Jump to content

Мафия 21

The Olimpic Hero

Recommended Posts

Светлия1 е вот, който бих подкрепил. Влиза ми в графата на човек, който исторически ми е труден за прочит, и е вероятно да го гласувам. По-добре това да стане сега, а не когато се решава играта. :happy:

Jack Bauer
7 minutes ago, neshev said:

Светлия1 е вот, който бих подкрепил. Влиза ми в графата на човек, който исторически ми е труден за прочит, и е вероятно да го гласувам. По-добре това да стане сега, а не когато се решава играта. :happy:

Бай Светльо абсолютно винаги е бил на дневен ред за елиминация за мен и бих подкрепил такъв вот.

Същото важи в пълна сила и за Прайс. Аз лично съм много впечатле нот активността на Stonecold fan, все едно друг човек му е превзел профила, че и играе надъхано на всичкото отгоре.

За сметка на това, ми липсва нещо шизофреника Фарест, който винаги е удобна елиминация за Ден 1

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Правилно разкриване от Радокс. Така се играе тая роля - с разкриване още от ден 1. Проверка се прави от шерифа и продължаваме напред. Дори и някъв минимален шанс да има да е Кръстник, то фокуса ни не трябва да е върху него и без това, поне докато не намерим 1-2 мафиота. Емжейката говори за валюбетове и прочие... ДАЛИ най накрая не му се е паднала така жадуваната роля на Комарджия? 

Момчета положението е тегаво. Извинявам се за само протоколното включване. Липсата на активност от моя страна не е продиктувано от ролята ми, която, разбира се, е гражданин без роля.  Ако очваквах да нямам възможност да съм толкова активен в играта верятно щях да си бия пас. Ще гледам да се включа по-сериозно привечер.

@Radox Благодаря, че изпълни желанието ми и пусна маймуната hacky :wank:

Вместо нулев ден, да не направим дневна фаза с две елиминации поради неактивност. Понеже май и Фарест, и Соки не са написали нито едно мнение. Ни вест, ни кост от тях. 

The Olimpic Hero

LightOne: 2 гласа (ЧОТУДЕ, Radox)

Radox: 1 глас (neshev)

Не са гласували: Enough*, OyeaH, Socki, Price, Splin, Jack Bauer, Dudley, MJ23, Farest, LightOne, Loop, Jericho, StoneColdFan, kabakov

За елиминация са нужни 9 гласа. Краен срок за гласуване е днес в 22:00 часа

Голяма скука, дееба. :( @Farest да не си 24-ка, приятел? Уж не приеха закона за домашното насилие, ма може да си кривнал с друго..

Тегаво почваме, както си стана традиция.

Понеже нищо не се случва освен признанието на Радокс - аз може би бих изиграл ролята по същия начин, в момента нямам причина да не му вярвам.

Чакам включване от всички, според мен сме твърде много хора и нулев ден не е велика стратегия точно за днес.

Освен ако не правим само нулеви дни и не оставим гражданските роли да се надиграват с мафията през нощта, но къде е забавното в това? То граждански роли май няма освен Радокс, всички сме мирни без роля 😄

Еми, аз опитах да бъда активен (и нехарактерно агресивен) и да побутна кошера, но не мога и да отвличам внимание само върху себе си. А изглеждаше да поразчупим "скучния" първи ден.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Оказах се мега зает тия дни, но не исках да се отказвам от сезона, така че малко тегаво от моя страна, но такова е.

Изчетoх мненията и сте супер забавни как се метнахте на Radox при първото по-сериозно и ИНТЕРЕСНО мнение. Тва ми е до болка познато тъй като аз обичам да играя агресивно и ми е супер смешно как подобни хора, които ИГРАЯТ ИГРАТА биват слагани на пангара моментално, а скатавките остават до края. В крайна сметка доста хора насраха все пак и се оказаха мега играчи, които САМО БЛЪФИРАХА И СЕ ЕБАВАТ и за тва гласуваха веднага (its just a prank bro). Аз за Radox няма да гласувам днес и не ме ебе дали е Президент, но роля има със сигурност. Евала ако си Шериф и играеш така, ще те поздравя след сезона. ;) Гледам има филми, че си сменя аватара като на нешев и хаки и хора вярват, че са масони. За мен по-скоро би било мафиотско изпълнение, отколкото масони, но както казах няма да прекалявам с анализите. Radox си е трол и това може да е било планирано независимо от ролята. Но съм съгласен с MJ23, че подобни ходове не трябва да са позволени по време на сезон. 

Както знаете аз съм винаги готов да играя и да мятам някого във всеки ден включително първия, но не мога да отрека, че нулевите дни са полезни за гражданите както сме виждали преди, а и честно казано освен Радокс никой не ми изпъква за момента. Ще внимавам страшно много с нешев този път тъй като в предния сезон ме заблуди страшно добре. Loop не е играл от 10 години и това ни е първата засечка от сезон 4 и има да ми връща. :) Така че и с него ще внимавам.

Забавно ми е как няколко човека още без да съм писал нищо в темата ме номинират за шерифска проверка. Знам, че ви е страх, приятели, но нямам нищо за криене, така че Шерифът да заповяда, но както знаем мафията обикновено насира и ме маха през нощта, така че може да се окаже изхабена проверка преди да се разкрие. Същото важи за нешката за жалост ако е гражданин.

Price играе по-активно от обичайното и прави нещо, което аз обичам да правя - агитира неактивни играчи да пишат (включително и мен днес). Това го правя, когато съм гражданин обикновено и търся информация, така че Прайс ми харесва засега с това побутване. Други хора, които засега не ми намирисват са Jericho, MJ23 и Dudley (с малко постове но все пак). kabakov играе неговата си игра както винаги. LightOne е тегав за прочит за момента. StoneColdFan бие на предния сезон, когато игра добре като гражданин също така. Другите са ми тъмна индия. 

Общо взето тегава фаза, за което и аз спомогнах, но поне съм тук до края на деня ако стане нещо интересно. За момента по-скоро не бих гласувал за никого.

635682_orig.jpg

Здравейте драги ми играчи. Очаквам готин сезон и як купон! Мафиоти аз ще хапвам и граждани ще радвам! Гражданче гордо съм аз, ще колан мафиоти на всеки час!

7 minutes ago, Socki said:

Аз за Radox няма да гласувам днес и не ме ебе дали е Президент, но роля има със сигурност. Евала ако си Шериф и играеш така, ще те поздравя след сезона. ;)

Ебе те не ебе те, Президент съм, това е положението. Доста тъпа роля като се замисли човек. Айде не тъпа, но скучна. Е, реално изчиства един гражданин, та реших с това да помогна поне. Иначе реално все едно съм си като пути без роля - нищо не мога да правя нощем, само да стоя и да гласувам през деня. Така че ще се включвам във вотове когато се налага, иначе ми е яко тъпо.

Относно второто изречение - ако бях Шериф, абсолютно със сигурност нямаше да си слагам такава ГИГАНТСКА мишена на гърба, защото като нищо някой паниран Ренегат може да вземе да ме резне през нощта и да опропасти целия ни отбор, ако си помисли че съм мафиот и разигравам разни циркове. Същото важи и ако бях други важни роли като Доктор.

35izpu1.jpg

Предложението ми е всеки да гласува за този, който му е най-съмнителен.

Дори да приемем, че нулевите дни са ОК, не е ОК 14 играчи да не гласуват. :D 

2 minutes ago, Radox said:

Ебе те не ебе те, Президент съм, това е положението. Доста тъпа роля като се замисли човек. Айде не тъпа, но скучна. Е, реално изчиства един гражданин, та реших с това да помогна поне. Иначе реално все едно съм си като пути без роля - нищо не мога да правя нощем, само да стоя и да гласувам през деня. Така че ще се включвам във вотове когато се налага, иначе ми е яко тъпо.

Относно второто изречение - ако бях Шериф, абсолютно със сигурност нямаше да си слагам такава ГИГАНТСКА мишена на гърба, защото като нищо някой паниран Ренегат може да вземе да ме резне през нощта и да опропасти целия ни отбор, ако си помисли че съм мафиот и разигравам разни циркове. Същото важи и ако бях други важни роли като Доктор.

Ти си този, който вкара ролята в играта, кавал такъв. Не се оплаквай сега. Няма да се заигравам с теб днес, но този пост леко ми намирисва. Относно Шерифа - точно така се играе тази роля както ви демонстрирах в сезон 9. Ренегат не би насрал да те отстреля толкова рано, поне докато не си събрал достатъчно информация за разкриване. Но както и да е, нека не даваме идеи на мафията, просто ти отговарям.

635682_orig.jpg

ЧОТУДЕ
3 minutes ago, Farest said:

Здравейте драги ми играчи. Очаквам готин сезон и як купон! Мафиоти аз ще хапвам и граждани ще радвам! Гражданче гордо съм аз, ще колан мафиоти на всеки час!

КОЕ Е ТОВА ЖИВОТНООО?

Spoiler

Bigmouth-buffalo-fish.jpg

РИБАТАААА

Spoiler

ЩЕ ТЕ МЯТАМЕ ЛИ ПРИ НЕГОООО?

• Haha 2

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

11 minutes ago, Socki said:

Ти си този, който вкара ролята в играта, кавал такъв. Не се оплаквай сега.

Май единствената по-тъпа роля от Президент е Принц, която е същата, само че не могат да те елиминират през деня, а не през нощта. Падал съм се и с нея, но в кой сезон беше? Oh wait ... в този, в който именно тя ни опропасти тотално отбора.

35izpu1.jpg

13 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

КОЕ Е ТОВА ЖИВОТНООО?

Reveal hidden contents

Bigmouth-buffalo-fish.jpg

РИБАТАААА

Reveal hidden contents

ЩЕ ТЕ МЯТАМЕ ЛИ ПРИ НЕГОООО?

Ша та мятам аз, ша та хвърля във водата гол, а преди това ше те напрая на сол!

Е,това е добрият стар Farest, когото познаваме! 😁

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

16 minutes ago, Farest said:

Ша та мятам аз, ша та хвърля във водата гол, а преди това ше те напрая на сол!

Като ти забия един кол.

9 hours ago, Radox said:

Още нещо ВАЖНО - щом точно аз съм президент, има голям шанс Чичо Митко с аверчето си ENEMY да са нагласили жребия, за да ви гледат сеира. Даже съм почти сигурен, че е гавра. Има доста солиден шанс мафиотите да са големи имена, за да може Митака да гледа "нивироятнити големи ходови", така че след мен, може би не е лоша идея Шерифа да чекне Loop, neshev, Socki...

Нали точно ти обясняваше в един от твоите сезони, че най-тъпото нещо било да се пробва да се "чете" разпределението на ролите от водещите?

Глас за Splin, за сега.

От всички ГРАЖДАНИ БЕЗ РОЛЯ ми се видя най-подозрителен. Отделно си подложи, как няма да е активен и според мен е добър вариант за мафиот-скатавка.

Дайте малко да поиграем, че само с чесане на Изици нема да стане.