Todor Atanasov Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) За първи може би от Wrestlemania 32 насам съм се надъхал да гледам всички мачове. Мисля, че направиха най-силният възможен кард в момента с изключение на Lesnar vs. Omos. Strowman вече го бе тоя, никакъв хайп не виждам тук. Cena vs. Theory - тук очаквам победа на Cena и това е единствения правилен изход. Също така се надявам преди да се пенсионира най-накрая да вземе 17-тата титла и да мине Flair. Rey vs. Dominik - тук също очаквам Rey да спечели, но не знам дали самият мач не е направен с единствената цел да издгнат сина му. Charlotte vs. Rhea - логиката сочи Rhea да бие тук понеже е в пика на кариерата си и се нуждае много от тази победа. На все пак при Charlotte никога не се знае. Edge vs. Balor- един от най-чаканите от мен мачове. Edge откакто се завърна не е разочаровал и тук очаквам наистина брутална клетка. За мен правилният победител е той,особено след унижението, което претърпя в I Quit мача. Наистина много добре изградена вражда,в която фейса трябва да спечели. Rollins vs. Logan - тук всичко освен победа на Rollins ще е пълна простотия. Usos vs. Zayn&Owens - никога не ми е пукало за отборните титли и дори целия Bloodline сторилайн не може да промени това. Залагам на победа за фейсовете. Gunther vs. McIntyre vs. Sheamus - тук трябва да спечели Sheamus и да стане grand slam champion. Винаги съм го харесвал и ще се зарадвам на такъв финал Roman vs. Cody - цялата история с Cody до момента се развива като една захаросана приказка и ми се струва прекалено предвидимо и банално да спечели. Върна се на бял кон, взе Ръмбъла, спря серията на Solo... Надявам се наистина да са измислили нещо специално. Двоен търн в главния мач, завръщане на Скалата, на Ортън, намеса на Ролинс - каквото и да се случи ще съм доволен. Единственото което се надявам е Роман да си тръгне с титлите от Манията , защото това е най-правилното решение. Edited April 1, 2023 by Todor Atanasov THE GRIM REAPER, spirtologa and Ponetron 1 1 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Очаквам LA Knight да направи промо и след това да бъде насран от Ледения/Скалата.. 😥 HeaDMaKeR™, The-Resident-Ev!L and Berbatov 3 Quote Link to comment
johncena2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Толкова ли бързаше Джон Сина, егати че направиха тва! krriiissss 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Само това африканско куче на исляма KSI не бях очаквал да видя на Wrestlemania... Trish заради Винсарата ли ги е натопорчила така, дейба? Сигурно му е щръкнал мустака. Супер скука до момента. SaVe.Us_LaKn1ght Edited April 2, 2023 by ЧОТУДЕ krriiissss 1 Quote Link to comment
Sugarev Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Spoiler Spoiler alert ? Edited April 2, 2023 by Sugarev hacky, Rock and krriiissss 1 2 Quote Absolute madlad Link to comment
hacky Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 hour ago, Sugarev said: Spoiler alert ? Ползва се спойлер таг за такива? От нощ 1 май нямаше много изненади, за мен единствената дойде от победата на Рей Мистерио, за мен това беше и грешка, тази победа трябваше да е за Доминик. Ponetron, Berbatov, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Бате, толкова добра история на Усотата и Сами Зейн, че имах чувството, че наистина се мразят тия хора. Те се налагаха със злоба в очите Рей и Доминик също доставиха. Всичко ми хареса без Теорията и Сина. Тоя мач можеше и в кикофа да го сложат. Миз заслужава един пуш до края на кариерата си. Тоя човек не е джобил само на Асен Василев вече. pukkod, HEIDENREICH, hacky and 3 others 5 1 Quote Link to comment
hacky Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Miz винаги ми е бил един от любимите в WWE, не знам какво е сгафил толкова, че да джоби на всеки. И то не е само джобене, а направо излагации, не помня кога последно изглеждаше легитимно срещу някой. The-Resident-Ev!L, Ponetron, Metzgermeister and 2 others 5 Quote Link to comment
The^Lunatic Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Усотста загубиха титлите си и това все повече ме кара да си мисля, че Roman ще запази. Надявам се на това, защото запази ли, ще могат да развият историята между Джей и Рейнс и да направят доста интересни неща до SummerSlam. Особено ако някой от The Bloodline вземе MITB куфара. Като враждата ще започне след като на RAW after Mania, Reigns ще удари един пердах на брат'чед си, заради това, че Зейн го еба. 😀 Edited April 2, 2023 by The^Lunatic Todor Atanasov, krriiissss, spirtologa and 1 other 4 Quote Link to comment
hacky Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 hour ago, The^Lunatic said: Усотста загубиха титлите си и това все повече ме кара да си мисля, че Roman ще запази. Надявам се на това, защото запази ли, ще могат да развият историята между Джей и Рейнс и да направят доста интересни неща до SummerSlam. Особено ако някой от The Bloodline вземе MITB куфара. Като враждата ще започне след като на RAW after Mania, Reigns ще удари един пердах на брат'чед си, заради това, че Зейн го еба. 😀 Това е правилния буукинг, не искаме 3 звездния генерал да е шампион сега! Стискам палци и се моля на кеч боговете(бухала, дани бе и бизкит), Роман Рейнс да спечели! Todor Atanasov, krriiissss, spirtologa and 1 other 4 Quote Link to comment
johncena2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 11 minutes ago, hacky said: Това е правилния буукинг, не искаме 3 звездния генерал да е шампион сега! Стискам палци и се моля на кеч боговете(бухала, дани бе и бизкит), Роман Рейнс да спечели! Роман Рейнс губи съжалявам, ако искате ревете, но Коуди Роудс, Сами Зейн и Кевин Оуенс щр сс тези които детринират блудлайн! Всяко друго решение би било грешка, на Роман не му остана с кой да враждува ако запази, Джей Усо никъв шанс! krriiissss and Rock 1 1 Quote Link to comment
Redgrave Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 2 minutes ago, johncena2 said: Роман Рейнс губи съжалявам, ако искате ревете, но Коуди Роудс, Сами Зейн и Кевин Оуенс щр сс тези които детринират блудлайн! Всяко друго решение би било грешка, на Роман не му остана с кой да враждува ако запази, Джей Усо никъв шанс! РАЗБРАХМЕ ОТ ВТОРИЯ ПЪТ! НЯМА НУЖДА ДА ГО ПОВТАРЯШ!!! krriiissss, Bobotsi, brayan_lotusrenault and 7 others 2 8 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) От нощ 1 гледах само Сина с/у Теорията и доста ме разочарова като спотове. Все ми е тая кой печели тоя мач, ама... Spoiler Теорията хем доминираше в мача, пък би с low blow. Много тъп начин да завършиш предполагаемия ПОСЛЕДЕН мач на Джон Сина на Манията и да билднеш "бъдещето на WWE". П.П. Някой има ли РАБОТЕЩ безплатен линк за Ден 2, че икипът на МакХитлер явно е взел мерки срещу WatchWrestling и само накъсват живите включвания там. Нямам нищо против да платя за Нетуърка, ама редно ли е за 1 ППВ? Edited April 2, 2023 by ShiningWizard krriiissss 1 Quote Link to comment
Radox Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 49 minutes ago, johncena2 said: Роман Рейнс губи съжалявам, ако искате ревете, но Коуди Роудс, Сами Зейн и Кевин Оуенс щр сс тези които детринират блудлайн! Всяко друго решение би било грешка, на Роман не му остана с кой да враждува ако запази, Джей Усо никъв шанс! Джон Сина що се НАСРА КАТО ПУТКА ве???? krriiissss, Ponetron, The^Lunatic and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
RedNation Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Защо не коментирате, че въпреки слабия build, мачът на вечерта отново беше този за титлата на жените? Показаха, че те трябваше да са main event на първата вечер. The-Resident-Ev!L, krriiissss and Todor Atanasov 3 Quote Link to comment
hacky Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 43 minutes ago, RedNation said: Защо не коментирате, че въпреки слабия build, мачът на вечерта отново беше този за титлата на жените? Показаха, че те трябваше да са main event на първата вечер. Защото женски мачове ги скипваме. HeaDMaKeR™, Berbatov, Brutalnia and 4 others 6 1 Quote Link to comment
semka Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Спрял съм с кеча от години, но реших да сваля първата нощ и да го прегледам. Бях с двама приятели и го прегледахме. Повечето мъже тая вечер бяха транс или клошове. Това ли е нивото в момента? Посмяхме се стабилно на това което видяхме. Пълна циркова трупа. Определено кеча не работи за мен през 2023, тея мачове са абсолютно помиини спот фестове. Дори малко реалистично не изглеждат деба.По едно време даже ме хвана срам, че го гледам. Гледах Джонката, Сетката,Мистерио и главния отборен мач. Имаше ли залог в някой от мачовете? Поне аз не усетих никакъв. Todor Atanasov, MJ23, krriiissss and 1 other 1 3 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) Добра песничка: Edited April 2, 2023 by ЧОТУДЕ krriiissss 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted April 2, 2023 Author Share Posted April 2, 2023 Топ мачЪТ за мен беше враждата на семейство Мистерио. Не като качество, но като разказване на история, градене на характери и ангажиране на публиката в него, това беше върхът на вечерта. Олд скуул хийл похвати видяхме всякакви. Абсолютна класика как лекето Дом изплиска чашата в лицето на сестра си, конфронтациите с нея и с майка му, как дори Кори Грейвс вдигна ръце и се отрече от него. Разбира се, също и ентрансите им бяха перфектни и на двамата. Дом продължава с филмарщините на закоравелия затворник, но пък хийта който получава от публиката само доказва колко по-важно е да си добре изграден характер. И в този мач макар да загуби, той спечели много като изграждане на gimmcik. Това в момента е един от най-интересните образи в WWE. Рия и Шарлът откраднаха шоуто чисто като качество на самия мач. Според мен се бяха надъхали и мотивирали от това, че им отнеха МЕ спота. Раздадоха се на макс, за което респект. Фен съм на Рипли, която също е супер изграден образ и очаквам да направи силно царуване. Въпреки, че враждата не получи най-добрия билд преди Мания, Шарлът направи всичко възможно да предаде щафетата на по-младата си колежка. Като цяло при Хънтър билда на женските вражди е под всякаква критика и това евентуално е нещо над което ще трябва да работят ако не искат да има насирания в женската съблекалня. Отборния мач беше ок МЕ, не мога да се оплача и като качество от него, но за мен като избор за кулминация това беше най-предвидимия мач в цялата карта. Да приключат с него остави едно усещане, за липса на достатъчно изненади в тази първа вечер. Освен Пат Макафи, нито видяхме дебют, нито завръщане, нищо на което човек да маркне, както подобава за ппв като Мания. Положително е, че Хънтър намали спаменето на такива неща, че в един момент се беше осрал направо, като цяло май тази тенденция я обърна и Винс като се завърна в компанията, защото някъде в този период затихна това. Обаче пък примерно точно Мания е мястото да се правят такива неща, ако се правят, а и като цяло big four ppv-тата. Просто когато изходите от мачовете са предвидими, поне се опитай да вкараш повече изненади и стар пауър. За мен това беше нещото което можеше да спаси тази първа нощ на Мания от това да изглежда като междинно ппв. Особено когато на няколкото предишни големи турнира сте ме разглезили със Скалата, Остин, след това Броко как обръща ринга с трактора, на Ръмбъла пък завръщането на Коди, еми сори, но това тук си беше постно и не му отива да има претенции да е най-голямото ти събитие за годината. Ponetron, krriiissss, Berbatov and 4 others 7 Quote Link to comment
Redgrave Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Кога ще видим Пат Макафи като фул-тайм кечист? Искам да видя повече от него. Впечатляващ е за някой без особено голям опит в кеча. THE GRIM REAPER and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
johncena2 Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Чакайте малко бе момчета тв беше първата вечер ,обикновено голените неща се случват на втората вечер , а и като хайп сторителинг и дори по-добро качество на мачовете вечер 2 със сигурност ще избие рибата,веднага да се оплачете не се усещало като най-големия турнир в годината! Ponetron, Rock, krriiissss and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
Barca Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Жалко, исках много Рицарят от Ел Ей ,но може би са го оставили за кулминацията втората вечер. Йййййеееееааааа ! brayan_lotusrenault, Berbatov, The-Resident-Ev!L and 2 others 3 2 Quote Link to comment
spirtologa Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Доста кечисти пропиляха на тази Мания. Berbatov, krriiissss and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Като за вечер 1-ва доста добре.Нямам оплаквания, даже напротив.Доста лесно се гледа шоуто като са само 7 мача и получават достатъчно време за да ДОСТАВЯТ.Рей срещу Доминик за мен беше мачът на вечерта и всичко около тях беше на топ ниво.От ентрънс до финал и играта с публиката и семейството му.Фаталната 4-ка беше луд спотфест и изпълни целта си да надъха още публиката.Гейбъл заслужава пуш до някоя мид кард титла. Рея Рипли срещу Шарлот не го гледах, но гледам доста го хвалят онлайн.МЕ ми дойде малко в повече, но от другата страна това си се и очакваше.Сина и Остин бая слабо започнаха вечерта, нещо не им се получи, но пък всичко друго беше като цяло добре. Huskarl, Berbatov, Ponetron and 2 others 5 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
batistaheel Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Стига за всичко сте виняли Зетя, Винс е бил зад кулисите и е налагал своето мнение. Никога няма да узнаем какъв би бил букинга на Трите Хикса без Винс. Не знаем колко от идеите са на Зетя, и колко на ВиниМак. Сина срещу Теорията - Лично аз не бях хайпнат за този мач, заради смешния начин по който изглежда Сина и най-вече защото той вече е актьор, пази се и не се раздава както във времето преди да се оттегли. Ужасен мач, Сина ни напомни защо някога толкова го мразехме, защото цял мач не направи нищо, само оставаше и да бие тук. Финалът беше тотално изтъркан, защо беше нужно Теорията да бие по тоя начин? Дайте му чиста победа, Сина няма да пострада, а Теорията ще ше да мине на следващото ниво. Сега е половинчата работа. Тука подозирам намеса на Винс. Мачът между двамата Мистерио беше наистина на ниво. Разказваха история през цялото време, с участието на цялото семейство. Обаче финалът беше тъп, и дори за секунда не съм очаквал Рей да бие собствения си син. Може би за Дом извън сценария Рей все още е неговият герой и не е искал да го бие. И преди сме чували за такива истории, за кечисти, които отказват да бият опонентите си от уважение. Контрольорките срещу Двете Пенсии и Мъжа - Оф, очаквах кланът на Бейли да падне, но докрай се надявах да ме изненадат. Бейли пак отнесе туша, баси жалкия лидер. И продължават да я мачкат на КечМания за да може да издигнат едвам ходещите пенсии. Поне Триш се беше барнала и цомбите ѝ изглеждаха едри като от едно време, евала за което. Тя беше в по-добра форма от Лита, дори от самата себе си преди няколко години. Логан Пол срещу Сет Ролинс - Добър мач, и двамата имат сходни стилове на борба. Очаквах онова нещо подобно на бутилка да коства победата на Ролинс, но го разкараха рано, че даже отнесе брутален бъмп от собствената си дружка. Неочаквах Ролинс да бие честно казано, защото Логан е селебрити, а те обикновено бият. Най-сетне Сетката да запише важна победа, отдавна не му се беше случвало. Рипли срещу Шарлот - Това за мен беше мачът на вечерта. За пореден път и двете доставиха и откраднаха шоуто. За този мач най-много ми пукаше, защото съм фен на Реа, а с Шарлот никога не знаеш. Бях на тръни през цялото време. Радвам се, че Рипли би чисто, евала и на Шарлот, че направи всичко за да я издигне. Дори накрая се усмихавше и се радваше за нея. Усотата паднаха най-накрая, идва ли краят на Блъдлайн? Отговорът утре. krriiissss, HEIDENREICH, Huskarl and 3 others 6 Quote Link to comment
Recommended Posts