Jump to content

Jake Paul срещу Tommy Fury - 26 февруари 2023


Recommended Posts

Ако не се лъжа, това е първия истински боксьор, с който лайното джейк пол ще се бие. Предните бяха от UFC/MMA и тях ги победи, аз лично смятам че ги би, защото те не са тренирали бокс ексклузивно, има си огромни разлики между MMA и просто бокс, щяха да го смажат на MMA. Като височина са г-д еднакви, не знам като килограми, рийча на Томи е малко по-голям. Имам нелоши впечатления от Томи Фюри, ще е интересен мачъп. Това е шанса на джейк да докаже че не е МЕНТЕ, като победи истински боксьор.

ПС Сега си припомних че това е ТРЕТИЯ опит тази битка да се случи, като първите два пъти Фюри пул аутва, първия път заради травма, а втория заради проблеми с визата за Щатите. Доколко са били реални тези проблеми, можем само да гадаем. Всичко това са чести "причини" да бъде отменен един мач. 

Link to comment

Силон се надявам тоя мач да се случи вече, ото ми писна да се говори за това. Това им е трето или четвърто букване, време е да вече да се случи и да продължим напред, и да няма реванши който и да спечели. Мисля си че Пол ще го бие, само щото Фюрито е много насран и ютюбъра ще му влезе в главата здраво. Освен това може да не издържи на прешъра, че уж е истинки боксьор, брат на Тайсън, а един прехвален ютюбър не може да бие.

Очаквам победа за Пол с решение, колкото и да ми се иска някой вече да го наебе това лайно.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Тука "вайлю бета" ми се струва, че е битката да свърши със съдийско решение. И двамата ще са супер предпазливи и очаквам скучна битка, с много клинчове и малко удари. За по-смелите, някакви шашми от рода на "равенство", за да приберат парите на балъците в реванша.

Link to comment

Битката е след около час, два и все повече ми се върти в главата, че ще завърши наравно. И двамата ако загубят този мач, ще загубят адски много за напред и просто не мога да преценя, кой би бил по-унизен от евентуален крах особено ако е с нокаут. 

Link to comment

Да не повярва човек, че отсъдиха реално. Съдията, дал за Пол, да се застреля.

Срам за Фюри иначе, че не го приключи във втори-трети рунд.

Link to comment

Доста, доста скучна битка. С тия клинчове се насраха, то имаше повече клинчове, отколкото удари. :D И реферът леко пребози манджата с тези отнемания на точки и прочие.

 

Тук вече си пролича, че Джейк Пол е аматьор, който се боксира. Едно е да имаш застаряващи мемейци, друго е боксьор, който е в пика си физически и с прилични фундаменти. Левият прав влизаше постоянно. Джейк Пол имаше добри контри на моменти, но и те бяха разгадани. И просто с хода на битката взе да се разпада, кардиото му отече и беше надигран. Нокдаунът е леко спорен, защото Пол му беше стъпил върху крака, но все пак дойде след удар, тъй че минава за такъв. Изненадан съм, че съдиите не направиха суървец. Единият се опита, но другите двама свириха точно.

 

Еми, Джейк Пол загуби, с което и хайпецът около него би трябвало да утихне. Странно е, че е приел тази битка. Пропуснах каква точно е враждата и от къде е стартирала, но бях с впечатлението, че Пол не приема битки, които не е уверен, че ще спечели. Може би беше подлъган, не съм сигурен. Сега освен битка с другия маняк, KSI, не виждам какво може да направи. Томи Пол захлеби стабилно и си вдигна акциите сериозно. За мен е доста посредствен и въпреки че съм фен на Тайсън, цялото му семейство ми идва малко в повече. Но все поздравления. 

Link to comment

Томи Фюри наистина е доволно посредствен, не вярвам да стигне до някакви успехи дори на регионално ниво. Затова вероятно го е избрал Пол, мислил е, че ще го бие. Както беше с Рахман младши, когото вероятно наистина щеше да бие, ако се беше случил мача. Но колкото и да е слаб Фюри, с това семейство, няма как да няма добре положени основи, което се оказа достатъчно.

Скоро едва ли ще видим Пол срещу редови боксьор. Ютюбърите и пенсионираните емемейци, излизащи за чека, могат да се наредят на опашката.

Link to comment
1 hour ago, neshev said:

Сега освен битка с другия маняк, KSI, не виждам какво може да направи.

Тийзваха усилено бой между Джейк Пол и Андрю Тейт, което ще е доста мийм битка, с поне на пръв поглед очевиден и предизвестен финал. 

Link to comment

Вижте Томи срещу какви боксьори се е бил до сега и сами ще си направите сметката. Очаквам в най-скоро време да бъде нокаутиран брутално.

IMG_20230227_193041.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...