Radox Posted February 13 Share Posted February 13 !ЕТО ГО! !!! най-сетне !!! Radox, Jericho и Mystery представят.... NVP 60 ! ШАМПИОНИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ ! I CAN BE YOUR CHAMPION В юбилейния мега-брой с продължителност 6 часа и 23 минути ще чуете: NVP 60 Night 1: (започва на 00:00:00) 1. Грандиозна интродукция и запознаване между Jericho и Mystery!! 2. Отговаряне на вашите въпроси в "Педагогическия съветник" - 27 на брой! 3. Пълен анализ на мякането, диалектите и селянията в България! 4. "Фрийстал рап батъл" межу Radox и Jericho - най-жалката, не-смешна и криндж помия, която сте слушали някога! 5. Монументално участие на Mystery в "Стани потна гад", в която той се представи по достойнство! Лично на нас най-любимата ни част от цялото шоу е "Стани потна гад", така че задължително я чуйте, започва на 02:21:20 NVP 60 Night 2: (започва на 03:23:03) 1. Пълен анализ на кеча и неговото развитие в последната декада! 2. Пълен анализ на ситуацията в европейския и арабския футбол! 3. РАЗБОР НА ЕКИПА и на историята му! 4. Завръщане в ефира на един ФОРУМЕН ВЕТЕРАН за пръв от дълги години и леене на тотална урина! (05:33:48) 5. Разяснение какво точно ще представлява новата ни игра "Голямото ебане"! 6. Индуктиране в "NVP Hall of fame" на една ЛЕГЕНДА! СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ИЗСЛУШАТЕ ЦЯЛОТО ШОУ БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ, ЗА ДА УСЕТИТЕ АТМОСФЕРАТА И ФАБУЛАТА! Тъй като шоуто е гигантско и 6+ часа не се слушат толкова лесно, ви предлагаме ТРИ практични варианта да му се насладите: I. Ако работите В ОФИС, така и така не правите нищо през целия работен ден, който е 8 часа, просто след 1-часовото сране сутрин, си пуснете шоуто и го слушайте по време на работа, тъкмо ще ви запълни един скучен работен ден. Даже вечерта ще ви остане време и за второ сране. II. Чуйте го след работа в два отделни дни на 2 части - едината вечер чуйте Нощ 1, а другата - Нощ 2 III. Пускайте си го на откъси от по 30-40 минути на радиото докато карате към работа сутрин. Тъкмо ще ви запълни една работна седмица. Spoiler Моля, свалете си юбилейния 60-ти брой на "Най-великият подкаст на света", като натиснете на този подчертан линк. Екипът на НВП ви пожелава приятно слушане на помията. Metzgermeister, Price, ТНЕ DEADMAN and 7 others 5 2 3 Quote Link to comment
Jericho Posted February 13 Share Posted February 13 Дай Боже НВП 70 да е 16 часа. Loop, PUNK_THE_BEST, Farest and 2 others 2 3 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted February 13 Share Posted February 13 Въпросите ги пратих още преди да свърши срока, още преди да почвате да записвате въпросите. Quote Link to comment
Jericho Posted February 13 Share Posted February 13 18 minutes ago, Chicky Ricky said: Въпросите ги пратих още преди да свърши срока, още преди да почвате да записвате въпросите. Не знам, брат, нямам нищо в инбокса от тебе. Quote Link to comment
hacky Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) Поздравления за юбилея! Edited February 13 by hacky Jericho 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) Радой и мустири не обясниха на джерико за конспирациити около негувуту изчезвани, чуек. Зако са трудих да питам вубще е?? БИ МУ МАЙКАТА! ПС Мистири, иба ми майката оня ден в мака, боклук! Да беше взел някоя кофа от кенефа да излееш. Edited February 14 by raquishi Mystery 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 2 hours ago, raquishi said: Радой и мустири не обясниха на джерико за конспирациити около негувуту изчезвани, чуек. Зако са трудих да питам вубще е?? БИ МУ МАЙКАТА! Пиян ли си пак ве? Сигурно над 20-25 минути отделихме САМО за този въпрос. Какви КУНСПИРАЦИИ те гонят други освен това, че го мислеха за пукнал... raquishi 1 Quote Link to comment
Mystery Posted February 14 Share Posted February 14 Дъртушката пак е кьоркютуклия завалията. Radox, Hachiko, Jericho and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 14 Share Posted February 14 Кой е пиян ве? 20 мин говорехте що го е нямало, нищо не казахте за скайп разговора, в който някой(не помня кой) от форума е говорил с него, и в един момент се е чуло падане и после тишина, след което му е било затворено и от тогава никой не беше чувал от него, докато фарест не го откри. Човекът заслужаваше да чуе форумната версия за изчезването му, сакън че пърдяхте и пускахте казанчето на кенефа 6 часа! Дояде ми се принцеса, дейВа. Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 14 minutes ago, raquishi said: Кой е пиян ве? 20 мин говорехте що го е нямало, нищо не казахте за скайп разговора, в който някой(не помня кой) от форума е говорил с него, и в един момент се е чуло падане и после тишина, след което му е било затворено и от тогава никой не беше чувал от него, докато фарест не го откри. Човекът заслужаваше да чуе форумната версия за изчезването му, сакън че пърдяхте и пускахте казанчето на кенефа 6 часа! Дояде ми се принцеса, дейВа. Олигофрен, по-натам в шоуто със СПЕЦИАЛНИЯ ГОСТ разисквахме точно тоя случай, и истината няма нищо общо с тия изчезвания. След тоя случай, той се върна и после чак изчезна за 8 години.... Чуйте цялото шол, пък тогава плямпайте. Quote Link to comment
raquishi Posted February 14 Share Posted February 14 Добре, чуек, оттеглям си забележката. Факт е че не изслушах цялото, ама все пак 6 часа помия са си нанагорнище за дъртаци-алкохолици като мен Mystery 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 2 hours ago, raquishi said: Добре, чуек, оттеглям си забележката. Факт е че не изслушах цялото, ама все пак 6 часа помия са си нанагорнище за дъртаци-алкохолици като мен То едва ли има нормален човек, който да може да го изслуша наведнъж цялото 6 часа ве. Ето защо именно затова сме предложили 3 варианта как да се слуша, като за теб препоръчвам третия - да го слушаш на малки части в астрата докато караш към мака сутрин. Така ще чуеш всичко. MJ23 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 14 Share Posted February 14 Проблемът е, че карам Ситроен C6, най-често към чайната на центъра. Пътуванията са кратки, но приятни изживявания, особено с медения гласец на джерико, който и "яж ми хуя" да ми каже, ще ми стане драго. Jericho and Metzgermeister 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 14 Share Posted February 14 12 minutes ago, Radox said: То едва ли има нормален човек, който да може да го изслуша наведнъж цялото 6 часа ве. Сутринта го пуснах още малко ми остава . batistaheel and Jericho 1 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 14 Share Posted February 14 1 hour ago, Radox said: То едва ли има нормален човек, който да може да го изслуша наведнъж цялото 6 часа ве. Ти знаеш ли един нормален човек тука ве? hacky and Metzgermeister 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 14 Author Share Posted February 14 11 hours ago, raquishi said: 20 мин говорехте що го е нямало, нищо не казахте за скайп разговора, в който някой(не помня кой) от форума е говорил с него, и в един момент се е чуло падане и после тишина, след което му е било затворено и от тогава никой не беше чувал от него, докато фарест не го откри. 05:54:10 некъде ти почва отговора на въпроса... raquishi 1 Quote Link to comment
Loop Posted February 15 Share Posted February 15 След лайв коментара на Royal Rumble, който направи мача гледаем за мен реших и тук да чуя. Леко насиране е продължителността, но чух към 10% досега и като всеки интернетаджия счетох, че 10% познаване на темата стигат за пълен анализ. Доста добре ви върви. Mystery не го бях чувал, но говори доста добре, по-добре от това, което бих бил аз (“ъъъ” и т.н.), вписвате се заедно и тримата. Добър подкаст с леки комедийни елементи, бих слушал пак. Но дано все пак 61-ви брой се вмести в час-два. Подкаст за Кечмания също може да ме накара да я изгледам, така че Винс е редно да ви плаща, че привличате интерес.. Radox 1 Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Radox Posted February 15 Author Share Posted February 15 2 hours ago, Loop said: След лайв коментара на Royal Rumble, който направи мача гледаем за мен реших и тук да чуя. Леко насиране е продължителността, но чух към 10% досега и като всеки интернетаджия счетох, че 10% познаване на темата стигат за пълен анализ. Доста добре ви върви. Mystery не го бях чувал, но говори доста добре, по-добре от това, което бих бил аз (“ъъъ” и т.н.), вписвате се заедно и тримата. Добър подкаст с леки комедийни елементи, бих слушал пак. Но дано все пак 61-ви брой се вмести в час-два. Подкаст за Кечмания също може да ме накара да я изгледам, така че Винс е редно да ви плаща, че привличате интерес.. Мисля, че ще ти допадне Стани потна гад. Чуй го. Loop 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 15 Share Posted February 15 Радокс (не съм ги броил), ама ако беше си пуснал водата още един път в кенефа.. щеше да е супер. Пълен емигрант - бг/немски аутяга. Mystery and batistaheel 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 15 Author Share Posted February 15 1 hour ago, Hachiko said: Радокс (не съм ги броил), ама ако беше си пуснал водата още един път в кенефа.. щеше да е супер. Пълен емигрант - бг/немски аутяга. А оригните поне провери ли? Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 15 Share Posted February 15 Кавала Мистири ако не говореше от телефона си и ми беше звъннал щях да му кажа за картината даже без да чуя отговорите Иначе добро шоу се получи, хареса ми интрото определено Това с въпросите от публиката може да го правите по-често, едва ли ще има за всеки брой, но може би един път на 2-3 броя. Почти се задавих от смях на историите за срането, особено на тая на Радокс. Както обикновено, скипнах футболната помия, щото не ме ебе, но останалото беше супер. Radox 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
WereWolf Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) NVP-028 wohov radox neshev bizkit buhala bobothebest.wma@Radox @wohov @neshev @BiZkiT Edited February 15 by WereWolf Radox 1 Quote [center]Ticking away the moments that make up a dull day, Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center] Link to comment
Radox Posted February 15 Author Share Posted February 15 4 hours ago, WereWolf said: NVP-028 wohov radox neshev bizkit buhala bobothebest.wma 81.01 MB · 3 downloads @Radox @wohov @neshev @BiZkiT Ай стига пускал тая 12-годишна помия ве, свиняяяяяя. Имаш ли брой 24 и 25, че ми липсват в БИБЛИОТЕКАТА? Quote Link to comment
raquishi Posted February 15 Share Posted February 15 Нека да пуска ве, тоя брой го търсех, ама беше качен само във вече ДЕФЪНКнатия мегаъплоад в оригиналната тема. Малкия невръстен радокс беше написал че не било проблем че мегаъплоад не работи защото той и йерихо го имали броя на компитрити си, ама техните компитри не са моя компитир, нали тъй? Затова нека да качва другаря вереволф. Иначе вече съм на 5:20 ч от ШОЛОТО, има си приятните и леките комедийни елементи. Скипнах частта за кеча защото не гледам кеч, но другото си го изслушах с интерес. Мистири, като изключим шизофренията е доста интелигентно и приятно момче, хареса ми. Да е жив и здрав. Стани потна гад е интересен сигмент, и може би ще е готино да се случва примерно няколко пъти в годината, ако всички са живи и здрави, разбира се. Не знам обаче дали няма много бързо да се изчерпат въпросите, въпреки че имаме виден текстописец в ИКИПА на подкаста. Педагогически съветник също е готино, ама видимо е трудно да се съберат въпроси, така че малко трудно да се провежда често, или ще трябва да се приеме факта че ще се задават малко въпроси, вероятно от едни и същи хора. И освен това НИ ПОЗНАХТИ за последния ми въпрос. На грешен път сте. Mystery 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted February 16 Share Posted February 16 Това с букването на Инвазията ще е интересен енгъл. И аз съм разсъждавал по темата, даже съм си мислил да пусна тема в Рубрики, ама още не съм си го формулирал изцяло в главата. Ще ми е интересно да чуя вашата версия Jericho 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts