Jump to content

Мафия 21

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Начало на Ден 1!

Участници в сезона:

@neshev, @kabakov, @Jericho, @StoneColdFaN, @Enough*, @OyeaH, @Socki, @Loop, @Price, @Splin, @Jack Bauer, @Dudley, @MJ23, @Radox, @Farest, @ЧОТУДЕ, @LightOne

В момента в играта има 17 участници. За елиминация са нужни 9 гласа. Денят затваря точно в 22.00 часа на 8 февруари.

StoneColdFaN

Както винаги, гражданската позиция ме ЗОВЕ. И този сезон не прави изключение. :)

Както е известно, аз съм един от най-добрите ДОКТОРИ в историята на Мафия в БВЦ, но този път отново, за съжаление, съм без роля. :( 

Не стига, че съм мафиот, ами съм и без роля, ебати. Поне с @Radox сме колеги, направи сефтето и той.

• Wank 1

@OyeaH Месеци наред чакам да бъда поведен в мафия от Ибача. Очаквам с нетърпение встъпителното ти промо. Бъди Роман Рейнс-а на този сезон.

Гражданите без роли вече са тук. Цели двама са. Със същото темпо на разкрития, до 23:30 ще сме спечелили сезона. Давайте смело, момчета. 

2 minutes ago, MJ23 said:

Не стига, че съм мафиот, ами съм и без роля, ебати. Поне с @Radox сме колеги, направи сефтето и той.

Отпада ти се рано този път? :happy:

• Haha 1

Очаквах поне едно тематично банерче на Survivor? Явно сме били заети да ги порим на покер. :D 

Я, някой твърде бързо се предаде! Има ли причина да се съмняваме? Или да проявим милост към мафията? 👀

Глас за MJ23

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

StoneColdFaN

МЖ-ката, дето миналия сезон беше гражданин и ме изхвърли с грешен рийд, сега признава мафиотската си идентичност. К. 

Нешка, стига де. Трябваше поне третия да го направим  SOLO SURVIVOR!!! :( Сега ще ни погромят за три дни. :( 

Призовавам БЛИЗНАЦИТЕ, ако има такива, да се разкрият още днес. Това е безсмилена роля, с която обаче могат да бъдат изчистени двама души наведнъж с проверка на Шерифа само на единия от тях.

2 minutes ago, MJ23 said:

Нешка, стига де. Трябваше поне третия да го направим  SOLO SURVIVOR!!! :( Сега ще ни погромят за три дни. :( 

Не, като те гласуваме, аз се чистя, а Радокс е обратната психология, че няма как да си го разкрил. :) 

1 hour ago, Price said:

@OyeaH Месеци наред чакам да бъда поведен в мафия от Ибача. Очаквам с нетърпение встъпителното ти промо. Бъди Роман Рейнс-а на този сезон.

Гражданите без роли вече са тук. Цели двама са. Със същото темпо на разкрития, до 23:30 ще сме спечелили сезона. Давайте смело, момчета. 

Acknowledge me, bitches!

И аз съм гражданин без роля.

Щом tribal chiefa ЕБАЧА е тук , то няма какво да стане освен тежък погром над мафията. Стига само да не е мафиот той и да ни обругае зверската :( 

Чакаме чаршафи,теореми и изчисления в ден 1 и вот към Фарката към 18-19 часа утре... 

ЧОТУДЕ
2 minutes ago, Dudley said:

Щом tribal chiefa ЕБАЧА е тук , то няма какво да стане освен тежък погром над мафията. Стига само да не е мафиот той и да ни обругае зверската :( 

Чакаме чаршафи,теореми и изчисления в ден 1 и вот към Фарката към 18-19 часа утре... 

Дъдлара, взе ми мафиотския номер и още с първия пост ми миришеш, омбре...

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

StoneColdFaN

Бележката, която си взех от миналия сезон, е в нито един момент да не се доверявам на Нешев. Не и докато не се изчисти напълно. В миналия сезон пишеше като 100%-ов гражданин, накрая си спечели сезона с неговите колеги-бандюги кат' пич. Преди малко сам си каза, че като гласуваме MJ23 (дето се обяви за Мафиот), ще се изчисти. Ето я възможността. Поведи вот срещу него и ако наистина излезе мафиот - чистиш се. 

ПЛЕМЕННИЯ ВОЖД (или поне wannabe версията му) също не ми вдъхва особено доверие.

8 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Дъдлара, взе ми мафиотския номер и още с първия пост ми миришеш, омбре...

Освен да се изкъпя ако ти лъхам, друго не мога да направя. Искам яко хайп тоя сезон и да ги громим червените, че ни ебаха миналия сезон. Четем,мислим , гледаме патърни и громим. Аймо

ЧОТУДЕ
2 minutes ago, Dudley said:

Искам яко хайп тоя сезон и да ги громим червените, че ни ебаха миналия сезон.

Щото не играх. 😋

Като гледам писаното до тук, се сещам за една даскалка по математика, която влизаше в час с много "любезен" поздрав - Здравейте, идиоти! - че и до тука така.

ЧОТУДЕ
17 minutes ago, kabakov said:

Като гледам писаното до тук, се сещам за една даскалка по математика, която влизаше в час с много "любезен" поздрав - Здравейте, идиоти! - че и до тука така.

Кабаче, ти няма ли да попромениш нещо в играта си или пак само ще идваш да отчиташ какво се е случило до момента? Очевидно е, че това не работи.

1 hour ago, StoneColdFaN said:

Бележката, която си взех от миналия сезон, е в нито един момент да не се доверявам на Нешев. Не и докато не се изчисти напълно. В миналия сезон пишеше като 100%-ов гражданин, накрая си спечели сезона с неговите колеги-бандюги кат' пич. Преди малко сам си каза, че като гласуваме MJ23 (дето се обяви за Мафиот), ще се изчисти. Ето я възможността. Поведи вот срещу него и ако наистина излезе мафиот - чистиш се. 

ПЛЕМЕННИЯ ВОЖД (или поне wannabe версията му) също не ми вдъхва особено доверие.

Ти кога почна да играеш без да се лигавиш?

С какво не ти вдъхвам доверие? Има още няколко човека, които писаха, че са мирни без роля, ти се хвана за мен.

Ще ме хванеш, ама за...

StoneColdFaN

Що още в началото си изпускаш нервите пред обикновен гражданин без роля, какъвто съм аз? :D

Да оставим настрана факта, че в целия ми пост, който не е едно изречение, съм отделил само едно за тебе. Явно някой предпочита да си чете избирателно.

Мога да чета доста добре, не се притеснявай. Явно ти не си ми прочел въпроса, или предпочиташ да не отговаряш, като вместо това ме обвиняваш как съм си бил изпуснал нервите 😄 Ей, голям страх имате червените от ВОЖДА.

StoneColdFaN

Със сигурност ме е страх - треперя и не ти отговарям, няма ме, погледни.

Приятел, силно казано е, че съм се хванал за тебе. До края на деня има една сума време, в което могат да се случат к'ви ли не неща. Както добре знаем всички, Ден 1 в Мафия е ден, в който всеки стреля напосоки и шансът да бъде убит гражданин вместо мафиот е огромен (справка - миналия сезон и още др.) Вече от Ден 2 започват постепенно да падат картите, маските и последния да затвори вратата. Тъй че, да изчакаме другите да се включат и нека не даваме поле за изява на бандюгите с подобни "караници", от които после да се възползват. Единия умира през деня, другия го изнасят през нощта и положението за нас си ебе путката лелина. Ти си мирен гражданин без роля, аз съм мирен гражданин без роля. Толкоз. А т'ва за доверието, сега съм го казал, после могат да се променят нещата - току виж някой сгафи брутално. :)

@OyeaH ИБАЧЪТ тръгна от мен. Сега ако започнеш и като ВОЖДА да се подвизаваш, вече ще претендирам за 5% от имиджовите ти права.

Иначе леко по-сериозно: знаете, че аз в ден едно никога не гласувам и всеки път ме редят в някакви патърни след това. На кой как му е угодно, сега също ще бъде така, уверен съм. Също така това го дъвчем всеки път и общо взето двата враждуващи лагера никога няма да приемат гледната точка на другите. НО! Искам само да ви припомня какво се случи в последните сезони - в единия бях мафиот с Енеми и гражданите ни обругаха с нулеви дни. И мога да ви обещая, че това е едно от най най-шибаните неща за един мафиот. В следващия сезон се правиха някакви луди обръщалки в 21.52, гонеха се всеки ден хора и играта приключи за отрицателно време с погром за гражданите. 

Изводите всеки сам да си ги прави, просто споделям разни мои наблюдения.