Jump to content

UFC Fight Night "Lewis vs. Spivak" + Багата се завръща- 4 февруари 2023


neshev

Recommended Posts

Битката беше ужасна, UFC много обичат да слагат двама плондери по средата.

 

Поляка си взе третия рунд категорично, другите бяха на кантар. Багата е като робот, има една комбинация и само това ползва цяла битка. Супер тромав, просто дивизията е толкова плитка и неконкурентна, че трябва да си пълен балък да те разкарат. Като нищо ще откара още няколко години в подобни битки, дано е събрал някакви кинти за цялото упражнение.

Link to comment

Третия рунд му еба мамата. И пак бързо се задъха. За съжаление ще трябва да се задоволим с това, че имаме боец в UFC, което не е малко ама ние сме такъв народ, че винаги искаме повече, защото сме най-великия народ .

БАчо Дерик не е на себе си, не е същия звяр! Някъде след загубата от Ган се срина.. 

Link to comment

Багата след втория рунд едвам дишаше човека, имам чувството, че щеше да припадне на столчето. Няма как при тая ситуация да си вземеше третия рунд. Иначе първите два бяха на кантар и не знам как някой е предпочел Чибура пред нашия. Ся, вярно, че го удрям малко и на селска чест тука :D, ама теоретично 2 -1 за Багата не беше толкова нереален резултат. Първия рунд за мен си беше за Благой, втория 50-50 и вече третия с очевидно предимство. 

Не лошо представяне, в крайна сметка. Жалко, че нямаме и други момчета на това ниво. 

9 hours ago, neshev said:

Супер тромавТромав като движение, ама пък за сметка на това в ръцете беше доста бърз. Вкара няколко добри леви, просто и Чибура си е със здрава чутура. 

 

Link to comment

Багата всеки мач като стане трети рунд и знае, че трябва да го вземе просто насира. Иначе евала, че дори се бие на такова ниво след всички неща, които му се случиха.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...