Jump to content

WWE WrestleMania 39: 01-02 април 2023

THE ENEMY

Recommended Posts

27 minutes ago, neshev said:

Какво стана 2015, я ми припомни? :D

WM31_Photo_429-781886300.0.0.jpg

Всъщност Романката си го ебаха стабилно, като винаги му дърпаха килима тамън, когато трябваше да направи някакво смислено царуване. И съответно беше тотален провал като face, та след 5-6 години мъки най-накрая го обърнаха heel. 

Човекът, за когото бълнувате, още не е дебютирал в компанията. Още година царуване, но този път да се надяваме, че Скалата няма да насере в последния момент. :happy:

Е да ама края на 2015 взе титлата и общо взето от тогава пуша му не е спирал. Че беше провал като фейс беше ама аз бях убеден че и целия му рън е провал щото е усран до непоправимото вече. Да живее пандемията че оправи нещата. 

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

ShiningWizard
4 hours ago, Himler said:

Защо да си е осрал кариерата?@ShiningWizard, я кажи малко повече, че не съм наясно.

Накратко, той си развали репутацията в Холивуд заради политикантстването му в DC Studios и неговите решения като продуцент на Блек Адам. Филмът се провали жестоко и същевременно коства успеха на Шазам 2 и ролята на Супермен на Хенри Кавил.  Също така, с провала на Блек Адам доказа, че няма този статут на “движещ бокс офиса”.
Помисли си, че егото ще му помогне, а всъщност му погребва кариерата в Холивуд и вече го премахнаха от втори голям франчайз с негово участие. Кога последно чухте за нов “Бързи И Яростни” с него или “Хобс И Шоу 2”?  Навежда ми на мисълта, че тия вражди с Тайрийс Гибсън и Вин Дизел не са били просто кейфейб. Явно Бачи Дуейн е кофти колега.

Edited by ShiningWizard

Имам чувството, че повечето хора тук не са обективни. Дори и не вярвам, да сте такива големи фенове на Рейнс, колкото мразите Коуди и се радвате, че хората са ядосани.

Рейнс е страхотен шампион, но достигна своя пик. Когато правиш толкова перфектна история, когато имаш човек който е толкова оувър, просто трябва да му дадеш победата. Не винаги трябва да има изненади. Рейнс дотолкова се наяде с ростъра, че за мен вече неочакваното ще е да го бие някой, който и да е. Някой пък даже се изръси че имало МНОГО хора с които Рейнс още да враждува или да изградят победител. Е кои са тия хора?! Монтез Форд, комедийният джобър който лети през въжетата? Соло Сикоа, на който образа му е да гледа лошо в една точка и да не говори? Брон Брейкър, който СЕ ИЗЧЕРПА още в NXT? Пича не е прогресирал грам от както дебютира, мноого хляб има да яде докато стигне ниво ME, ако въобще го стигне. Тука се пише че Коуди бил смешен, "изрусена путка" бил и т.н, ама поне изглежда легитимно до Рейнс. Брейкъра е 1.80м висок и се бие с трико на дъги, наистина ли мислите че това е човека!? 

Джейс Усо е някакъв вариант, според мен оптимално би било да си отмъсти на Рейнс и без титлите задължително да са намесени. Него също не го виждам като световен шампион. Това трябва да е лицето на компанията, човек с харизма, с визия, не поредния самоански циганин.

И само да не съм чул, че искате Скалата да се върне и да победи Рейнс. 50 годишния Дуейн Джонсън който не го ебе за кеча от години и снима еднакви екшън филми ли трябва да е "новата надежда". Оставяме настрана, че не съм убеден, че има въздуха за адекватен мач, трябва ли наистина дрийм мачът между тях да е за титлите?

Единствено Сет Ролинс има някака логика да е човека, тъй като само той не загуби от Роуман през това царуване. Сет е любимият ми кечист, но дори той не е толкова подходящ колкото беше Коуди в момента, защото вече е ставал световен шампион и то не веднъж. И вече го е правил точно с победа над Рейнс, пак не веднъж.

Коуди беше човека, защото беше нещо ново, свежо. Историята му го направи толкова популярен, защото до голяма степен е истина. Завръщането му, изкуплението му, баща му, наследството. Всички тези мотиви са реални и можеше да започнем нов цикъл с неговото царуване. Вместо това ще гледаме все по-рядко Рейнс, който държи титлите и на двете шоута (едно време за Брок се мрънкаше, но той беше шампион само на RAW).

Самият образ на Рейнс вече е изчерпан, достигна прайма си. Ако не беше Сами Зейн и арката на неговята история с Bloodline-a, Рейнс вече щеше да е ви е втръснал. Да, готини са му физиономиите по време на мачовете, забавни са му фразичките, но са едни и същи. Та дори и дрехите му не мръднаха 5 години. :D

Не мисля че WWE имат някакви конкретни планове какво ще го правят и не мисля, че ако компанията не беше за продан, щеше да запази титлите. Просто е нужна известна стабилност при такива сделки, а Рейнс е лицето на федерацията.

Самият турнир беше на много високо ниво, но ще пиша подробно за другите мачове друг път.

Edited by Bobotsi
ЧОТУДЕ

Когато любимото ти нещо от двете вечери е пускането на песента на кечист, който вече не е измежду живите, значи не си останал особено впечатлен. Ама аз съм си виновен, че се бях надъхал да гледам на живо и нямах възможност да превъртам. Никога повече. Имаше доста стабилни неща, но цялостно не останах особено доволен.

Аз за себе си съм убеден, че Винсарата влияе на буукинга откакто се върна в компанията, след като топ харизматичен маняк като LA Knight джоби на някакви олигофрени като Кофата Кинстън и Xavier Noobs, както и заради заточението на торбата с фекалии Брей. Дори и на Wrestlemania на места се забеляза мързелив booking, като например финишите на Cena/Theory и Roman/Cody. При първия щеше да е къде, къде по-готино Theory да повтори това, което Сина направи на Big Show на WM 20 вместо изсмукания от пръстите low blow. МЕ пък имаше толкова по-добри варианти за край, че няма накъде. Нямам против, че Роман запази, ама пак ли Соло Секвоя ве деба? Тоя ми е абсолютна дупка, Umaga от Ali Express. Edge/Balor пък беше един от най-ужасните HIAC мачове, които съм гледал.

Като цяло от втората вечер, като изключим ME, тройния мач, в който се попиляха, както и Бианка/Аска, всичко друго беше meh. Това с Шейн беше пълен пачи хуй. Имах някаква малка надеждица, че тук вместо него можеше да пуснат LA Knight и публиката щеше да изригне, но явно не искат хората да му се кефят и да трябва да го обръщат face. Днес RAW пак е в Калифорния, така че очаквам да го метнат да джоби пак.

Първата вечер беше по-добре, но пак като махнем МЕ, Мистериотата и Рипли/Шарлот, другото беше от средно до слабичко. Липсваха ми сегменти и задкулисни интервюта. Имах чувството, че гледам само мач след мач след мач. Двата отборни женски мача, дори и да ги бяха сложили, само за да идат хората до хладилника и кенефа, пак бяха излишни, като вместо тях можеха да измислят някой по-интересен сегмент. Като цяло съм по-скоро разочарован.

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

ShiningWizard

ПичуИ, Коуди все още е оувър с публиката и феновете не са се отказали да го подкрепят, и то МНОГО повече от Сами Зейн. Ще си получи момента, но просто не беше на Кечмания 39. Любимият ми мидкардър няма да го забият в мидкарда да джоби на Отис. Изглежда, че ще се повтори същата история с Ей Джей Стайлс през 2016, но по друг начин. Точно когато всички си мислеха, че е погребан след мача му с Рейнс на Extreme Rules, историята му тепърва започна и той завърши годината най-успешно. 

• Upvote 2
The Big Red Machine

Аз пък останах довелен от Кечманията, особено с приятната изненада накрая. Не съм фен на Коди Роудс, не виждам нищо специално в него и някак си прекалено ми го натякваха с тая негова “история”. Доскорошен джобър изведнъж се връща като суперзвезда - еми не ме кефи. До Роман Рейнс изглеждаше жалко. Преди да започнат мача си виках “тоя ли ще детеонира Рейнс - шегувате се”. Добре че не стана, едно от най-добрите решения които са взимали. Евала за смелостта. 
Качеството на мачовете бе добро, макар и повечето да бяха предвидими. Рея срещу Шарлот бе много качествен мач. Бианка обаче имам чувството че прави едни и същи мачове. Адската клетка можеше и още малко бруталност да вкарат. Поне я ползваха правилно за край на вражда както трябва да е винаги. Шеймъс е станал доста оувър, можеха да му дадат титлата, но явно имат някакви планове за Гюнтер. Мача поне бе истинска гладиаторска битка между трима здравеняци. 
Не бе най-добрата Кечмания, но определено си имаше своите моменти. Чакаме афтър партито - най-чакания Рау за годината.

Xander Black

Очаквах повече от втората вечер. Безинтересно е според мен да няма някаква смяна на титли. И е още по скучно един и същ човек да държи двете титли и то почти 1000 дни. Според мен трябва да има по честа смяна на титлите. Не съм нито голям фен на Cody нито пък на Roman, но си мисля че след такова градене на мача беше логично Cody да вземе титлите. Не ми е ясно сега какво интересно могат да измислят покрай Bloodline  след като и историята с Sami приключи така да се каже. Общо взето очаквах повече от втората вечер.

Супер интересна Кечмания за мен и логичен победител в мейн евента. Cody направи изключителен build за този мач, може би най-добрият, за който аз се сещам в близко минало, но при него интересът, съответно парите, са в преследването на титлата, а не в нейното печелене. Това беше само първия му run към титлата, може да се изцоцкат още много истории (пари) в бъдеще (освен ако Roman не се окаже прав и той не избяга, както винаги го е правил). От друга страна, историята на Bloodline следва да има своето развитие, което, макар че можеше да се развие и без титла, сега с нея ще е много по-релевантно. Разпадането на групата ще е това, което ще държи интереса на феновете, дори на тези, които сега са фрустрирани и се заричат "да не гледат никога повече кеч". От друга страна, чупенето на рекорд след рекорд от Roman е това, което ще даде publicity на WWE в mainstream-а. Pedro Morales със своите 1027 дни скоро ще бъде задминат, а след това наред са Hulk Hogan, Bob Backlund и Bruno Sammartino. Publicity, интерес от феновете, рекорди = пари. За бизнес и пари става въпрос, а не за някакво сране на Винс на феновете или тролене. Всичко това го пиша като човек, който не е особен фен на Roman, нито хейтър на Cody. Дори малко след завръщането му писах, че той е човекът, който ще детронира Reins, просто в кеча нещата са динамични и на този етап ситуацията се оказа различна, а най-доброто за бизнеса - Roman да запази.

Евала на WWE, че за трети път успяха да заблудят повечето фенове, че Roman ще загуби. Първият път беше в мача с Edge и Bryan, вторият с Drew, сега отново го направиха (мачът със Sami не го броя, там само hardcore Sami фенове си мислеха, че той има шанс). Това само показва колко добър е бил booking-ът. С напредване на времето ще става все по-трудно да презентират опонентите на Roman като реални заплахи, така че е интересно да се следи подхода за следващите опоненти.

Другата голяма история от тази Кечмания е смяната на отборните титли. Сами Зейн получи своя голям момент на Кечмания! Отборните титли в момента са вторите по значимост титли в компанията, а Сами бе възнаграден за всички усилия, които положи. Честито на всички фенове на Сами! Със загубата на братята Усо, пътят към разпада на Bloodline сега е отворен, а с него и възможността, ако от WWE пожелаят, да разгърнат историята с Джей Усо.

batistaheel

Чувствам се измамен. Дори нямам желание да коментирам. Коди Роудс е страхотен кечист, отворете си очите, стига с тоя безсмислен хейт. Роман сам не ги прави тия мачове. Коди може би беше най-равностойния му опонент, по нищо не отстъпваше на Рейнс. Впрочем от какво толкова сте доволни, че на Рау пак няма да има шампион, че ще чакаме до петък или до следващата седмица за да видим шампиона, че на следващия турнир няма да има защита на световна титла, от това ли сте доволни? Коди бил преебан, хубаво ама и ние сме преебани. Не ми е жал толкова за Коди колкото това, че всичко продължава по старому. Ще чакам до СъмърСлам за да може Джей да му вземе титлите, ще чакам КечМания 40 за да може Скалата да му вземе титлите, това пък направо ще е подигравка с всички нас. Айде няма нужда, дочаках се, КечМания 39 ми беше лимита. Ще видите когато Роман загуби титлите, няма да е перфектният момент, няма да е от перфектният човек, ще е някаква тотална тъпотия и цялото му царуване ще отиде на вятъра. Дори след време няма да се помни кой му е прекъснал царуването. 

Грозна мисъл ме обзема, че ще трябва да чакам до Мъни Ин Дъ Банк в Лондонистан, и който гепи куфара тогава, той ще детронира Рейнс най-после. Не ми се чака толкова.

Мач на вечерта- тройната заплаха, тия се счупиха от бой, Гюнер запази, правилно, останалите вече са били шампиони няколко пъти, да не реват толкова за "работарската " титла

Така и не успях да видя Аска кога си набута цветната вода в устата,евала на операторите :)

• Upvote 2

3kuoda.gif

ЧОТУДЕ

От коментарите излиза едва ли не, че сме станали свидетели на title vs. career мач. :D Само аз ли си мисля, че има голям шанс Кодиту да ги ДИГНЕ на Backlash? Пичът си излезе доста силен, имаше повече преимущество и загуби с намеса. Очаквам сега да вади още по-стабилни реакции. Полага му се реванш. Макар че аз съм на мнение, че или трябваше да му дадат титлите на Манията, или да не ги получава в скоро бъдеще. За мен би било по-готино Рейнс лека-полека да започне да turn-ва и да загуби след използване на MITB. Така хем ще станем свидетели на нещо различно - за първи път хийл шампион няма да бъде обруган (и то след историческо царуване), хем може и да се получи двоен turn, ако носителят на куфарчето е face. Пък ако е Rhodes посланието ще е, че баща му е трябвало да мине на тъмната страна, за да стане световен шампион. Твърде са сложни тия неща обаче за booking-a на WWE, така че нищо чудно да му я дадат след като отърваха момента.

Edited by ЧОТУДЕ

41 minutes ago, batistaheel said:

Чувствам се измамен. Дори нямам желание да коментирам. Коди Роудс е страхотен кечист, отворете си очите, стига с тоя безсмислен хейт. Роман сам не ги прави тия мачове. Коди може би беше най-равностойния му опонент, по нищо не отстъпваше на Рейнс. Впрочем от какво толкова сте доволни, че на Рау пак няма да има шампион, че ще чакаме до петък или до следващата седмица за да видим шампиона, че на следващия турнир няма да има защита на световна титла, от това ли сте доволни? Коди бил преебан, хубаво ама и ние сме преебани. Не ми е жал толкова за Коди колкото това, че всичко продължава по старому. Ще чакам до СъмърСлам за да може Джей да му вземе титлите, ще чакам КечМания 40 за да може Скалата да му вземе титлите, това пък направо ще е подигравка с всички нас. Айде няма нужда, дочаках се, КечМания 39 ми беше лимита. Ще видите когато Роман загуби титлите, няма да е перфектният момент, няма да е от перфектният човек, ще е някаква тотална тъпотия и цялото му царуване ще отиде на вятъра. Дори след време няма да се помни кой му е прекъснал царуването. 

Какво му е страхотното на този кечист?Има торбички под очите като дърт алкохолик, има детска песничка за entrance музика, фъфли като Дафи Дък и само се хваликой е баща му, та защо толкова се реве мама му стара че е паднал? Ами спирайте да гледате WWE и това е решението и без това не плащате за продукта няма да е загуба за тях.

27 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

От коментарите излиза едва ли не, че сме станали свидетели на title vs. career мач. :D Само аз ли си мисля, че има голям шанс Кодиту да ги ДИГНЕ на Backlash? Пичът си излезе доста силен, имаше повече преимущество и загуби с намеса. Очаквам сега да вади още по-стабилни реакции. Полага му се реванш. Макар че аз съм на мнение, че или трябваше да му дадат титлите на Манията, или да не ги получава в скоро бъдеще. За мен би било по-готино Рейнс лека-полека да започне да turn-ва и да загуби след използване на MITB. Така хем ще станем свидетели на нещо различно - за първи път хийл шампион няма да бъде обруган (и то след историческо царуване), хем може и да се получи двоен turn, ако носителят на куфарчето е face. Пък ако е Rhodes посланието ще е, че баща му е трябвало да мине на тъмната страна, за да стане световен шампион. Твърде са сложни тия неща обаче за booking-a на WWE, така че нищо чудно да му я дадат след като отърваха момента.

И да ги вземе на Бакклаш, ще е след дъжд качулка. Ако всеки който е губил с намеса, получаваше реванш, Рейнс трябва да премине през ростъра още веднъж. Това е друг проблем в рейна му. Нормално е heel да запазва с измама, особено срещу най-силните face-ове, но Роуман няма чиста защита! Имам чувството, че и с Отис да се бие, пак ще трябва Соло да помага.

Относно куфарчето, със сигурност Рейнс не трябва да губи от кеширане. Този гимик е създаден предимно за heel-ове и би било много претупано ако фейсът когото го победи използва куфара. Рейнс трябва да падне чисто, в дълъг равностоен мач, за да се предаде адекватно щафетата и новият шампион да изглежда силен.

• Upvote 4
1 hour ago, batistaheel said:

Коди Роудс е страхотен кечист,

Не ми пука какъв е. Разбираш ли? Аз гледам кеч заради историите, харизмата, предпочитам едно назобено самоанско животно 2 метра пред един изрусен приличащ на травестит нещастник, при който всичко се върти около баща му. Не ми пука дали е страхотен кечист, дали може да направи 5 цигански колелета едно след друго, 10 задни салта, аз не гледам кеча заради самото качество на мачовете, а заради историите и най вече шибаната ХАРИЗМА на кечистите. Нещо, което Коди няма.

ЧОТУДЕ
21 minutes ago, Bobotsi said:

И да ги вземе на Бакклаш, ще е след дъжд качулка. Ако всеки който е губил с намеса, получаваше реванш, Рейнс трябва да премине през ростъра още веднъж. Това е друг проблем в рейна му. Нормално е heel да запазва с измама, особено срещу най-силните face-ове, но Роуман няма чиста защита! Имам чувството, че и с Отис да се бие, пак ще трябва Соло да помага.

Относно куфарчето, със сигурност Рейнс не трябва да губи от кеширане. Този гимик е създаден предимно за heel-ове и би било много претупано ако фейсът когото го победи използва куфара. Рейнс трябва да падне чисто, в дълъг равностоен мач, за да се предаде адекватно щафетата и новият шампион да изглежда силен.

Не си прочел внимателно какво съм написал. Идеята ми беше Roman постепенно да turn-e фейс, а този който го детронира да му вземе мястото на топ хийл. Нещо, което не съм видял да бъде предложено досега. Не, че ще стане, просто фентъзи booking. За мен такива разчупени неща са много по-готини от "трябва това да стане, защото така винаги е било". Една от многото причини продуктът да е предвидим и скучен.

• Upvote 2

nWoHulkster

Това го мернах някъде из нета и не бях подготвен за толкова добър аналог. 😮

kipH3SB.jpg

Непобедимият самоанец срещу изрусената, USA-носеща звезда от другата компания, която изглежда като очевидната следваща Главна звезда и месеци наред я push-ват като такава и... накрая губи големия мач.

On 3/28/2023 at 11:24 PM, natopor4en said:

Ае приятеле, няма ли да е мега филмец ако Рейнс запази. :D :D

Като го знам какъв е ВиниМак не бих се изненадал да тролне за пореден път Кеч вселената с някакво подобно изпълнение. 

Пори, Пори как го правиш такаааа

SkSkrrrt

Как чуваш чуваш кеча ти сегаааа

SkSkSkrrrrrrrrt

Добре ве тоя Вини бива ли да е такъв нечовешки нечовек. 😂

Как я виждахте тая работа Коди да стане шампион, след като именно той счупи стола на зетя. Не знам. Не знам.... нннаправо не знам...

Тук идват паритииииии

Започвамееее

Парити говоряяят

Тук идваааат парити.

пари пари пари пари пари пари пари пари париииии

даля даля 

даля даля

чинк чинг 

динг динг блинг блинк

Еми няма как да не маркна на хюмнето Шен Макмен :D Деба хюмнарата му пак се набута на голямата сцена. Жалко, че се контузи толкова нелепо. Дано да се оправи бързо. Добро импро от страна на Снууп.

Постна мания се получи като цяло. Не останах много очарован. Като изключим появата на Шен Макмен и запазването на трибалният шеф.

Лос Анжелис.... потвърдете гоооо !!!!

• Upvote 1
  • LMFAO 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

batistaheel
1 hour ago, MJ23 said:

Не ми пука какъв е. Разбираш ли? Аз гледам кеч заради историите, харизмата, предпочитам едно назобено самоанско животно 2 метра пред един изрусен приличащ на травестит нещастник, при който всичко се върти около баща му. Не ми пука дали е страхотен кечист, дали може да направи 5 цигански колелета едно след друго, 10 задни салта, аз не гледам кеча заради самото качество на мачовете, а заради историите и най вече шибаната ХАРИЗМА на кечистите. Нещо, което Коди няма.

Аз пък искам по-чести смени, приятни изненади, седмични защити, дълги промота, в които двама кечисти се затапват един друг. Аз не съм хейтър на Роман, дори напротив, но ние буквално нямаме друга алтернатива, един човек от цяла година държи и двете титли и същият е парттаймър и никога не губи. Всичко вече е банално, просто поредната защита с намеса на братчедите. Да съм се оплаквал преди година? Не, не съм. Тогава все още титлите бяха разделени и се случваха интересни неща около WWE титлата. Когато Биги детронира Боби Лашли беше топ момента на червеното шоу. През последната година само това гледаме, пушват даден кечист само за да бъде размазан от Роман Рейнс. Майната му на Коди, когато Дрю падна по същия начин и той ли беше някаква путка? Шотландеца е по-нацепен дори от Вожда. Сега ти ме разбери, мразя дългите царувания. Трябва да има смени, трябва нещата да се движат, лицата в Мейнивента да се сменят. Трите Хикса е един от най-великите шампиони в Тежка категория, но е дропвал титлата когато трябва и после пак си я е връщал. 

• Upvote 2

Пичуе, не знам в какви фантазии живеете, но забравяте, че това е WWE на бачи Винс. Коуди ги заеба преди няколко години, окей, няма проблем, искаше да се отърве от малоумен гимик и да се изгради другаде, разбираемо. Само че пичът ги оплюваше при всяка възможност, а накрая като тоталната продажна путка, дойде да им се моли да го върнат, щот насра в AEW, където хардкор феновете отдавна го бяха разкрили като ментето, което е и никога нямаше да го направят over с тоя педерастки, самопревзет, префърцунен образ, който отдалеч крещи мазен хийл, но Коудито си е втълпил, че с него е най-харесваната звИзда в световен мащаб. Накрая какво стана? WWE видяха пари в една история с него, как се издига до претендент за титлата и естествено се възползваха от шанса да издоят кравата, но нямаше никакъв шанс след само година предателският олигофрен, дето чупеше тронове, а накрая заби нож на още една компания в която имаше чудесни условия, да спре най-доминантният и впечатляващ шампионски рейн в модерната история. С какво го е заслужил? Това би било еквивалент на Пънк да се върне и да победи Рейнс след година на Кечмания. Никакъв шанс да се случи, но ако Пънк се върне, много ясно, че ще се възползват да издоят и от него една претендентска история, която води до мечтания му МЕ на Кечмания, където, естествено, накрая губи "неочаквано". Забравете кое е правилно откъм букинг гледна точка, едно леке и предател като Коуди никога няма да е новото лице на която и да е компания.

И не че е невъзможно Коуди в крайна сметка да вземе титлите от Роман Рейнс, но точно на Кемания, това нямаше как да стане и се радвам, че му дадоха стабилен урок на самопревзетия гейзер, който пак не спря цяла година да използва името на покойния си баща, за да печели симпатии, малко беше, че преди това 2 години ръсеше същите помии в АЕW. Коуди Роудс никога няма да е бейби фейс материал и е въпрос на време да се изчерпа и в WWE, където скоро ще започнат да го освиркват, както стана в AEW последните години. 

Edited by Suffer-H

Туй като преди това коментирах само 1-2 мача, искам да си изкажа мнението за цялата мания като цяло.

За мен Кечманията беше една от най-добрите последните години, мачовете доставиха, атмосферата беше страхотна, не ми харесаха само някой определени завършеци.

Минусите за мен бяха:

- Мача между Теорията и Сина беше много посредствен, трябваше да се постараят повече, това беше доста зле като изпълнение.

- Мистерио трябваше да загуби от Доминик, за да може втория да запише в тефтерчето си тази победа над баща си и вече да бъде граден като легитимен опонент, трябваше да изгуби с чийт стил Еди Гереро.

Всичко останало ми хареса като решения, победата на Сами и Ко, победата на Гюнтер, най-вече победата на Роман Рейнс, още от както Коуди спечели РР се притеснявах да не вземе титлата, защото няма харизма за мен, не е ME материал, в AEW беше такъв, защото имаше контрола да се направи сам такъв, отделно как стигнаха до този момент за мача на WM за мен беше прекалено скучен, прекалено предвидим, победата щеше да е прекалено предвидима, тази изненада беше нужна, време е сега да се направи път за Jay Uso!

• Upvote 1
  • LMFAO 1
1 hour ago, hacky said:

време е сега да се направи път за Jay Uso!

Стига бе, смешно е Джей да прекрати царуването на Рейнс, просто е смешно. Да, би се вписало в историята, но просто е смешно...

• Upvote 3
6 minutes ago, kabakov said:

Стига бе, смешно е Джей да прекрати царуването на Рейнс, просто е смешно. Да, би се вписало в историята, но просто е смешно...

Може и да не бие, но враждата му с Роман ще бъде началото на соло кариерата му и евентуално пуш нагоре. Реално и Роудс може да прекрати царуването, но с това грешно( за мен) градене не беше момента сега!

Edited by hacky

Човека, който ще победи Roman Reigns на WrestleMania 40 още не е дебютирал и се казва The Olimpic Hero, който ще си отмъсти за това че му прееба фиша!

Кръвна вражда, започната от едни 200 лева, кулнинираща на най-големото шоу на годината, велико!

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

10 minutes ago, Sashundera said:

Човека, който ще победи Roman Reigns на WrestleMania 40 още не е дебютирал и се казва The Olimpic Hero, който ще си отмъсти за това че му прееба фиша!

Кръвна вражда, започната от едни 200 лева, кулнинираща на най-големото шоу на годината, велико!

Ама кой The Olimpic Hero? Кърт Енгъл или чичо Митко??