Jump to content

Колко сте високи и тежите - МЕГА теми

Chicky Ricky

Recommended Posts

16 minutes ago, itzo1994 said:

Слях двете МЕГА теми. Пишете и мерните единици, че сега не знам Радокс 120 сантиметров vanilla midget ли е или тежи 120 кила?!

Ае Ице, ко пипаш къдет не ти е работата е, лек?? Оплете всичко тотално. Сега откъде да помня кое писах за ръст и кое за тегло ве....

35izpu1.jpg

11 minutes ago, Chicky Ricky said:

120см и 119кг, нали 😎

Не съм сигурен дали не бях 119 см и 120кг.

35izpu1.jpg

182см, 104 кг МУСКУЛНА МАСА!

Ся внимавайте пак кво ще пишете за Йоанчу

• Upvote 2
Chicky Ricky

Във форума е забранен хейтът за известни личности. ГДБОП гледат 

• Upvote 1
  • Like 1
3 hours ago, Glam4o said:

182см, 104 кг МУСКУЛНА МАСА!

Ся внимавайте пак кво ще пишете за Йоанчу

Недей, мочме, направо ще му изпросиш нов хомо бъзик:D

По темата: 186см., 90кг. Напоследък съм се нагрухал здраво, за последните няколко години качих десет кила, даже @HEIDENREICH няма да ме познае, когато ме види лятото на запивка(ако успеем да се нацелим най-сетне, имам да го черпя бири:wank:)

• Upvote 2
  • Haha 1
THE GRIM REAPER
2 hours ago, Chicky Ricky said:

ГДБОП

И кои са ГДБОП че не ми е ясно? Нищо повече от мафиотска структура, една от многото такива в България. Много филми гледаш нещо.

172-3 см висок, в момента съм 75 кила нацепен, целта ми е някой ден да стигна 82-85 кила изчистен, ама без химийка трудно :D

9MLnN5Y.gif

batistaheel

Айде стига бе! Всички сте високи, снажни, с идеалните килограми и работите в ОФИС. Къде са ни дебеланковците, хората с мазолести ръце и крака, хората с хемероиди, дьонерджиите и кебапчеджиите? 

Айде аз ще се престараша. Приятно закръглен съм с моите 1,75 на височина 100 кила широчина. :D 

Тука малко стана като разузнавателно бюро. Какво ядем, какво серем, колко сме високи...Какво следва?

14 minutes ago, batistaheel said:

Тука малко стана като разузнавателно бюро. Какво ядем, какво серем, колко сме високи...Какво следва?

Следва "колко пърдите - МЕГА ТЕМА".

35izpu1.jpg

17 minutes ago, ShwN said:

172-3см, 82 кила в бълк, 18 см.

18см кое е? Дълбочината на путката ли?

35izpu1.jpg

HeaDMaKeR™

185см, 94кг.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Chicky Ricky
2 hours ago, batistaheel said:

Мога да направя и тема дали сме рязани, обаче някой е питал тоя въпрос 🙁

batistaheel
56 minutes ago, Chicky Ricky said:

Мога да направя и тема дали сме рязани, обаче някой е питал тоя въпрос 🙁

Това е доста подмолно, не мислиш ли? От 15 години въртите едно и също - резак, турчин, ибрикчия, измислете нещо друго. Дори вече не е обидно или забавно. Еби му майката не съм виждал другаде хора толкова обсебени от рязани курове. :D Да се включат и другите патриоти с дежурните си лафчета.  

Чики Рики уважавах те, човече. Дори ти писах в темата. :( 

3 hours ago, batistaheel said:

Това последното си беше тролщина, не е ли очевидно? 

Chicky Ricky

Не ми се сърди. Аз не съм расист. Мислех, че това ти е гимикът просто. 

Edited by Chicky Ricky
  • Upvote 1
  • Haha 1
1 hour ago, batistaheel said:

Да се включат и другите патриоти с дежурните си лафчета.  

Патриоти няма, има никому ненужни ксенофоби. 

• Thanks 1

Не искам да се заяждам, ама случайно таксито ти да е с размерите на джип? Внушителен ръст притежаваш.:D

Edited by The Best
  • Upvote 1
7 minutes ago, The Best said:

Не искам да се заяждам, ама случайно таксито ти да е с размерите на джип? Внушителен ръст притежаваш.:D

Вече бачкам в ОФИС, че й ебаха майката на тая държава.

Иначе карах КИА Оптима и биваше, никой не се е оплаквал отзад да му е тясно.

• Haha 2
  • Wank 1

168 см/ 73 кг. Стигал съм до 62 кг, когато се върнах от бригада, но корем винаги съм си имал.

• Upvote 1
Chicky Ricky

Оценявам факта, че някои потребители са по-внушителни от повечето кечисти на WWE и AEW. 

• Upvote 2