The Olimpic Hero Posted March 29 Share Posted March 29 10 hours ago, ShwN said: Cringe. Няма нищо cringe и всеки фен на Goodfellas ме разбира добре. krriiissss, Glam4o and dexim 2 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted March 29 Share Posted March 29 17 hours ago, The Olimpic Hero said: Фил, какво искаш да кажеш с пост? Какво ще рече "специален поздрав". Нещо подиграваш ли ми се? Иронизираш ли ме, какво е? Farest, The Olimpic Hero and krriiissss 1 2 Quote Link to comment
Just a fan Posted March 29 Share Posted March 29 Понеже нямам много време тия дни, някой може ли да каже има ли нещо must watch тая година, било то като развитие на история или просто като гола атракция? krriiissss 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted March 29 Share Posted March 29 17 minutes ago, Just a fan said: Понеже нямам много време тия дни, някой може ли да каже има ли нещо must watch тая година, било то като развитие на история или просто като гола атракция? Като атракция определено Брок Леснар срещу Омос krriiissss 1 Quote Link to comment
old school Posted March 29 Share Posted March 29 1 hour ago, Just a fan said: Понеже нямам много време тия дни, някой може ли да каже има ли нещо must watch тая година, било то като развитие на история или просто като гола атракция? Един от интересните акценти на предстоящата WrestleMania е завръщането на John Cena, който ще се бие за Американската титла срещу шампиона Austin Theory. Като плановете са техният двубой да е първият в основният card на турнира. Не съм напълно сигурен, но това май ще е първият случай в кариерата на Сина, когато той ще участва в откриващият мач на КечМания. krriiissss 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 29 Share Posted March 29 29 minutes ago, old school said: Един от интересните акценти на предстоящата WrestleMania е завръщането на John Cena, който ще се бие за Американската титла срещу шампиона Austin Theory. Като плановете са техният двубой да е първият в основният card на турнира. Не съм напълно сигурен, но това май ще е първият случай в кариерата на Сина, когато той ще участва в откриващият мач на КечМания. Не открива за първи път Мания. krriiissss 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted March 29 Share Posted March 29 2 hours ago, jobber91 said: Като атракция определено Брок Леснар срещу Омос Аз бих му препоръчал да гледа всеки друг мач, само не и този. jobber91 and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
old school Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Но все пак този сблъсък наистина ще си е атракция. Не се случва често Дзверо Brock да се млати с някой, който е значително по-грамаден от него, какъвто е Omos ! Edited March 29 by old school The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote Link to comment
neshev Posted March 30 Share Posted March 30 Картите: Малко глупаво са го направили, защото така излиза, че Cena и Teory ще са ME, а те ще са откриващите. batistaheel, Berbatov, The-Resident-Ev!L and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted March 30 Share Posted March 30 По 6 мача на вечер дават, което ме навежда на мисълта, че продължителността и на двете вечери няма да бъде прекомерно дълга. krriiissss, Berbatov and batistaheel 3 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 30 Share Posted March 30 И то showcase мачовете може и да са в кикофа ако още я има тая практика. Berbatov and krriiissss 2 Quote Link to comment
jobber91 Posted March 30 Share Posted March 30 22 hours ago, Bobotsi said: Аз бих му препоръчал да гледа всеки друг мач, само не и този. Е твое мнение си е това, но на мен това ще ми е най-интересния мач, след ME, разбира се. Spoiler да не кажа единствения, който няма да скипна на 80% krriiissss and Bobotsi 2 Quote Link to comment
spirtologa Posted March 30 Share Posted March 30 41 minutes ago, jobber91 said: Е твое мнение си е това, но на мен това ще ми е най-интересния мач, след ME, разбира се. Reveal hidden contents да не кажа единствения, който няма да скипна на 80% Няма да го направиш, защото ще свършат бързо като зайци. krriiissss 1 Quote Link to comment
jobber91 Posted March 30 Share Posted March 30 16 minutes ago, spirtologa said: ще свършат бързо като зайци. Не е сигурно, представи си да се хамалят 20 минути, и негър@ да се повдига от опит за туш след всяко ф5 krriiissss and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted March 31 Share Posted March 31 Ще падне на първият ф5. Честно казано може и да се вдигне на 1 поне, имайки предвид че Леснар вече не може да прави суплеси. krriiissss, batistaheel, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted March 31 Share Posted March 31 ^Чакайте, аз ли съм изпуснал нещо? Защо Леснар да не може да прави суплекси вече? На няколко места вече срещам мнения, че Леснар вече не бил в добра физическа форма, не можел да прави някои неща, и не съм забелязал такова нещо. Просто откакто е face не е толкова доминантен на ринга, но не вярвам да е толкова остарял и ръждясал за 2, 3 години, че да не може да прави мачове като преди. ShwN, Bobotsi, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted March 31 Author Share Posted March 31 THE GRIM REAPER, The-Resident-Ev!L, krriiissss and 1 other 3 1 Quote Link to comment
ShwN Posted March 31 Share Posted March 31 Няколко неща, които ми се въртят в главата като потенциални шокиращи развития на историите - Оуенс търнва на Зейн и Усотата запазват титлите. Соло Сикоа и Усотата преебават Рейнс и започват вражда с него - има логика, защото тримата са братя, а Сикоа може да започне да се издига като следващата голяма звезда. Роудс да бъде преебан от някой, например от Оуенс, който потенциално е търннал предната вечер. В едно нещо съм убеден - цялата история Bloodline/Rhodes/Owens/Zayn не трябва да завършва с чисти победи и нови отборни и световен шампион. Ponetron and krriiissss 2 Quote Link to comment
hacky Posted April 1 Share Posted April 1 10 hours ago, ShwN said: В едно нещо съм убеден - цялата история Bloodline/Rhodes/Owens/Zayn не трябва да завършва с чисти победи и нови отборни и световен шампион. Аз съм напълно съгласен с теб, ако се смени световния и отборните шампиони няма да има нищо изненадващо в това, ще е скучно. Честно казано стискам палци по чудо Рейнс да запази титлите си, а след това да ги загуби от Джей, който ще е ядосан, че е загубил отборното злато със своя брат, а Рейнс е останал със своите титли. 2рия вариант, който ми се върти, в който и отборното и другото злато са сменени са, че Джей и Джими губят, което води в следващата вечер Джей да се намеси по някакъв начин и Роман да загуби. krriiissss, ShwN and THE GRIM REAPER 2 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 1 Share Posted April 1 WrestleMania е финалът на сезона, кулминацията на изминалата година и някакъв рестарт за новия сезон. И в 90% от случаите, накрая добрите бият. Тъй че няма нищо по-нормално от това най-добре градените кечисти, в лицето на Cody, Owens и Zayn, да получат големите си моменти, колкото и предвидимо да е това. The-Resident-Ev!L, hacky, Bobotsi and 4 others 6 1 Quote Link to comment
Beks Posted April 1 Share Posted April 1 Нямам нищо против ако ще и Хорнсуогъл да вземе титлите от Рейнс. За мен по важно е след това историята, историите да бъдат така разкани и изиграни, че да си струва прекъсването на този велик рейн. Доста хора бяха въвлечени в това царуване и създаването на всички тези образи от Bloodline. Ще е жалко ако след месец гледаме лайна покрай Коуди! Да, смяна на дизайна на титлата, връщането на някой стар колан ще е марк момент, но... Bloodline вдигнаха много високо летвата, дано тези от creative екипа на wwe и Коуди си дават сметка, че ние обикновените фенове имаме очаквания новия шампион да доставя дори на едни 50% от това, което фамилията ни даде! krriiissss, The-Resident-Ev!L and Hachiko 3 Quote Link to comment
Sugarev Posted April 1 Share Posted April 1 Дали има някъв шанс да разделят титлите krriiissss 1 Quote Absolute madlad Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 1 Share Posted April 1 59 minutes ago, Sugarev said: Дали има някъв шанс да разделят титлите Да, след Кечмания. krriiissss and Sugarev 2 Quote Link to comment
hacky Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) 4 hours ago, neshev said: WrestleMania е финалът на сезона, кулминацията на изминалата година и някакъв рестарт за новия сезон. И в 90% от случаите, накрая добрите бият. Тъй че няма нищо по-нормално от това най-добре градените кечисти, в лицето на Cody, Owens и Zayn, да получат големите си моменти, колкото и предвидимо да е това. Аз също мисля, че ще стане това, но честно казано, смятам, че ще е скучно, но шанса рейнс да спечели е поне 10:1. Титлите и аз смятам, че ще ги разделят няма смисъл да продължават да ги държат така след като Коди ги вземе. Другия вариант е да ги обединят, което аз приветствам, за мен е тъпо да има две световно, две отборни и две женски, никога не съм харесвал това. А ако утре се случи немислимото и видом тази реалция след победтаа на Рейнс??? Edited April 1 by hacky Quote Link to comment
neshev Posted April 1 Share Posted April 1 Време е за ПЪЛНИЯТ АНАЛИЗ (почти) за шоуто. Първо, сцената изглежда феноменално. Една от любимите ми сцени, със сменящите се постери отстрани. ME е може би най-епичният мач, който кечът може да предложи в момента. Нищо против ерата на парт таймърите и времената, когато Taker изнасяше абсолютно всяка Мания, но ми липсват такива мачове, където и двамата кечисти са в пика на кариерата си. Roman направи епично царуване. Тотално преобърна представата за себе и се нареди до легендите в бизнеса. Cody има една от най-шантавите истории в кеча и е доказателство, че всичко е възможно. В негово лице виждам това, което винаги са търсили след John Cena. Един ултимативен babyface, който децата обичат и винаги дава всичко от себе си. Култаж е, че със същият образ в AEW имаше "go away heat", а в WWE е топ лице, но това е кечът. Сега е моментът. Cody има всичките качества да е следващото лице на компанията и реакциите му се подобряват с всяко шоу. Цялата му история е около това да свърши започнатото и да вдигне титлите. Всичко различно ще го преебе жестоко, но се надявам, че няма да има повторение на ситуацията с Drew и WWE ще вземат логичното решение. И вече Cody като шампион очаквам да направи страхотно царуване и вече могат да го обърнат heel, където ми се струва, че ще е на нивото на Roman като грандиозност. А пък Roman има доста интересни програми, които при него ще кулминират до временно оттегляне, преди да се върне като мечтаният за WWE топ babyface. Абе, нещата са доста добре в момента. WWE удариха силно с тази история и очаквам мачът да е класика. И двамата са показали, че могат да работят този стил и ще изцедят максималното от публиката. Със Sami Zayn постъпиха правилно и очаквам да бъде възнаграден с отборните титли. Чисто от към история, това е може би по-важният мач, дори от този в Нощ 2. Със сигурност това трябва да е главният мач в Нощ 1. Няма нищо, което да се доближава като заряд. Uso-тата за мен са най-добрият отбор в момента, Owens и Zayn са пълни професионалисти и имат химия като отбор. Тъй че очакванията за епичен мач, сходен с тези от златната ера на NXT, е налице. Cena срещу Theory е доста интересен мач, чисто от към развръзка. Cena директно каза на WWE публиката, че Theory е балък и надут балон, който няма никакво покритие. Още повече, Cena каза, че изходът на този мач няма никакво значение, защото дори Theory да бие, публиката не го бръсне. Просто тотално го насраха в хода на самия build. Тъй че ще е интересно. Има някакъв резон Cena да направи още едно царуване с тази титла. Но в същото време, Theory е млад и перспективен, но все още не е минал на следващото ниво. Тъй че каквото и да стане, тук Theory трябва да докаже, че има качествата да е ME-ър в тази компания. С оглед ситуацията на двамата в момента, по-резонното е Theory да спечели, но естествено с много мамене и кавалщина. Edge и Balor се надявам да не направят чутовната простотия да ги пуснат в началото на вечерта, защото Demon-ът и Brood Edge имат нужда от мрак и тъмнина. HIAC, WM. Това говори, че враждата приключва и обикновено това се случва с победа на face-овете, но ако ще има някакъв суърв, може би ще дойде тук. Говори се, че Jay White ще дебютира скоро. По принцип намеса в мача на Edge и Balor може би е добра идея, с оглед историята на Balor и Jay White, защото Balor му е нещо като ментор и му отвори вратите за голямата сцена. Другата идея, която се тиражира, но на мен ми се струва филмарщина е, ако Cena спечели US титлата в Нощ 1, в Нощ 2 да направи отворено предизвикателство и Jay White да я вдигне. Но това е филмарщина. Rollins и Logan Paul има потенциалът да открадне шоуто, както го направиха AJ и Shane преди години. С оглед на това, че Logan Paul му изтича договора и все пак е известна личност, а пък Rollins беше ултимативният отборен играч през миналата година, очаквам победата да отиде при Rollins. Lesnar и Omos е добра атракция. Да се надяваме, че няма да има тежки бочове и конфузни моменти. Lesnar би трябвало да бие, след като Strowman вече взе нулата на Omos. Но е възможно и да видим някакви кавалщини тук. Rey срещу Dominik е интересен мач, макар че build-ът ми дойде доста протяжен. Тук, в чисто WWE стил, логиката е Rey да загуби след като са го вкарали в HoF. Но, не предполагам Dom бие тук, естествено след купища кавалщини и продължават враждата с Rey. За мен и самият Rey би дал сериозен отпор, ако трябва да бие сина си, особено сега, след като Dominik натрупа супер много инерция и най-накрая образът му е на място. Gunther срещу Drew McIntyre срещу Sheamus изглежда като топ мач. Ще е интересно, ако ще свалят титлата от Gunther, без да искат да го тушират, сега е моментът. И мамка му, Sheamus заслужава тази титла, най-малкото да си попълни колекцията. Другото какво да го коментирам? При жените е просто леш от към build и интересът ми е нулев кажи-речи. Все пак ще си mark-на на Lita и Trish, няма как. Някакви Showcase мачове, окей, не ме ебе за тях. Чакаме да видим какво ще измислят с LA Knight, дали Bray няма да се весне на шоуто. И евентуално някое завръщане или дебют. Хайпнат съм, двете нощи са доста добра идея, че с тези 10 часове PPV-та просто ти сецват хайпеца. Сега, ако си изиграят картата добре, по 3, максимум 3:30 часа, и всичко си идва на мястото. The Olimpic Hero, The-Resident-Ev!L, Ponetron and 3 others 6 Quote Link to comment
Recommended Posts