nWoHulkster Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 (edited) Новите седмични шоута на ROH започват днес. Шоутата ще могат да бъдат гледани в Honor Club streaming платформата (watchROH.com). Първите епизоди бяха записани миналата седмица в Universal Studios в Orlando. Card-ът за дебютния епизод: Edited March 2, 2023 by nWoHulkster gboy, Berbatov, The Invisible and 8 others 11 Quote
pizzashack666 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Изглежда интересно, като че ли. Хвана да му тегля 2 очи (ако не е шеруер, аф корс)! glhf ROH TV krriiissss 1 Quote
Xander Black Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Доста интересен първи епизод (за разлика от последния Dynamite). Хубави мачове се получиха. Claudio vs AR Fox се получи доста добър мач. Появата на Kingston също беше добра. Определено ще следя епизодите. krriiissss, gboy and Razor-Ramon 3 Quote
NvS Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Има ли го някъде като торент? 😇 krriiissss and gboy 2 Quote
Xander Black Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 1 hour ago, NvS said: Има ли го някъде като торент? 😇 Аз гледам от тук: https://wrestlinglive.net/ gboy, krriiissss and NvS 2 1 Quote
Xander Black Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 И епизода от 16.03.2023 е доста добър. Определено ми харесват шоутата на ROH. Много добри мачове се получават и гледам с интерес. Дано да продължават все така. gboy and krriiissss 2 Quote
nWoHulkster Posted March 18, 2023 Author Posted March 18, 2023 (edited) Мен пък не ме кефи. Дадох му шанс, но ме отказаха. Шоутата сами по себе си са добри кеч шоута с добри мачове, ама целият вайб е AEW Dark Rampage. Половината roster са AEW звезди. Другата половина се бият предимно в ROH, но са се появявали и се появяват и в AEW. Няма нищо различно и уникално в това шоу. Усеща се като просто поредното AEW шоу, ама с друго име. Това въобще не ме кефи. Ако ще гледам ROH искам да има усещане, че гледам нещо различно, а не просто нискобюджетна версия на AEW. И така. Отказвам се от седмичните шоута. Само евентуално може да поглеждам по-големите шоута. Edited March 18, 2023 by nWoHulkster Momchil, gboy, krriiissss and 1 other 4 Quote
gboy Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Защо Кан се прави на Къз и не го пусне това заедно с пакета на AEW, а се опитва да го шитка отделно. И без друго си е третото шоу на компанията, квото ще да казва. Да го пуска в DAZN и във FITE с AEWpass-а, дейба и стиснатият милиардер. krriiissss 1 Quote
Xander Black Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Гледах епизода от 23.03.2023. Пореден добър епизод се получи според мен. Страхотни мачове. Но наистина си е все едно трето шоу на AEW. Това обаче не ми пречи да се изкефя на мачовете и на шоуто като цяло. Давам на епизод 9/10. Razor-Ramon, pukkod and krriiissss 3 Quote
Xander Black Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Гледах епизода от 06.04.2023 г. Страхотен епизод за пореден път. Нищо че почти всички кечисти са и в AEW. Качествен кеч. 9/10 за епизода. Razor-Ramon, gboy, Himler and 1 other 4 Quote
Xander Black Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Изгледах епизода от 13.04.2023 г. Страхотен епизод за пореден път. От както започнаха седмичните шоута на ROH предоставят само качествен кеч. Claudio и Metalik направиха страхотен мач за титлата. 9/10 за шоуто. krriiissss and gboy 2 Quote
Rainmaker Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 След като CMLL обявиха квалификационния мач за Wrestle Dynasty, беше обявена и четворката на ROH: Athena vs. Leyla Hirsch vs. Red Velvet vs. Billie Starkz krriiissss 1 Quote
Recommended Posts