Jump to content

Любимо промо за мач/турнир

Recommended Posts

Jack Bauer

Не знам дали вече има такава тема, поне аз не се сещам и не намерих.

Днес се присетих за едно мое любимо промо за мач и си го изгледах няколко пъти:

https://www.youtube.com/watch?v=Sod3MoDj_Zs

Сина-Ортън, не ми е любимата вражда, според мен отстъпва доста на Сина-Edge, откъм история и химия между двамата, но си спомням, че като чаве, когато изгледах това промо преди Iron man мача, бях НАСРАЛ от кеф и надъхвация. Музиката и подбраните кадри се връзват перфектно. Помня че използваха същата песен за реванша между Сина и Скалата, но не се получи толкова.

Естествено има още едно, което е за мен на първо място по-други причини и това е промото за Даниел Браян преди Кечманията XXX:

https://www.youtube.com/watch?v=rsX1ATcyQxU

Едва ли има някое, което удря толкова емоционално. Перфектно от начало докрай, особено знаейки, че феновете направиха така, че Браян да е там където беше тогава.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Колуминацията на 4 годишна история.

Това пък е абсолютна класика.

Когато стане дума за промота, то за мен има само един-единствен masterpiece above them all. :beer:

Wrestlemania 17- The Rock vs. Steve Austin

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

batistaheel

Сещам се за това. Последната вражда между „Братята по разрушение“, когато най-накрая Кейн победи Гробаря. 

Доста има. Това веднага ми излиза на мен в съзнанието. Доста пъти съм си го пускал. WWE са добри винаги в тази сфера с промота и прочие.

Do i have everybody's attention now?

• Upvote 2

My Way и Running Up That Hill са най-огромната класика. Просто срещу тех да тичат, няма как да ги стигнат.

Иначе, ако става въпрос за други, Дейвид Сахади е Бога на PPV интрата. В живота си е направил:

- If Life Was Fair.

- Онова преди първия мач на Енгъл и Джо в TNA с кацането на луната.

- Фреди Бласи на пейките.

- Ерик Йънг с на Стинг маската и Кармен.

- Ин Дъ Хол Оф Дъ Маунтин Кинг преди турнира за Безспорната Титла.

Абе цифра са. Жалко е, че почти всички са изтрити от Ютуб. Намерих само това:

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Олимпик, ако до утре на обяд не си качил видеото с Дъ Миз (WM 27) пращам ти чеченеца и куката!

П.С от уважение не го качвам аз, пу за тебЕ!

49 minutes ago, Beks said:

чеченеца

чИченИцааааааааааааааааааааааааа

6 hours ago, LightOne said:

Когато стане дума за промота, то за мен има само един-единствен masterpiece above them all. :beer:

Wrestlemania 17- The Rock vs. Steve Austin

Пуснах си го 5 пъти подред, може и още 55 - просто това е велико, епично и... НЕНАДМИНАТО.

19 hours ago, Devil said:

Доста има. Това веднага ми излиза на мен в съзнанието. Доста пъти съм си го пускал. WWE са добри винаги в тази сфера с промота и прочие.

Do i have everybody's attention now?

За промотата е доста субективно, но за мен това е безспорният номер 1!

Някой поддържа ли връзка с Олимпик? Добре ли е или да звъня на ония двамата аутисти :(