Jump to content

MAFIA - WILD WILD WEST: Hype, роли и всичко останало


THE ENEMY

Recommended Posts

Я рязасни малко за селянина-камикадзе, че нещо не зацепвам как точно "взривява" врага.

Ако се жертва взима и мафиот със себе си ли?

Link to comment
The Olimpic Hero
15 minutes ago, kabakov said:

Я рязасни малко за селянина-камикадзе, че нещо не зацепвам как точно "взривява" врага.

Ако се жертва взима и мафиот със себе си ли?

 

Мирен гражданин си, никой не ти слуша рийда, а си убеден, че някой е мафиот. Е, самоубиваш се и в същото време убиваш още един играч. Може да се окаже и мирен, да. Ако рийдът ти не е правилен. Като цяло на мен ми звучи доста готино ролята. Бил съм в подобни ситуации, вероятно всеки е бил.

  • Upvote 2
  • Thanks 1

               

Link to comment

Брутално звучи! ХАЙПНАХ СЕ!

 

Победителят ебач на гражданите от Ел Президенте, агентът н ЦРУ Джак Бауър ще се завърне за този сезон!!!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

MAFIA

WILD WILD WEST

ori_3676710_b4umi90mb8585tx4jw2x1qozzc4t

Имате възможността да сте един от 13-мата участници в този сезон на Мафия! Специални благодарности и на @neshev за съдействието му към Wild Wild West, защото това е човекът, който ще е свидетел на сезона, както и ще брои гласове през повечето от игровите дни. :beer:

 

...

 

Даваме началото на записването

СЕГА!

:wank::wank::wank:

 

СПИСЪК:

1. Jericho

2. MJ23

3. Jack Bauer

4. Farest

5. hacky

6. Kabakov

7. StoneColdFaN

8. Hachiko

9. Price

10. ЧОТУДЕ

11. PUNK_THE_BEST

12. Bobotsi

13. Radox

Link to comment

United Logo.jpg

 

 

Създателите на VICE CITY и EL PRESIDENTE

ПРЕДСТАВЯТ...

MAFIA

WILD WILD WEST

 

---

Добре дошли, скъпи потребители на BWC, пренасяме се в сърцето на Дивия Запад, където ще ви отведе този сезон на Мафия! Мръсна жега, малко прашно градче, заобиколено от пустош, това е сетът на MAFIA WILD WILD WEST. Вие влизате в ролята на класически каубои от western филмите, които бранят честта на градчето в момент в който в него са нахлули група жестоки бандити, решили да ограбят местната банка, съхраняваща вашите спестявания. Само от вас зависи, дали ще позволите това да се случи!

 

ДИ НЕЙМ ОФ ДЪ ГЕЙМ - МАФИЯ!

ДВА ОТБОРА: ДИВИ СЕЛЯНИ а.к.а. КАУБОИ vs. БАНДИТИ

 

 

СПИСЪК НА ВЪЗМОЖНИ СПЕЦИАЛНИ РОЛИ В ИГРАТА:

В главните роли може да видите...

 

sherif.jpg

ШЕРИФ

*Класически шериф с право на три проверки за целия сезон.

Законният пазител на реда, най-големия играч и Ибач с главно И в нашето малко градче. Шерифът респектира абсолютно всички мирни селяни както с правото му дадено от щатските власти и от Бог да се разпорежда както намери за добре, без да се съобразява с никой и нищо, все едно е модератор на BWC, но също така със своята ЧАРИЗМА, или иначе казано значката, големия револвер пред който треперят всички мъже и въздишат всички жени, наперената походка, лошия поглед и добре отгледания авторитетен мустак. Слуховете говорят, че когато местните селяни са разбрали за нахлуването на организираната престъпна група на БАНДИТИТЕ, всички паднали задружно на колене и почнали да се молят на всички богове техния ШЕРИФ да бъде наоколо и да е достатъчно трезвен, за да може да ги защити от надвисналата заплаха.:wank:

 

doktor.jpg

ДОКТОР

*Класически доктор.

Местната доктор Куин, позната още като лечителката, знае уникални методи за лечение с които може да вдигне на крак дори почти умрял каубой, ранен в престрелка. Проблемът е, че за да излекува най-тежките прободни рани, тя трябва да пристигне максимално бързо на мястото на стрелбата, а за това често трябва да разчита само на своята собствена интуиция. 

 

bartender-from-the-wild-west.jpg?s=612x6

БАРМАН

Барът е ключово място в нашето градче. Там ходят да пиянстват както каубои, така и бандити. Каква толкова ключова роля може да има барманът в ловът на бандити? Ако нашият барман реши, той може да напие до козирката някой играч с безплатни питиета, така че той да има толкова тежък махморлук на следващия ден, че да не може да направи нищо през него. Ако този играч се окаже бандит, това може да бъде доста полезно.

*Получава право еднократно в играта да избере играч, който през следващата дневна фаза да нямо право на вот.

 

renegate.jpg

РЕНЕГАТ (Ловец на глави)

* Ренегат, който има право на едно убийство. Ако убийството е успешно и убитият се окаже Бандит (или Врачка), то ренегатът получава право на още едно убийство. 

Вече споменахме как шерифът е най-големият играч в градчето, нали? Само че Ренегатът не е на същото мнение по въпроса. Идващ от далечно, неизвестно място, Ловецът на глави е мълчалив лош задник, поради което информацията която имаме за неговото минало е оскъдна. Знае се само, че той е професионален ловец на Бандитски дупета, обикалящ Дивия Запад за да изкоренява такива от лицето на земята. 

 

anjel.jpg

АНГЕЛ

*Класическата роля Ангел.

 

Aesthetic Wallpaper | Ghost photography, Ghost photos, Sheet ghost

ДУХ

Когато този селянин бъде елиминиран от играта, независимо дали през дневна или през нощна фаза, той се събужда като Дух и има правото да обладае къщата на някой от все още живите участници в играта, за да води общ чат с него.

 

GettyImages-550411639.jpg

PRINCE (Принц)

*Класическата роля Принц

Известния из целия Див Запад уличен музикант, станал изветен с прозвището си Prince, постига огромна известност на млада възраст, но славата не му понася и решава да потъне в анонимност, сливайки се със селяните на нашия град. Ако все пак някога животът му бъде заплашен през дневна фаза, той е решил да жертва своята анонимност и да се разкрие, защото никой каубой не иска да убие Prince.

 

contrabandio.jpg

Контрабандист

*Еквивалент на ролята "Агент на КГБ" от сезон Ел Президенте.

Контрабандистът пристига в нашето градче за да пласира стоката си на местните селяни. Той може да им праща пратки с предмети през нощната фаза и ако ги праща на правилните хора, това може да помогне много на отборът на Каубоите. 

 

Ето и списък с предметите:

----

1. Бронежилетка: Спасява те през една нощна фаза от играта. Важи само през нощната фаза в която е пратена от Контрабандиста.

 

2. Фалшива лична карта: Дава ти право да гласуваш с два гласа вместо един през предстоящата дневната фаза.

 

3. Улика: Ако шерифът бъде убит рано, това ще се появи и ще е достъпно само за гражданите. Ще позволи на играчът който го притежава, да бъде шериф само за една нощна фаза, т.е. да получи инфо за принадлежността само на един единствен играч.

 

4. Алиби: Еквивалент на ролята Принц/Кръстник, но е валидно само през една единствена дневна фаза. Може да се падне както на гражданин, така и на мафиот.

 

5. Снайпер: Дава ти правото на едно единствено убийство през нощната фаза.

 

6. Проститутка: Дава възможност да се открадне нечий вот за предстоящата дневна фаза.

 

*Номерата 3 и 5 могат да се падат само на мирни граждани. Останалите ще са достъпни и за мафията.

*Всички улики важат само за предстоящата нощна фаза, освен ако излишно не е упоменато друго при получаването и.

 

cowboys-sitting-on-fence.jpg?s=612x612&w

СЪСЕДИ

*Еквивалент на класическите Съседи. Те могат да са както двама мирни каубои, така и каубой заедно с бандит.

 

40463757273_33a25c0445_b.jpg

КАМИКАДЗЕ

Селянинът камикадзе е пенсиониран производител на динамит. Той прекарва старините си, главно като се алкохолизира и ако в своя алкохолен дилириум реши, че някой го е ядосал, той може да се жертва, взривявайки своя враг заедно със себе си в някоя от нощните фази.

 

--------

mafiot.jpg

БАНДИТ

*Еквивалент на Мафиот

Този лош чичко е дошъл в нашия град с намерението да ограби местната Банка, а в процеса да ебе жените ви, да убие повечето от вас и да забегне някъде със сумата на спестяванията ви, където да прави пищни партита с курви и кока.

 

indianec.jpeg

ИНДИАНЕЦ (Врачка)

*Еквивалент на Врачка от класическите сезони.

Индианецът е бил тормозен като малко чаве от децата на каубоите заради своя произход, поради което мечтае да се присъедини към Бандитите и като част от тяхната банда да получи своето дългоочаквано отмъщение.

 

texas-billionaire-has-money-loan-260nw-6

ГЛАВАТАР (Кръстник)

*Кръстник в класическите сезони.

Главатарят, привидно слял се с останалите селяни като просто забогатял бизнесмен, естествено честно;), всъщност е човекът който тайно стои за организираната престъпна група на Бандитите и е техен ГЛАВАТАР. Вдигнал мерник на парите от банката, той наема изпечени мошенници които да му помагат да осъществи своя план, стоейки в сянка. 

------------------------------------------------------------------

 

ВАЖНО!!!

Освен всичко това, в този сезон ще се въведе нещо, което до момента никога не е било правено в предишни сезони на играта!

Към момента то ще остане изненада и ще бъде разкрито в течение на сезона. Какво е то, ще разберете само ако се запишете!

----------------------------------------

 

 

- Сезонът ще включва 13 играчи.

- Записването ще започне утре (понеделник), точно в 20:00, като за целта ще пусна отделна тема, а тази ще е само за въпроси и хайп. След като самото записване приключи, вече ще слея темите.

- Скоро едва ли ще видите гимик сезон, сега е вашият шанс! Не изпускайте възможност да вземете участие в един от най-грандиозните сезони в историята на играта МАФИЯ!:wank: 

 

 

 

 

  • Upvote 1
  • Wank 1
Link to comment

@Hachiko @ЧОТУДЕ @Bobotsi @Jack Bauer @kabakov @Farest @hacky @LightOne @Mariyan01 @Socki @The Olimpic Hero @OyeaH @StoneColdFaN @Dudley @MJ23 @Price @HEIDENREICH @Brutalnia @Prince10 @Triple H (HHH)

 

Остават само 12 места за попълване, по-добре да побързате, защото се заемат с космическа скорост!:wank:

Link to comment

Ъъъ, влизам, айде. Макар 5 пъти да четох ролите и нищо да не ми стана ясно, да го еба. Нищо, ще опитам да доставя.

 

Spoiler

Пък и нали трябва да има един НЕКАДЪРЕН Шериф, майна. :)

 

Edited by StoneColdFaN
Link to comment
2 hours ago, StoneColdFaN said:

Ъъъ, влизам, айде. Макар 5 пъти да четох ролите и нищо да не ми стана ясно, да го еба. Нищо, ще опитам да доставя.

 

  Reveal hidden contents

Пък и нали трябва да има един НЕКАДЪРЕН Шериф, майна. :)

 

Прави като мен, не ги чети

Link to comment

@ЧОТУДЕ @Bobotsi @LightOne @Mariyan01 @Socki @The Olimpic Hero @OyeaH @Dudley @Price @HEIDENREICH @Brutalnia @Prince10 @Triple H (HHH)@gboy @ShiningWizard @prenti @BiZkiT @jobber91 @Radox @G @baikiro

 

Разширявам списъка Магнитски с таг-нати хора които биха имали интерес да се запишат в този очертаващ се исторически сезон на играта! Ако не ви достига хайпец за нея, нека направим кратък хайлайт на всичко известно около WILD WILD WEST до момента:

 

+

2 hours ago, neshev said:

Записвайте се, гарантирам, че сезонът няма да има аналог досега. :ph34r:

Легендата на играта и на форума neshev твърди, че този сезон ще бъде без аналог в историята? Това не ви е сульо и пульо, щом той го казва, значи е ТАКА! А какво има предвид с думите си точно? Дали ролите, динамиката, или предварително обявеното в хайп темата обещание, в този сезон да се въведе нещо което никога преди това не се е пробвало в играта? 

 

+

Освен това, кастът е стабилен. Имаме дебют на Хачико, имаме само записали се актвни играчи от предишни сезони, почти всяко от имената е имало поне по един много силен сезон чисто като индивидуална игра, някои от тях и повече. Очаквам тук всички да са надъхани да покажат на so called "големите имена", че не трябва повече да ги подценяват незаслужено.

 

+

Имаме и обявени възможни роли, които не се виждат във всеки сезон на Мафия. Това е едно добро разнообразие и дава база да се експериментира с динамиката на играта и за възможни бъдещи сезони, така че при всички положения, няма как всеки фен на играта да не е поне малко надъхан.

 

Остават 5 свободни места, давайте да ги събираме и да почва ЕКСТРАВАГАНЗАТА!:wank:

Link to comment

С Price ще правим сезон в бъдещето. @THE ENEMY, пускаме се двамата, ако подпишем договор с теб и neshev, че ще участвате?

3 hours ago, Price said:

Нямам търпение да се падна мафиот за пореден път. 

Ми като си се записал девети за пореден път ко искаш ве?

image.jpeg.a6fe53e67bc05472f5e0b0ef1430afaa.jpeg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...