Jump to content

WWE WrestleMania 39: 01-02 април 2023

Recommended Posts

Mного скъпо изживяване си е. Не е по нашия джоб. :D Ако вземаш голяма заплатка по 3-4 бона.. да отидеш.. Ние тука по 1000рка на месец. Абсурд. :D

THE GRIM REAPER
6 hours ago, hacky said:

Картата за сега изглежда доста добре

Остава само да участва Брей и пакета е пълен. 

Edited by THE GRIM REAPER
29 minutes ago, THE GRIM REAPER said:

Остава само да участва Брей и пакета е пълен. 

Прав  си, думата е пълен!

Освен очаквания мач за Таг титлите, къв е залога в тия два таг мача фатална четворка? :D Дано ги сложат за pre-show.

• Upvote 2
The Big Red Machine

Предполагам за да покажат че имат уж някаква tag team дивизия, за която на никой не му пука. Все пак тия часове шоло трябва да се запълват, а и тия кечисти получават шанс поне да се покажат че още са живи.

The Pain

Половината кард изглежда феноменално, а другата половина супер лайняна.Това, че мразя женския кеч и техните мачове са ми безмислени, също не помага :D 4 женски мача, бегай от тука ве.

Мачът за световната, US, IC и отборните са само тупалки.Мачът вк летката също е добре.Но не ме кефик ак похабяват Леснар и Ролинс на тоя турнир с тъпите им мачове.

Edited by The Pain
  • Upvote 3

9MLnN5Y.gif

natopor4en

Според мен мача на Мистерио и Доминик ще открие Манията.

Последният за Ден 1 го виждам мача за таг тийм титлите.

• Upvote 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

spirtologa

Според мен откриващия мач ще е Омос срещу Леснар, че бат Броко сигурно ще иска да си ходи у тях по рано.

johncena2

Откриващия мач на Кечмания 39 е потвърден че е Джон Сина срещу Остин Тиъри за щатската титла!

• Upvote 2
  • Confused 1
The Pain

Няма ли нещо някъде да се залага за времетраенето на ентрансите, ще сложа добри пари, че от пускането на Roman Reigns темата и до биенето на гонга за старт на мача ще минат поне 17-18 минути :D Ще бъде епично, дано запази!!

• Upvote 1
  • LMFAO 1

9MLnN5Y.gif

johncena2
41 minutes ago, The Pain said:

Няма ли нещо някъде да се залага за времетраенето на ентрансите, ще сложа добри пари, че от пускането на Roman Reigns темата и до биенето на гонга за старт на мача ще минат поне 17-18 минути :D Ще бъде епично, дано запази!!

Ти сериозно ли искаш Ромман да запази и да траем тоя цирк още!

old school

Въпреки че около The Bloodline-а беше изградена най-интересната история в последните години в WWE, вече ще стане прекалено, ако Roman спечели срещу Cody и запази титлите. Пък и освен това самоанската банда малко по малко върви към разпадане и логично последствие от това трябва да бъде Рейнс да загуби и Роудс да стане новият световен шампион :cool: . Но от Creative Team-а винаги може да ни изненадат и да решат, че Вожда трябва да продължи царуването си и след WrestleMania. А тогава вече май само някое яко Животно може да бие Супер Роман. Ама не Батиста, а някое още по-голямо Жиуотно-Чеченеца :D !

Edited by old school
  • Upvote 1
  • LMFAO 1

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

The Olimpic Hero
8 hours ago, nWoHulkster said:

Специален поздрав за @The Olimpic Hero.

Фил, какво искаш да кажеш с пост? Какво ще рече "специален поздрав". Нещо подиграваш ли ми се? Иронизираш ли ме, какво е?

HEIDENREICH
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Фил, какво искаш да кажеш с пост? Какво ще рече "специален поздрав". Нещо подиграваш ли ми се? Иронизираш ли ме, какво е?

Смешен си... още funny

nWoHulkster
2 hours ago, The Olimpic Hero said:

Тресе те някаква форумна параноя. :) Просто все споменаваш, че пичовете са като от филм за мафията и тук те правят пародия на мафиотски филм. Сетих се за теб веднага и те поздравих.

• Upvote 4
The Olimpic Hero
3 minutes ago, nWoHulkster said:

Тресе те някаква форумна параноя. :) Просто все споменаваш, че пичовете са като от филм за мафията и тук те правят пародия на мафиотски филм. Сетих се за теб веднага и те поздравих.

Знам защо си го постнал. Просто се опитах с коментара си също да пресъздам сцената от Goodfellas, както са го направили и WWE. Тоест се ебавах с теб. Препратка беше, хахахаха. Това принципно ми е една от любимите сцени в киното изобщо. Джо Пеши е великан, а в момента Roman Reigns също е великан.

natopor4en

Ае приятеле, няма ли да е мега филмец ако Рейнс запази. :D :D

Като го знам какъв е ВиниМак не бих се изненадал да тролне за пореден път Кеч вселената с някакво подобно изпълнение. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

johncena2
33 minutes ago, natopor4en said:

Ае приятеле, няма ли да е мега филмец ако Рейнс запази. :D :D

Като го знам какъв е ВиниМак не бих се изненадал да тролне за пореден път Кеч вселената с някакво подобно изпълнение. 

Да запази и официално приключвам с продукта, мене вече ми писна от рейнс , а също и от тъпи мнения в тоя форум!

Уважвам раазличното мнение,но ми писна да виждам как винаги някой ще изкара нещо за винс ли ще е , за бачи роман ли ще е, то направо си писва!

Коуди Роудс заслужава и се доказа в федерацията, ако всичко е по мед и масло ще наблюдаваме новата ера в кеча и тази ера да подчертая не включва ;бачи ви Роман;!

Edited by johncena2
3 hours ago, The Olimpic Hero said:

Знам защо си го постнал. Просто се опитах с коментара си също да пресъздам сцената от Goodfellas, както са го направили и WWE. Тоест се ебавах с теб. Препратка беше, хахахаха. Това принципно ми е една от любимите сцени в киното изобщо. Джо Пеши е великан, а в момента Roman Reigns също е великан.

Cringe.

Много искам Рейнс да запази. Така и така е на косъм да го постигне, нека чукне 1000 дни с титлата. Нямаше да е лошо да ги разделят двете титли още на този турнир. Някак си убиха доста инерцията на цялото събитие като не замесиха Зейн по-сериозно. Всеки очаква, че Роудс ще спечели, но някак си още не мога да приема, че това е правилният човек, който да победи най-великото царуване в историята на федерацията. 

Иначе проекто-дизайнът на новата титла за Роудс изглежда брутално, стига да е истински. 

brayan_lotusrenault
47 minutes ago, johncena2 said:

Коуди Роудс заслужава и се доказа в федерацията, ако всичко е по мед и масло ще наблюдаваме новата ера в кеча и тази ера да подчертая не включва ;бачи ви Роман;!

Пичага, лично аз нямам нищо против Коуди Роудс, но кажи ми като погледнеш през последните няколко години какви хора победи Рейнс-Брок Леснар, Сина, Голбърг, Макинтайър, Острието и т.н, та изглежда ли ти легитимно изведнъж да дойде Коуди Роудс на бял кон и да вземе титлите, сиреч излиза, че е по силен от гореизброените?

И от части за това са виновни WWE, че Рейнс беше продължително буукван като непобедимо животно, което мачка всичко на ред, но и честно казано ги разбирам, защото ростъра им в момента е пълен с нехаризматични джобъри с малки изключения, които запълват ефирно време по седмичните шоута и от една страна беше нормално да оставят това дълго царуване, защото нямаше друг адекватен избор за шампион.

Пак казвам, нямам нищо против Коуди Роудс, окей е на ринга, на микрофона, вади много добри реакции от феновете, но за мен все още продължава да НЕ изглежда като човека, който трябва да детронира Роман Рейнс.

• Upvote 2

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

batistaheel

Цялата грешка беше когато дадоха и двете титли на Рейнс. Ако държеше само Вселенската титла, можеше да удължат царуването докато Рейнс реши да се пенсионира, но при тези обстоятелства аз лично предпочитам царуването му да свърши тук и сега. Не ми пука дали Коуди е човека, ако ще и на Шарлот да дадат титлите. Когато нещо продължи твърде дълго ти писва. Дай пак да преебем победителя от мелето, а и къде остват големите моменти на КечМания. Искам промяна, искам шампион, който присъства на всяко шоу и не толкова дълги царувания. Скалата няма царувания от хиляда дни, въпреки това беше шампионът на народа. Аз лично се наситих на дълги царувания. То не беше Пънк, Сина, Леснар, сега Роман. 

• Upvote 2

От сега ви казвам, че Винс ще сере в устата на всички и Роман ще запази! Роудс ще победи скоро Рейнс, но не и на Кеч Мания