neshev Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 Федята отнесе балтиите, както си се очакваше. Не знам защо направиха тази битка. Не можеше ли да се оттегли с нокаута над Тимоти Джонсън в Русия? Защо трябваше да го пускат отново, където беше ясно, че ще го сгънат за под рунд. Но това е положението, вече е бледо копие на себе си. Тромав, никаква сила в ръцете и не показа нищо значимо. Иначе си остава най-великият HW, огромни моменти и битки е дал на спорта. За съжаление се задържа прекалено дълго, спортът еволюира и слабите му страни бяха ескплоатирани. Ларкин със страхотен нокаут, вероятно ще се задържи до края на годината и ще е в дискусията за нокаут на дивизията. WW дивизията им е нагрухана. Амасов срещу Сторли, Ларкин, Гоити, Джаксън, Уардън, дори един МВП да вкарва колорит. Ще има какво да предложат. Link to comment
gboy Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Федор е на 46 години, ще стане на 47 скоро ... Въобще не разбирам защо е разрешен тоя двубой на първо място. Жалка картинка, която не ми се щеше да гледам с един от любимите ми бойци. Добре, че и Хърб Дийн е човек, та спря тоя фарс навреме, преди да се стигне до нокаут. Link to comment
HEIDENREICH Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 И на мен ми стана тъжно. Още Вердум като го би, от тогава не е същият. А кога беше това деба, май 2010. Отдавна трябваше да се пенсионира. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.