Jump to content

Мафия 21

The Olimpic Hero

Recommended Posts

StoneColdFaN

Аз също не съм привърженик на нулевите дни, за това и гласувах за Светлината. По този начин само даваме време и поле за изява на бандюгите, а надали ще завърши добре за нас в края.

Игнорирате ми въпроса. Просто всеки си цъка неговата игра и почти няма интеракции между играчите. Всеки влиза пише някакво роботско мнение да се отчете и изчезва. Прегледайте последните страници и вижте какво имам предвид. Разбирам, че е ден 1, но хората изобщо не си дават зор. Ясно е, че мафиотите са замесени в това, но не може да няма и граждани, които не знаят какво правят в момента. :) 

635682_orig.jpg

4 minutes ago, neshev said:

Не виждам корелацията, честно казано. Но както и да е, пишете, когато се наканите да играете. :D

Еми добре, давай да хвърляме зар и да гоним някого ? 

4 minutes ago, Socki said:

Игнорирате ми въпроса. Просто всеки си цъка неговата игра и почти няма интеракции между играчите. Всеки влиза пише някакво роботско мнение да се отчете и изчезва. Прегледайте последните страници и вижте какво имам предвид. Разбирам, че е ден 1, но хората изобщо не си дават зор. Ясно е, че мафиотите са замесени в това, но не може да няма и граждани, които не знаят какво правят в момента. :) 

Ти кой си, че някой да ти дава обяснение, ве, ШМАТКОООООООО. :D

Но, ако питаш сериозно, аргументите са дадени вече. С две думи, постовете му МИРИШАТ НА УРИНА. Доволен? 

То щото твоите като не миришеха предния път, се оказа, че си гражданин. 👀

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

5 minutes ago, Socki said:

Игнорирате ми въпроса.

Нетипично агресивен е. Май това е единствения аргумент на гласувалите срещу него. Ааа - и за да няма нулев ден, да не се отегчаваме с по 6-7 дневни фази. Пак заповядай :)

Точно това ми е основната причина да не гласувам в първия ден. Гоним някого просто ей така, без смислени доводи. Реално този човек в ден едно дори няма възможност да се защити адекватно, самите действия в играта са на прекалено ранен етап. 

@Radox, ако имаш достъп до всички аватари през годините би ли сложил някой на shevchenko? Интересно ми е какво съм слагал преди 15 години :D 

4 minutes ago, LightOne said:

То щото твоите като не миришеха предния път, се оказа, че си гражданин. 👀

Ако си съмнителен е редно да си ходиш. Такава е логиката на играта. 

Сега, когато ЧОТУДЕ, Радокс и ЕмДжей те гласуват, няма как да не играя с теб, просто защото имат прочит над средния. И честно казано, от постовете ти имам усещането, че знаеш, че ЕмДжей е гражданин. И това ти "объркване" спрямо Президент/Принц ми дойде леко филмарско.

Естествено е много по-вероятно да си гражданин. Чисто математически, всеки е 75% гражданин в момента. Но това няма как да ме трогне. 

6 minutes ago, neshev said:

Ти кой си, че някой да ти дава обяснение, ве, ШМАТКОООООООО. :D

Но, ако питаш сериозно, аргументите са дадени вече. С две думи, постовете му МИРИШАТ НА УРИНА. Доволен? 

Естествено, че питам сериозно, кавал. Тва ти е редовният номер - пишеш някакви неща, игнорираш 90% от мненията на останалите и си цъкаш твоята игра, която само ти си я знаеш в твоята глава. :) 

А относно това, че LightOne е агресивен - ами и аз бях в предния сезон и бях гражданин без роля. Това е абсурден и идиотски аргумент.

635682_orig.jpg

Единственият ми прочит, че е гражданин е блъфът му. Аз съм правил същия блъф и знам каква е психологията, макар неговия "ход" да не е толкова задълбочен.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

ЧОТУДЕ
5 minutes ago, Price said:

Нетипично агресивен е. Май това е единствения аргумент на гласувалите срещу него. Ааа - и за да няма нулев ден, да не се отегчаваме с по 6-7 дневни фази. Пак заповядай :)

LightOne почти никога не гласува в Ден 1, да ме поправи ако греша. Сега го направи на два пъти в началото на фазата. Плюс че в един пост ми прозвуча фалшиво. Може и да е пренавит гражданин. Но като цяло и ми е интересно кой как и дали ще гласува сега, когато има реален влак. Правя си опит един вид, но засега не особено успешен.

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

@Dudleyнали обичаше да гласуваш за хора, които биха били безполезни като граждани или просто са мафиоти? Какво мислиш за началото на Фарката този сезон? :) 

635682_orig.jpg

2 minutes ago, Socki said:

Естествено, че питам сериозно, кавал. Тва ти е редовният номер - пишеш някакви неща, игнорираш 90% от мненията на останалите и си цъкаш твоята игра, която само ти си я знаеш в твоята глава. :) 

Епа, те хората са си го написали ве, МОЙСКИ. :D

10 hours ago, ЧОТУДЕ said:

Глас за LightOne. Нещо ми е прекалено агресивен от началото, което ми е нехарактерно за него. :D И реакцията му на "разкритието" на MJ23 ми се стори странна.

10 hours ago, Radox said:

😂

Иначе добре се движим - в 11 сутринта почти събрах гласовете, лол.

Поне от мен глас за LightOne засега, поради точно същите доводи, които ЧОТУДЕ даде. Почва нетипично, мята се по влакове така "уж между другото" и т.н.

1 hour ago, MJ23 said:

Прекалено много хора сме за нулеви дни, ще се отегча тотално, особено като гражданин без роля тотално ще загубя интерес.

Мятам LightOne. Да се научи кой е джабарони. :wank:

Иначе, това е Ден 1. Няма как да имаш ЖЕЛЯЗНИ аргументи срещу когото и да е било.

Аз гласувах за Уайта, защото има 3 гласа и срещу него гласуват хора, които са над средното за гражданите. Демек, техният прочит е донякъде валиден. И вече аз съм си казал. Бих гласувал срещу ВСЕКИ в Ден 1. За да хванеш мафиот, ти трябва информация. За да получиш информация трябва да елиминираш хора, предимно граждани, за да я изкопчиш. 

ЧОТУДЕ
4 minutes ago, Socki said:

А относно това, че LightOne е агресивен - ами и аз бях в предния сезон и бях гражданин без роля. Това е абсурден и идиотски аргумент.

Аргументът е, че е нетипично за него в сравнение с предишните му сезони, когато не гласуваше в Ден 1. Никой не казва, че агресивността е лоша за гражданите.

Стига се обяснявахте кат путита, Светлия ли да мятаме или Джерико че ми взе Номер 7?

ЧОТУДЕ
8 minutes ago, Socki said:

@Dudleyнали обичаше да гласуваш за хора, които биха били безполезни като граждани или просто са мафиоти? Какво мислиш за началото на Фарката този сезон? :) 

Дъдларата може да се е "паднал" мафиот, време му е. :) Да видим утре как ще играе...

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Не са гласували: Enough*, Price, Jack Bauer, Dudley, Farest, LightOne, Loop, Jericho, kabakov

Тук има ЖИНИ. 

Много слабо, пичуи, дори при моята липса на мотивация да играя, ме изнервихте. Бахти умрялата работа. Сега при това положение утре ще сме 16, няма да има никой елиминиран и пак ще е пълен мармалад и неяснота. И LightOne пак ще се чудите какъв е... Помия...

35izpu1.jpg

Слабо начало. Един сезон ще съм зает през голяма част от фаза и ебахти скуката. Но като ви гледам аргументите ако бях се включил по-активно сигурно щях аз да съм на пангара тъй като играя играта. :) 

635682_orig.jpg

Добре, изчаках до последно нарочно. Снощи, в първия си пост написах, че нямам роля, което формално не е вярно, но на практика ролята ми е без никаква стойност.

Аз съм БЛИЗНАК. Другият близнак е NESHEV.

Във втория си пост призовах близнаците да се разкрият, което беше директно насочено към neshev, с когото все още не сме си писали, това предстои след малко. Смятам, че поради нулевия принос, който може да има тази роля към победата на гражданите, трябва да се разкрие още в първия ден. Нешев очевидно мисли друго, но не ми пука.
Давам УНИКАЛЕН шанс на ШЕРИФА да разкрие двама граждани за една нощ. Нека провери neshev или мен (по-добре neshev, защото все пак аз разкривам двете роли, твърде рисково е, за да съм мафиот), ако не бъде убит или заглушен случайно, ще сме напред. Нека ТЪМНИЧАРЯТ ме вкара в тъмницата и нека ДОКТОРЪТ спаси neshev. Мисля, че има и двете роли, понеже участниците са доста. Знам, че за доктора е твърде изкушаващо да спаси себе си в първата нощ, аз като доктор съм го правил на два пъти, но го моля да ми се довери и да спаси живота на моя близнак NESHEV. 

Следвайте начертания път и ще ебем червените!

• Facepalm 2

The Olimpic Hero

КРАЙ НА ДЕН 1!

Никой не събра необходимите 9 гласа за елиминация и днес няма елиминиран играч!

Ето как гласувахте:

LightOne: 5 гласа (ЧОТУДЕ, Radox, MJ23, neshev, StoneColdFan)

Splin: 1 глас (OyeaH)

Farest: 1 глас (Socki)

Radox: 1 глас (Splin)

Не гласуваха: Enough*, Price, Jack Bauer, Dudley, Farest, LightOne, Loop, Jericho, kabakov

НАЧАЛО НА НОЩ 1!

The Olimpic Hero

КРАЙ НА НОЩ 1!

През тази нощ от играта отпадна.... neshev!

neshev беше... Мирен гражданин.

През тази нощ също така отпадна и ... Splin!

Splin беше... Мирен гражданин.

НАЧАЛО НА ДЕН 2!

@kabakov, @Jericho, @StoneColdFaN, @Enough*, @OyeaH, @Socki, @Loop, @Price, @Jack Bauer, @Dudley, @MJ23, @Radox, @Farest, @ЧОТУДЕ, @LightOne

В играта остават 15 играчи.

За елиминация са необходими 8 гласа.

Краен срок за гласуване е петък 10.02 в 22:00 часа.

Jack Bauer

Е втф... Как така двама граждани бе :((

Или Нешката е бил ловец и е ударил греда или имаме ренегат с греда :)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!