Jump to content

UFC 283 "Teixeira vs. Hill" - 21 януари 2023


neshev

Recommended Posts

283... старци сме Нешо

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

Много съм хепи от победата на Морено! Супер ми е свежарка тоя. Тва където мятаха шишета по него на излизане беше супер долно от страна на бразилците, сиганска работа!

Надявах се и на победа за Гловър, но.. на тия години толкова! Както винаги сърцат!  Честито на Хил, надявам се на интересни битки в близко бъдеще в тази категория.

Защо когато всеки път видя Кормие с микрофон в ръка правя асоциация с онзи мазния дето Роналдо му даде интервюто на века? Много интересчийско се държи, все леко интрига да вкара! Морено и Фигередо си разменят приказки след края на мача дебелия черен гледа да ги раздели да си вземе интервюто, пълен смешник.

Link to comment

Джамал Хил има доста добра история, на практика се изкачи от нищото и винаги е готино да видиш подобни моменти в MMA, където кулминират години бъхтене и усилия. Глоувър имаше доста странна кариера, удари своя пик чак към нейния край, но и той успя да стане шампион, тъй че всичко се нареди на него. Самата битка ме изненада единствено с това, че Глоувър показа изключителна издръжливост, мислех си, че ще видим завършек в двете посоки. Но тук Джамал успя да спре повалянията и на крака беше доминиращ. Много добра победа за него и, ако продължава да се развива, може би ще царува дълго време. Глоувър спокойно може да се пенсионира и да се отдаде на треньорската дейност. Видимо е, че разбира спорта на друго ниво.

 

Най-накрая видяхме завършека на първата четиририлогия в UFC. По-скоро се случи от необходимост, защото дивизията е плитка и двамата са над останалите. Морено беше по-добрият боец и заслужено спечели. Фиги беше изхвърлен от дивизията на практика, но и не смятам, че вече можеше да прави килограмите консистентно.

 

Добра победа на Гилбърт Бърнс, но Магни винаги е посредствен срещу добри борци, тъй че нямаше изненада. На Бърнс му трябват опонент от топ 5 за да дърпа нагоре.

 

Нямам си на идея какво правеха от лагера на Лоурън Мърфи и не хвърлиха кърпата. Безсмислено упражнение след даден етап.

 

Шогуна е голяма легенда, когато дойде в UFC беше голяма работа, но просто вече беше амортизиран и така и не успя да докосне магията на PRIDE. Все пак, победата му срещу Мачида във втората битка е класика, но кажи-речи Джонката му стопира всичкия хайп и оттогава не може да набере инерция. Жалко, че не го видяхме срещу Андерсън и Рашад. 

 

Винаги съм се кефил на Джони Уолкър, ебахти култвото име. Но, наистина, един от най-забавните бойци в UFC и партньорството му със SBG вече дава резултати.

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...