Jump to content

AEW Dynamite - 8 февруари 2023


neshev

Recommended Posts

Мноооого силен Dynamite. Всичките мачове бяха на PPV ниво.

Досега reign-ът на MJF e що годе посредствен, но на това шоу показаха как се прави. Всичко с него беше злато, особено промото му. Когато цялото шоу се върти около главната звезда (както и WWE правят от 2 години с Роман), тя, пък и поясът му придобиват доста по-голям престиж. Промото няма да го коментирам, в интернет се появи слух, че след него 911 е получил няколко обаждания за report-нат MJF.

 

Rush & Danielson се изкъртиха, страхотен мач, проблемът е, че всички знаехме кой ще победи заради stipulation-а, който сме виждали вече трета поредна вражда с MJF (ето това е голяма скука).

 

Готина беше идеята и с Рики Старкс, дори го направиха да изглежда legit и не победи, въпреки че излезе по-силен от мача.

 

Смяната на tag title-те беше шок. The Gunns са приятни хийлове, но по-скоро им пречи това, че са синове на Били Гън и не могат да избягат от образа му. Предполагам, че на Revolution The Acclaimed ще си върнат титлите или пък ще видим отново turn на Daddy Ass както беше тийзнато.

Странна работа, но AEW прилапаха много хора и някак оставиха не чак толкова интересните. В същото време хората, които се смятаха за звезди идващи от WWE бяха оставени на заден план и започнаха да напускат кораба лека-полека. Само ще спомена, че FTR (чакат да им изтекат договорите), Kyle O'Reily (контузия), Bobby Fish (free agent), Miro, Andrade (няма креативни планове за тях), Jeff Hardy (пиянде), CM Punk (кисел чичак) БЯХА в AEW. За част от тях е ясна причината защо не се появат, но за друга - не и не мога да повярвам колко лош man management прави Тонката.

След онзи скандал с Punk/The Elite някак компанията загуби огромната инерция, която имаше и в момента си просто съществува. Няма някакви грандиозни планове или вражди, които да следиш с интерес. Rampage не съм гледал от година сигурно, тотално не ми пука какво се случва там. Надявам се тази TV сделка за ROH и другата потенциална с HBO най-после да се получат, да разделят ростера и да започнат да използват пълния си потенциал.

Link to comment

Много силно промо на MJF. Сега, на някои хора може промото да им се стори прекалено distasteful (не се сещам за подходяща дума на български), но на мен ми хареса доста. Няма по-голяма heel отрепка в кеча от MJF. Когато иска да направи подобно нещо, цар е на това да те накара за момент да си помислиш, че има нещо добро и човешко в него и в следващия момент за пореден път се убеждаваш, че е най-големия боклук на планетата.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...