Jump to content

WWE WrestleMania 39: 01-02 април 2023

Recommended Posts

ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

Изрусения травестит нали беше сигурно, че ще детронира Рейнс? Хахахахаха не е истина Винс как отново сра в устенцата на марковете. А чавето джонцена2 дано е добре, че и другия му хомо любимец фин гейлър бе погребан.

ОЛ ХЕЙЛ ВОЖД РЕЙНС.

spirtologa
3 minutes ago, MJ23 said:

ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

Изрусения травестит нали беше сигурно, че ще детронира Рейнс? Хахахахаха не е истина Винс как отново сра в устенцата на марковете. А чавето джонцена2 дано е добре, че и другия му хомо любимец фин гейлър бе погребан.

ОЛ ХЕЙЛ ВОЖД РЕЙНС.

Не е Винс, Трите Хикса си върна за счупения трон.

kabakov
1 hour ago, Price said:

С правилния букинг и история, WWE ще могат да избират от изключително много хора с потенциал да победят Роман - Jey, Solo, Gunther, Bron, Montez Ford, който е с убийствен потенциал, Drew.

А, ко каза, ко??? Не си сериозен. Никой от тези няма потенциал, а и няма как да наистина качествен букинг, че да заслужават да бият Рома. Джей най-много да се напие и пак да го хванат да кара, Соло е толкова зелен, че няма накъде, Брон е изчерпан тотално и никой не го взима на сериозно, колко пъти трябва да бъде прегазен Дру, че да му пука и на никой за него. Монтез Форд пък как го слагате като име достойно да бие Рейнс не мога да го разбера.... Единствено Гюнтер има някакъв образ, който може да го развият и да го докарат до мач за титлите. Останалото или вече е пробвано, или просто ще е малоумно(Форд)...

• Upvote 2
1 hour ago, Price said:

Отсега мирише на мощно зачервяване. В крайна сметка - най-правилното решение бе взето. Има къде, къде по-удачни варианти да вземат титлите от Коди и Сами Зейн. 

Най-близката възможност е Summerslam, а дотогава ме съмнява да успеят да изградят някого като неподима пречка пред Роман. Може би единствено Gunther и Solo са близо. Така че вероятно отиваме към Wrestlemania 40, където ще приключи този рейн най-накрая. С правилния букинг и история, WWE ще могат да избират от изключително много хора с потенциал да победят Роман - Jey, Solo, Gunther, Bron, Montez Ford, който е с убийствен потенциал, Drew. 

По-скоро ми хареса на мен WM 39. Тройният мач определно ми е любим, раздадоха се на макс и не мисля, че някой би могъл да бъде недоволен от този мач. Мачът за отборните титли, Рей - Доминик, мейн ивентът, като цяло има с какво да се запомни това шоло. Липсваха особено изненади, но те вероятно идват на Raw и Smackdown. 

В кеча всичко е тайминг.

Тук всичко им се нареди перфектно и имаха двама човека, които имаха точните истории и публиката беше инвестирана в тях. Съпроводено с това, че имаше някаква промяна в креативния екип, хората бяха много по-благосклонни и инвестирани в компанията, съответно бяха приели и Sami Zayn, и Cody Rhodes, като хора, които да детронират Roman Reigns. Самият факт, че пропуснаха и с двамата, особено с Cody, е скандален. Каквото и да правят, съмнявам се да стигнат тези нива, които стигнаха през билда.

В момента единственото смислено и резонно нещо, което могат да направят, е да удължат царуването още година и да направят мача със Скалата. Ако това не е подсигурено, тази защита на титлата е едно от най-лошите решения, които са взимали в историята им.

Edited by neshev
  • Upvote 2
8 minutes ago, neshev said:

В кеча всичко е тайминг.

Тук всичко им се нареди перфектно и имаха двама човека, които имаха точните истории и публиката беше инвестирана в тях. Съпроводено с това, че имаше някаква промяна в креативния екип, хората бяха много по-благосклонни и инвестирани в компанията, съответно бяха приели и Sami Zayn, и Cody Rhodes, като хора, които да детронират Roman Reigns. Самият факт, че пропуснаха и с двамата, особено с Cody, е скандален. Каквото и да правят, съмнявам се да стигнат тези нива, които стигнаха през билда.

В момента единственото смислено и резонно нещо, което могат да направят, е да удължат царуването още година и да направят мача със Скалата. Ако това не е подсигурено, тази защита на титлата е едно от най-лошите решения, които са взимали в историята им.

Както казах тайминга не беше правилния сега, прекалено предвидимо щеше да бъде и бях прав. Благодаря на екипа на wwe че ме послушаха. 

• Upvote 3
THE ENEMY

Гимикът на Гюнтер е на някакъв инди джобър, който си има хомо стейбъл в който слушат класическа музика. Освен това е супер грозен и не може да прави промота. Така че не виждам как може да ме филмират, че тоя пич има потенциал в момента да вземе титлите от Роман.:D

Все още си държа на варианта Соло заедно с Хейман да го предадат на някакъв етап. Иначе логиката Роман да пусне титлите е, че пичът иска да си почива повече и да е part timer. В long term се отразява зле такъв човек да държи и двете световни титли, особено в периодите когато няма големи PPV-та и Рейнс се появява веднъж в месеца. Така че за мен е по-вероятно скоро да се случи смяната, отколкото късно и изобщо не е изключено Коди да бъде човека който да го детронира. 

Все пак съм доволен от финалът на мача от гледна точка, че това беше някаква изненада, а Мания имаше нужда нещо голямо да се случи, с което да бъде запомнена. Аз поне си падам по такива twist-ове, когато са направени като хората и има перспектива да се развият интересно. Рейнс в крайна сметка е супер интересен образ, историята около Блуудлайн е добра и въпреки негативите които вече отбелязах около part time елемента, не мога да отрека, че има хляб още в тази история и не е най-лошия вариант. Коди освен това е по-интересен като chaser, а в този мач присъствието на толкова намеси дава предпоставка за реванш с някакъв гимик. 

Искам също да отбележа, че Шейн Макмеън се бетонира като най-некадърното копеле което съм виждал на кеч ринг.:D Такава поредица от фейлове е впечатляваща. Донякъде беше култово и как въпреки, че уж бе представено като някаква голяма изненада, просто при ентранса му чувах щурците. Крайно време е да спрат да ни занимават с тази шматка, като чаве даже съм му бил фен и съм марквал на хардкор мачовете в коитос се раздаваше, но днес е някаква пародия на себе си и е по-добре да спре да се излага, докато съвсем не си е загубил аурата и хората все още го помнят и с нещо положително.

• Upvote 2
  • Thanks 1
Just a fan

Кажете честно, наистина ли мислехте, че АЛФА МЪЖКАРЯТ Triple H щеше да буукне Азис джуниър да победи ТРИБАЛНИЯ ШЕФ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ? Благодаря ти, Трипси! Има причина ти да си наследник на мулти-милиардна компания, а гяурите, които маркват на изрусения педераст да лъскат бастуня вкъщи, бачкайки на минимална заплата, докато ТРИБАЛНИЯ ШЕФ прибира милиони, за да чука курви като Стардъст.

Jack Bauer

Добре бе мама му стара, едно и също бе!

Няма против Роман да запази, ама защо пак трябваше с тъпи намеси. Не може ли поне на КМ да бие чисто бе да еба мама му. Нали го градят като мега непобедимия алфа мъжкар, и всичките му победи са с намеси. Дееба хийлското му клише дееба писна ми.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

spirtologa
1 hour ago, kabakov said:

Брон е изчерпан тотално и никой не го взима на сериозно 

Къде е изчерпан, като пича още не е дебютирал в главния ростър?

Chicky Ricky

Вождът на ромите отново победи на КМ. 👆

Само заради това си заслужаваше да гледам тая КечМания. Вече никой не може да го спре, буквално. Единственият вариант да загуби титлите е някой да го контузи kayfabe, защото той мина през всички възможни претенденти.

kabakov
Just now, spirtologa said:

Къде е изчерпан, като пича още не е дебютирал в главния ростър?

Mдааа, Брон -> Браун Строуман. Моя грешка. Но пък дори и да е другия, който ОЩЕ НЕ Е ДЕБЮТИРАЛ, бая хляб трябва да изяде, че да го изградя до мач за титлата, че и да е заплахас до Роман. Докато това стане, Рейнс даже може и да не е шампион...

spirtologa
4 minutes ago, kabakov said:

Mдааа, Брон -> Браун Строуман. Моя грешка. Но пък дори и да е другия, който ОЩЕ НЕ Е ДЕБЮТИРАЛ, бая хляб трябва да изяде, че да го изградя до мач за титлата, че и да е заплахас до Роман. Докато това стане, Рейнс даже може и да не е шампион...

Няма кой да го събори просто, а русата цуцка просто не беше достоен.

Todor Atanasov

Хахахахахаха, така не съм марквал не помня откога - може би 2012, когато Скалата победи Сина, а Гробаря би Хиксовете. На изрусената путка начукаха ли му самоанския шпек со мъдете?! Къде са сега всички дето повтаряха от месеци как това ще е end of the story?
Най-правилното решение за целите две вечери. Няма как вечният джобър да дойде от конкуренцията и да получи такъв момент. Вече не ми пука ако иска още довечера да вземе титлите важното е че Роман спечели на Кечмания. Това дори Хоган май не го е правил - да запазва на 3 последователни Мании. Точно по този начин се градят легенди, Roman в момента е в неоспорим God level. Мачът си имаше от всичко, намеси, twist-ове, публиката беше на нокти до последната минута. Може би най-добрият МЕ от WM 31 насам. Единственото ми притеснение, че Роман ще загуби се дължеше на това, че човека вече си е part timer и иска по-дълга почивка, затова ще даде момента на Cody, тръпката си я имаше. Перфектен финал просто - Cody прекъсна серията на Solo, KO и Zayn взеха титлите на Усотата(което за мен си бяха сигнали какво ще се случи), но накрая Роман спечели най-важният мач.
Радвам се същото за победата на Edge, който си отмъсти за унижението в I Quit мача. 

Gunther, Sheamus и Drew се сцепиха, много добър мач, но с грешен победител. Тук беше момента Gunther да пусне титлата и Sheamus да получи своя момент.

Edited by Todor Atanasov
  • Upvote 2
  • Thanks 1
Ponetron

Абе, а Рей Мистерио защо беше с бургаски костюм на представянето си като ХОФ?

THE GRIM REAPER

Още като се разбра че Брей е смъкнат от манията, стана ясно че тая КМ ще е тотално сметище пропито от самоански говна и 

всякакви други фекалии, които дори не се коментират, а фокусът е върху гаврата от страна на дъртия :D . Цялата КМ те кара

да се чувстваш все едно гледаш Crown Jewel. От видяното на бързо считам, че каквато и да е била загуба на време за гледане на

това шоу, би била престъпна за феновете на спортната забава. 

• Upvote 2
The^Lunatic

Няма да откажа и една хубава вражда между Рейнс и Ролинс, предишния път им дадоха малко време и пак ми беше интересно, като тогава Сет спечели с DQ и си оставиха вратичка за продължение. 

Bastian

Най-интересното нещо беше костюма на адидас на Рей Мистерио.

• Upvote 2
The Big Red Machine

Егати тролнята в Мейн Ивента :D 

Коди Роудс изглеждаше като джаброни пред трибуналния шеф, главата на масите. Пак от WWE добре го изиграха като ни втълпиха че Коудито бие със сигурност. Те Леснар и Сина не можаха та тоя джобър ли да може. :D 

brayan_lotusrenault

19 minutes ago, The Big Red Machine said:

Пак от WWE добре го изиграха като ни втълпиха че Коудито бие със сигурност. Те Леснар и Сина не можаха та тоя джобър ли да може.

Същото го писах и аз оня ден, ама то е близко до акъла.

Няма как и щеше да е абсолютна малоумщина да градят човек като животно, което бие един куп звезди през последните 3 години и изведнъж от нищото да дойде някой, било то и Коди Роудс и да прекъсне тоя велик рейн точно на Wrestlemania и точно, когато остава малко време царуването да мине 1000 дни.

Нека си се филмират хората, че HHH book-ва всички вражди и мачове без дедо Винс да си каже последната дума за крайния победител.

Мен ми е забавно цял ден да чета реването в тикток и фейсбук

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

5 hours ago, neshev said:

В кеча всичко е тайминг.

За мен щеше да бъде грехота да приключат този рейн толкова близо до ден 1000 от началото му. Просто трябва да бъде отметнато това като постижение. Отделно сякаш все още има доста какво да се изтиска от Bloodline, макар и да изглеждат втръснали. 

А дори и да викнат Скалата, какво ще стане?! Той ли ще прекъсва царуването. Не вярвам. 

Има я и другата опция, за която си мисля напоследък - Пол Хеймън да обърне срещу Роман и да издигне новия си човек. Остин Теорията например. Или Соло. Варианти има много. Така ще постелят и на евентуално babyface Завеъщане на Рейнс след време. 

• Upvote 2
The Olimpic Hero

Това не може да е истина. Пожелавам всичко възможно най-лошо на WWE.

Sashundera

Как лошо ве? Това беше НАЙ-ГЕНИАЛНИЯ 4D chess move който съм виждал за последните 10 години! 

Бачи Роман като излизаше по пътеката и направо се разплаках като си помислих че това може би е края. А Коди като целуна негърчето бях почти убеден. Разплаках се като се замислих къде беше тоя човек, от най-големия палячо блъскан в очите на хората на сила и от ядрените усвирквания и прецакан образ, до най-великото нещо в кеча. До това да не искаме да прекъсне царуването за някой палячо, който точно прилича като него преди 7 години. Коди не е лош ама идва от друга компания която той направи и е МЕГА прехвален и надценен, добре че не взе титлата. До лятото щеше да е омръзнал на всички, па ме боли кура на кой е син.

ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО царуване от последните 30 години насам и ще продължи точно толкова, колкото трябва. Няма по-подходящ момент от WrestleMania 40, да се изгради история, за лице което най-сетне детронира Reigns след 3 ГОДИНИ царуване и 4 ПОРЕДНИ КЕЧМАНИИ наведнъж, автоматично изграждайки се като новото лице на компанията. Кога сте го виждали това и КОГА ЩЕ ГО ВИДИТЕ ПАК ВЕ? 

Иначе през целия мач бях на тръни и наистина вярвах че Коди ще бие въпреки че винаги съм искал Роман да изкара до WM40. Но ми се струваше като няква илюзия а ето че може да стане реалност. Момента преди дебелака да се намеси бях напълно убеден и след това приятно swervнат. Е за тия моменти се гледа кеча, никога не знаеш кво ше стане. Само да не дропне на SummerSlam или arabiaslam щото и това ще е пълна подигравка. Такъв момент трябва САМО И ЕДИНСТВЕНО да стане на WM 40. На 20 звезда стана *REDACTED*, на 30 звезда стана Daniel Bryan, време е Следващото лице на компанията по традиция да вземе трона на 40. Въпроса е наистина кой ще е той защото не виждам кого, но съм сигурен в уменията на Triple H че ще се погрижи след година да има кой. Буукна уникална WM. И не, никъв скалата леснар или който и да е друг дъртак, или aew reject. Трябва да е НОВО лице, на което ще сложат раницата с ракетата и да не спира да лети в небесата от този момент натам...точно като Roman Reigns 2015г.

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg

1 minute ago, Sashundera said:

Трябва да е НОВО лице, на което ще сложат раницата с ракетата и да не спира да лети в небесата от този момент натам...точно като Roman Reigns 2015г.

Какво стана 2015, я ми припомни? :D

WM31_Photo_429-781886300.0.0.jpg

Всъщност Романката си го ебаха стабилно, като винаги му дърпаха килима тамън, когато трябваше да направи някакво смислено царуване. И съответно беше тотален провал като face, та след 5-6 години мъки най-накрая го обърнаха heel. 

Човекът, за когото бълнувате, още не е дебютирал в компанията. Още година царуване, но този път да се надяваме, че Скалата няма да насере в последния момент. :happy:

ShiningWizard

Слабият финиш настрана, Wrestlemania Sunday беше жестоко събитие! WatchWrestling не беше надежден начин да гледам кеча безплатно и накрая си платиш за Нетуърка, и да ви кажа, НЕ СЪЖАЛЯВАМ!  Нека си оставим маркските пристрастия настрана и да се порадваме на добър мач кард, в който всички се раздадоха на макс. 

Omos/Lesnar - Гимикът ми на Омосапиен настрана, тези пичове направиха интересен двубой дори да беше буукнат като freak show атракцията, започваща шоуто. Повече ми хареса от Сина с/у Теорията като opener, а това не го очаквах. Добра офанзива от страната на двамата и Омос по нищо не изглеждаше слаб спрямо Леснър в този мач. Беше очаквано да падне, ама финишът беше достатъчно добър, за да не излезе като пълен джобър. Дано спрат да го буукват като поредния The Great Khali клонинг и го направят повече като The Big Show в златните времена на Смакдаун. Пичът може да говори на микрофона чудесно, харизмата му не му куца, за разлика от повечето гиганти в кеча и смятам, че има много хляб в пича, та дори е доста млад. Не виждам смисъла от Брон Строуман щом вече имат Омос. 

Women's Showcase Мач - Пълнеж с леш финал. Интересни спотове имаше, де, макар и да е мач със случайно сформирани "отбори", за да има повече от женките. Развитие в тяхната таг дивизия НЯМА, при положение, че имат такива титли за тях. Хващам се на бас, че тези "отбори" няма да съществуват след Манията. Особено ми хареса двойния шарпшуутър от Кака Натка и поредицата от suicide dive-ове - тия бяха телеграфисани на куче, ама се раздадоха, за сметка на ОТВРАТИТЕЛНИЯ финиш. Много хора реват от загубата на Коди, но по-слабият финиш беше точно този, дори да е просто пълнеж за шоуто.  Явно градят Ронда и Шейна като отборът, който ще детронира Лита и Беки. 

Gunther/Sheamus/Drew Mcintyre - Преди 10 години се въртяха едни и същи мачове между Шеймъс и Алберто Дел Рио или Шеймъс и Грамадата. Затова и ирландецът не беше звездата, в която вложиха сумати мейн ивент пушове по това време - вкараха го в твърде много безинтересни истории, въпреки силния му старт с победата му над Сина за световната титла. Режимът на Трипса най-сетне му даде добро развитие с дългата му програма с Гюнтер. Толкова добра вражда, че и 20 мача подред да имат, пак ще им се възхищавам. Добре ги навързаха нещата с Дрю Макинтаяр. Така добавиха екстра драма и напрегнатост към мача за ИК титлата на Кечмания. Може би Ринггенералът ще падне в тази вечер, или не? Цялата публика беше с Шеймъс в този мач, невиждана реакция на кечист, който в “прайма си” не беше толкова оувър с нея. Тук мисля, че Шеймъс трябваше да спечели мача, защото историята му беше написана с цел да спечели титлата, която никога не е печелил. Именно тя е наградата, която ще го превърне в Гранд Слам шампион в историята на WWE. Честно казано не очаквах Гюнтър да запази, но съм доволен и с този финиш, при положение че направиха изключително емоционален мач с добър back and forth между тримата. Интересно ми е накъде отива царуването на Гюнтър отсега нататък, защото много от нас очакваха той да се добере до мейн ивент сцената след Кечмания. Дрю Макинтаяр беше добро попълнения към мача, за да не се повтаря Гюнтър с/у Шеймъс, но се вижда, че не вече не толкова оувър, колкото на Clash At The Castle. Никой не се интересува от Дрю вече и явно се дължи на разрушения от мача с Рейнс моментум на споменатото PPV. 

CIGanca Belair/Asuka -Няма какво много да кажа за този мач, освен че беше типичния BiancaWinsLol двубой. Не казвам, че не го заслужава, напротив. Бианка е най-близкото до Джон Сина за женската дивизия - супер атлет, популярна е с децата и си е чист babyface. На Аска ѝ липсва изграждането на нейния хийл образ, защото започнаха този рън твърде късно и  билдът се нуждаеше от повече време, за да изглежда като същинска заплаха за Бианка. Загубата на Аска от Шарлът на Кечмания 34 остави едно голямо петно в нейната кариера и оттогава на феновете спряха да се интересуват много-много от нея. Така и не ѝ дадоха адекватен сторилайн, за да изпъкне в дивизията още отново, но я последва същата съдба като Накамура. 

Snoop&Shane/Miz - Кармата все още ИБЕ завалията Шейн заради намесата му в посредствения RR2022, и това беше най-големият провал в историята на Кечмания. Това жалко подобие на мач СВАЛИ една точка от цялостната оценка на събитието. Получих жестоко смущение от този мач, защото съм голям фен на Шейн и исках да се завърне по най-правилния начин. 

Edge/Balor - Острието с жестокия ентранс под звуците на Слейър FTW! Монологът на Ръсел Кроу преди мача - МЕГА ХАЙПВАЩ. 

Любимият ми мач на вечерта - целия билд, екстремните моменти с оръжията и фактът, че Балър продължи мача след зверската травма в следствие на спота с хвърлянето на стълбата. Да, малко неловко беше Острието да обикаля ринга и да хвърля оръжия насам натам като олигофрен, като оправяха Балър, ама такива бяха обстоятелствата. Викам си, Острието го уби тоя, ама като му направи курвенското Con-Chair-To за победата, кефът ме задържа буден за мейн ивента. Твърде голям марк съм за Острието, за да си мисля, че трябва да загуби мач, а пък ще е срамно да губи от малоумния гимик на Демона Балър. Добре, че не използваха “магическите спотове” все едно е някакъв злодей от Power Rangers, както стана на тъпия мач на Демона с Рейнс. 

Cody/Reigns - За две години повториха една и съща програма три пъти - един кечист става изключително оувър с публиката до степен, в която цялата зала скандира за неговата победа, само за да загуби тежка битка с Роман Рейнс от намеса.  Макинтаяр на Clash, Сами Зейн на EC и сега Коуди Роудс на Кечмания. Изключително тъпо решение от страна на буукъра и ако Коуди трябяваше да загуби, трябваше да измислят по-различен финиш. 

Мачът, въпреки това, беше златен и Коуди изглеждаше много силен. Намесите от Сами и Оуенс бяха добро допълнение, а по принцип се надявах на някаква намеса от Скалата. За разлика от предните два случая, сигурен съм, че Коуди може и да получи реванш, който има вероятност да спечели, но чак когато Рейнс стигне 1000 дена като световен шампион. Дори и да не стане, който и да изберат да детронира Рейнс, това ще е най-голямото побутване на бейбифейс кечист от 20 години насам. Надявам се да не е Сет Ролинс, а някой кечист, който не сме видяли като световен шампион досега.

Апропо, Бачи Дуейн си осра кариерата в Холивуд с Блек Адам. Сега по-вероятно ли е да го видим с/у Рейнс в бъдеще? Мания 40 е във Филаделфия - същия град, в който Скалистият усети народната любов през 2015, когато помогна на Рейнс да спечели Кралското Меле. Интересен претекст за потенциалния им двубой. 

Edited by ShiningWizard

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Защо да си е осрал кариерата?@ShiningWizard, я кажи малко повече, че не съм наясно.

Почти всички мачове бяха много добри, така че  тази мания я пиша от по- добрите, макар и да нямаше някакви изненади и епични моменти. 
Единствените мачове, които ме изнервихя бяха за щатската и интерконтиненталната титла. Особено от вторият очаквах повече.

Следва да видим дали на юбилейната Мания до година ще доставят.