Jump to content

ROH TV - тема за седмичните шоута на ROH


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Новите седмични шоута на ROH започват днес. Шоутата ще могат да бъдат гледани в Honor Club streaming платформата (watchROH.com). Първите епизоди бяха записани миналата седмица в Universal Studios в Orlando.

 

Card-ът за дебютния епизод:

 

m4CuaqR.jpg

Link to comment
pizzashack666

Изглежда интересно, като че ли. Хвана да му тегля 2 очи (ако не е шеруер, аф корс)! glhf ROH TV

Link to comment
Xander Black

Доста интересен първи епизод (за разлика от последния Dynamite). Хубави мачове се получиха. Claudio vs AR Fox се получи доста добър мач. Появата на Kingston също беше добра. Определено ще следя епизодите.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Xander Black

И епизода от 16.03.2023 е доста добър. Определено ми харесват шоутата на ROH. Много добри мачове се получават и гледам с интерес. Дано да продължават все така.

Link to comment
nWoHulkster

Мен пък не ме кефи. Дадох му шанс, но ме отказаха. Шоутата сами по себе си са добри кеч шоута с добри мачове, ама целият вайб е AEW Dark Rampage. Половината roster са AEW звезди. Другата половина се бият предимно в ROH, но са се появявали и се появяват и в AEW. Няма нищо различно и уникално в това шоу. Усеща се като просто поредното AEW шоу, ама с друго име. Това въобще не ме кефи. Ако ще гледам ROH искам да има усещане, че гледам нещо различно, а не просто нискобюджетна версия на AEW. И така. Отказвам се от седмичните шоута. Само евентуално може да поглеждам по-големите шоута.

 

Link to comment

Защо Кан се прави на Къз и не го пусне това заедно с пакета на AEW, а се опитва да го шитка отделно. И без друго си е третото шоу на компанията, квото ще да казва. Да го пуска в DAZN и във FITE с AEWpass-а, дейба и стиснатият милиардер. 

 

Link to comment
Xander Black

Гледах епизода от 23.03.2023. Пореден добър епизод се получи според мен. Страхотни мачове. Но наистина си е все едно трето шоу на AEW. Това обаче не ми пречи да се изкефя на мачовете и на шоуто като цяло.

Давам на епизод 9/10.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Xander Black

Гледах епизода от 06.04.2023 г. Страхотен епизод за пореден път. Нищо че почти всички кечисти са и в AEW.  Качествен кеч. 9/10 за епизода.

Link to comment
Xander Black

Изгледах епизода от 13.04.2023 г. Страхотен епизод за пореден път. От както започнаха седмичните шоута на ROH предоставят само качествен кеч.  Claudio и Metalik направиха страхотен мач за титлата. 9/10 за шоуто.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...