Jump to content

WWE RAW - 06 февруари 2023


THE ENEMY

Recommended Posts

Май стрийт профитите след драфт-а ще се раздлят.Интересно как ще се справят самостоятелно, Монтез Форд има потенциал по принцип, даже няма да се изненадам да влезе в chamber-a.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Този фъфлещия Коди много зле. Толкова нищо интересно няма в него, че постоянно баща му намесват. Не можаха ли да измислят нещо по оригинално, за начало на враждата.

Link to comment
54 minutes ago, spirtologa said:

Този фъфлещия Коди много зле. Толкова нищо интересно няма в него, че постоянно баща му намесват. Не можаха ли да измислят нещо по оригинално, за начало на враждата.

 

Не е нищо ново. Самата му история винаги е била такава и представяна, както в WWE, така и по индитата и AEW. Разбирам, че ще има хора, които ще ги дразни, но поне за момента това ще бъде. Най-вероятно, когато спечели световната нещата ще тръгнат в друга посока и ще се спрат промотата тип" За Дъсти го правих!".

 

Това, което в момента се гледа е далеч от потенциала му. Като хийл ще продължавам да твърдя, че е по-добър.

Link to comment
The Olimpic Hero

Много добър сегмент между Коди Роудс и Пол Хейман. Сила бяха и двамата. Публиката засега не се обръща против Коди и го подкрепя доволно, което е добре. Реално и не заслужава, само защото в момента Сами Зейн е супер over. Има ли някаква вина Коди? Не, няма. Абе добре е, че в моментa WWE разполагат с няколко много силни бейбифейса, които са over: SamI Zayn, Cody Rhodes, Brock Lesnar, Bobby Lashley. Че като се сетиш, че и Edge и Seth Rollins са бейбифейсове... Вече като heel персони е ясно, че няма човек на нивото на Roman и може би е добре да поработят в тази сфера в близките месеци. Защото на тези всичките бейбифейсове ще им трябват силни heel опоненти, така или иначе.

               

Link to comment
8 minutes ago, Chicky Ricky said:

Майко мило, какъв е тоя глиган, дето са го сложили за мача?

 

IMG_20230207_174715.jpg

 

Чикенце, аре малко да намалиш помията във всяка кеч тема, а? 

Link to comment

Страхотен segment между Cody и Heyman. Ако е имало опасения, че няма да имат материал за вражда между Cody и Reigns, вече би трябвало да са разбити. Cody се вписва перфектно в сегашното WWE, особено на фона на останалите, които все още звучат доста фалшиво и скриптирано. Може би съм от малкото, които по-скоро нямат търпение да приключваме със Sami и Reigns, за да видим враждата между Cody и Reigns, където има доста повече потенциал за истински размени на микрофона.

 

Lita беше добра изненада. Очакваме и Trish, която да допълни триото и да даде още един голям момент за канадската публика.

 

Edge продължава да е супер популярен и пичът се раздава всеки път. За мен остави повече от положителни емоции това завръщане. 

 

Lesnar с микрофона винаги е забавен и този път беше култов как не давал покой на Sable 4-5 часа. :D Ще е интересно каква ще е програмата му за WM и дали ще се опитат да разгърнат враждата с Lashley, за да е кулминацията тогава или ще изберат нещо друго.

 

Все още нямам интерес към EC мачовете. Донякъде съм изненадан, че PPV-то е толкова скоро, но специално за тези двама мача е добре дошло, не смятам, че имат материал за повече. 

Link to comment

Не съм впечатлен толкова от историята около Edge. От една страна, наистина когато я започнаха, което беше много оооотдавна и т'ва замразяване може би не биваше да го правят, тя беше интересна. Дом тъкмо беше почнал да става леке, предаде баща си, влезе в Джъджмънд Дей и там враждуваха с Едж, вкарваха добре семейната динамика, обясниха това как Едж е като чичо за Доминик, че в момента нещата стават лични и прочие. Но изпуснаха влака. В момента грам не ми се гледа как Едж влачи навсякъде жена си, бара си я по задника, ясно е че са я вкарали само за да изкарат double check, сори. В тази цялата история все още най-интересни са Дом в ролята на fake gang member, който постоянно филмира какъв тежък затвор е карал, а реално беше за няколко часа в ареста, защото влезе с взлом в къщата на баща си, нарисува си сълза дори, за да придаде още повече абсурд... абе като цяло силен подход беше, след като никой не го приема насериозно, да го обърнат в негова полза, сега това му е гимика.:D И другия силен в тази история естествено е Рей, просто защото историята син срещу баща сама се пише винаги, особено когато ти я разказват латиноси. И вече може би и госпожица Рипли заслужава похвала, защото тя направи Дом да бъде това което е, но нея тепърва ще я гледаме срещу Шарлът и по-скоро мисля че тя и Бет ще излязат от уравненията за Мания в Джъджмънд историята. Но Едж честно казано за момента не можа да ме надъха.

 

Селянинът Брок Леснър продължава да бъде супер забавен образ. И самия Брок, все пак мина през университета наречен Пол Хейман и виждаме, че промо уменията му вече са на космическо ниво. Bobby Who промото беше сила цялото, после конфронтацията с Лашли също беше ок, макар самия Боби да е доста по-зле в промотата си и това да си личи когато излиза срещу човек като Брок. Имаха нужда този мач да го направят за ЕС, може би за да продават билети за това очертаващо се леко джоберско ППВ. Ако там стане някаква контроверсия, примерно Лашли да спечели с намеса, очаквам вече на Мания гимик мач между двамата, където Броко ще изнасили и погребе господин АЛМАЙТИ.:wank:

 

Около Челси Грийн играят някаква история, как мацката познава шефове и е връзкарка. Надявам се това да го развият и накрая да разберем кой точно е замесен, като нищо може да се окаже и самия Винс.:D Мацката иначе е eye candy определено, нямам против да я push-ват.

 

Приятно изненадан съм, че вкараха Монтез Форд в мача за US чембъра. Огромен фен съм му и виждам голям потенциал в него, дори да стигне до МЕ спот в бъдеще. В крайна сметка пичът е изключителен на микрофона, топ атлет е, може би трябва да налее малко маса, но като цяло ако вкара образът си в по-сериозна насока и излезе от комедийните лайна, го чака топ кариера. Стискам палци и дори да вземе US титлата сега, че Теорията на мен лично ми втръсна.

 

Коди и Хейман - Абсолютно всичко в което е намесен Хейман е класика.:wank: Все пак тук адмирации и за Коди, който продължи инерцията от миналата седмица и отново се представи на ниво. Целия сегмент е ЗЛАТО честно казано, от началото до края. Историята на Коди с това как Пол е помогнал на баща му в труден момент, реването на Хейман, след това емоционалните реплики между двамата и накрая провокацията на Пол със синът който Дъсти винаги е искал да има - Роман.:D И следващото в този сегмент беше това, което го направи перфектен и което всъщност направи Коди да изглежда легитимно. Той не поддаде на провокацията, подходи хладнокръвно, стисна ръката на Хейман и му показа че е умен, знаейки че Пол просто се опитва да направи нещата лични в тази вражда и за това нещо, човекът който ще заплати ще бъде Роман Рейнс!:wank::wank::wank: Това накрая ме накара да се чувствам, все едно гледам 80-ски екшън филм тип Роки, ама от тия със сравнително качествените диалози и надъхващите момент вътре. Като цяло от този Коди който гледаме в момента и онзи преди синята гърда, няма почти нищо общо и това е нещо супер положително. Този Коди е който искам да гледам и занапред.:beer:

 

Мачът между Беки и Бейли, по-скоро сякаш спечели от това, че беше отлаган толкова. Тук мачът получи топ спот на шоуто, закривайки този епизод на Raw като голямото събитие на епизода, или поне беше рекламиран така, макар Коди и Хейман реално да го позасенчиха. И беше приятно да ги видим отново двете една срещу друга, все пак това са основните мацки на които дължим революцията в женския кеч в WWE, те (заедно с Шарлът) построиха големите истории които доведоха до този престиж на дивизията като цяло. Беки в един момент беше дори най-оувър човекЪТ в компанията, включаем и мъжкия ростер, но после ходи да си ражда и позакърми чавето, а след това пък се посвети на издигането на нови звезди в компанията, с което жертва този спот в името на нещо по-голямо. Но Линч все още има харизмата и все още е много качествен бейбифейс. С Бейли не направиха най-добрия си мач тук, но кой го ебе, тук водещото беше носталгията. Именно заради това намесиха и Лита, която пък е станала супер некадърна и обърка хиляда неща, но както казах вече, тук целта беше да накарат хората да маркнат на неща от миналото и го постигнаха. Доволен съм.

Link to comment
6 hours ago, The Olimpic Hero said:

Много добър сегмент между Коди Роудс и Пол Хейман. Сила бяха и двамата. Публиката засега не се обръща против Коди и го подкрепя доволно, което е добре. Реално и не заслужава, само защото в момента Сами Зейн е супер over. Има ли някаква вина Коди? Не, няма. Абе добре е, че в моментa WWE разполагат с няколко много силни бейбифейса, които са over: SamI Zayn, Cody Rhodes, Brock Lesnar, Bobby Lashley. Че като се сетиш, че и Edge и Seth Rollins са бейбифейсове... Вече като heel персони е ясно, че няма човек на нивото на Roman и може би е добре да поработят в тази сфера в близките месеци. Защото на тези всичките бейбифейсове ще им трябват силни heel опоненти, така или иначе.

Батко Гюнтер е тук!Плюс това мисля, че Дрю има спешна нужда от търн.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Страхотно промо от Брок Леснар. Това как постоянно е мислел за Боби Кой, дори когато спи с жена си, беше супер забавно. Направи ми впечатление, че и Брок и Боби са фейсове и поздравяваха хората в залата. Обаче Боби излиза като фейс, но промото му повече биеше на хийлско, едно такаво типично поведение на страхливец. Вместо да е настървен и веднага да приме да се бие с Леснар, той ни обяснява колкото пъти е бил вече Леснар. Да, ама курец. Леснар всеки пъти го млатеше и този път пак измете пода с него. Лашли в повечето пъти излиза слаб от конфронтациите си с Леснар. Исках да скъса договора и да му се нахвърли като звяр, но явно звярът е само един. Изненадан съм, че мачът им ще е на EC, но май явно наистина на КечМания ще видим Леснар срещу Гюнтър, каквито са слуховете. 

 

Челси Грийн е яка мацка, но малко или много ми напомня на Кармела, и като образ и като външен вид. Джобна в първия си мач, но това, че все пак стартираха някакъв сторилйайн с нея е добър знак. 

 

Острието вече ми е омръзнал, силата му е когато го играе хийл, но Бет Финикс от друга страна ме кефи тази жена. Не я виждаме толкова често, а за годините не е мръднала и баси ръките, които има. Изродкса раота! Нали така беше израза, че да не се бъркам. :D Само заради нея и Рипли съм хайпнат за този микс мач. Балър така облечен ми напомня на застаряващ треньор по свободна борба. :D По-добре така отколкото когато си биеше по гащичи и си показваше хилавите крака. Доминиканската република и мен ме кефи. Доста мазен хийл, публиката мощно го освирква. 

 

Пол Хеймън е велик този човек, чак легитимно се разплака. Сигурен съм, че той е написал сценария за този сегмент. В началото беше много странно с Коди да си отдават почит един на друг, но много яко ни туистнаха накрая когато Пол заяви, че Роман е синът, който Дъсти би искал да има. Коди ми хареса в този сегмент и като се има и предвид, че няма и загуби от както се върна, започвам да го възприемам като сериозна заплаха за Вожда и неговите титли. Само трябва да са внимателни покрай историята със Сами Зейн, да не се обърне публиката срещу него. Преди 15 години не можех да си представя Коди като лице на WWE, но сега започнах да вярвам, че той е човекът. Идеалният вариант ще ше да е някой нацепен младок като Теори да детронира Вожда, но WWE спяха както винаги и не издигнаха никого до това ниво, че да седи натурално срещу Роман и да не изглежда нелепо. 

 

Бейли и с лакеи, които да и помагат продължават да я третират като джобърка. Как ще е една от големите четири като няма и една чиста победа срещу тях. Бейли се нуждае от сериозен образ, а това, че и Ийо и Дакота джобят покрай нея само смъква престижа на отборните титли, които впрочем от цифра време не се защитават и ги мъкнат просто като аксесоари. Самата вражда между Беки и Бейли е скучна и като мачове и като промота. Иначе завръщането на Лита ме израдва, тя е от класните мацки и все още си е екстремна, макар че гони 50-те. 

 

 

Link to comment
15 hours ago, Hachiko said:

 

Не е нищо ново. Самата му история винаги е била такава и представяна, както в WWE, така и по индитата и AEW. Разбирам, че ще има хора, които ще ги дразни, но поне за момента това ще бъде. Най-вероятно, когато спечели световната нещата ще тръгнат в друга посока и ще се спрат промотата тип" За Дъсти го правих!".

 

Това, което в момента се гледа е далеч от потенциала му. Като хийл ще продължавам да твърдя, че е по-добър.

На мен просто не ми се връзва, човек на който theme song-а му е, като начална песен от сериал на Disney Channel, да спечели титлата. Дори един Кевин Оуенс е по-подходящ да детронира Рейнс, с помощта на Сами Зейн, така даже ще се намери по логична история.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...