Jump to content

Колко сте високи и тежите - МЕГА теми

Chicky Ricky

Recommended Posts

Chicky Ricky

Надявам се да не нарушавам kayfabe правилата на потребителите. Интересно ми е във форума дали има високи хора или всички са нисички. 

Средостатистическата височина на българина е около 178см. Предполагам, че във форума има мъже, които имат нидерландски или босненски/сръбски гени (там се намират средностатистически най-високите мъже).

Аз съм висок ололо 187см, ама ходя леко изгърбен понякога и не си личи височината ми. 

Ако желаете да не казвате височината си, ще ви разбера. Тука не всеки желае да знаят личните му данни. 

Лек ден и меки сънища! ❤️ 

Chicky Ricky

Edited by itzo1994
2 в 1
Metzgermeister

По лична карта съм 1,68, ама реално може и да съм някой друг сант по-нисък. Помня, че преди също е имало такава тема и след като Лимончето вече я няма, съм официално Хорнсуогъла на форума :suicide::D 

Chicky Ricky

Аз се чудя що не съм получил никакви известия, то никой не ми е дал плюсче. Дано поне kriiiis да ми даде.

Brutalnia

181 сантиметра. Честно казано съм доволен от ръста си. Като бях малък (10-11 годишен) бях твърде нисък. Добре, че към 6ти - 7ми клас дръпнах рязко с около 15 сантиметра.

• Upvote 2

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Интересно ми е да разбера как се движат килограмите на потребителите във форума. Аз лично съм 85-килограмова торба с урина. Споделете и вие. :)

• Upvote 1
Mariyan01

Около ноември, декември започнах така нареченият Bulking и стигнах 87 кг. От около 2 3 седмици почнах лек cut и сега се въртя около 82.

175, но ходя леко прегърбен понякога и изглеждат по-малко. :( 

Сега съм около 72-73 кг. В най-шишкавия си период бях стигнал 80, след това тръгнах зверски да свалям (салати вместо дюнерчета, яко стрес в ОФИСА, тегаво беше :( ) и стигнах под 65. С малко по-редовно, правилно и разнообразно хранене, от почти година съм на тия кила, за което помагат и тренировките.

• Upvote 1
  • Sad 1
Chicky Ricky

84 кг съм. Бях свалил до 81кг.  Да не повярвате, че преди бях торба 100+ кг. 

Приятен и уютен уикенд! ❤️

Ех, очаквах, че ще има някой, дето ще каже 2м(+). Искаше ми се да има дългучи тука.

Слях двете МЕГА теми. Пишете и мерните единици, че сега не знам Радокс 120 сантиметров vanilla midget ли е или тежи 120 кила?!

THE GRIM REAPER

За ръста не съм сигурен. Около 175 съм. Килограми - 47-49. 

• Haha 1
  • Confused 2