAS срещу The Elite. Което лично мен не ме кефи. Крайно време е Kenny Omega да заебе trios дивизията и да почват да го вкарват лека-полека към main event сцената. 

Mox като full-blown heel не е лошо като идея. Макар че по-скоро бих предпочел да го гледам като badass tweener. Интересно е и какви са плановете за MJF на DoN. В момента няма по-голям babyface от Hangman, a и не сме ги гледали скоро с MJF. 

Супер шоу което изгледах без skip. Интересно дали рейтингите ще продължат да са под/около 900к или ще има post-PPV boost. Дано Тонкича задържи моментума, аз лично вярвам в него!

Edited by Smegma
  • Upvote 2
Suffer-H

Пак недоразумението Касиди открива шоуто, няма да се научат, ей! Рейтингите тая седмица ще са поредното дъно.

• Upvote 2
kabakov

Много интересни обрати. Миналата година тука, едва ли не, въртяхте свирки на Касиди, Бъксовете и Омега, сега вече обърнахте палачинката. Как става тоя номер...

• Upvote 2
Xander Black

Не беше лош Dynamite тази седмица.

Макар че очаквах Hobbs да вземе титлата на Wardlow се надявах че може и да не успее. Но ТК така го е измислил явно.

Аз нямам проблем с Cassidy, Young Bucks и Omega. Само се надявам да не станат пак шампиони защото House of Black са ми по интересни от The Elite поне за момента.

Дано промото на Danielson  да не значи че приключва с кеча, ще е жалко ако е така.

Силно се надявам и да не гледаме повече мачове между Jon Moxley и Adam Page, че вече не са ми интересни.

Не ми хареса и следващия опонент на Starks, след Jericho изглежда малко тъпо Robinson да му е следващия опонент.

Според мен можеше и доста по добър Dynamite след Revolution, но не беше тотална скука.

• Upvote 2