Jump to content

UFC 285 "Jones vs. Gane" - 4 март 2023

Recommended Posts

Аз лично не виждам как Джонката губи.

Назобил се е яко, а бирбата му винаги е била на ниво, очаквам лесна победа

• Upvote 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Аз пък очаквам Ган да спечели, колкото и невероятно да звучи за някои. Научил си е урока от мача с Нгану и със сигурност е подобрил борбата си. В стойка мисля, че в момента е по-добър от Кокалите и неочаквам да бъде нокаутиран, ако загуби ще е със събмишън или решение.

1 hour ago, Mariyan01 said:

Научил си е урока от мача с Нгану и със сигурност е подобрил борбата си.

Жалко, че няма да се бори с Нгану, който макар и посредствен на земя го унижи, а с Джонката. :( 

@neshevНешка, няма ли да дадеш твоя пълин анализ и прогноза преди боя?

• Thanks 2

HEIDENREICH
1 hour ago, Jack Bauer said:

@neshevНешка, няма ли да дадеш твоя пълин анализ и прогноза преди боя?

Да.. И аз чакам . Спести ми писане у скайпа. Отделно ме интересува какви са шансовете да се ебавам с един приятел французин дето е фен на Сирил Ган.

Доста условни ми се струват нещата. Джонката, преди да си бие камшика за 3 години, беше вече тръгнал по надолнището и последните му две битки спокойно можеха да отидат при опонентите му. Но да кажем, че е възможно просто мотивацията му да е била ниска след толкова години доминиране, макар че със сигурност и уменията му не са това, което бяха. Активността му в битките падна доста и почти изцяло заеба борбата. Но да каже, било каквото било, сега би трябвало да е надъхан, след като най-накрая отива при тежките. Нещо не съм особено доволен от физиката му. Ясно е, че няма как да зоби както преди, но е качил и доста мазнини, въобще не изглежда като пълноправен HW. Това може и да няма чак такова значение, но ще интересно какво ще е кардиото му. Ган може да му създаде доста проблеми в стойка, Джонката винаги е имал проблеми срещу високи противници. Но пък от друга страна, борбата на Ган е посредствена, щом Нгану го направи своя кучка с ебано коляно. Макар че дори там, Ган беше тотално насрал да не го отвеят с някоя балтия и се отвори за повалянията. Не съм сигурен, че Джон ще има чак такъв успех, а и не е като да не му спираха повалянията последните няколко битки. Самият Ган си признава, че не е от тези, които тренират между битките, не знам дали въобще е работил върху борбата, докато Джонката със сигурност ги е разучавал всички топ HW-и през тези години. Всичко зависи от това дали Джонката въобще ще е същият или вече конят е у реката при него. Ако може да пресъздаде пика си, според мен ще бие с предаване или най-малкото решение. Ако е този от последните битки в LHW, да не говорим, ако е регресирал от тогава, няма да се изненадам, ако Ган го помете. Но това е Джонката, един от КОЗИТЕ в MMA-я, вярвам че ще намери начин да бие. 

• Like 1

Мисля, че Динята много се надява на Джонката да вземе титлата, ще е огромен дроу в дивизията. Може би затова му пуснаха по-лесен опонент сляб в борбата, а директно Стипето или примерно Къртис Блейдс.

Жонката е най-талантливото копеле което съм виждал на Мма ринг. Ако е надъхан за битката, а мисля, че е. Все пак е в тежката за пръв път. Така че няма кво да го спре тая битка

Много подценявате Ган според мен. Пича е уникален за тежките с движението си като боец от категория перо с много силни удари и си е научил уроците от мача с Нгану. Виждам, че бета му дават 2.60, което ми се струва доста голямо.

Дано на Дрейк да му потръгне в залозите. Заложи на Аржентина и взеха световното. Сега трябва да разбие каръка и в Мма

2 minutes ago, Farest said:

Дано на Дрейк да му потръгне в залозите. Заложи на Аржентина и взеха световното. Сега трябва да разбие каръка и в Мма

Беше заложил да спечелят в редовното време обаче, така че май все още няма познат залог. :D

11 hours ago, Jack Bauer said:

Мисля, че Динята много се надява на Джонката да вземе титлата, ще е огромен дроу в дивизията. Може би затова му пуснаха по-лесен опонент сляб в борбата, а директно Стипето или примерно Къртис Блейдс.

Джон ще доминира в стойка и Стипе и Къртис, а те да го наборят него изобщо не виждам как ще стане. Най тегавите му противници могат да са точно Ган и Павлович. Както и да е. Лягам си и като стана пускам да гледам, че ми е адски интересно кво ще стане, както и на всеки фен на спорта. 

Алекса Грасооооооооо, Ричарлисооооон.

Ебахти изненадата. Евала, мацка. :beer:

• Haha 2
  • Wank 1

Изненадан съм за Валентина, но какво да се прави. И на нея и дойде времето. Не съм фен на моменталните реванши, но ако някой заслужава в момента, това е тя.

Браво на Джонката, тотална доминация, абсолютна коза.

Надявах се на octagon interview с DC, но уви 😁

Очаквах нещо такова, но не толкова рано. Браво на Джон. И аз исках Кормие да го интервюира, но беше ясно че няма как да стане. Трябва да са извън Америка, за да го няма Роуган и пак може да му го вземе Аник вместо ДК. 

HEIDENREICH

Браво на Шкемби.

Това франсе ще се окаже голям путак, а го мислеха за пълен пакет и NEXT BIG THING . Даже и с Туйваса не ме впечатли много.

Гаранция е слушал Амет - Гъци, гъци! 

Това със сигурност няма да е последния мач по между им.  Стига Ган да избегне мач срещу Павлович. Живот и здраве мисля, че ако Сирил запише две поредни победи отново ще си заслужи правото на претендент. Задължително е да има поне, ПОНЕ още един мач тая година и втория по възможност в началото на другата. Миотич срещу Козата, мисля, че ще е бенефис за първия и успешна първа защита за втория. За мен човека , който ще определи бъдещето на тежката категория в близките 2год е Павлович. 

Грасо влезе много силно в мача. Още в 30тата секунда взе респекта на Шевченко. Тая загуба по никакъв начин не накърнява величието на вече бившата шампионка. От време на време всеки спортист има нужда от един шамар, който да послужи като мотивация. При някои има положителен ефект, при други - не. Сигурен съм, че кака Валя ше се върне стронгър дан евър и ще положи максимални усилия за да си върне титлата. Честно казано виждам я в не повече от 3,4 битки преди да се пенсионира. Поздравления за Алекса! Както споменах, от самото начало показа, че не поредната претендентка, която ще играе играта на Шевченко. Браво на мацката. Ще гледам нейните битки с интерес! 

Edited by Beks
  • Upvote 2

Джонката след Стипе приключва с ММА-я, според мен. Не виждам каква мотивация може да има, освен ако нещата с Нгану се разпърдят тотално и се завърне.