Jump to content

WWE WrestleMania 39: 01-02 април 2023

THE ENEMY

Recommended Posts

Малко закъснях с мнението, но изгледах Кеч Мания ден 1. 

Мача на Рей и сина му не знам защо е получил оценка 4.5. Супер много е. Бих му дал 3.5. Това с колана ми хареса.

Мача на Сина разочарова.

Мача за титлите по двойки достави, но Сами просто ме изразни в този мач. Прекалено много се държи като пребито куче. Ясно, че е кеч ама айде малко....

Очаква ме ден 2 на Кеч Мания, и да видя как Коуди пада. И само да питам. Аз казах ли ви? 😆😆😆

• Upvote 2
HeaDMaKeR™

Rey - Dominik е 4 звезди, Отборният мач и тройният са получили 5 звезди. :beer:

• Upvote 3

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

• 10 months later...
JohnnyWrestling
On 4/3/2023 at 6:04 PM, Sashundera said:

Как лошо ве? Това беше НАЙ-ГЕНИАЛНИЯ 4D chess move който съм виждал за последните 10 години! 

Бачи Роман като излизаше по пътеката и направо се разплаках като си помислих че това може би е края. А Коди като целуна негърчето бях почти убеден. Разплаках се като се замислих къде беше тоя човек, от най-големия палячо блъскан в очите на хората на сила и от ядрените усвирквания и прецакан образ, до най-великото нещо в кеча. До това да не искаме да прекъсне царуването за някой палячо, който точно прилича като него преди 7 години. Коди не е лош ама идва от друга компания която той направи и е МЕГА прехвален и надценен, добре че не взе титлата. До лятото щеше да е омръзнал на всички, па ме боли кура на кой е син.

ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО царуване от последните 30 години насам и ще продължи точно толкова, колкото трябва. Няма по-подходящ момент от WrestleMania 40, да се изгради история, за лице което най-сетне детронира Reigns след 3 ГОДИНИ царуване и 4 ПОРЕДНИ КЕЧМАНИИ наведнъж, автоматично изграждайки се като новото лице на компанията. Кога сте го виждали това и КОГА ЩЕ ГО ВИДИТЕ ПАК ВЕ? 

Иначе през целия мач бях на тръни и наистина вярвах че Коди ще бие въпреки че винаги съм искал Роман да изкара до WM40. Но ми се струваше като няква илюзия а ето че може да стане реалност. Момента преди дебелака да се намеси бях напълно убеден и след това приятно swervнат. Е за тия моменти се гледа кеча, никога не знаеш кво ше стане. Само да не дропне на SummerSlam или arabiaslam щото и това ще е пълна подигравка. Такъв момент трябва САМО И ЕДИНСТВЕНО да стане на WM 40. На 20 звезда стана *REDACTED*, на 30 звезда стана Daniel Bryan, време е Следващото лице на компанията по традиция да вземе трона на 40. Въпроса е наистина кой ще е той защото не виждам кого, но съм сигурен в уменията на Triple H че ще се погрижи след година да има кой. Буукна уникална WM. И не, никъв скалата леснар или който и да е друг дъртак, или aew reject. Трябва да е НОВО лице, на което ще сложат раницата с ракетата и да не спира да лети в небесата от този момент натам...точно като Roman Reigns 2015г.

:D

Sashundera
12 minutes ago, JohnnyWrestling said:

:D

Аз кат' говорим, не приказвам еееей! Викайте ми Дедо Ванг.

Само за едно нещо не бех прав, или по-скоро бех - но вече не е така. Кодича не е надценен, напротив, в момента си е много на мястото и си е най-големото нещо у кеча. Знае как да се държи, постоянно силни мачове и промота, общо взето целия пакет е. Мина през ада тая изминала година и се доказа че е човека на когото може да се разчита, а популярността му мисля че всички видяхме че не се удвой, не се утрой, а може би се умножи по 10. Лошото е че гони 38 или 39, и че едва ли ще царува 10 години като Романската империя.

Сега отивам да си сипем едно уиски и да си правя четки колко добре ги познавам нещата, кур за Дейв Мелтзър, аз съм бъдещето!

Edited by Sashundera
  • Upvote 1

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️