neshev Posted February 22 Share Posted February 22 pukkod, Xander Black, Rock and 3 others 6 Quote Link to comment
Xander Black Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Доста добър Dynamite и тази седмица. Wheeler Yuta vs. Orange Cassidy - Доста добър мач направиха. Yuta откакто стана част от Blackpool Combat Club доста задобря. Добре се получи и появата на Claudio да го надъха. Хареса ми мача и двамата се раздадоха. Очаквах, че Cassidy ще запази пак. Сегмента между Jericho и Starks не беше лош. Надявам се да се получи хубав мач на Revolution. The Acclaimed vs. Big Bill & Lee Moriarty - долу горе биваше мача и по добри съм гледал на The Acclaimed, но ставаше. Още се чудя на тая глупост да им вземата титлите онези двамата смешника. Радвам се че поне успяха да победят в мача. Сегмента на Christian и Jungle Boy нещо не ме хареса. Не съм надъхан за тази вражда. Страхотен сегмент се получи с MJF и Bryan Danielson. MJF направи пак супер якото промо и после brawl-а беше супер. Надъхаха за мача на Revolution. Tag Team Battle Royale-a не ми хареса изобщо. На ринга беше пълен хаос с всичките отбори. Не ми хареса и победителя от мача. Jon Moxley vs. Evil Uno - Направиха доста добър мач. Хареса ми. Накрая brawl-a също беше супер. Як завършек на Dynamite. Edited February 23 by Xander Black Razor-Ramon, Rock, krriiissss and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts