Jump to content

NJPW Battle in the Valley - 18 февруари 2023


nWoHulkster

Recommended Posts

Първият NJPW мач на бившата Sasha Banks. Любопитно е да се отбележи и че в шоуто участват хора от NJPW, AEW, IMPACT, CMLL и Stardom.

 

v1WpNn7.jpg

 

NJPW "BATTLE IN THE VALLEY"
February 18, 2023
San Jose Civic
San Jose, CA

 

1. Alex Coughlin vs. JR Kratos
2. David Finlay vs. Bobby Fish
3. Josh Alexander, Mascara Dorada, Rocky Romero & Adrian Quest vs. KUSHIDA, Kevin Knight, The DKC & Volador Jr.
4. NJPW STRONG Openweight Title: Fred Rosser (c) vs. KENTA
5. NJPW STRONG Openweight Tag Team Titles: The Motor City Machine Guns (Alex Shelley & Chris Sabin) (c) vs. The West Coast Wrecking Crew (Jorel Nelson & Royce Isaacs)
6. Loser Leaves NJPW: Eddie Kingston vs. Jay White
7. Filthy Rules Fight: Homicide vs. Tom Lawlor
8. NJPW World Television Title: Zack Sabre Jr. (c) vs. Clark Connors
9. IWGP Women's Title: KAIRI (c) vs. Mercedes Moné
10. IWGP World Heavyweight Title: Kazuchika Okada (c) vs. Hiroshi Tanahashi

Mercedes Moné промо:


 

Link to comment
  • 5 weeks later...

CM Punk е присъствал на турнира Battle in the Valley.

Има слухове за завръщане на Punk в кеча в NJPW, междувременно от WWE също оставят отворена вратата за Punk,това според слухове какво ще стане ще видим.

CM-Punk-NJPW-Battle-in-the-Valley.png

Spoiler

 

1683447209_6970533.gif

Link to comment

^ Грешна интерпретация на снимката. Единият от хората на снимката е Lou D’Angeli, който е Vice-President of Marketing на Anthem (собствениците на IMPACT) и до Punk е IMPACT knockout-ката Gisele Shaw. IMPACT шефът Scott D'Amore и той е бил някъде наоколо. Единственото логично заключение от тази снимка е: CM Punk is coming to IMPACT!!! 😮

Иначе по-сериозно, всякакви спекулации, че Punk ще идва в NJPW, защото е бил в публиката на NJPW шоу, ми звучат смешно. Ако имаше такива намерения надали щеше да прави такива random появи в публиката. :) Пичът просто е бил в града и е решил да погледа малко кеч на живо с приятеля му Lars + така създава малко шум около себе си, което винаги е плюс.

 

Link to comment

#nWoHulkster, това пишеше в публикацията на която попаднах в една социална мрежа.Имаше какви ли не спекулации окoло Punk в последно време.

Spoiler

 

1683447209_6970533.gif

Link to comment

The Rainmaker and the Monemaker! 😎

 

 

Щом мач между Okada и Tanahashi беше третият най-добър мач за вечерта... смятай. Силно шоу! Хареса ми.

 

Mercedes-ката достави с дебюта си. Най-добрият мач в шоуто. Когато някой е бил дълго време в WWE винаги има риск да не може да се адаптира добре към кеча извън WWE и мисля, че Merdedes-ката тук доказа, че няма да има проблем с това. Много добър мач направиха с KAIRI. Личи си, че Mercedes е доста надъхана и чакам с интерес да видя какво й предстои. Продължава да tease-ва "световно турне" и ми става все по-интересно дали това означава, че ще се появи с IWGP титлата и в други федерации (преди няколко дена tease-на мач с IMPACT шампионката Mickie James, например). Няма как да не спомена и малкия tribute на Mercedes, с ентранс маската, към покойната Hana Kimura - евала.

Вторият най-добър мач за мен беше Eddie Kingston vs. Jay White. Доста здрав пердах си удариха и разказаха добра история. Очаквано, Jay White загуби и напуска NJPW. Слуховете са, че се е запътил към WWE. Да видим. Напускането му определено е загуба за компанията, но не го усещам като толкова голяма загуба колкото напусканията на предишните Bullet Club лидери AJ Styles и Kenny Omega.

 

Иначе хареса ми, че продължиха традицията напускащия BC лидер да си тръгва пребит. В случая излезна David Finlay, нападна White и turn-на heel. Промото му ми хареса. Не стана ясно дали го гласят за новия Bullet Club лидер - някак не ми се връзва да е той, ама сега като се замислям, то няма и много опции. Да видим.

 

 

Останалите неща в шоуто не ми се коментират, но като цяло нямам оплаквания. Доволен съм.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...