ЧОТУДЕ Posted February 8 Share Posted February 8 Глас за LightOne. Нещо ми е прекалено агресивен от началото, което ми е нехарактерно за него. И реакцията му на "разкритието" на MJ23 ми се стори странна. Quote Link to comment
Loop Posted February 8 Share Posted February 8 Радокс, ако не си смениш аватара ще те гласувам и ми е все тая за ролята ти. Много се обърквам да чета темата, ебаси шизофренията е така. Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Radox Posted February 8 Share Posted February 8 1 hour ago, Radox said: да си елиминирате президента, което щеше да е тотална олигофрения Иначе добре се движим - в 11 сутринта почти събрах гласовете, лол. Поне от мен глас за LightOne засега, поради точно същите доводи, които ЧОТУДЕ даде. Почва нетипично, мята се по влакове така "уж между другото" и т.н. Quote Link to comment
LightOne Posted February 8 Share Posted February 8 10 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Глас за LightOne. Нещо ми е прекалено агресивен от началото, което ми е нехарактерно за него. И реакцията му на "разкритието" на MJ23 ми се стори странна. Искам справедливост просто. Аз като се "разкрих" на първия ден като джаброни в сезон 9, излетях веднага. Редно е да има реципрочност. И докато за сезон 9 можеше да се експериментира, то сега що да не наглеем? Имам интерес да прочета повече от Enough*. От всички той ми "зазвуча" най-граждански досега. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Loop Posted February 8 Share Posted February 8 Глас за Radox Лигльооо. Пак е по-добре де. Поне не сме и двамата зелени. Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 8 Author Share Posted February 8 Radox: 5 гласа (kabakov, neshev, LightOne, StoneColdFan, Loop) LightOne: 2 гласа (ЧОТУДЕ, Radox) Не са гласували: Jericho, Enough*, OyeaH, Socki, Price, Splin, Jack Bauer, Dudley, MJ23, Farest, За елиминация са нужни 9 гласа. Краен срок за гласуване е днес в 22:00 часа Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 8 Share Posted February 8 Не мисля, че в Радокс би го изиграл така, ако беше мафиот, дори и да е Кръстник, защото много лесно би бил препаткан от Ловец или Ренегат. Поздрав, @Socki: Quote Link to comment
Radox Posted February 8 Share Posted February 8 20 minutes ago, Loop said: Глас за Radox Лигльооо. Сладурче лигаво малко сладко. Уж така, между другото, оп едно гласче. Уж лигаво. След LightOne мятайте/проверявайте Loop. Тия плоски качвания на влакове са до болка предъвквани. Ще се включа довечера. Quote Link to comment
Jericho Posted February 8 Share Posted February 8 Гласувам за Radox, по чисто лични причини и нищо повече. Quote Link to comment
LightOne Posted February 8 Share Posted February 8 "То угодия при параноици като вас няма." А, добър ден. Тая хурка редовно съм я ял. Време беше да сме от другата страна. Поне имаме потвърдено, че любимият на Олимпик Кръстник явно го има, ако Радокс е президент. Вотът ми не е от лигня, а за информация. Ако не можем да се обединим за вот на първи ден, което вече все така се случва, аре поне с някоя троха да се залъжем и да вярваме, че си такъв, какъвто твърдиш. Аз лично, съм по-склонен да ти вярвам, че си президент, като ми се потвърди с изписване, че не отпадаш. Няма да стоя изрично на този си глас. Обаче ако други опции за стреляне нахалос не се проявят днес и ракът е риба. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 8 Author Share Posted February 8 Radox: 6 гласа (kabakov, neshev, LightOne, StoneColdFan, Loop, Jericho) LightOne: 2 гласа (ЧОТУДЕ, Radox) Не са гласували: Enough*, OyeaH, Socki, Price, Splin, Jack Bauer, Dudley, MJ23, Farest, За елиминация са нужни 9 гласа. Краен срок за гласуване е днес в 22:00 часа Quote Link to comment
Price Posted February 8 Share Posted February 8 Хахахаха, култови изпълнения от бачи Радох. 3 или 4 аватара смени вече?! Интересно кой ще е следващият, чиято картинка ще бъде открадната. hacky по едно време се подвизаваше с една маймуна. Би било носталгично да я видим отново. Иначе Radox в моите очи е върл фен на играта и е много отдаден винаги. Според мен си е яко надъхан, дори и да се е паднал ОТНОВО мирен гражданин, както твърди. За всеки случай, не му вярвам, че ще отебе сезона и ще пише по 2 мнения с вотове. Върти някаква схема в момента, но не ми е ясно каква. Най-вероятно просто търси реакции от хората. Не бих го гласувал (особено пък в първия ден) с довода "защото не му се играе". Просто защото това е гимик и всъщност е надъхан кат жуотно И докато си напиша краткото мнение и Jericho влиза с аватарчето на Радокс хахах. Лъха на леки комедийни елементи цялата работа. Quote Link to comment
Radox Posted February 8 Share Posted February 8 1 minute ago, LightOne said: Аз лично, съм по-склонен да ти вярвам, че си президент, като ми се потвърди с изписване, че не отпадаш. ТЪПАКО, Президент съм, а не Принц..... Quote Link to comment
kabakov Posted February 8 Share Posted February 8 3 minutes ago, LightOne said: Аз лично, съм по-склонен да ти вярвам, че си президент, като ми се потвърди с изписване, че не отпадаш. Четете ги тея роли, бе другари, четете ги. Ако беше принц щеше да си го изтропа и съвесем да му през уя. Интересно ще е ако Олимпик е вкарал и Президент и Принц. Единия не може да умре през нощта, а другия през деня. Голям майтап ще е след края на сезона. Quote Link to comment
LightOne Posted February 8 Share Posted February 8 3 minutes ago, Radox said: ТЪПАКО, Президент съм, а не Принц..... Е, след като така мило ме помоли, не мога да не ти уважа драпането да оцелееш. Оттеглям гласа си за Радокс. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Jack Bauer Posted February 8 Share Posted February 8 Бачи Радокс влиза с някакъв сериозен филм още в началото. Какъв е смисъл от това разкритие? Не е ли по-добре да оставиш мафиотите да те гръмнат и да си изхабят една вечер, при положение, че си от така наречените "големи имена" и би бил апетитна хапка ва някое от пъривте вечери още? Нещо не разбирам стратегията, Президента трябва точно да се бута с цел да бъде гръмнат евнетуално.В момента с това разкритие, не помага с нищо на гражданите, даже сега ще всява повече параноя и УРИНА дали е реално разкритието или не... Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Loop Posted February 8 Share Posted February 8 Махам си гласа от Radox. И мен ми изглежда надъхан. Що пусна излишното “не ми се играе”, що пусна километричния пост и що се случва това с аватарите между него и Джерико не знам, макар последното да е най-интересното от целия ден за момента. Чакам някаква логично обяснена причина за това. Да не би тайната роля да е някакво взимане на самоличности/роли и да е в Radox. Роля на покемона Ditto, смятай. При такова развитие, ако Радокс казва истината и не е мафиот, мафията я устройва да седи тихо и да чака да опукаме Радокс. Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Jericho Posted February 8 Share Posted February 8 МJ23 ни каза право куме в очи, че е мафиот. Ако бехме съветския филм, досега да сме го метнали. За щастие сме демократично, гражданско общество, гледали сме много Винс Русо в детството и знаеме че нещата не са току-така черно и бело. Считайки неговия никнейм, MJ може би е изпаднал в дълбоки душевни терзания, и иска да се самоубие, задето ЛеБрон Джеймс подобри на Карим Абдул Джабар рекорда преди няколко часа. Може би наистина, не е удачен вот. МАХАМ СИ ГЛАСА И ОТ RADOX. Гласувах само за ташака за него, засега е супер надъхан и съм склонен да му вярвам, че е от нашите. Няма да гласувам днеска повече, освен ако няма някакво невероятно осиране. Нямам и никакви подозрения засега, освен Нешев, разбира се, но те са по чисто исторически причини и няма смисъл да се пренасят от предишния сезон, така че и той ми е чист засега. MJ23 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 8 Share Posted February 8 Ако си Президент, най-резонното е да се разкриеш в началото. Евентуално предизвикване на нулева нощ не е нещо чак толкова силно. Самата роля не смятам, че фигурира в сезона. Такъв е прочитът ми към водещия. Все пак, ако не го елиминираме днес, той би трябвало да е проверката на Шерифа. Единственият проблем е, ако е гражданин без роля, но дори при това положение ще е трудно на Мафията да тества това предположение. Ако сега оставим Радокс в играта, негова елиминация не трябва да е на дневен ред, докато не хванем поне един Мафиот. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 8 Author Share Posted February 8 IP Radox: 3 гласа (kabakov, neshev, StoneColdFan) LightOne: 2 гласа (ЧОТУДЕ, Radox) Не са гласували: Enough*, OyeaH, Socki, Price, Splin, Jack Bauer, Dudley, MJ23, Farest, LightOne, Loop, Jericho За елиминация са нужни 9 гласа. Краен срок за гласуване е днес в 22:00 часа Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted February 8 Share Posted February 8 Махам гласа от Radox. Няма как да излезе с тролнята (за мен е тролня), че не е надъхан, не му се е играело, "мятайте ма" и т.н, същевременно тука да е познат като най-грандиозния ЗАПАЛЯНКО на Мафия и тука да драска през 5 минути. Склонен съм да повярвам, че е от нашите. Quote Link to comment
Jericho Posted February 8 Share Posted February 8 Колкото повече вдига шум, толкова по-лесно Радокс може да влезе в ролята на капут за мафията, ако е гражданин, какъвто станах аз до някаква степен миналия път. При никакъв случай не мисля, че мафията би го пипнала вече, и че шерифската проверка е по-хубаво да отиде на друго място. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 8 Author Share Posted February 8 IP Radox: 2 гласа (kabakov, neshev) LightOne: 2 гласа (ЧОТУДЕ, Radox) Не са гласували: Enough*, OyeaH, Socki, Price, Splin, Jack Bauer, Dudley, MJ23, Farest, LightOne, Loop, Jericho, StoneColdFan За елиминация са нужни 9 гласа. Краен срок за гласуване е днес в 22:00 часа Quote Link to comment
kabakov Posted February 8 Share Posted February 8 Брутални сте пичове. Брутални. Такива филми се набива, че не е истина. И аз ще си махна гласа от Радокс. Давайте да почва втория ден, тука така и така ще е нулев. Аз го казах и в началото - задължителна проверка за Радокс и Нешев първите две вечери от шерифа, ако доживее до тогава. И евентуално може пробва като трети човек MЖ23 или Соки. Quote Link to comment
MJ23 Posted February 8 Share Posted February 8 53 minutes ago, Jericho said: Считайки неговия никнейм, MJ може би е изпаднал в дълбоки душевни терзания, и иска да се самоубие, задето ЛеБрон Джеймс подобри на Карим Абдул Джабар рекорда преди няколко часа. Може би наистина, не е удачен вот. Няма опасност, от вайлю бета, който дадох изкарах достатъчно, че да мине леко. Не мога да цитирам мнение от предната страница, ебати... @LightOne как ще съм джабарони бе, шматка модел. За разкритието на Радокс - ок, не е играл мафиот до сега, няма как да знаем стила му, ама какво би постигнал с блъфиране в ден 1? Явно ще отнесе шерифска проверка, но го разбирам за отчаянието. В неговия случай му се играе като мафиот явно, за мен най яко е гражданин с хубава роля. Дали ще си без роля или с някаква такава клошарска е все тая. Quote Link to comment
Recommended Posts