Jump to content

WWE SmackDown - 20 януари 2023


Recommended Posts

THE ENEMY

20230113_SD_MatchPreview_RomanKO_FC_Frid

Roman Reigns and Kevin Owens prepare for a manic Contract Signing

After months of sneak attacks, betrayals, brawls and beatdowns, Roman Reigns and Kevin Owens will finally put pen to paper for their title match at Royal Rumble. With The Bloodline lurking, WWE Official Adam Pearce will have his work cut out for him if he wants to ensure a smooth signing. 

 

20230113_SD_MatchPreview_DrewSheamusViki

Drew McIntyre and Sheamus form warrior bond in fight with Viking Raiders in SmackDown Tag Team Title Tournament First-Round Match

Up to his wits end with The Bloodline, WWE Official Adam Pearce made a tournament to determine a new SmackDown Tag Team Title No. 1 Contender.

Potentially lighting up the first round of this tournament will be a warrior tandem in Drew McIntyre and Sheamus, who will take on The Viking Raiders. Just last week, McIntyre and Sheamus had a chance at The Usos for the SmackDown Tag Team Title but came up short. After the match and once SmackDown had gone off the air, The Viking Raiders attacked the two warriors, setting up this grudge match.

Can McIntyre and Sheamus move on to the next round, or will they be stopped by the vicious Viking Raiders?

 

 

  • Upvote 3
Link to comment
ЧОТУДЕ

Видео на Kross след като вече му бях фен и от времената, в които шибаше лучадори. WWE, защо го ебете така, защо ве? Толкова ли е трудно да изглежда по този начин? Ако Rey Mysterio му спаси кариерата, донякъде ще се реабилитира в моите очи за това, че вдъхнови толкова много джуджета да станат кечисти и да сбозят индустрията с шибаните си, нереални движения, никаква визия и нулева харизма. Ако обаче го допогребе, ще му сипя тежки клетви.

 

 

 

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
THE ENEMY

Не вярвам кариерата на Крос да зависи от Мистерио.:D Зависи на какъв кеф ще се събуди некадърния зет, каква е следващата простотия която ще измисли, колко ще заебат презентацията и градежа на образа на Кариън покрай новата порция любими на Хънтър завръщания в WM сезона и общо взето такива неща. Ако Крос беше с правилната презентация от самото начало, сега щеше да бъде топ, топ звезда и публиката да се насира винаги когато чуе ПАДНИ И СЕ МОЛИ, покрива да се събаря от поп. Просто Хиксовете беше мега надценен от интернет обществото, като някакъв гениален буукър, който наблягал на силните страни на кечистите и не знам си какво, което са пълни глупости. Аз още не съм видял някой да е прокопсал от неговия буукинг за 6 месеца, не съм видял някой да е станал особено повече оувър, гледам само някаква имитация на практики от AEW, да се спамят дебюти, да се почва градежа на нещо, след което да се замразява, да развиват някакви сторилайни около някакви кечисти, където да се надъхаш, че това ще доведе до нещо интересно, но накрая да само ти разтягат локуми, които не довеждат до нищо, и така. 

Link to comment
ЧОТУДЕ
7 minutes ago, THE ENEMY said:

Не вярвам кариерата на Крос не зависи от Мистерио.:D 

Е, Мистерио ако го размята кат някой путка и го тушира едва ли някога някой ще го погледне насериозно отново. :D Даже ако това стане направо могат да му дадат пак вмирисания шлем, та да се отърве по-бързо от тая компания.

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment
THE ENEMY
Just now, ЧОТУДЕ said:

Е, Мистерио ако го размята като някой путка и го тушира едва ли някога някой ще го погледне насериозно отново. :D Даже ако това стане направо могат да му дадат пак вмирисания шлем, та да се отърве по-бързо от тая компания.

Факт е това, но за мен такива неща се случват, защото просто Хънтър вече не го ебе за Кариън. Ебеше до 2-3 седмици след като го дебютираха, след това си намери нови играчки. Тази липса на последователност в push-ването на кечисти се наблюдава и в други случаи в този период. Реално нови МЕ-еъри не бяха изградени, напук на всички големи очаквания това да се случи.

Link to comment
3 minutes ago, THE ENEMY said:

Факт е това, но за мен такива неща се случват, защото просто Хънтър вече не го ебе за Кариън. Ебеше до 2-3 седмици след като го дебютираха, след това си намери нови играчки. Тази липса на последователност в push-ването на кечисти се наблюдава и в други случаи в този период. Реално нови МЕ-еъри не бяха изградени, напук на всички големи очаквания това да се случи.


Стига мрънка ве, ПУТАК! 

Link to comment
THE ENEMY
13 minutes ago, neshev said:


Стига мрънка ве, ПУТАК! 

Няма стига, СЕРЖАНТЪТ като менте те разкрива! Твоя зет за нищо не става, това е!:wank:

Link to comment

Не знам какво се очаква от ЗЕТЯ, честно казано. Пичът си следва това, което Вини му завеща. :D И като гледам build-ът и предполагаемата карта за WM, всичко беше заложено от Вини Мак. Зетя изпълнява, това е динамиката досега.

 

Но има и добри неща. Лично аз съм доволен от това как гради Theory, Rhea, Dominik, Sami Zayn и Roman е най-добрата история в кеча. От днес за утре няма как да станат нещата.

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
THE ENEMY

Роман и Хейман сами си буук-ват всичко, поради което това беше най-интересната история и по време на Винс. Тя няма нищо общо с общия буукинг. Лично за мен Тиъри повече пострада, от цялата гавра която направиха покрай куфара, после се опитаха да го замажат със смяна на гимика след огромния backlash, но самия му гимик в момента е по-скоро скучен и безличен, така че в лонг търм може би ще се окаже поредната греда. За Рия и Доминик съм съгласен, че там историята е ОК, но дори там с месеци въртят Джъджмъндите в някакъв кръг, който за самия стейбъл не доведе до абсолютно нищо. Нито са някаква доминантна сила, нито печелят титли, нито някой леджит се страхува от тях. Изглеждат като някаква училищна група наркоманизирани ауткасти, които в свободното си време търсят някой да се сдъвчат с него. Това е огромното постижение на Хънтър като буукър.:D

Link to comment
batistaheel
5 minutes ago, THE ENEMY said:

Това е огромното постижение на Хънтър като буукър.:D

 

Айде стига бе, какво може да направи като всички титли са при Блъдлайн. Това е наследството оставено от Винс. :D След КечМания със смяната на шампионите ще се оправят нещата. Пък и сега Винс е начело, даже се усеща неговия букинг, като шеговития сегмент с Шеймъс, Дрю и Адам. Аз пък да те питам колко кечисти Винс е издигнал? Въртеше едни и същи пенсии всеки път. Кариън в никакъв случай не е погребан, да ти напомням ли, че при Винс той падаше от Джеф Харди. :D Всичко ще се нареди когато ги разделят титлите и нови възможности ще се появят. То просто няма мърдане докато не се сменят шампионите. Гънтър го градят като непобедим шампион, няма как да му вземат титлата. Роман няма как да му вземат титлите, знаеш защо. Усотата държат всички отборни титли. Бианка прави рекорд като първата най-дълго царувала черна шампионка, няма как да и вземат титлата. Какво ни остава друго? Щатската и другата женска, а те вече си сменяха притежателите. Зетя прави каквото може с това, което наследи от Винс. 

  • Upvote 3
Link to comment

Доста добра публика тази седмица. Това също е плюс на ЕРАТА HHH, който успя да вдигне посещаемостта и публиките отново ми звучат надъхани. По едно време бяха доста незаинтересовани, а си спомням и тоталната нечовещина, където постоянно пускаха реакции на запис, че да направят нещата да звучат приемливо, а гледаш публиката в първите редове въобще не и пукаше.

 

Актьорската игра на Sami, Roman и Heyman е на изключително ниво за кеч шоу. Много често, при малко по-сериозни сегменти, просто си личи, че кечистите не са професионални актьора и изглежда малко смешно отстрани, но тук и тримата, от към гримаси, каданс и прочие, го докарват перфектно. Така се гради шоу, правиш segment-и през цялото шоу, които кулминират в ME segment. KO, когато е на линия и надъхан, може да изглежда легитимно до всеки. Видяхме го миналата година срещу Austin, сега го виждаме и срещу Roman. Жалко, че това се случва на моменти, не може да поддържа това ниво през цялата година, но все пак съм надъхан за мача им на RR. Цялата история е най-доброто нещо в кеча с много.

 

Bray вече е тотално изплискал легена, но поне се даде изява на LA Knight. Имаше нужда точно от няколко промота да стане един от най-популярните хора в шоуто. Bray е ясен, пичът има легендарно умение да продава идеите си на точните хора и на публиката, но просто нещата с него стават прекалено филмарски и нищо не се задържа. Да се надяваме, че все пак ще дадат победата на LA Knight, защото Bray няма нужда от победи на този етап.

 

Sonya Deville няма как да ни я пробутат за заплаха. Абсолютен filler, мацката няма победа от години сигурно. :D Нещо като женския Ziggler или Corbin.

 

Този отборния турнир също ми изглежда като пълнеж, по някой друг мач, който да уплътнява времето между segment-ите с Roman и Sami.

Edited by neshev
  • Upvote 6
Link to comment
THE ENEMY

За тези 6 месеца Хънтър имаше достатъчно време и възможности поне да сложи на "картата" хора, които да изглеждат като бъдещи МЕ-ъри и за това изобщо не му трябват титли. Титлите не правят кечиста, хора като Тейкър и Едж са били МЕ-ъри въпреки, че с години не са държали титла. Въпрос на презентация, изграждане и добре разказани истории е. Но да се върна към самото шоу.

 

- Абсолютна класа са сегментите в Блуудлайн, както и всяка друга седмица. Учуден съм, че дори в интернет има някакво много силно течение, което иска да гледа именно Зейн на Мания срещу Роман, дори повече от Скалата и Коди. Показателно е колко добре е пипната историята може би, но човек като Сами няма как някога да го взема за огромна звезда, въпреки да прави ролята на живота си в момента. Не съм голям фен и на Коди честно казано, така че тук стискам палци да видим СКАЛАТА, ако не на Raw, то на RR (последните слухове бяха, че именно заради това са обявили предварително Коди за мелето, защото истинската изненада там ще бъде The Rock :ph34r:).

 

Провалят завръщането на Шарлът с подобни джоберски вражди, които освен това имат слаба история. Соня не е леджит, враждата не е интересна и да, ясно е, че търсят филър докато мине Ръмбъла и насочат Шарлът към враждата и за Мания, но след филма с Ронда, тук щеше да бъде много по-логично да видим Шейна Бейзлър като съперничка. Там можеха да разкажат и нещо по-читаво като цяло.

 

Този файърфлай фънхаус сегмент, на мен ми крещеше Винс.:D Сериозно, нямам идея кой го е бууквал и дали пък не се филмирам, но освен че тази вселена преди я бяха заебали напълно и вървяха в съвсем друга насока с Брей, а сега я връщат от нищото, то и самия сегмент носеше "специфичният" хумор на Винс, да гледаме потния задник на Брей, цензуриран от логото му...:2funny: Факт е, че Ел Ей изглежда като голямата звезда тук, но не знам кой е изненадан. Няма да се тупам сам по-рамото, но е факт, че до момента всичките ми прогнози относно рейна на зетя в компанията се сбъдват една по една. Нито му се получиха грандиозните проекти с Финта, нито Кнайт успяха да го изкарат като ултимативния джобър който да бъде скуашнат в първата му вражда и нещата на този етап са тотално обърнати, спрямо първоначалните планове.

 

Кариън получава ок презентация напоследък, особено между времето когато Скарлет не пуска огнени топки и не го търкалят джуджета по ринга.:D Но поне такива винетки и бекстейдж промота му се получават ефектно и поне мен ме надъхват. Но трябва да почне да трупа победи и да пребива леджит МЕ и ъпер мидкард кечисти наред, за да се получи магията там. Иначе има много хляб.

Link to comment

Махнали са "празненството в чест на Roman Reigns", с цялата самоанска династия и вместо това ще гледаме "Sami Zayn отговаря пред Roman Reigns".

 

Логиката сочи, че просто не са намерили точните хора. В случая Скалата. :D Но е доста вероятно да го правят с цел заблуда и Скалата да си дойде като пич на самият Royal Rumble. Не ми изглеждаше много вероятно Скалата да се появи на седмично шоу, без да е бил конкретно обявен е рекламиран. Предишните пъти винаги го обявяваха. И все пак си мисля, че ще го видим на RR, защото това е точният момент, ако ще прави завръщане. 

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...