Chicky Ricky Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Надявам се да не нарушавам kayfabe правилата на потребителите. Интересно ми е във форума дали има високи хора или всички са нисички. Средостатистическата височина на българина е около 178см. Предполагам, че във форума има мъже, които имат нидерландски или босненски/сръбски гени (там се намират средностатистически най-високите мъже). Аз съм висок ололо 187см, ама ходя леко изгърбен понякога и не си личи височината ми. Ако желаете да не казвате височината си, ще ви разбера. Тука не всеки желае да знаят личните му данни. Лек ден и меки сънища! - Chicky Ricky Edited February 5 by itzo1994 2 в 1 Metzgermeister, ShiningWizard, prenti and 5 others 5 1 2 Quote Link to comment
Radox Posted February 4 Share Posted February 4 120 Brutalnia, Chicky Ricky and The-Resident-Ev!L 1 1 1 Quote Link to comment
Mystery Posted February 4 Share Posted February 4 2 minutes ago, Radox said: 120 Виждал съм го. Толкова е, не лъже. Chicky Ricky 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted February 4 Share Posted February 4 175 с гръб гардероб Chicky Ricky, The Pain and The-Resident-Ev!L 1 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted February 4 Share Posted February 4 16 minutes ago, Mariyan01 said: 175 с гръб гардероб Ебахти табуретката Chicky Ricky 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted February 4 Share Posted February 4 195 Radox, Brutalnia, Chicky Ricky and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted February 4 Share Posted February 4 По лична карта съм 1,68, ама реално може и да съм някой друг сант по-нисък. Помня, че преди също е имало такава тема и след като Лимончето вече я няма, съм официално Хорнсуогъла на форума Himler, Bobotsi, prenti and 8 others 1 1 7 1 1 Quote Link to comment
ShiningWizard Posted February 4 Share Posted February 4 175 Chicky Ricky and Bobotsi 2 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted February 4 Author Share Posted February 4 Аз се чудя що не съм получил никакви известия, то никой не ми е дал плюсче. Дано поне kriiiis да ми даде. hacky 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 4 Share Posted February 4 186-187. Bobotsi and Chicky Ricky 2 Quote Link to comment
Brutalnia Posted February 4 Share Posted February 4 181 сантиметра. Честно казано съм доволен от ръста си. Като бях малък (10-11 годишен) бях твърде нисък. Добре, че към 6ти - 7ми клас дръпнах рязко с около 15 сантиметра. Chicky Ricky and Bobotsi 2 Quote К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Mystery Posted February 4 Share Posted February 4 Интересно ми е да разбера как се движат килограмите на потребителите във форума. Аз лично съм 85-килограмова торба с урина. Споделете и вие. Chicky Ricky 1 Quote Link to comment
Farest Posted February 5 Share Posted February 5 Бих казал ако темата е пусната от сърце и душа hacky, Mystery and Chicky Ricky 3 Quote Link to comment
hacky Posted February 5 Share Posted February 5 76 кг. Пожелавам ви благословен неделен ден! Chicky Ricky and itzo1994 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted February 5 Share Posted February 5 Около ноември, декември започнах така нареченият Bulking и стигнах 87 кг. От около 2 3 седмици почнах лек cut и сега се въртя около 82. Quote Link to comment
itzo1994 Posted February 5 Share Posted February 5 175, но ходя леко прегърбен понякога и изглеждат по-малко. Сега съм около 72-73 кг. В най-шишкавия си период бях стигнал 80, след това тръгнах зверски да свалям (салати вместо дюнерчета, яко стрес в ОФИСА, тегаво беше ) и стигнах под 65. С малко по-редовно, правилно и разнообразно хранене, от почти година съм на тия кила, за което помагат и тренировките. Chicky Ricky and The-Resident-Ev!L 1 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted February 5 Author Share Posted February 5 84 кг съм. Бях свалил до 81кг. Да не повярвате, че преди бях торба 100+ кг. Приятен и уютен уикенд! Ех, очаквах, че ще има някой, дето ще каже 2м(+). Искаше ми се да има дългучи тука. hacky 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted February 5 Share Posted February 5 Слях двете МЕГА теми. Пишете и мерните единици, че сега не знам Радокс 120 сантиметров vanilla midget ли е или тежи 120 кила?! batistaheel, BulletClub, prenti and 1 other 4 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted February 5 Share Posted February 5 За ръста не съм сигурен. Около 175 съм. Килограми - 47-49. The-Resident-Ev!L, nabonid and Chicky Ricky 1 2 Quote Link to comment
Recommended Posts