Jump to content

WWE RAW - 30 януари 2023

Recommended Posts

Хахахаха, ебати лайняното и нескопосано шоу. :D А това, че постоянно отлагат мача между Линч и Бейли, трябва да е някакъв филмец ли, че пак остана за другата седмица? Или изперкалата кратуна на ХХХ го намира за много куул и забавно? За самото шоу няма какво да се каже - пълна повърня, не си струва дори свалянето. Даже и гледането на highlights не си струва. Няма завръщане на никой, няма поява на никой от Bloodline, даже и Леснър го нямаше. :D 

И тая амеба Роудс като са решили да и дават пуш поне да не я обличат в бели костюми, че бозавото му изражение + руса коса, съчетано със светъл костюм го прави още по - нелеп. Култово беше началния сегмент - Роудс, Балър, идиотчето на Мистерио и още някакъв джобър, колко са нелепи и изведнъж излиза 50 годишния Едж да спаси сегмента им, в пъти по - харизматичен от всички взети заедно.

За другото няма какво да коментирам, но определено с такова качество не бих гледал WWE и с пистолет до главата. Някакви новопоявили се торби с лайна с отрицателна харизма бият Миз и Долф Зигглър. Дано Смакдаун достави повече, не знам от тоя бълвоч къде и в какво трябваше да се изрази ГЕНИЯ НА ЗЕТЯ, който спасил компанията от лошия Винс?!

The-Resident-Ev!L
1 hour ago, MJ23 said:

Хахахаха, ебати лайняното и нескопосано шоу. :D А това, че постоянно отлагат мача между Линч и Бейли, трябва да е някакъв филмец ли, че пак остана за другата седмица? Или изперкалата кратуна на ХХХ го намира за много куул и забавно? За самото шоу няма какво да се каже - пълна повърня, не си струва дори свалянето. Даже и гледането на highlights не си струва. Няма завръщане на никой, няма поява на никой от Bloodline, даже и Леснър го нямаше. :D 

И тая амеба Роудс като са решили да и дават пуш поне да не я обличат в бели костюми, че бозавото му изражение + руса коса, съчетано със светъл костюм го прави още по - нелеп. Култово беше началния сегмент - Роудс, Балър, идиотчето на Мистерио и още някакъв джобър, колко са нелепи и изведнъж излиза 50 годишния Едж да спаси сегмента им, в пъти по - харизматичен от всички взети заедно.

За другото няма какво да коментирам, но определено с такова качество не бих гледал WWE и с пистолет до главата. Някакви новопоявили се торби с лайна с отрицателна харизма бият Миз и Долф Зигглър. Дано Смакдаун достави повече, не знам от тоя бълвоч къде и в какво трябваше да се изрази ГЕНИЯ НА ЗЕТЯ, който спасил компанията от лошия Винс?!

Братле, да не сме 2001 година че искаш добър booking и прочие?

Всички в компанията остаряха да се радваме че все още я има WWE.

2 hours ago, MJ23 said:

ГЕНИЯ НА ЗЕТЯ, който спасил компанията от лошия Винс?!

Споко ве, Дъртото се връща съвсем скоро с гръм и трясък, и ще му ибе майката на "спасителя". :) Още повече, че май вече не клати щерка му и ептен не го ибе за него :)

35izpu1.jpg

Rise of Thunder
59 minutes ago, Radox said:

Споко ве, Дъртото се връща съвсем скоро с гръм и трясък, и ще му ибе майката на "спасителя". :) Още повече, че май вече не клати щерка му и ептен не го ибе за него :)

Верно ли ХХХ не ибе Стефчиту? 

THE GRIM REAPER

Предпочитам помиите на Зетя, пред чекиджийската поредица на Винс с Рейн и Леснар, които да мейн ивентват Мания 15 години подред.

Всеки следващ мач представян като стюпендес, вселенски, божествен и всеки мач е по-зле от предишният 😂

THE ENEMY
11 hours ago, MJ23 said:

Хахахаха, ебати лайняното и нескопосано шоу. :D А това, че постоянно отлагат мача между Линч и Бейли, трябва да е някакъв филмец ли, че пак остана за другата седмица?

Тук грешката е била при мен. Понеже снощи бях зает и не можах да пусна темата тогава, а тази сутрин не исках да си спойлвам, написах Рау превю в гугъл и ми излезе това. То се оказа, че са пуснали веднага за следващата седмица превю, което е безумно и не помня да се е случвало преди, но квот такова.:D Извинявам се.

Коуди изненада приятно тази седмица, това е най-доброто му промо на WWE ринг, от това което съм му гледал и другаде, също не помня подобни изяви. Въпросът е защо трябваше в първите месеци след завръщането си, постоянно да реве и да предраматизира като шибана жИна, да дърпа едно и също промо всеки шибан път, ако верно е можел и тогава просто да лафи така. Важното е, че за пръв път показва някакви ПРИЗНАЦИ НА КАДЪРНОСТ, което за мен е огромно облекчение, макар че има още дълъг път да извърви, докато ме надъха достатъчно за Мания, но да кажем че в момента съм с една идея по-малко недоволен.

Chad Gable е подценен пич. Това е модерната версия на гимика на Кърт Енгъл и пичът я играе добре, стабиляга е и на ринга и би станал приличен мидкард хийл от него, стига да имат желание. Ролинс в момента е в пълна безтегловност, забит в ъпер мидкарда, но без видими изгледи да се придвижи нито надолу, нито нагоре в картата скоро. За мен има нужда да смени и гимика, пълен прошляк ми е, като ясно, че имитира хийл персоната на жена си, но там идеята да я правят караконджул, беше публиката по-лесно да я приеме като злодей в историите, докато ако тоя си мисли, че е някакъв голям красавец и това му пречи да е топ хийл, е в жестока грешка.:D

Прогнозата ми, че Шарлът се завърна за да издигне Рия Рипли се сбъдна. И това не го казвам, само за да се тупам по рамото, просто се радвам, защото това исках да видя на Мания. Винаги съм бил фен на Шарлът, смятам че в почти цялата си кариера хейт-ът към нея е бил незаслужен и понеже в момента адски ме радва персоната и на Рипли, то ще ми бъде приятно да гледам как едната издига другата, напълно заслужено.

Като заключение ще кажа, че тотално се изебаха с ЕС гимика и това вече да залагат някакви мидкард титли в мачове бъкани с джобери е тотално ДЪНО. Едно време това ми бяха едни от любимите гимик мачове, когато и самата клетка беше с якия дизайн -

Elimination_chamber_nyr06.jpg

, беше бъкана само с големи имена, придаващи на мача истински СТАР ПАУЪР и наистина имаше интрига до последно. Сега просто цялото ППВ и гимик мачовете са ташак и направо ми се реве, като ги сравнявам със старите.

Също така ми липсваха Блуудлайн, но явно са решили да оставят всички евентуални развръзки в историята, да се случат на SD. Явно за момента заебават и заигравките с Адам Пиърс, защото тях принципно ги развиваха на RAW.

• Upvote 1
  • Thanks 1
  • LMFAO 1

Грозно и тъжно е да гледаш как легенди като Miz и Ziggler (правилно прочетохте - легенди) джобят на подобни отрепки без абсолютно никаква перспектива. До голяма степен това важи и за Edge - напълно провалено завръщане. Нямам предвид само сегашното такова, а още от RR 2020. Кого ще издига - младите таланти Balor (41 г.) и Дамян Свещеника (40 г.), или пък един от най-големите некадърници, които светът на кеча познава - синчето на баща си?

Двамата победители в RR мачовете, които са част от Raw, предизвикват двамата шампиони от SD. То единият няма голям избор де - Raw си няма шампион от една година. Поради същата тази причина ЕС ще е за US титлата. В допълнение, в женския EC за претендентка за женската титла на Raw ще участват минимум две жени от SD

Bayley и Becky са толкова скучни, че трябва да намесват личния живот на втората, за да предизвикат някакъв мижав интерес към враждата. И понеже стана дума за него, мъжът на Lycnh - една от най-големите звезди в компанията и мега over в момента, било то и с крещящо педераски образ, очевидно се е запътил към вражда с Logan Paul.

Съжалявам, че ще прозвуча като чикяр (сефте 🤠), но когато най-хубавото нещо в шоуто са Cathy Kelley и жената на Zack Ryder, нещата не са добре. Както би казал Нешката, ако сега беше с един от старите си гимици - правиш ги революциите, ННН! 😦

Cody е играч отвсякъде. Стигнал е до тук, няма как да позволи на някой да му открадне момента. И реално използва всички трикове налични. Огромно пиро, беше задънил цялата зала накрая. Направи едно от най-добрите промота в цялата му кариера и надъха хората за евентуалната му победа. И се присламчи към също популярен face, в лицето на Edge, а мачът с Balor беше добре изграден и държеше публиката ангажирана до последно. И най-важното, всякакви паралели с Batista и Daniel Bryan вече би трябвало да престанат. В момента, WWE имат двама супер популярни face-ове, зад които публиката е на 100%. И се съмнявам някой да се чувства ощетен, ако Cody вземе титлите на WM. По-скоро общото звено е Roman Reigns, който си навлича огромен heat и публиката иска да види как губи титлата. Надъхан съм за Cody. Престоят му в AEW му помогна доста и е трудно да викаш срещу човек, който заложи на себе си и спечели. И докато в AEW много не се котират подобни "over the top" образи, то в WWE седи на място и цялото помпозност работи за него.

Rhea срещу Charlotte е правилният мач за изграждане на Rhea. Имат история помежду си и Charlotte е по-голяма звезда от Bianca на този етап. Пък и няма никакъв смисъл да бързат с Rhea срещу Bianca. Двете ще получат мач на WM в следващите години.

Boogs винаги ми е бил симпатичен, но е факт, че таванът му е сравнително нисък.

Chamber-ите са разочароващи. Имах надежда, че HHH ще избяга от формулата с тематичните PPV-та и ще използва този мач, когато има логика за него. Не знам защо се опитват да налагат Gargano, пичът беше абсолютно невзрачен в RR мача и досега не е направил нищо впечатляващо. 

Посредствено шоу, но поне Cody удари здраво и изглеждаше като най-голямата звезда в кеча в момента. 

batistaheel

Коуди, дали го обичаме или не, си е най-големият им face на WWE в момента, свежо лице, което не е било прегазено от Роман Рейнс. Коуди ще вземе титлата (титлите), няма как Вожда трета поредна година да си тръгне от Манията като победител. Въпросът е какво правим със Зейн, дали заради него публиката няма да се обърне срещу Коуди? Може би ще направят тройна заплаха и когато Коуди победи ще даде едната титла на Сами. Може би. 

И на мен ми се гледа Рипли срещу Шарлот, но дано пак да няма неприятни изненади от рода Шарлот печели въпреки всичко. Защото картината е малко тъжна, Шарлот газеше Рипли всеки път когато тя се изпречи на пътя ѝ. И за NXT титлата, и за Женската титла на RAW. Сега е времето на Реа Рипли. Имаше слухове, че Реа е трябвало да се бие с Ронда на КечМания, но нещо тези планове отпаднаха, а Раузи тотално се покри. 

Трябва да разделят отборните и световните титли, иначе няма смисъл от бранд сплита. 

WWE Raw last night on USA Network: 2,114,000 viewers P18-49 rating: 0.64 #1 cable original in P18-49

Миналата година след Royal Rumble -  1,865,000

• Upvote 3
THE GRIM REAPER

Преди 8 години и нагоре, цифри от ранга на 2 милиона бяха срам за такава голяма компания, а сега се радват ако случайно ударят 2 милки 

или малко повече отгоре :( . Положението става все по-трагично.

HeaDMaKeR™

И кое му е трагичното?Кой гледа ТВ в днешно време?И по тая логика преди години сериалите правиха по 20-30 млн. гледки и 3.0/18-49 се смяташе за провал, сега ако имаш 3.0/18-49 си ебати хитачката.Времената се менят, телевизията вече не е голям фактор и младите хора се научиха да живеят и без нея.RAW пък ти е едно от най-гледаните неща в понеделник вечер, така че.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

С jobber-и като Gargano, Otis и Corbin трябва банкет да вдигнат, че са ударили 2 милиона. Като прибавим и липсата на световна титла, този резултат е направо феноменален.

THE ENEMY

Т'ва са промити мозъци от Мелцър и подобни на него дървени философи. Естествено, че сега телевизията е много по-малко гледана, цели седмични шоута се качват в онлайн платформи, включително в Ютуб, хората гледат шоута на телефоните си, някои гледат само отделни сегменти. Изобщо, начина по който се гледа един подобен продукт, независимо дали е кеч шоу, сериал или филм, се промени коренно през годините. Цифрите ти дават най-добра оценка в какво състояние е WWE. Но не цифрите за телевизионните рейтинги, а тези за сключените сделки от компанията. WWE в момента печели повече откогато и да е, пълни по-големи публики откогато и да е и това е важното инфо.

И да. RAW и SD почти винаги са топ 2 на най-гледаните неща в своя телевизионен слот, изключения са когато ги местят по някакви кабеларки заради американски футбол. 

spirtologa

Синът на баща си нещо не може да ме надъха, че е заплаха за Роман Рейнс.

• Upvote 2