nWoHulkster Posted March 2 Share Posted March 2 (edited) Новите седмични шоута на ROH започват днес. Шоутата ще могат да бъдат гледани в Honor Club streaming платформата (watchROH.com). Първите епизоди бяха записани миналата седмица в Universal Studios в Orlando. Card-ът за дебютния епизод: Edited March 2 by nWoHulkster The Invisible, krriiissss, THE ENEMY and 5 others 8 Quote Link to comment
pizzashack666 Posted March 3 Share Posted March 3 Изглежда интересно, като че ли. Хвана да му тегля 2 очи (ако не е шеруер, аф корс)! glhf ROH TV krriiissss 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted March 3 Share Posted March 3 Доста интересен първи епизод (за разлика от последния Dynamite). Хубави мачове се получиха. Claudio vs AR Fox се получи доста добър мач. Появата на Kingston също беше добра. Определено ще следя епизодите. Razor-Ramon and krriiissss 2 Quote Link to comment
NvS Posted March 3 Share Posted March 3 Има ли го някъде като торент? krriiissss 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted March 3 Share Posted March 3 1 hour ago, NvS said: Има ли го някъде като торент? Аз гледам от тук: https://wrestlinglive.net/ NvS and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted Saturday at 02:32 PM Share Posted Saturday at 02:32 PM И епизода от 16.03.2023 е доста добър. Определено ми харесват шоутата на ROH. Много добри мачове се получават и гледам с интерес. Дано да продължават все така. krriiissss 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted Saturday at 03:29 PM Author Share Posted Saturday at 03:29 PM (edited) Мен пък не ме кефи. Дадох му шанс, но ме отказаха. Шоутата сами по себе си са добри кеч шоута с добри мачове, ама целият вайб е AEW Dark Rampage. Половината roster са AEW звезди. Другата половина се бият предимно в ROH, но са се появявали и се появяват и в AEW. Няма нищо различно и уникално в това шоу. Усеща се като просто поредното AEW шоу, ама с друго име. Това въобще не ме кефи. Ако ще гледам ROH искам да има усещане, че гледам нещо различно, а не просто нискобюджетна версия на AEW. И така. Отказвам се от седмичните шоута. Само евентуално може да поглеждам по-големите шоута. Edited Saturday at 08:33 PM by nWoHulkster Momchil, krriiissss and Berbatov 3 Quote Link to comment
Recommended Posts