Jump to content

AEW Dynamite - 22 февруари 2023

neshev

Recommended Posts

Xander Black

Доста добър Dynamite и тази седмица.

Wheeler Yuta vs. Orange Cassidy - Доста добър мач направиха. Yuta откакто стана част от Blackpool Combat Club доста задобря. Добре се получи и появата на Claudio  да го надъха. Хареса ми мача и двамата се раздадоха. Очаквах, че Cassidy ще запази пак.

Сегмента между Jericho и Starks не беше лош. Надявам се да се получи хубав мач на Revolution.

The Acclaimed vs. Big Bill & Lee Moriarty - долу горе биваше мача и по добри съм гледал на The Acclaimed, но ставаше. Още се чудя на тая глупост  да им вземата титлите онези двамата смешника. Радвам се че поне успяха да победят в мача.

Сегмента на Christian и Jungle Boy нещо не ме хареса. Не съм надъхан за тази вражда. 

Страхотен сегмент се получи с MJF и Bryan Danielson. MJF направи пак супер якото промо и после brawl-а беше супер. Надъхаха за мача на Revolution.

Tag Team Battle Royale-a не ми хареса изобщо. На ринга беше пълен хаос с всичките отбори. Не ми хареса и победителя от мача.

Jon Moxley vs. Evil Uno - Направиха доста добър мач. Хареса ми. Накрая brawl-a също беше супер. Як завършек на Dynamite.

Edited by Xander Black