Jump to content

Без сценарий с neshev и Olimpic (Брой 84 - Олимпик и алкохола, Олимпик на кастинг за Survivor, Vince McMahon, Форумът)


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представяме ви 84 брой на "Без сценарий с neshev и Olimpic", която включва:

 

- Интро (00:01 до 5:38)

 

- Олимпик и спирането му на алкохола, истории за анонимните алкохолици, теми от живота (5:38 до 37:50)

 

- Олимпик на кастинг за Survivor (37:51 до 63:50)

 

- Пълен анализ на психологическото състояние на Vince McMahon и на кого ще бъде продадена WWE (64:00 до 92:30)

 

- Завръщането на Jericho във форума и други теми от BWC (92:31 до края)

 

Директно слушане от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката и "Save audio as"

 

 

 

 

               

Link to comment
rated r superstar

Може да е само при мене, ама като цъкна да го пусна не започва. 

wwe_1421845634__seth-rollins-signature-4

Link to comment
The Olimpic Hero
Just now, rated r superstar said:

Може да е само при мене, ама като цъкна да го пусна не започва. 

 

Оправено е вече.

 • Upvote 1
 • Like 1

               

Link to comment

Изслушах ви, доста интересни теми сте засегнали. За алкохола, Олимпик, имаш моята подкрепа. Не е сарказъм или ебавка, просто наистина евала, че си осъзнал проблема и че работиш над него. За кастинга ми беше също интересно, аз не съм ходил на такива неща и някак не се вписвам там, съответно са си тъмна Индия за мен.

 

За форумите повече мога да кажа, понеже в Дата-та бях доста активен и още помня, че регистрацията ми там беше от 2002... направих 20 години там и от там даже "познавам" Veetor. Мисля, че там от него първо бях видял линк за тогавашното WWE-bg, което той си рекламираше заедно с един друг негов сайт/проект. Жалко е, че Дата-та умря и се надявам BWC никога да не ѝ последва съдбата. Reddit е много добра и полезна платформа, за мен тя уби форумите, а не толкова ФБ, но и във форумите си има чар.

 

В Калдата също съм влизал доста. То и той тръгна от Дата-та (Калдата = kal.data.bg - въпросният kal е Калин, създателят на kaldata), помня, че първо просто си качваше софтуер в страницата му в Дата.бг преди да си го обърне на сайта Kaldata. Но откъм форум с ръка на сърцето мога да кажа, че там нивото е по-слабо от нашето. Сега примерно The Best може би ще ме контрира, защото знам, че той е по-активен от мен там, но за мен те са се разширили твърде много, опитват да дискутират наистина твърде много неща и всичко се размива, част от разделите им се припокриват един с друг и част от тях са почти умрели. А самите потребители, поне 90% от тях, са на ниво "дайте ми Х, което можех просто да потърся в Google" и нещо като дебати и такива по-сериозни дискусии не съм останал с впечатление много да правят. Не им помага и че основната им първа категория е софтуер, където се спами буквално с теми тип "Линк: програма Х", което е отживелица и вече никой нормален няма да се информира за програми за компютър или телефон от някакъв форум на случаен принцип.

 

Докато тук, дори и да има филми, вражди, тролене и простотии понякога, мога да кажа, че ядрото от активните е доста интелигентно и почти няма тема, дето да зачета и да си кажа "това е пълна загуба на време". Честно казано, без да изреждам конкретни имена, ама има едно 20 човека тук дето определено уважавам заради нещата, които пишат и чиито мнения са ми интересни. В друг форум не ми се е случвало в чак такава степен.

Link to comment
UNDERTAKER*

Пуснах си подкаста снощи. Вярно, че доста време не бяхте записвали. В началото подхванахте тежки теми и беше меланхолично, но после като минахте на кеча се разведри обстановката. Форумите са интересна тема... като цяло първите години на интернета в БГ са интересна тема :). При мен съвпаднаха с гимназиалните ми години (2000-2005) и беше супер. Винаги, когато откриваш нещо за първи път, е готино чувството, пък когато това се случва в "свежите ти" години - още повече. Компютрите и интернета бяха голямо нещо за нашето поколение (родените от 85/6-та до началото на 90-те, да кажем). Развиха се в точното време за нас, така че да ги усетим по най-готиния начин, "ученическите им години" съвпаднаха с нашите, така за го кажа :). Нито бяхме още лапета дето не знаят какво става, (като днешните дечурлига дето на 2-рия им РД са вече на таблета и мажат с ръцете) нито бяхме вече големи хора, които по-трудно се впечатляват.

 

Kaldata си спомням много добре как един съученик навремето ме открехна, че там е най-безопасното място да си дръпнеш софтуер и наистина специално за тези нужди бяха топ. Форумът им никога не съм го посещавал и писал, но програмки съм си свалял доста. Нашият форум не съм сигурен дали първо не беше сайт, на който бяха качени мултимедийни файлове? Помня, че търсех кеч музики и видеа и бях попаднал на един БГ сайт с дълго име wwe-bg... нещо дълго беше натам и дали не беше някъде 2003-04-та? Твърде вероятно да бъркам годините, но със сигурност преди да се регна във форума, просто си свалях мултимедия. Форум и въобще хора на моята възраст, които да гледат и коментират кеч в БГ не съм си представял, че може да има. В моите представи, кеч феновете в БГ бяха тези, които се запалиха от БТВ и за които кечът започваше и свършваше с Трите Хикса и Скалата. Е, когато се регнах и започнах да чета форума, разбрах, че не е съвсем така.

 

Понеже засегнахте темата за фитнеса, и на двамата мога да ви кажа, че изпускате много, ама много :). Фитнесът не е просто вдигане на щанги, а начин на живот. Това е от онези неща, които започнеш ли ги, видиш ли резултат, няма оставяне никога. Всъщност, самото ходене на фитнес, това, което правите там в този 1 час, е най-малката част от целия процес. Какво правите в останалите 23 часа е това, което е от по-голямо значение. И в тази връзка, @The Olimpic Hero проблемът ти с алкохола не би съществувал на първо място, или просто би изчезнал от само себе си (вместо да ходиш по семинари). Тренираш ли, водиш ли определен начин на живот, няма как да пиеш, самият ти не би си позволил. И не е само алкохола, ще изхвърлиш и куп други вредни навици, храни и питиета. Този аргумент "не е моето" не бих го приел никога, защото няма човек, който да не иска да изглежда и да се чувства добре. Да, със сигурност има такива, които просто не са направили крачката (поради различни причини) и не са видяли разликата, това го разбирам, но веднъж започнеш ли, видиш ли страхотните ползи, няма връщане. От личните ми наблюдения, а и съдейки по себе си в началото, има хора, които все пак решават да пробват, но в главата им е "оф, аз какъв съм кльощав/дебел, къде съм тръгнал" или "офф, гледай какви са културисти, тука не ми е мястото" или пък просто виждат как някой ги гледа подигравателно и им става тъпо. Всички тези мисли пречат и не трябва да ги има. Първо, че нещата въобще не са такива, каквито си ги представяте и са единствено в главата ви. Второ, че в общия случай, хората във фитнеса всъщност са печени хора, над тези неща са, много от тях са минали по същия път и винаги ще искат да помогнат, да насърчат. Тези единичните екземпляри дето са там, за да се правят на голямата работа, естественият подбор ги елиминира :) и почти е невъзможно да срещнеш такива днес. Дори да се намерят някои, просто не виреят. Много мога да пиша още, защото е тема, която ме вълнува, но спирам засега, че става късно, а ме чака джим-а :)

Link to comment

Не знам защо такава грешна представа за форумите имат Нешката и Олимпика. Те си мислят, че едва ли не форумите са умрели, нови не се създават, а нови потребители изобщо не се регистрират:D В България има над 500 активни форуми, повечето нишови като този. И във всеки от тях количеството потребители варира - от 20-30 активни до 2-3 хиляди активни, в зависимост от форума. Нищо не се изчерпва с мамите и Калдата.

 

Нашият форум беше доста мащабен преди 4-5 години. Тогава влизаха по 350-500 човека всеки ден, а сега вече имаме между 80-130 човека на ден. Такава количествена деградация няма как да е здравословна за форума. Толкова голяма разлика в рамките на няколко години. Ами след още няколко? Хубаво е, че поне твърдото ядро е още активно и публикува постове. Има начин да проверите дали форума е жив по стандартите за жив форум или вашата преценка е прекалено оптимистична. Опитайте се да го поставите в този сайт: https://eunion.info/forumi

 

Тук си имат алгоритъм да отсяват функциониращи форуми от такива с затихващи функции/замрели. Примерно, форуми като Форплей, ПЦ Мания и Хейт геймс с по 15-30 активни човека ги няма в списъка. Може пък нашия форум да се промуши, знае ли човек.

Edited by The Best
 • Upvote 1
Link to comment

Тоя алгоритъм е ташак, щом има форуми с по 2-3 човека онлайн в списъка. :D 

Link to comment

Един път влезе ли форума ти в списъка - не го трият и не проверяват по-нататък дали продължава да покрива изискванията:) Драснете им на тия пичове, нищо не губите и е безплатно.

Link to comment
ShiningWizard

Един от плюсовете на BWC е, че няма елитарност. Наскоро се опитах да влезна във форума на ForPlay, но трябва да чакаш одобрение от администратори, което явно няма да получа. 

Edited by ShiningWizard
 • Like 1
Link to comment
22 minutes ago, ShiningWizard said:

Един от плюсовете на BWC е, че няма елитарност. Наскоро се опитах да влезна във форума на ForPlay, но трябва да чакаш одобрение от администратори, което явно няма да получа. 

 

Ами я пробвай да влезеш в екипа тука? :)

 • Haha 2
 • LMFAO 1

35izpu1.jpg

Link to comment
40 minutes ago, ShiningWizard said:

Един от плюсовете на BWC е, че няма елитарност. Наскоро се опитах да влезна във форума на ForPlay, но трябва да чакаш одобрение от администратори, което явно няма да получа. 

 

И тук имаше нещо подобно, но беше направено заради нашия човек ЛеПилар. 

Link to comment
3 hours ago, UNDERTAKER* said:

Понеже засегнахте темата за фитнеса, и на двамата мога да ви кажа, че изпускате много, ама много :). Фитнесът не е просто вдигане на щанги, а начин на живот. Това е от онези неща, които започнеш ли ги, видиш ли резултат, няма оставяне никога. Всъщност, самото ходене на фитнес, това, което правите там в този 1 час, е най-малката част от целия процес. Какво правите в останалите 23 часа е това, което е от по-голямо значение. И в тази връзка, @The Olimpic Hero проблемът ти с алкохола не би съществувал на първо място, или просто би изчезнал от само себе си (вместо да ходиш по семинари). Тренираш ли, водиш ли определен начин на живот, няма как да пиеш, самият ти не би си позволил. И не е само алкохола, ще изхвърлиш и куп други вредни навици, храни и питиета. Този аргумент "не е моето" не бих го приел никога, защото няма човек, който да не иска да изглежда и да се чувства добре. Да, със сигурност има такива, които просто не са направили крачката (поради различни причини) и не са видяли разликата, това го разбирам, но веднъж започнеш ли, видиш ли страхотните ползи, няма връщане. От личните ми наблюдения, а и съдейки по себе си в началото, има хора, които все пак решават да пробват, но в главата им е "оф, аз какъв съм кльощав/дебел, къде съм тръгнал" или "офф, гледай какви са културисти, тука не ми е мястото" или пък просто виждат как някой ги гледа подигравателно и им става тъпо. Всички тези мисли пречат и не трябва да ги има. Първо, че нещата въобще не са такива, каквито си ги представяте и са единствено в главата ви. Второ, че в общия случай, хората във фитнеса всъщност са печени хора, над тези неща са, много от тях са минали по същия път и винаги ще искат да помогнат, да насърчат. Тези единичните екземпляри дето са там, за да се правят на голямата работа, естественият подбор ги елиминира :) и почти е невъзможно да срещнеш такива днес. Дори да се намерят някои, просто не виреят. Много мога да пиша още, защото е тема, която ме вълнува, но спирам засега, че става късно, а ме чака джим-а :)

 

А аз пък никога няма да се съглася с тези глупости... При доста хора малко като вманиачаване ми се вижда вече. СТЪПИШ ЛИ ЕДИН ПЪТ, НЯМА ВРЪЩАНЕ... Ай стига превъзнасяния вече. Според мене това е пак някакъв проблем с мозъка, който се пристрастява към определена глупост. Като ми почне някое пишлеме със статусите като ПОМПАЛ и се "чувствал благословен" във фитнеса, и ме напират повърни. Отделно, има странични ефекти, най-вече върху ставите, особено при по-продължително вдигане на по-големи тежести. Според мен десетки пъти по-полезно и за тялото, и за мисленето, е просто 2-3 пъти седмично да се практикува някой спорт като футбол, тенис, лека атлетика ако щете. Първо, там има някаква цел, гониш нещо - голове, точки, време. Освен това всеки път попадаш в различни и уникални ситуации всеки път. Във фитнеса като робот помпаш и броиш повторения или подскачаш като кон на пътеката. Тялото ти привиква с едни същи 10-15 упражнения и ги правиш машинално. Някакси насилствено и неестествено ми е това, пък и както казах износва ставите. Ходил съм на фитнес, не ме разбирай погрешно, не съм някакъв маниак който тотално отрича и зачерква това, но просто ми се струва леко безсмислено. Пък като ми почнат после ... изядох 8 яйца след фитнеса, купих си нов шейкър, пробва ли новите протеинови барове и т.н. Е леко на секта почва да ми бие вече.

И, за да не прозвуча пак като сектант и хейтър. У нас в мазето даже имам домашен фитнес - лежанка, бягаща пътека, велоергометър, гладиатор, няколко лоста, 100-на кила тежести. Ползвам го от време на време (рядко) за раздвижване, но никога не съм изпитвал чувството, че НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО. Аре стига излагации. :D Нека всеки си спортува каквото си иска, има доста по-естествени и по-полезни спортове, с които човек може да се поддържа във форма от изкуственото напомпване на мускулите с роботизирани повторения през ден.

 

Edited by Radox

35izpu1.jpg

Link to comment
ShiningWizard
27 minutes ago, Radox said:

 

Ами я пробвай да влезеш в екипа тука? :)

Икипът ще си остане същия завинаги, така или иначе, защото на никой не му се занимава да модерира форум. 

 

11 minutes ago, neshev said:

 

И тук имаше нещо подобно, но беше направено заради нашия човек ЛеПилар. 

 

Не вЕрвам да имат някакъв нечовек като Пиларката в техния форум. Юзърите там нямат гимици като нас! 

 • Haha 1
Link to comment
UNDERTAKER*
31 minutes ago, Radox said:

 

А аз пък никога няма да се съглася с тези глупости... При доста хора малко като вманиачаване ми се вижда вече. СТЪПИШ ЛИ ЕДИН ПЪТ, НЯМА ВРЪЩАНЕ... Ай стига превъзнасяния вече. Според мене това е пак някакъв проблем с мозъка, който се пристрастява към определена глупост. Като ми почне някое пишлеме със статусите като ПОМПАЛ и се "чувствал благословен" във фитнеса, и ме напират повърни. Отделно, има странични ефекти, най-вече върху ставите, особено при по-продължително вдигане на по-големи тежести. Според мен десетки пъти по-полезно и за тялото, и за мисленето, е просто 2-3 пъти седмично да се практикува някой спорт като футбол, тенис, лека атлетика ако щете. Първо, там има някаква цел, гониш нещо - голове, точки, време. Освен това всеки път попадаш в различни и уникални ситуации всеки път. Във фитнеса като робот помпаш и броиш повторения или подскачаш като кон на пътеката. Тялото ти привиква с едни същи 10-15 упражнения и ги правиш машинално. Някакси насилствено и неестествено ми е това, пък и както казах износва ставите. Ходил съм на фитнес, не ме разбирай погрешно, не съм някакъв маниак който тотално отрича и зачерква това, но просто ми се струва леко безсмислено. Пък като ми почнат после ... изядох 8 яйца след фитнеса, купих си нов шейкър, пробва ли новите протеинови барове и т.н. Е леко на секта почва да ми бие вече.

И, за да не прозвуча пак като сектант и хейтър. У нас в мазето даже имам домашен фитнес - лежанка, бягаща пътека, велоергометър, гладиатор, няколко лоста, 100-на кила тежести. Ползвам го от време на време (рядко) за раздвижване, но никога не съм изпитвал чувството, че НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО. Аре стига излагации. :D Нека всеки си спортува каквото си иска, има доста по-естествени и по-полезни спортове, с които човек може да се поддържа във форма от изкуственото напомпване на мускулите с роботизирани повторения през ден.

 

 

Дали ще е фитнес или друг спорт, няма значение, важното е да се тренира, използвах фитнеса като пример в случая. Каквото и да спортува човек, не толкова самият спорт е важен, а съпровождащите го позитивни неща. Това, че променяш начина си на живот към по-добро, навици, хранене => по-добро физическо и ментално здраве. Казват 30% в залата, 70% в кухнята, аз бих отишъл дори по-далеч с процентите :) Под "няма връщане" се има предвид, няма връщане към лошото качество на живот, пороците, дюнерите и т.н. веднъж видял разликата, а не, че влизаш във фитнеса и ставаш сектант :D. Ти му казваш вманиачаване, аз бих го нарекъл отдаденост, себедисциплина. Фитнесът всъщност дори не го броя съвсем за спорт, много хора го практикуват on top на тяхното си нещо. Но както и да е, ти явно си си изградил някакво мнение, няма да се опитвам да ти го променям, само ще кажа, че си далеч от истината, без никакво заяждане :)

Link to comment
45 minutes ago, Radox said:

 

А аз пък никога няма да се съглася с тези глупости... При доста хора малко като вманиачаване ми се вижда вече. СТЪПИШ ЛИ ЕДИН ПЪТ, НЯМА ВРЪЩАНЕ... Ай стига превъзнасяния вече. Според мене това е пак някакъв проблем с мозъка, който се пристрастява към определена глупост. Като ми почне някое пишлеме със статусите като ПОМПАЛ и се "чувствал благословен" във фитнеса, и ме напират повърни. Отделно, има странични ефекти, най-вече върху ставите, особено при по-продължително вдигане на по-големи тежести. Според мен десетки пъти по-полезно и за тялото, и за мисленето, е просто 2-3 пъти седмично да се практикува някой спорт като футбол, тенис, лека атлетика ако щете. Първо, там има някаква цел, гониш нещо - голове, точки, време. Освен това всеки път попадаш в различни и уникални ситуации всеки път. Във фитнеса като робот помпаш и броиш повторения или подскачаш като кон на пътеката. Тялото ти привиква с едни същи 10-15 упражнения и ги правиш машинално. Някакси насилствено и неестествено ми е това, пък и както казах износва ставите. Ходил съм на фитнес, не ме разбирай погрешно, не съм някакъв маниак който тотално отрича и зачерква това, но просто ми се струва леко безсмислено. Пък като ми почнат после ... изядох 8 яйца след фитнеса, купих си нов шейкър, пробва ли новите протеинови барове и т.н. Е леко на секта почва да ми бие вече.

И, за да не прозвуча пак като сектант и хейтър. У нас в мазето даже имам домашен фитнес - лежанка, бягаща пътека, велоергометър, гладиатор, няколко лоста, 100-на кила тежести. Ползвам го от време на време (рядко) за раздвижване, но никога не съм изпитвал чувството, че НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО. Аре стига излагации. :D Нека всеки си спортува каквото си иска, има доста по-естествени и по-полезни спортове, с които човек може да се поддържа във форма от изкуственото напомпване на мускулите с роботизирани повторения през ден.

 

Аз тук съм съгласен с Radox и с казаното от Олимпик в подкаста.

 

И особено що се касае до изречението на Тейкър, че то това в залата е само част от цялостното запалване. От почти 15 години все "пробвам" да се запаля и да се впиша в тази секта, дето много ги кефи тренирането в залата и прекарването на целия живот в мисли как да си здравословен и/или по-напомпан, ама... значи по едно време около 20-тата ми годишнина наистина се бях надъхал, имах личен треньор, спазвах някакви абсурдни хранителни режими може би 2-3 години. Резултат - да, имаше. Получи ми се баш както трябва. Бях се "напомпал", мускули, плочки дори се виждаха. Обаче стана като в оня виц: "- Докторе, ако не пия и не пуша по-дълго ли ще живея? - Не, ама ще ти се види по-дълго.". Та така и аз. За мен си беше направо депресиращо и мъчение. Сега факт е, че съм чревоугодник и тотална лакомия и "натуралното" ми положение не е да съм кльощав или изчистен пич, а по-скоро балканска свиня, това си е истината... но мисълта ми е, че всякакво ходене във фитнес залата и спазване на режим "за да изглеждам добре" както го описва Тейкър за мен си е мъчение. Правя го, сега вече не в такава абсурдна степен (не съм мускулест и нямам видими плочки, даже напротив...), но го правя единствено със съзнанието, че все пак трябва някакво движение и да се придържам в горе-долу прилична форма. Така че ходя в зали, но го правя не от голям кеф и не ми доставя кеф. Като Олимпик.

 

Затова и тук просто хората сме различни. Някои могат да преглътнат да карат на сухо бяло пилешко месо, яйца и извара (ама само определена марка, щото другите са боклуци) и евентуално задушени броколи с резенче морков, ама други хора обичаме да си сготвим, пък да си хапнем по-обилничко, пък да си замесим пица, да си направим домашен дюнер, пък шоколадова тортичка... и съответно всеки сам си избира как да балансира това с режима.

 

Обаче пък хубаво казва и с това съм съгласен, че е хубаво всеки да пробва. И че първата крачка/първото ходене е най-трудно. Аз помня, че бях яко насметен като отидох първия път във фитнес зала и си мислех, че ще изглеждам смешно, че ще се покажа като много тъп и т.н. Реално на никой никога не му е пукало аз какво правя и как изглеждам там. Съответно и на мен за споменатите 15 години никога не ми е пукало друг как изглежда или какво прави. Даже и да видя някой, който видимо ТОТАЛНО не е за фитнес (да кажем някой супер, супер дебел човечец, който се поти и мъчи на някой уред) най-много да си кажа "евала на тоя пич, че прави нещо по въпроса" и до там. Подигравки или злоба във фитнес зала не съм видял да има. Нито към мен, нито към друг. Така че ако някой младеж чете това и се чуди дали да не се пробва да отиде - да действа. Може да му хареса, да се запали като Тейкър и да е много щастлив. Ама и да не се запали, пак нищо няма да загуби.

 • Upvote 4
Link to comment
ShiningWizard
1 hour ago, Radox said:

Според мен десетки пъти по-полезно и за тялото, и за мисленето, е просто 2-3 пъти седмично да се практикува някой спорт като футбол, тенис, лека атлетика ако щете

А за тренирането на бойните спортове какво може кажеш? 

Link to comment
1 hour ago, ShiningWizard said:

Един от плюсовете на BWC е, че няма елитарност. Наскоро се опитах да влезна във форума на ForPlay, но трябва да чакаш одобрение от администратори, което явно няма да получа. 

Трудна работа е да се регнеш у Форплей вече. Преди една-две години вдигнаха левъла неимоверно много и имаше 4-5 човека от форона, които бяха поканени на рандеву с Бойчето(от плът и кръв) и се ляха похвали. Тогава имаше голямо брожение, което закономерно доведе до последното голямо БАНВАНЕ. И от тогава са стриктни. Там има всякакви тежки хилярдери, кандидат-депутати, кметове и съветници, шефове на фирми, лекари от сой и прочее. А имаше и няколко утайки, които постоянно си правеха акаунти, но форплейци се справиха с проблема с железен замах.

 

ПП: Ако някой от банкетните лъвове по случайност чете БВЦ и знае кой съм, не ми делвайте акаунта у Форплей, че искам да следя двата скрити подфорума, мискини. Аз с голяма любов говоря за вас и ви подражавам:wub: 

Link to comment
16 minutes ago, ShiningWizard said:

А за тренирането на бойните спортове какво може кажеш? 

 

Еми пак е много по-добре от фитнес. Спорт е, не е роботизирано подскачане като путка.

 • Upvote 1
 • Haha 1

35izpu1.jpg

Link to comment
UNDERTAKER*

@Loop храната е ключова, да. Бих казал 95% от цялата философия. Но треньорът, който ти е направил диетата, е за бой :). Много хора именно това ги отказва, че трябва да ядат неща, които не им харесват, което в никакъв случай не бива да е така. Това е сигурна рецепта за провал в дългосрочен план. Самата дума диета означава нещо временно, за някакъв период от време и както каза ти, първо е мъчение да се спазва и второ, просто е невъзможно да продължи завинаги. Затова всякакви такива веган, кето, мето и какви ли не диети са за в кофата. Храната трябва да нещо приятно, нещо, на което да се наслаждаваш и да можеш да следваш завинаги. И ще се изненадате, но не изисква нищо особено освен малко запознаване с храните и техните хранителни стойности. Няма да продължавам да проповядвам :), в крайна сметка всеки си решава кое/как/какво е полезно/вредно, какво иска и какво не иска да прави.

 • Upvote 2
 • Thanks 1
Link to comment
2 minutes ago, UNDERTAKER* said:

Няма да продължавам да проповядвам :)

Не, напротив. Разбира се стига да ти се пише, бих се радвал да чета вижданията ти. Гледам Radox е пуснал тема. Ще е интересно наистина. Във форума сме няколко любители-готвачи, така че може да се включим с по-други гледни точки и да стане хубава дискусия.

 • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...