Jump to content

AEW Revolution - 5 март 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

All Elite Wrestling (AEW)
"Revolution"
March 5, 2023
San Francisco, CA
Chase Center

 

60-minute Iron Man Match for the AEW World Championship
xHXtVYj.jpg
MJF (c) vs. Bryan Danielson

Texas Death Match
wvadJ7e.jpg

Jon Moxley vs. "Hangman" Adam Page

 

No Holds Barred
Ko5SMEh.jpg

"Jungle Boy" Jack Perry vs. Christian Cage

JAS is banned from ringside
GBfes21.jpg
Chris Jericho vs. Ricky Starks


AEW World Trios Championship Match

zvuIzFv.jpg

The Elite (Kenny Omega, Matt Jackson & Nick Jackson) (c) vs. The House of Black (Malakai Black, Brody King & Buddy Matthews)

 

AEW TNT Championship Match
wPDAUFr.jpg

Samoa Joe (c) vs. Wardlow

 

AEW World Tag Team Championship Match
gOgFFfg.jpg
Jeff Jarrett & Jay Lethal vs. The Gunns (Austin Gunn & Colten Gunn) (c) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens & Max Caster) vs. Orange Cassidy & Danhausen

 

AEW Women's World Championship Match
6wIO8FA.jpg

Saraya vs. Jamie Hayter (c) vs. Ruby Soho

 

Preshow Match

2hYA3pv.jpg

Ari Daivari, Josh Woods & Tony Nese vs. Mark Briscoe, Penta El Zero Miedo & Rey Fenix

 

 

Link to comment
Xander Black

Според мен се получи доста добър турнир. 

 

Chris Jericho vs. Ricky Starks - Добър мач направиха, радвам се че Starks е победителя.

 

"Jungle Boy" Jack Perry vs. Christian Cage - също дбър мач направиха. Правилния победител "Jungle Boy". Надявам да измислят нещо друго за Christian и да го обърнат babyface.

 

The Elite (Kenny Omega, Matt Jackson & Nick Jackson) (c) vs. The House of Black (Malakai Black, Brody King & Buddy Matthews) - Страхотен мач направиха и шестимата. Много се накефих. И двата стейбъла са просто уникални. Много се изкефих, че House of Black станаха шампиони! Определено съм им фен.

 


Jon Moxley vs. "Hangman" Adam Page - Брутален мач във буквалния смисъл. Направо се размазаха и двамата. Не очаквах Adam Page  да вземе победата, но яко се получи. Надявам се да е край на тази вражда, че малко се поизтърка. Просто трябва и за двамата да измислят някакви свежи вражди според мен.

 

Samoa Joe (c) vs. Wardlow - добър мач. Радвам се, че Wardlow взе победата. Имам съмнения обаче, че скоро Hobbs ще му вземе титлата.

 

Jeff Jarrett & Jay Lethal vs. The Gunns (Austin Gunn & Colten Gunn) (c) vs. The Acclaimed (Anthony Bowens & Max Caster) vs. Orange Cassidy & Danhausen -  също доста добър мач се получи и тук. Не очаквах, че The Gunns ще запазят, но не бях разочарован, защото се изкефих на появата на FTR. Надявам се съвсем скоро да имаме нови шампиони.

 

MJF (c) vs. Bryan Danielson - страхотен мач направиха. Раздодаха се и двамата на максимум. Но просто нямаше как MJF  да спечели чисто, то си беше ясно.

 

Revolution  за мен си беше 10/10
 

Link to comment

Trios match-a, Texas Death Match & Iron Man Match-a разнищиха всичко. Тотално убийство от качествен кеч със супер буукинг. Няма какво повече да иска, който и да е фен от един турнир. Full package.

 

Колкото и да е нападан Тонката, че постоянно sign-ва WWE reject-и, няма как да му се отрече, че във важните мачове пушват 'местните момчета'. Рики Старкс, Джак Пери и Уардлоу с много важни стъпки в изграждането им. Първият с чиста победа срещу Джерико, което е впечатляващо, но все още му липсва нещо. Вторият се надявам все по-малко да използва 'Jungle Boy' за име, определено в този мач изглеждаше legit, а и затвори враждата с друг ветеран - Крисчън. Wardlow с титла, доста готин край на мача. Проблемът тук е, че цялото внимание падна върху предния мач във вечерта - този на Моксли и Хенгмен и каквото и да имаше след тях, просто няма как да не изглежда слабо. Другото е, че вместо вместо военното куче да получи своя шампионски момент, веднага се насочваме към враждата със Хобс.

 

Таг мачът също беше приятен и даже изненадващо добре дойде, че мазните хийлчета победиха. Не знам каква е цялата история с FTR, ще се връщат за постоянно ли или само да издигнат младите за два мача. Тези проблеми в AEW и изтичащите им договори малко ме натоварва и определено в този аспект трябва да поработи Тонкича. Същото скоро ще стане и с Кени Омега, а това вече е притеснително.

The Elite vs House of Black - велик spotfest, изкъртиха се, както всеки път The Elite правят в мачовете си. Изненадващо за мен им се получи и с по-големичките противници този път. Изненадваща победа за HOB, където има най-после някакво развитие от това как дебютираха. Дано обаче сега държат титлите дълго време и са доминанти в тази дивизия, че станаха много размени на титли.

 

Mox vs Hangman - хич не ме кефи, че през месец виждаме Texas Death Match в AEW (и Мокс винаги участва) и някак изненадващото и бруталното за този специален мач се губи, НО този път просто нямаше забележка. Тотално си е*аха майките и двамата, раздаване на макс. Пак победа за AEW Original, дано Мокс получи нужната почивка, че ще му се счупи кръста от носене на гръб цялата компания в последната година.

 

MJF vs Danielson - еми, пичове, няма как да има по-добър мач, сори. Най-добрият Iron Man match за мен, а знаете кой е другият. Цялата психология и изиграване и от двамата беше перфкетна. MJF e тоталният хийл, личи си, че е взел от най-добрите по нещо. От ентрънса, изпускането на титлата, заливането на момчето с вода/текила, средните пръсти през пиенето на вода, умишленият DQ за да вземе 2 туша след това, бруталните спотове с маси и тумбстоун от третото въже, та до краят с медиците и бутилката, когато дори и човек, като мен, който рядко може да бъде впечатлен от кеч, просто защото сме виждали всичко, бях изигран и си мислех, че Даниелсон печели след рестарта на мача. Маркнах, няма да лъжа.

Много ама много ме е яд, че нещата с Пънк се развиха по онзи начин, защото сега MJF щеше да е взел враждата с Пънк и титлата му и победи в Iron man match Danielson. Остава му чиста победа над Кени и може да приключва. Не, че победата над Моксли не беше издигаща, просто щеше да е различно. Не бих отказал една кратка вражда с някой тип Дарби сега.

 

Перфектен ивент.

Link to comment

Искам Кени Омега и Бъгсовете вън от AEW, а ако може по случайност да дръпнат и Ориндж Касиди през изхода, всичко ще се нареди. Не виждам каква катастрофа може да е липсата на тия убийци на рейтинги. Taкива връзкарчета дето сами се пушват, не ми се гледат на мен, а и отсега си представям епичните рантове на Джим Корнет, ако тия гейчета подпишат с WWE. Заради тях имаме малоумните trios титли, заради тях се пушват някакви недоразумения, лапащи ефирно време, което може да се използва за изграждането на изобилието от талант в ростъра. Ама не, дай всяка седмица да гледаме 30 минутни триос помии и комедиен джобър като Касиди да бъде пушван като мейн ивентър. Миналата седмица го сложили да открива шоуто, после нека се чудят що рейтингите им са дъно. Очевидно Омега и Бъговете имат лошо влияние над КАН, като му промиват мозъка с малоумните си фентъзи букинг идеи.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...