ShiningWizard Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) Ella Freya is a Dutch model who served as a character model for Ashley Graham in Resident Evil 4 (2023). Full Name: Elizabeth Freya Date Of Birth: September 18, 1997 Nationality: Dutch Height:5'4 Edited March 4 by ShiningWizard Hachiko, THE GRIM REAPER, ivoc66 and 2 others 2 1 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 5 Share Posted March 5 (edited) Тука стана така, че всяка нова тема е нещо като тракър на коя за последно автора си е душил пора. Ех, добри времена бяха, като спамех по 10 теми на ден. Да не си помисли някой че това ми е рекордо. Edited March 5 by Hachiko ShiningWizard, ivoc66, itzo1994 and 1 other 3 1 Quote Link to comment
ivoc66 Posted March 5 Share Posted March 5 Много яко пиченце ,бих я пръснал :Д Quote Spoiler Link to comment
OyeaH Posted March 5 Share Posted March 5 Къде са добрите стари теми, в които можеше да видиш поне цици, защо не и путка... itzo1994, d0baTa, MJ23 and 5 others 5 3 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted March 5 Author Share Posted March 5 4 hours ago, Hachiko said: Тука стана така, че всяка нова тема е нещо като тракър на коя за последно автора си е душил пора. Ех, добри времена бяха, като спамех по 10 теми на ден. Да не си помисли някой че това ми е рекордо. Вие пък баси куумъра ме изкарахте. Просто няма как да фармя реп по друг начин Quote Link to comment
Glam4o Posted March 5 Share Posted March 5 5 minutes ago, ShiningWizard said: Вие пък баси куумъра ме изкарахте. Просто няма как да фармя реп по друг начин Това някой може ли да ми го преведе на разбираем български език? THE ENEMY, MJ23 and Farest 3 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted March 5 Share Posted March 5 (edited) На някои снимки ми изглежда доста неузряла и невинна. Харесва ми . Edited March 5 by THE GRIM REAPER Quote Link to comment
Hachiko Posted March 5 Share Posted March 5 4 hours ago, Glam4o said: Това някой може ли да ми го преведе на разбираем български език? Засегна се, че му намекнах че е чикяр. ShiningWizard, ivoc66 and Glam4o 1 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 7 Share Posted March 7 7 minutes ago, nabonid said: Малка е за мене Малка ти е чурката. Metzgermeister, THE ENEMY, itzo1994 and 3 others 1 3 1 1 Quote Link to comment
Farest Posted March 7 Share Posted March 7 Тази ми напомня на моя стара дъска за рязане ехх спомени... Quote Link to comment
Recommended Posts