Jump to content

Bellator 290 "Fedor vs. Bader II" - 4 февруари 2023


neshev

Recommended Posts

Федята отнесе балтиите, както си се очакваше. Не знам защо направиха тази битка. Не можеше ли да се оттегли с нокаута над Тимоти Джонсън в Русия? Защо трябваше да го пускат отново, където беше ясно, че ще го сгънат за под рунд. Но това е положението, вече е бледо копие на себе си. Тромав, никаква сила в ръцете и не показа нищо значимо. Иначе си остава най-великият HW, огромни моменти и битки е дал на спорта. За съжаление се задържа прекалено дълго, спортът еволюира и слабите му страни бяха ескплоатирани. 

 

Ларкин със страхотен нокаут, вероятно ще се задържи до края на годината и ще е в дискусията за нокаут на дивизията. 

WW дивизията им е нагрухана. Амасов срещу Сторли, Ларкин, Гоити, Джаксън, Уардън, дори един МВП да вкарва колорит. Ще има какво да предложат. 

 

Link to comment

Федор е на 46 години, ще стане на 47 скоро ... Въобще не разбирам защо е разрешен тоя двубой на първо място. Жалка картинка, която не ми се щеше да гледам с един от любимите ми бойци. Добре, че и Хърб Дийн е човек, та спря тоя фарс навреме, преди да се стигне до нокаут. 

 

Link to comment

И на мен ми стана тъжно. Още Вердум като го би, от тогава не е същият. А кога беше това деба, май 2010. Отдавна трябваше да се пенсионира. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...