Jump to content

ROH TV - тема за седмичните шоута на ROH

nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Новите седмични шоута на ROH започват днес. Шоутата ще могат да бъдат гледани в Honor Club streaming платформата (watchROH.com). Първите епизоди бяха записани миналата седмица в Universal Studios в Orlando.

Card-ът за дебютния епизод:

m4CuaqR.jpg

Edited by nWoHulkster
pizzashack666

Изглежда интересно, като че ли. Хвана да му тегля 2 очи (ако не е шеруер, аф корс)! glhf ROH TV

Xander Black

Доста интересен първи епизод (за разлика от последния Dynamite). Хубави мачове се получиха. Claudio vs AR Fox се получи доста добър мач. Появата на Kingston също беше добра. Определено ще следя епизодите.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...

И епизода от 16.03.2023 е доста добър. Определено ми харесват шоутата на ROH. Много добри мачове се получават и гледам с интерес. Дано да продължават все така.

Мен пък не ме кефи. Дадох му шанс, но ме отказаха. Шоутата сами по себе си са добри кеч шоута с добри мачове, ама целият вайб е AEW Dark Rampage. Половината roster са AEW звезди. Другата половина се бият предимно в ROH, но са се появявали и се появяват и в AEW. Няма нищо различно и уникално в това шоу. Усеща се като просто поредното AEW шоу, ама с друго име. Това въобще не ме кефи. Ако ще гледам ROH искам да има усещане, че гледам нещо различно, а не просто нискобюджетна версия на AEW. И така. Отказвам се от седмичните шоута. Само евентуално може да поглеждам по-големите шоута.

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 3