THE ENEMY Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Създателите на VICE CITY и EL PRESIDENTE ПРЕДСТАВЯТ... MAFIA WILD WILD WEST В главните роли ще видите... @Jericho @MJ23 @Jack Bauer @Farest @hacky @kabakov @StoneColdFaN @Hachiko @Price @ЧОТУДЕ @PUNK_THE_BEST @Bobotsi @Radox Нека тази грандиозна игра започне сега! Водещият пожелава успех на всички участници и да се забавляват на всички които следят сезона. НАЧАЛО НА СЕЗОНА! В играта има 13 участника, за елиминация са нужни 7 гласа Дневната фаза приключва събота в 22:00 Link to comment
ЧОТУДЕ Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 През този сезон не смятам да се напрягам толкова много и ще го карам по-лежерно. Надявам се колегите ми да играят малко по-умно от предния сезон и да ебем мафиотите бандитите. Link to comment
Jack Bauer Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Номинирам @Price Статистически има голям шанс да нацелим мафиот. Той всяка игра такъв се пада. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
StoneColdFaN Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 И к'во сега, пак се събрахме тука, ама сега има каубои и бандити. Ми хубаво, аз съм Мирен гражданин каубой и нямам роля. Link to comment
Price Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Този сезон ще погазя всички свои принципи в тази игра. Като за начало, ще гласувам в ден едно. Не искам нулев ден. Открито обявявам война на варнинската мутръ Джак Бауир, който всеки сезон реве срещу мен. Отсега обявявам Радокс за 99% гражданин. Първо, защото е Радокс и той никога не е мафиот. И второ, защото последният номер винаги е мирен гражданин. @Radox Готов съм да играя с теб. Без значение, че ти няма начин да си готов да играеш с мен Гласувам за Джак Бауир Link to comment
Jack Bauer Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Извинявам се -Price Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Jack Bauer (1) - Price Price (1) - Jack Bauer Не са гласували: Bobotsi, Farest, Hachiko, hacky, Jericho, kabakov, MJ23, PUNK_THE_BEST, Radox, StoneColdFaN, ЧОТУДЕ За елиминация са нужни 7 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 na 04.03.2023. Link to comment
Radox Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Аре стига ве... мака му да еба. Да му еба ПУТКАТА МАЙЧИНА ве!!! Дори в лигавите сезони ПАК съм ебан, факан, чукан в гъза гражданин без факана роля ве! ЕБАНА РОЛЯ ПОНЕ НЯКАКВА ВЕ!!!!!!!!! Тоя път дори президент го няма в списъка и не мога да го блъфирам. Баси помията, поне някаква роля да имах бе, заклевам се това ще ми е последния сезон сигурно. То е пълна гавра, не се изненадвам, че левия солташак на чичо Митко THE ENEMY пак ме е сложил гражданин без роля... Аре нека ви е честито, най-вероятно пак Price, hacky и ЧОТУДЕ мафиоти .......... Как не ви писна, не знам. П.С. - Защо се записах в тоя сезон, като се бях зарекъл да не играя в помии с разменени имена на ролите... Това буквално ти ЕБАВА майката и още повече не можеш да се ориентираш. Но въпреки това ще пробвам да играя нещо, все пак не върви да се запишеш и после да отебеш всичко. Пак ще има късане на нерви и търсене на игли в купове сено. Link to comment
Hachiko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Интересно. Мисля да няма първи нулев ден и ще гласувам още от сега за @Radox. Мотивите ми са, че пак ще намери причина за какво да мрънка и кой да обвинява за слабата си игра. Link to comment
Price Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 1 minute ago, Jack Bauer said: Статистически има голям шанс да нацелим мафиот. Той всяка игра такъв се пада. Нямам търпение отново да си от страната на бития и употребен отбор в играта Link to comment
Jack Bauer Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 С прайската уникален синхрон 😁 Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 2 minutes ago, Jack Bauer said: Номинирам @Price Статистически има голям шанс да нацелим мафиот. Той всяка игра такъв се пада. Има я и логиката, че с ЕНИМИ сме приятели и ме смята за един от най-интересните играчи, което си е така де. Та той знае, че си обичам девятката и нищо чудно да я е сложил пак мафиот, както в EL PRESIDENTE, когато с теб ебахме гражданите. Сори, че слагам сол в раната, @Price. Ще ми е интересно и да чуя от дебютантите @Hachiko и @PUNK_THE_BEST колко са следили сезоните и знаят ли какво става в играта или тепърва ще се учат и можем да очакваме да са неадекватни в дадени ситуации, макар че след през миналия сезон гражданската летва бе поставена толкова високо, че и да пишат по един пост на ден сигурно ще са по-добре. Не им го препоръчвам де. Link to comment
Radox Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Just now, ЧОТУДЕ said: Ще ми е интересно и да чуя от дебютантите @Hachiko и @PUNK_THE_BEST колко са следили сезоните и знаят ли какво става в играта или тепърва ще се учат и можем да очакваме да са неадекватни в дадени ситуации Ами най-вероятно са граждани и двамата... Имам някакво такова кошмарно усещане. И ще ни ебат майката тотално с неориентираността си и липсата си на активност. SCFAN и той сигурно е гражданин... Дано само НЕ Е ШЕРИФ пак! Молим се и на турския господ да НЕ Е! И великолепната петорка би се допълнила успешно от Кабака и Фарест. Ако тия и петимата са граждани, по-добре да развяваме байряка още отсега. Link to comment
Hachiko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 @ЧОТУДЕ Тук съм за да играя за отбора си, и ще бъда предостатъчно активен. Link to comment
Price Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 6 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Има я и логиката, че с ЕНИМИ сме приятели и ме смята за един от най-интересните играчи, което си е така де. Та той знае, че си обичам девятката и нищо чудно да я е сложил пак мафиот, както в EL PRESIDENTE, когато с теб ебахме гражданите. Тази игра става интересна благодарение на гражданите Мафиотите обикновено са насрани и играят пасивно, потайна, плахо. Е, освен ако не е Кръстниче, тогава има потенциал за гаври и има потенциал този мафиот да направи сезона интересен Link to comment
Radox Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 @Price аре кажи ми в прав текст сега, брат ми, пак ли си се паднал мафиот? Кажи просто истината.. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 6 minutes ago, Price said: Тази игра става интересна благодарение на гражданите Мафиотите обикновено са насрани и играят пасивно, потайна, плахо. Е, освен ако не е Кръстниче, тогава има потенциал за гаври и има потенциал този мафиот да направи сезона интересен Кръстник ли си? Link to comment
Jericho Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Хауди, партньори! След цял ден мятане на ласото и газене в калта, обичам да релаксирам в кварталния салуун, с любимата ми напитка. Разбира се, все ще се намери некой душманин който да изцепи нещо от сорта на "който има най-много алкохол, за да напие войниците и да ги изпрати на клане - той е победителят", но гледам това да не нарушава състоянието на духа ми. Според баща ми и дядо ми, съм просто един малоумник, който е избягал на запад, за да се измъкне от отговорностите си. И двамата бяха герои от гражданската война, достойни хора, но честно казано, това не им помогна с нищо в живота. Аз съм се примирил. Слушам си Дъ Ентъртейнър, заразявам се с венерически болести, които няма да бъдат открити в следващите 60 години от медицината и си пия бърбън до безсъзнание. Некой ден могат да ме сложат и на реклама за цигари, кой знае. А, отделно разбрах, че някакъв народ е получил свободата си на балканите. Нека им е честита, надявам се след 145 години примерно, да не си остане тая свобода само на хартия, а да я усетат и в душите си. Link to comment
neshev Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА Radox (2) - Hachiko, Bobotsi Jack Bauer (1) - Price Price (1) - Jack Bauer Не са гласували: Farest, hacky, Jericho, kabakov, MJ23, PUNK_THE_BEST, Radox, StoneColdFaN, ЧОТУДЕ За елиминация са нужни 7 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 na 04.03.2023. Link to comment
PUNK_THE_BEST Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 @Radox с неговата симулация на "насиранИ" в самото начало ме тласка да гласувам за него. Link to comment
StoneColdFaN Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 9 minutes ago, Radox said: SCFAN и той сигурно е гражданин... Дано само НЕ Е ШЕРИФ пак! Нямам роля в случая, повтарям пак. Но дори и да бях Шериф пак в тоя сезон, със сигурност щях да го отиграя много по-добре. И защо ме причисляваш към слабите граждани още в Ден 1?! Аз не съм твоите любимци Фарест и Кабаков, които във всеки сезон мърморят общи помии, колкото да отчетат активност, ама всъщност не дават ник'ва информация. Ходи с тях да се разправяш, не ме занимавай мен. Видял как играх в миналия сезон и тръгнал да заклеймява. Link to comment
Radox Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 2 minutes ago, StoneColdFaN said: Нямам роля в случая, повтарям пак. Но дори и да бях Шериф пак в тоя сезон, със сигурност щях да го отиграя много по-добре. И защо ме причисляваш към слабите граждани още в Ден 1?! Аз не съм твоите любимци Фарест и Кабаков, които във всеки сезон мърморят общи помии, колкото да отчетат активност, ама всъщност не дават ник'ва информация. Ходи с тях да се разправяш, не ме занимавай мен. Видял как играх в миналия сезон и тръгнал да заклеймява. Ами мене не ме ебе, брат ми. Правете каквото искате. Ще пробвам да играя, но както казах нямам почти никакво желание. Не се ебавам за пореден път. ПАК гражданин, ПАК без роля, ПАК някакви малоумни гаври ще има за нас от мафиотите... Link to comment
Jack Bauer Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 1 minute ago, StoneColdFaN said: И защо ме причисляваш към слабите граждани още в Ден 1?! Аз не съм твоите любимци Фарест и Кабаков, които във всеки сезон мърморят общи помии, колкото да отчетат активност, ама всъщност не дават ник'ва информация. Ходи с тях да се разправяш, не ме занимавай мен. Видял как играх в миналия сезон и тръгнал да заклеймява. Бате, ти отчиташ някаква игра през последните 2 сезона 😟 Казвам някаква заради "гениалното" ти отиграване на шериф последния сезон. Преди това, беше редовно елиминиран поради неактивност. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Price Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 6 minutes ago, Radox said: @Price аре кажи ми в прав текст сега, брат ми, пак ли си се паднал мафиот? Кажи просто истината.. Не мога да ти го кажа в прав текст. Иначе ще ме обвинят, че съм се предал. Но в следващия сезон, в който играеш - ще ти кажа точно под кой номер да се запишеш, късметът винаги е с мен. 1 minute ago, ЧОТУДЕ said: Кръстник ли си? Откъде го измисли това пък сега Моля, не опозорявайте сезона още в ден едно. Не искам да подценявам никого от играчите, но в сезона липсват Нешев, Олимпик, Соки, Дъдли, Енеми. Махнем ли Радокс, автоматично сезонът става леко муден и скучен. Просто стиловете им и начинът на игра, който тези хора имат, доставят entertainment и играта е по забавна с тях. ЧОТУДЕцът и MJ23 ги слагам на едно ниво с гореспоменатите, но просто не съм фен на идеята да гоним Радокс в първия ден. Сори. Искам да хвърчат глави в ден едно, така че бих мятал Кабака и Фарката, на когото музата му за игра идва в четвърти-пети ден, а този сезон е с 13 участници и може да не го дочакаме да му се доиграе. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.